|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
2.7.2010 8:34:58   
Tinky
Aisha, bi te prosila, če mi lahko posreduješ številko, kam poklicat za streptokok B, da vidim, če greš res lahko kadarkoli med dnevom. Hvala ti. Namreč danes mi ni zneslo it do 9, pa bi šla kasneje, če je možno.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
2.7.2010 10:52:24   
ooooo
tinky sporoči kaj so ti rekli... mogoče bi šla tudi jst v Postojno, glede na ceno in glede na to da imam drugi teden še en izpit v Ljubljani... pa bi se lahko spotjo ustavila, samo to bi bilo popoldne.
Hvala

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
2.7.2010 12:18:05   
Marčevka2010
Mi smo dobili obvestilo v ŠS glede brisa (Postojna) ga vzamejo od 35. do 37. tedna. Če pridem en teden prej verjetno ne vzamejo? V katerem tednu ste šle ostale?

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
2.7.2010 12:48:14   
žabica13
ooooo kljub občutkom stiskam pesti da ti izpit rata in da bom imela septembra mir pred njim!

tinky dobro opravi, če boš šla danes v Postojno!

marčevka2010 mene so za bris za strerptokok naročili ko bom nosečka točno 35 tednov (so me sicer še teden dni kasneje najprej želeli, pa sem povedala da se mi obeta da bo dete kaj prej), da zgleda da res v tem obdobju jemljejo. Najbolje da pokličeš pa vprašaš če bi te vzeli tudi prej.

spacebaby user posted image za že pripravljeno torbo. Uh, kje je še torba. Včeraj sem si končno z neta seznam kaj se rabi skopirala in šla v rdečo barvat kar še manjka. In manjka še kar dosti.

Zdaj pa še vaše mnenje rabim - ročna prsna črpalka. A jo je smiselno kupovat že pred porodom ko še ne veš kako bo laufalo dojenje, ali boste počakale in jo kupile če bo treba naknadno?

Še glede CDS in paketa če mi zna katera pomagat. V sredo sem oddala papirje, in danes sem že dobila odločbo po pošti user posted image Edino kako je z nakazili za paket ne vem, zdaj mora tečt ta 14 dnevni rok, to pomeni da poteče 16-ega. A nakazujejo denar za pakete le 15-ega v mesecu ali poljubno? Upam da ne le 1x na mesec user posted image ker 15-ega avgusta zna bit da bova že 2 in bi mi prav prišlo zdaj ko imam res še dosti za nabavit!

Sem se pa spomnila da je te dni leto dni ko smo eno našo pikico zgubili user posted image K "sreči" je bilo tako zgodaj da sploh še nisem vedela da sem noiseča (vsaj malo laže je človeku kakor če se že veseli, se pripravlja, ...), in sem bila ravno v Nemčiji ko sem začela ko zmešana krvavet. Ko sem potem prišla v SLO je G. ugotovila da je šlo za nosečnost, a je hormon vsak dan bolj padal. In sem zdaj presrečna da sva s to pikico, oz. ta ni več pikica, ta je že kar 2 kilska kepica prišla skozi ta prve najbolj rizične tedne, in sva že skoraj na koncu!

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
2.7.2010 12:54:16   
mayci
Dober dan, souser posted image !

Jaz kar cvetim in žarim, ko so tako lepi in sončni dnevi na sporedu..user posted image Pa upam, da bo še nekaj takih! user posted image Tudi, če mi je malo vroče, se sploh ne sekiram, imam veliko raje vročino kot mraz, brrr.
Predvčerajšnjim smo se imeli super na morju, najprej smo šli v Piran, si ogledali prenovljeni akvarij (meni je super, čeprav je majhen), nato pa šli v Portorož namakat ritke. user posted image Bil je čudovit dan in upam, da nam bo uspelo mogoče pred dnevom D še enkrat skočiti do obale...user posted image
Iiii, samo še dobrih 5 tednov do PDP...user posted image

kozmetiko bom tudi jaz kupila samo najbolj osnovno, ker sem tudi zagovornik tega, da se uporabi čim manj kemije, če je le možno.. Kupila bom tudi zalogo vatk za ritko, sem tudi pri našem fantu doma vedno čistila ritko samo z vatko in vodo, pa ni imel nikoli nobenih problemov. Za na pot pa seveda pridejo osvežilni robčki v poštev.
Pa mandljevo olje, trdo milo, pa fiziološko in hladilno mazilo iz lekarne. Mislim, da je to to.user posted image

