|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2010
21.5.2010 19:23:10   
ooooo
tinky lep buši user posted image
nimanorwen čestitke za izpit user posted image
ledenkaa nič bat... važno da se normalno razvija deklica user posted image

imena - če bo fantek bo enej, za punčko pa sva malo neodločena... no zaenkrat se odločava med taja, tjaša, lara in erika... trenutno se jaz osebno najbolj nagibam k eriki... se bo pa vidlo kaj se bova na koncu odločla...

(odgovor članu nimanorwen)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
21.5.2010 21:12:24   
Tinky
hvala, hvala user posted image

Torej čvekice, kje ste???? Pa ja niste še v koloseju????
Nestrpno čakamo na raport!!!!!!!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu ooooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
21.5.2010 21:23:53   
mayci
Hehe, Tinky, ena čvekica se javlja!user posted image Smo se imele pa luštno, meni je bilo zelo všeč, da sem vas spoznala in upam, da se uspemo še kdaj zmenit.user posted image Za kakšno fotko naredit se pa sploh nismo spomnile..user posted image , pa naslednjič! 

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
21.5.2010 22:16:54   
uršula83
Glede kg mi je uspel se zredil sam 2kg do zdej kr sm tuk bruhala pa nimam apetita še zdej ne, AMPAK ni skrbi, ker mam dost zalog. Tko de ni panike, še useen me je velik več ku u 1. user posted image
Ledenkaa nosečnosti so si ful različne, js v 1. nism skor nč brcik čutla, ful mal, pa mam doma 1,5 let starga živčka, zdej u tej user posted image pa je tole hudo brcanje cel dan in celo noč. Pomoje je to čist odvisn kako maš notr "razporejen" otroka in pojstlco in od tega odvisn če čutiš ful al ne.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
22.5.2010 0:26:30   
žabica13
no jaz sem pa res šele zdaj privandrala domov user posted image  smo bili še v turški restavraciji, in je bilo ful dobro, še posebej na koncu ko je natakar (turk) začel mojega turške plese učit. Sem mislila da počim od user posted image

Drugače pa vas je bilo luštno spoznat, čvekice. Škoda edino da nas ni bilo več, in upam da do poroda še kdaj ponovimo. Zdaj pa spat.

Lahko noč in eno bolho za pomoč!

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
22.5.2010 4:19:55   
Aisha86
No evo mene, sred noči okoli strašim... user posted image Ja katere ste pa sploh ble? Joi prov fouš sm vm kr jst nism iz LJ, ker pol bi zihr pršla.

Drgač sm pa zdej sanjala, da me je otrok tako brcal, da mu je nogica čez trebuh vn pogledla in pol sm bla vsa krvava... user posted image user posted image Zadnje čase mam velik takih čudnih sanj v zvezi z bejbijem. user posted image
No, grem jst probat naprej spat...nočko!

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
22.5.2010 7:10:41   
Tinky
Jutro

Spet sem pol noči bedela. user posted image user posted image

Žabica, ko boš naslednjič ažurirala seznam, popravi moje pridelane kile. Sem že na +8. Vzhajam, ko kruh...imam dva hlebca, trebuh in rit user posted image

Katere ste ble na srečanju? Ste ble dolgo?

Glede plodove rasti. Nobeden ni po JUSU!. Nekateri prehitevajo, nekateri zaostajajo za kak teden. Tko, da nič skrbet!

Žabica, kje sta bila v turški restavraciji? Jaz bi tudi šla user posted image Kakšna je hrana?

Naslednji teden moram klicat v Dravlje, da se naročim na odvzem brisa za streptokok B, ker moje G ne mislim spet poslušat, kako mi bo težila, da je to nepotrebno.