žabica22, super za vse nove pridobitve, a ne kako je fino sortirat pa zlagat, pa pripravljat za user posted image .. Jaz tako uživam!

nimanorwen, čestitke za vozek, je lep! user posted image Si ga že peljala kakšen krog po stanovanju? user posted image
Lepo je, da tvoji kosmatinčki dobivajo nove domove, čeprav pa verjamem, da ti je hudo, ko odhajajo, kepice male...user posted image
Jaz si tudi želim samo, da moj presredek spet ostane cel, me je prvič tako lepo čuvala, da sem dobila samo en notranji "lepotni" šiv, ki me ni čisto nič bolel.user posted image

kai1, upam, da tvoja pikica ostane še vsaj nekaj tednov pri tebi in da se popadki umirijo! user posted image

listek, uau, že 3.8. boš spoznala svojega user posted image , en mesec bo res takoj naokrog...user posted image Kako pa se počutiš, ko že veš datum, te kaj stiska?

Lenny, jaz bom pripravila torbo čez kakšen teden, mislim, da je bolje, da je pripravljena prej, kot pa da bi potem na hitro vse noter metala...user posted image

Želim vam en leeep dan, pa se tipkamo kmalu!user posted image

< Sporočilo je popravil mayci -- 2.7.2010 13:01:36 >

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Marčevka2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
2.7.2010 13:26:40   
Tinky
žabica, če si dobila odločbo, boš ta mesec dobila tudi nakazilo.
Kar se pa črpalke tiče, pa nikar ne kupuj česar ne veš, če boš potrebovala!!! Boš vidla sproti, tako kot pri ostalih miljontih stvareh. Raje kakšno stvar manj in sproti dokupiš, kot da ti kej doma stoji po nepotrebnem.

en objemček za izgubljeno pikico user posted image

torba, nisem še nič pripravila, čakam da se mi "marija" prikaže user posted image user posted image . Bom v kratkem zrihtala.

streptokok, idealen čas je med 35. in 37. tednom, ampak ti ga vzamejo tudi prej oz. kasneje

The last but not the least....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image so nam montirali klimo, na na na nananana user posted image user posted image user posted image user posted image
hehe, sem kot majhni otroci, vesela nove pridobitve user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
2.7.2010 13:29:02   
Tinky
aja, še to komentiram pol grem pa malo ležat

listek, mene je kar zmrazilo, ko sem prebrala, da imaš že datum določen za CR. More bit nor občutek, da veš, kdaj bo dan D

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
2.7.2010 13:38:39   
spacebaby
Tinky, super za klimo, tudi midva jo imava, vendar jo še nisem zdaj nič laufala, čeprav sem jo včeraj skorej. Ker sem iz Gorenjske, pa še mal v hribih, mamo za malenkost nižjo temperaturo, pa še ponoči se fletno shladi in takrat ohladiva celo stanovanje, saj je celo noč odprto. Drugače bi pa že feeeejst laufala klimo.....

Me je pa danes dopoldne že kar malo stisnilo, naš user posted image sploh nič ni norel in brcal, pa sem bila že več kot uro pokonci. Ponavadi začne kar zgodaj rogoviliti in se premetavati po trebuščku, danes je pa kar spal. No, je potem nadoknadil, da sem bila bolj vesela. user posted image user posted image

Juhu, jutri greva pa tudi midva na morje, sicer samo za en dan, malo se namočiti, pa mi je čisto dovolj, samo da grem.