Pogrešam LISTEK!!!! Kako si? Dej javi se kej!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
22.5.2010 7:16:56   
Tinky
Sem pozabila komentirat user posted image user posted image user posted image
Meni se sploh ne da user posted image
V prvi nosečnosti je blo isto, zato so pa po porodu hormoni tolko ponoreli, da sem komaj čakala poporodni pregled, da sem dobila zeleno luč za akcijo user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
22.5.2010 8:59:07   
Aisha86
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky
Naslednji teden moram klicat v Dravlje, da se naročim na odvzem brisa za streptokok B, ker moje G ne mislim spet poslušat, kako mi bo težila, da je to nepotrebno

Kolk pa sploh to stane in kaj je to nevarno za otroka? In kdaj je zadnji cajt da vzamejo ta bris? Sej neki sm že brala, sam sm vse pozabla...

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
22.5.2010 9:15:45   
kai1
jutro

Smo se imele včeraj prov fino.  Upam, da se do poroda dobimo še kdaj.

Sva šla včeraj z malim še po lokomotivo s tračnicami, pa je sedaj čist navdušen. Še ponoči ni hotel spat, saj je postavljena v dnevn. Tako, da spali smo bolj malo.

Želim vam lep vikend

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
22.5.2010 10:26:05   
tinna25
Tinky ja, a bris moreš plačat?? jaz sem imela zadnjič malo povečan izcedek...pa sem bila v bolnici na pregledu, pa so mi čist avtomatsko vzeli bris za bakterije in tudi streptokok.....moja G to itak neb nikol vzela.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
22.5.2010 10:56:48   
žabica13
O čvekice, sončno jutro vam želim user posted image  kako lepo se je zbudit v tako lepo jutro. Sem bila budna že ob 7, prepričana da je ura sigurno že vsaj 10, čeprav sem šla spat šele ob 1-ih.

včeraj smo bile na srečanju obe žabici, sky77, mayci, kai1, novamami. Nobene druge žal user posted image  Upam, da do avgusta še kdaj ponovimo, pa da še kakšno avgustovko spoznamo.

tinna25 sta izbrala lepo ime user posted image  najin bo tudi david. Je bil v igri še enej, pa sva nekako kar na davidu pristala. Tako da se že kar dober mesec dni z njim pogovarjava po imenu. Če bi bila punčka bi pa bila verjetno gaja. Tudi pri meni je bila v igri Neli, pa Eva, pa Ela...

tinky v turški restavraciji sva bila v Ljubljan- v bližini Karlovškega mosta. Je ful tak pristen turški ambient, cel čas turška muzika, natakar po turško oblečen in itak prijazen turk. Hrana mi je bila ok, sicer sem imela bolj vegi varianto, popečeno zelenjavo z jogurtovim prelivom, pa neko dobro kumaričino solato. Lastnik je ta pravi turk, poročen s slovenko. Moj je bil edino razočaran, ker ni bilo trebušnih plesalk. Ob petkih in sobotah baje po navadi so. No, saj je natakar potem plesal, pa smo namesto moških imele babe več veselja user posted image  Tinky nič se ti ne pozna tistih nekaj kil, ti bi res lahko bila manekenka za nosečniško modo. Imaš še vedno super postavo user posted image  še link od turkov...

http://yildiz-han.com/?stran=strani/stran&kaj=ponudba

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
22.5.2010 12:24:00   
mayci
žabica13, super, da ste uživali v turški restavraciji user posted image , jaz bi zdajle kakšno njihovo sladico, mmm user posted image

Meni se je pa zdelo, da se nas je za prvič kar dosti skupaj zbralo user posted image , pa res bi bilo fino do avgusta kdaj še ponovit! user posted image

Ime David je pa tudi meni všeč user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
23.5.2010 20:16:57   
barbet
Ojla souser posted image !

Meni je tudi žal, da nisem uspela na srečanje - verjamem, da ste se imele lepo in upam, da še kdaj ponovite, da uspem priti. Sem imela pa celo norišnico ta teden - aktivna sem bila še bolj kot kdaj v nosečnosti in sem po pravici povedano v petek popoldne šele spomnila na srečanje pa sem zaspala na kavču. user posted image
Danes sva bila pa z mojim dragim in prijatelji na blagoslovu motorjev (jaz z avtom, ker se ne upam več na motor). Je bilo prav fino, le cel dan smo sam posedali pa pili in jedli ... in sva bila še na sprehodu prejle. Prav prijeten dan - spala bom pa kot ubita.