Za streptokok pa nič ne vem, kako pri nas naročajo, upam da bo kaj rekla, 8.7. imam naslednji pregled, pa bom videla, G sama od sebe tako nič ne pove vnaprej...

Žabica13, mene je dragi že kar fejst priganjal, naj že pripravim torbo, pa sem kar jo. No, mislim, da če jo ima en mesec prej pripravljeno, je kar prav, saj nikoli ne veš, kdaj te zagrabi.....

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
2.7.2010 13:41:37   
Aisha86
Tinky, jst mam v mobitelu shranjene 2 številki, in zdej se ne spovnm na katero sm klicala al na 05/7000722 al na 05/7000720...ma mislm, da kr na prvo, ker prva je menda prov od porodnišnice. Sej vedt bi mogli na obeh...
Pač rečeš, da bi pršla na odvzem brisa za streptokok-samoplačniško in kako majo urnik.

Oh ja...te dni nimam niti za en mini večerni sprehodek energije. Ob poudne skuham kosilo, ker hodi dragi domov na kosilo in pol zvečer če kej dam prat al pa kej po stanovanu posesam. To je pa tud vse kar zmorem. Tko da zdej grem kr lepo nazaj počivat! papa! user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
2.7.2010 13:49:49   
novamami
Hej punce!

Kako ste kaj te vroče dni? Jaz odštevam minute do svojega dopusta!!! user posted image

Dejte mi prosim povedat o kakšni odločbi govorite, da ste jo dobile od CSD!?! A se ta odločba nanaša na denar oziroma paket ali se ta odločba nanaša na nadomestilo za porodniško odsotnost?

Vsem želim čim boljše rezultete na testih in pa seveda spodbudne novice na pregledih.

Zdaj se pa od vas za najmanj 16 dni poslavljam, se grem prelevit v morsko deklico z zelooo velikim trebuščkom. user posted image  

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
2.7.2010 14:06:11   
spacebaby
Vau, 16 dni morja, uživaj!!!!!

Uh, na CSD mi je ravno danes razlagala o odločbi, pa ne znam še enkrat napisat, rekla pa je da dobim 2 odločbi!

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
2.7.2010 14:06:58   
FirstTimeMummy
Lep sončen in vroč pozdravček vsem!

Danes sem oddala svojo nesrečno seminarsko na faksu in sem uradno freeeeejuser posted image user posted image user posted image

Vročina je pa takšna, da sem komaj prilezla do faksa in nazaj domov, uffff... Sem srečna, da me je dragi razveselil s klimo že par mesecev nazaj, da lahko gnezece vsake toliko ohladim čez dan, čeprav se mi zdi, da me zaradi tega malo grlo boli...

Drugače sem pa jaz ista važička danes kot novamami - pravkar pakiram stvari za na morjeeeeeeeeeeeeee!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Je treba še v knjižnico po kupe knjig (tistih za dušo, ne za prežvekovanje zaradi izpitov, končno!) pa v trgovino itd.

Nazaj pridemo 15., upam da bom še vedno kinderjajček in ne bo kakšnih panik sredi oceanauser posted image

Lepo se imejte in čuvajte svoje vedno večje kepice!

Papauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
2.7.2010 14:09:23   
Lenny1
novamami,
odločba se nanaša na paket - oz. denar, za porodniško nadomestilo pa pride šele, ko na CSD dobijo rojstni list od user posted image . Včasih tudi potem denar malo z zamudo (s poračunom). Vsaj tako so meni razložili.
Uživaj na morju!!!! user posted image

spacebaby,
ja lepo za torbo, bom tudi jaz "spakirala" čez vikend. user posted image

Lepo se imejte souser posted image ... Me že prav zanima katera bo prva...

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
2.7.2010 14:11:13   
mayci
žabica13user posted image za malo pikico.

tinky, čestitke za klimo!user posted image Zdaj ti je pa verjetno vseeno, koliko je zunaj vroče, a ne user posted image

novamami, jaz sem dobila že obe odločbi, za porodniško nadomestilo in denar namesto paketa. Mislim, da so punce govorile o tem, enkratni denarni pomoči namesto paketa.
Pa uživaaaj na morju (kar za toliko časa greš), supeeer!user posted image

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
2.7.2010 14:12:52   
Lenny1
FirstTimeMummy,

tudi tebi želim, da uživaš sredi oceana... in čestitke za seminarsko...

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
2.7.2010 14:17:00   
novamami
Hvala punce za te informacije glede odločb.

FirstTimeMummy tudi ti uživaj na morju in seveda čestitke za seminarsko. Tudi jaz grem jutri zjutraj v knjižnico po knjige za dušo, je že cela večnost minila odkar sem zadnjič kaj takega prebrala, so bile skos samo knjige za faks na sporedu. Tudi jaz upam, da pridem nazaj še vedno kinderjajček! user posted image

Hvala za lepe želje. Lepo se imejte in se javim ko pridem nazaj. user posted image  vseh skupaj!

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
2.7.2010 14:30:43   
žabica13
novamami dobila sem 2 odločbi, eno za paket enkratne pomoči ob rojstvu otroka, druga odločba pa je za porodniško, oz. za porodniško nadomestilo za prvih 105 dni. Za preostanek pa mislim da se spet novo odločbo dobi

FirstTimeMummy in Novamami uživajta na morju!! Malo se naplavajta še za nas user posted image user posted image

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
2.7.2010 14:30:47   
nimanorwen
ojla punce,

jest sm čist hepi, ker dela net 2 dni zaporedoma, ne moreš vrjet! tk da se lahko celo javim, ne moreš vrjetuser posted image  lih sm se odkocinjevala jutr za v kopalke jao ej, sm izumla nove joga položaje pomojeuser posted image  tk da po en stran bo kr fajn, k ne bo več trebuščka user posted image  drugač mi pa zadne par dni otrdeva na polno, me kr mou skrbiuser posted image
listek1 - ja vem, to o zarečenem kruhuuser posted image  sva midva rekla, da bova najprej kšn let sama, da užijeva status mladoporočencev, sm pa zanosila prej k v dveh mescih zakona user posted image  zdej si pa sploh ne predstavlam, da ne bi bla noseča ... tk da bova mami pa ati še pred prvo obletnicouser posted image  si nikul nism mislna, da bom tuk hitr zanosila ... drgač se mi pa 3 zdi full lepa številkauser posted image  in pa super za pušenjaka user posted image
torba za porodnišnico - men moj 6. čut govori, da bo prej k pa 15.8. ... tk da jo bom počas kr prpravlauser posted image
aisha86 - vozičke si drgač lahko ogledaš (po tanovem), majo štcuno v mariboru. tk da navali narod user posted image  pa ful so prijazni. jest sm neki še za senčnik sprašvala, če ga lhk extra kupim, pa so rekli, da ja, ampak da se strehca itak fulll dol da in da priporočajo naknadno, če bom rabila ... sm prčakvala da bojo rekl, valda, to pa nujno rabte, tk da zgleda so dost fer user posted image  moj nickuser posted image  ta nick je nastou v času triologije lord of the rings, v vilinskem jeziku (nej bi) pomeni "temna zarja". to je takratna sošolka v sredni šoli (k je bla še bl nora na te filme k jest) najdla spletno stran, k si lahko prevedu besede iz ang v ta vilinski jezik. in jest mam rada temo in zarjo (zoro) in sm ji rekla, da nej mi to dvoje skp da. ker v jeziku vilinov majo vse ženske -wen al pa -ien nakonc. npr. Arwen (k jo je liv tyler igrala) in tako naprej. mam še en nick na to foro morielleeien, k je sicer moj stalni nick povsod, sm po njem me lahko kšn firbec izsledi, zato sm kle raj nimanorwen. under coveruser posted image  evo, celo predavanjeuser posted image  rada mam mou zakomplicirane nicke, ker mi je sicer ime ana in to je čist simpl, pol pa pr nickih not prnesemuser posted image  jest pa ful doskat razmišlam, kašna so vaša realna imena user posted image
ooooo - user posted image  za izpite, pa si dotrpela! sej če ti samo edn ostane, ni panike. važn, da lahko zdej v miru čakaš ... ja drgač mačji mamici ostaneta doma, pa en mucek tut, psihič sva mu dala ime, ker je total utrganuser posted image  bom v ned dala kšne nove slikice gor, da boste vidle, kuk so že veliki.
žabica13 - user posted image user posted image user posted image  za tvojgauser posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še engauser posted image  za povrh za  tvojga user posted image  ... hvala bogu, da se ti je zdej use lepo obrnil in da maš še čist mal, pol pa ... user posted image
mayci - lepu, da vsaj enmu paše tale vročina, jest kr obolevamuser posted image vozička pa še nimam, v roku 10 dni ga dobim ... to je zdej zadna stvar in je že kr skrajn cajt, da sm se spravla naročituser posted image  k ga dobim, prpopam slikco sebe, kako vadim ... bom kr enga plišija dala notr user posted image
ročna črpalka - jest jo bom kupila po porodu, če bo treba.