Joj, kako ste ene dobile malo kil. Jaz sem pa med tistimi, ki jih bodo pridelale mal več. Dobro je pa tudi pri meni to, da pravijo okoli mene, da se pa sploh nisem zredila (jaz pa že na 12+, se včasih že zasekiram).

Bodite lepo ... grem jaz mal svojega moža pocrkljat pa morda še kaj ...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
23.5.2010 21:34:11   
žabica13
Kje se čvekice? Upam, da vse uživate v sončku in čimveč pohajate! Baje bodo poletne temperature ta teden user posted image user posted image

mi smo imeli družinsko kosilo danes, tako da je da minil takoj. Dobila sem toliko prelepih oblekic da bi lahko trojčke oblekla. Kup žametnih hlačk, bodijev, majčk, kapic...mislim, da mi ni treba nič več od oblekic kupovat.

Vas pa 3 dni ne bom kaj dosti brala (prebrala vas mogoče še bom preko telefona, pisat se mi pa preko tistih malih tipk ne da), ker sem se odločila da grem v gorico in jutri v bovc, ko se mi je že ponudil prevoz. Tako da uživajte, kkašen dan zdaj ne bo jutranjih utripajočih napisov katera ima pregled. Fajn podite in pridno božajte bušije!

(odgovor članu barbet)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
23.5.2010 22:18:56   
tinna25
Res, da na internetu pišejo karkoli, vendar na eni zdravstveni strani sem zasledila tudi naslednjo trditev oz. nasvet kdaj nujno k zdravniku :

• zmanjšanje števila dojenčkovih premikov (splošno pravilo je, da če v ali po 26. tednu nosečnosti v dveh urah občutite manj kot deset premikov, takoj pokličete svojega zdravnika),

se vam to zdi logično?? meni ne user posted image user posted image

naš mali je bil danes preko dneva bolj len, vse skupaj brcnil ene 10x, sedaj zvečer pa cca. 30x......

tudi mi smo imeli danes nedeljsko kosilo (birmo), so me že spet razkurli s komentarji o tem kdo vse bo mojga otroka pazil in vodil na sprehod....in vedno prijazna Tina je danes rekla, da ga ne bo nikomur "dala" (v lepi obliki razloženo) user posted image user posted image user posted image ....mi je prav vseeno kaj si mislijo, danes sem tečka.user posted image

(odgovor članu žabica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
23.5.2010 22:33:30   
miska333
Nam so na šoli za starše rekli, da je treba čutit 10krat v celem dnevu, pa tudi ginekologinja mi je tako rekla in da naj ne štejem preveč, ker se bom samo sekirala. Naj bo vsak dan približno isto (po občutku). je pa res, da je naša punčka kakšne dan precej živahna, kakšen dan pa skoraj nič. Pa je na vsakem pregledu vse ok...

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
24.5.2010 8:04:27   
novamami
Jutro punce!

Evo, da se vam še jaz javim. Tudi meni je bilo na srečanju luštno, sam na žalost sem morala kar hitro it, ker sem bila vezana na prevoz. Upam, da se res še kaj dobimo pred avtustom, da še malo bolj poklepetamo.

Mayci sej si ti rekla, da si bila na tistem slikanju za reklamo a ne? Se mi zdi, da sem te videla, a je to tista reklama za akcijo, ki jo imajo zdaj glede pripenjanja z varnostnim pasom?

Žabica13 lepo se imej na krajšem oddihu in čim bolj se naužij sončka.