a je kera tuk prjazna, pa mi pove v čem je fora tega brisa? k men moja g nč ni rekla ...

vsem, ki greste na morje pa želim ČIMVEČ UŽITKOV, naplavejte se še za ns, k smo domauser posted image

(odgovor članu spacebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
2.7.2010 15:55:54   
Tinky
Joj kako vam zavidam, da greste na dopust.....jst bi tudi šla. Uživajte, uživajte in še enkrat uživajte še za nas k smo doma!

ooooo, sem klicala v Postojno, pa se je tajnica oglasila, da je naročanje možno med 8 in 12, tko da nisem dobila nobene informacije. Bom pa v ponedeljek takoj zjutraj poklicala, pa bom javila kaj in kako.

nimanorwen, streptokok B je nfekcija materničnega vratu in nožnice, ki se med porodom prenese na plod in po porodu lahko povzroči sepso pri novorojenčku, ki je lahko tako težka, da povzroči njegovo smrt.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
2.7.2010 16:42:43   
Lenny1
Glede streptokoka B - ali te ginekolog opozori na to in pošlje, ali greš čisto samoiniciativno??

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
2.7.2010 17:20:01   
Ploha
streptokok: moja G je mal hecna, kaj jaz vem, kaj misli...pri Meti sem bila pozitivna, meta je bla pozitivna, dobivala je antibiotik,...zdej v tej nosečnosti sme bila negativna in jo prašam, če bo še 1x bris nardila in pravi, da ne, da itak nič ne morjo med porodom, da naj tam povem, da ga je meta imela in bojo oni urgiral...ja halooooo...tko da bom pol v P zatežila, je pa tko če pridm do amnioskopije, 1 dan pred PDP-jam, mi bojo itak tm bris nardil, ker majo naslednji dan že rezultate al pa clo isti dan...

torba in stvari za dojenčka: še vedno nimam niti ene stvari zrihtane, niti torbe,...no saj je še 6 tednov časa, pri meti sem torbo naštimala 3 tedne pred PDP-jam...zdaj niti na CSD še nism šla user posted image

firsttimemummy in novamami: malo sem vama fouš, a vama privoščim, zato se naplavajta, naužijta morskega zraka in uživajta na polno!