Kar pa se tiče gibov se jaz nisem pretirano obremenjevala s tem. Meni je glavno, da vsak dan čutim našo pupo, kolikokrat pa ni pomembno. Seveda sem bolj navdušena in vesela, če je to večkrat. Če pa je malo manj pa probam kaj sladkega pojest, da jo malo spodbudim. Jaz mislim, da se glede tega ni treba nekej psihirat, ker smo že tako ali tako z ogromno stvarmi obremenjene, brez da se še s tem obremenjujemo. Glavno, da naše user posted image  migajo.

Lepo se imejte

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
24.5.2010 8:59:15   
FirstTimeMummy
Jutro srečke!

Jaz sem sicer vesela, da sije sonček, ker se mi zdi, da so potem na splošno vsi ljudje bolj 'pozitivni', me pa moti razgretost v zraku, ki je po 12.uri za mene že grozljiva! Živiva namreč na takšni strani, da imam od 12h dalje pa dokler se sonce ne skrije za hrib ob 21h KONSTANTNO VROČINO - vse je stekleno in se nimaš kam umaknit:(((((((( Moj user posted image je pa mnenja, da je klima trenutno ob vseh stroških predraga in da bom mogla pač potrpetuser posted image user posted image user posted image To vem, da ne bo šans čez par tednov, ko bo reeeeeees vroče, tko da upam, da ga prepričam, da je to več kot super extra nujnouser posted image

Glede brcik: naš user posted image je itak 'zagreti fuzbaler' in včasih se kar malo jezim na njega, ko zganja norčije in mi suva v organe z vso močjo, da me kar premetava, sem pa opazila, da če sem jaz utrujena, je tudi on mirnejši in dlje spi... Mislim, da se s tem ne smemo obremenjevat - kakšen dan so bolj dejavni, kakšen manj, važno je, da nam vsake toliko dajo vedeti, da nas poslušajouser posted image

Sedaj pa eno vprašanje za vse srečke, ki boste šle tako kot jaz 1.junija v šolo za starše v lj porodnišnico: meni je po telefonu rekla sestra, da pač ob naročeni uri prideva z očkom na predavanje in bomo od tam naprej vse urejali. Potem pa sem slučajno na netu prebrala, da se je treba en teden pred začetkom predavanj oglasiti v P in dati zdravstveno kartico, v zameno pa dobiš neko nalepko, ki jo potem pokažeš na predavnaju. A je to res? Je treba iti nujno to prej urejat?

Uživajte pa se tipkamo!

Papauser posted image

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
24.5.2010 9:15:16   
mayci
barbet, nič hudega, če si zamudila, se boš pa naslednjič prej zbudila...user posted image

žabica13 uživaj na oddihu, pa čeprav bo kratek.user posted image

novamami, ja, jaz sem na tej reklami..user posted image Si pa dobro gledala, da si me spoznala, hihi.user posted image

Mene tudi sonček v tako dobro voljo spravi, še bolj pa to, da prihajajo poletne temperature in da bom kmalu lahko skakala okrog brez nogavic in superg!user posted image Bo pa tudi pri nas kmalu spet user posted image vroče, smo namreč v mansardi brez klime, kjer je poleti včasih tudi čez noč 28 stopinj...user posted image

Jaz sem pa danes prvi dan doma na dopustu, pa tako uživam, da to ni za povedat! user posted image Sem ravno lepo pojedla zajtrk, potem bom malo počivala, pa brala, pa kakšen sprehodek po sončku me čaka, potem bo pa tako že čas, da grem po mojega fantolina v vrtec, sem mu obljubila, da ga bom hodila zdaj iskat po kosilu...user posted image

Lep ponedeljek in naj hitro mine vsem, ki ste v službi..user posted image

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
24.5.2010 9:22:55   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: Aisha86

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky
Naslednji teden moram klicat v Dravlje, da se naročim na odvzem brisa za streptokok B, ker moje G ne mislim spet poslušat, kako mi bo težila, da je to nepotrebno

Kolk pa sploh to stane in kaj je to nevarno za otroka? In kdaj je zadnji cajt da vzamejo ta bris? Sej neki sm že brala, sam sm vse pozabla...

v Dravljah mislim, da stane 35 E. Najbolje je, da ti bris vzamejo nekje med 35 in 37 t.