žabica: jaz sem prsno črpalko kupila oz. jo je fant, ko sem bila drugi dan v P...sicer so mi jo v P posodili, ampak je bla una sestra strašno nataknjena...da sem potem kar svojo imela, k da jih bom prosila za eno bogo črpalko user posted image sem jo potem še doma uporabljala, ampak zeloooo malo, pa še načrpala sem bolj malo z njo, pa se je meta dobro redila..razn če nism mela res nabito polnih dojk...pa user posted image user posted image zate user posted image .

kai: upam, da pikica še zdrži na toplem nekaj časa user posted image user posted image user posted image

tinky: ja, čakaš da se ti marija prikaže user posted image user posted image faca user posted image še ena taka, k čaka marijo pa magar še jožefa user posted image user posted image pa super za klimo, boš vsaj lažje dihala, ker je res svinjsko vroče, saj ne vem kako pa je po porodu, a še tako hormoni delajo, da nam je tako vroče???

spacebaby: naše dete je tud danes ful mirno...še dobro da mam angelsound, čeprav, se mi zdi, da ni več tistih hitrih utripov, kot na začetku...user posted image

nimanorwen: zelo mi je všeč tvoj voziček user posted image user posted image pa fajn nick, no dobra razlaga...sam under cover pa ni glih "bog ve kaj" user posted image user posted image

lenny1: lahko te G opozori na ta bris, in ti ga naredi brezplačno, mal povprašaj, drugače pa greš samoplačniško.

a je katera na FB-ju?

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
2.7.2010 19:00:20   
Tinky
pri nas se je zdej tko ulilo, he he ..... ma jaz imam pa klimo user posted image user posted image user posted image
danes sem prav dobre volje user posted image

Midva sva bla zdej na enem mini šopingu in ga imam že polno glavo. Karkoli mu rečem je ne, ne ne bom, pusti. user posted image user posted image
Nič ne uboga, sem prav žalostna user posted image user posted image

Ploha, jaz sem na fb, ti pošljem na zs ime in priimek

Leny, nekateri G te opozorijo, nekateri ne, nekateri te pa napi*zdijo, tko kot moja user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
2.7.2010 19:08:11   
Lenny1
Tinky in Ploha,

FB - sem vama poslala zasebno sporočilo. user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
2.7.2010 19:45:39   
ooooo
žabica13 hvala za pesti za izpit user posted image tudi jst mislim da je bolje počakati z nakupom črpalke. s tem da sem jst bolj v dilemi ali kupiti ročno ali elektronsko (al kako se ji reče)... ker sem na enem forumu že brala da je kar naporno črpanje z ročno in da ne gre nikamor. pa user posted image user posted image za izgubljeno pikico, take stvari niso nikoli lahke, čeprav se nosečnost konča zelo zgodaj. sem pa vesela da je tokrat vse ok z nosečnostjo in še malo še malo... pa bo lepi dečko v tvojem naročju user posted image

novamami in FirstTimeMummy uživajte na dopustu... pa tudi ti spacebaby uživaj na morju, čeprav bo to samo en dan, ampak ravno tako pašeeee

mayci upam da se ti želja o ponovnem obisku obale kmalu izpolne, po možnosti več kot enkrat user posted image

nimanorwen drugače me čaka še en izpit drugi teden... pol pa sem res končno fraj... do drugega leta, ker me čaka še en cel letnik + kar mi ne bo od tega uspelo narediti... ti greš zdej v absolventa,ne? kako fajn user posted image hehe psihič user posted image no, človeku je lažje če vsaj en mladiček ostane pri hiši... sploh če je živahen.

tinky super za klimo pa hvala za informacije, ki jih boš posredovala. zelo pridna user posted image

ploha drugače sem na FBju... a ti pošljem podatke?ma ja, ti grem kr zdej poslat user posted image pa še kateri če želi user posted image

danes pa sem drugače imela pregled... vse v redu... edino pritisk je bil spet visok... pa ne vem zakaj... mogoče ker mi ga je sestra merla in imam tudi jst sindrom belih halij... bom šla pol sama peverit kolko ga imam zdej. Naslednji pregled s CTGjem imam 16.7.

(odgovor članu Lenny1)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
2.7.2010 20:02:59   
mayci
Jaz sem tudi na fb...user posted image

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?