Infekcija materničnega vratu in nožnice s streptokokom B se med porodom prenese na plod in po porodu lahko povzroči sepso pri novorojenčku, ki je lahko tako težka, da povzroči njegovo smrt

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Aisha86)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
24.5.2010 9:28:54   
novamami
Pozdravljena FirstTimeMummy!

Jaz sem tudi to na netu prebrala in sem kar tisto sestro vprašala, takrat ko sem se prijavila za šolo za starše. Je rekla, da ni treba prej nič hodit, da se bomo vse takrat na prvem srečanju dogovorili. Tako da se ti nič ne sekiraj, mogoče se pa vidimo 01.06. dej povej kdaj pa boš hodila, mislim katero uro? Midva z mojim bova hodila ob 16h.

Klima, ja saj res, midva sva ravno v procesu nakupa stanovanja in se zadeva nahaja v najvišjem nadstropju bloka, klime pa tudi ni, tako da bomo videli kako bo celotna poletna vročina izgledala tam. Če bo prehudo bo pa vsaj prenosna klima morala bit. Te tudi niso tako drage. Si bom že izborila tisto svoje hlajenje na nek način. user posted image

Mayci, a veš, da sem čisto slučajno včeraj o tem razmišljala in v tistem trenutku se pojavi reklama. Pa sem rekla, ja edino v tej je možno, da se pojavi naša Mayci, pa sem malo bolj pogledala in ker smo se v petek videle, sem te pa takoj spoznala. Prav luštna si veš! user posted image

(odgovor članu FirstTimeMummy)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
24.5.2010 9:30:13   
novamami
Kaj pa je ta okužba s streptokokom in kako jo lahko nosečka dobi, oziroma bolje rečeno kako se izogne temu, da bi jo dobila.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
24.5.2010 9:31:51   
Tinky
žabica, uživaj!

klima, moj mož je letos mnenja, da če ne bova montirala klime, se bo odselil oz. ločil, ker me ne misli več poslušat, kako težim, da je vroče.user posted image
Že tako sem pozimi spala v spodnjem perilu, ker mi je bilo toplo, medtem ko je bil on oblečen v pižami in pokrit s kovtrom do vratu. user posted image

brcike, naša pupa je full živahna, včasih je prav moteče, ker so brce boleče, še posebi če sem v takem položaju, k ji ne paše in se pol buni, dokler se ne premaknem.
Teo se spomnim, da je bil full bolj miren, sem ga čutila manj intenzivno in manj pogosto.

Midva greva zdej na sonček!

Uživajte v tem krasnem dnevu

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
24.5.2010 9:43:16   
FirstTimeMummy
IZVIRNO SPOROČILO: novamami

Jaz sem tudi to na netu prebrala in sem kar tisto sestro vprašala, takrat ko sem se prijavila za šolo za starše. Je rekla, da ni treba prej nič hodit, da se bomo vse takrat na prvem srečanju dogovorili. Tako da se ti nič ne sekiraj, mogoče se pa vidimo 01.06. dej povej kdaj pa boš hodila, mislim katero uro? Midva z mojim bova hodila ob 16h.

Super, potem se bove pa srečaleuser posted image user posted image user posted image Mi2 greva prvič ob 16h, potem pa ne vem, kako bo zaradi njegove službe, ker po navadi dela vsaj do pol petih... Sicer mi je sestra po telefonu odsvetovala hoditi ob 18h, ker je baje blazna gužvaaaa (ko sem klicala več kot en teden nazaj, mi je rekla, da je za prvo predavanje ob 18h prijavljenih že 37 parov!)... Tako da bomo videli, kakšno predavanje, ki ne bo zanimivo za bodočega očka bom mogoče šla tudi sama poslušat že ob 10h...

(odgovor članu novamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.
Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?