Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:53:02
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: amalija77 Hvala za dobrodošlico.Kolko še vas ne poznam,pa vas še bom.Ve pa mene! jaz te še ne poznam :D
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:53:04
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: nebo TAKO SE GOVORI!!!!
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:53:05
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Te pa drugič ko boš v mestu me pokliči da boma šle SAME na kavo. Zmenjeno. Ne matcar še ni imela RD, to še pride. Grema samo z taso k njej na kavo in stanovanje spucat. Pa ja ne. nič ne vem o pucanju. Čaki, da si nebom zdaj premislila.. Pa nekaj je jamrala da naju ne bo zmetalo ker ma kao razmetano oz. nepospravljeno. Bom zrihtala preden prideta.Kaj še katera pride zraven?Ste dobrodošle !
_____________________________ Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega. Lea;3.3.2001 Maks;24.12.2007 Saš;2.4.2009 Teo;8.6.2011
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:53:39
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: amalija77 Hvala za dobrodošlico.Kolko še vas ne poznam,pa vas še bom.Ve pa mene! jaz te še ne poznam :D Ja,pa jo! Sta se vidle enkrat pri meni v kafani!
_____________________________ Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega. Lea;3.3.2001 Maks;24.12.2007 Saš;2.4.2009 Teo;8.6.2011
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:54:22
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Te pa drugič ko boš v mestu me pokliči da boma šle SAME na kavo. Zmenjeno. Ne matcar še ni imela RD, to še pride. Grema samo z taso k njej na kavo in stanovanje spucat. Pa ja ne. nič ne vem o pucanju. Čaki, da si nebom zdaj premislila.. Pa nekaj je jamrala da naju ne bo zmetalo ker ma kao razmetano oz. nepospravljeno. te pa je zato ni na RR ker puca
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:55:51
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hoj! Sem že nazaj.Sem bla pri Amaliji77 zdaj,da sem jo na forum vpeljala,pa take pa to... Dobrodošla nazaj. Pa to.
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:56:46
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bom zrihtala preden prideta. Pa nena kompliciraj.
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:57:15
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Hoj! Sem že nazaj.Sem bla pri Amaliji77 zdaj,da sem jo na forum vpeljala,pa take pa to... Dobrodošla nazaj. Pa to. Hvala,hvala!
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:57:46
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bom zrihtala preden prideta. Pa nena kompliciraj. Saj ne! Mamo malo štalo...zelooo!
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:59:55
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: amalija77 Hvala za dobrodošlico.Kolko še vas ne poznam,pa vas še bom.Ve pa mene! jaz te še ne poznam :D Ja,pa jo! Sta se vidle enkrat pri meni v kafani! aja? A to takrat ko je bilo taaak mrzlo...brrrr
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 22:00:16
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bom zrihtala preden prideta. Pa nena kompliciraj. Saj ne! Mamo malo štalo...zelooo! ja pa kaj, pa to? Mi tudi pa se zdaj nea afnam
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 22:03:30
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bom zrihtala preden prideta. Pa nena kompliciraj. Saj ne! Mamo malo štalo...zelooo! ja pa kaj, pa to? Mi tudi pa se zdaj nea afnam
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 22:03:32
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: amalija77 Hvala za dobrodošlico.Kolko še vas ne poznam,pa vas še bom.Ve pa mene! jaz te še ne poznam :D Ja,pa jo! Sta se vidle enkrat pri meni v kafani! aja? A to takrat ko je bilo taaak mrzlo...brrrr Igen!
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 22:04:06
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bom zrihtala preden prideta. Pa nena kompliciraj. Saj ne! Mamo malo štalo...zelooo! ja pa kaj, pa to? Mi tudi pa se zdaj nea afnam
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 22:04:58
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Igen! aha! Zdaj pa vem katera si! Pozdravljena še enkrat
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 22:06:07
matcar
Tasa ,boš me našla al ne?Te me rufni,da te bom usmerjala!
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 22:09:03
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa ,boš me našla al ne?Te me rufni,da te bom usmerjala! bom te probala ja... Če pa vidiš eno zgubljeno dušico tavat po studencih pa veš da sva midve z mojo Lijiko
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 22:09:05
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa ,boš me našla al ne?Te me rufni,da te bom usmerjala! Kaj boš mene tudi usmerjala ker bom peški pa ne vem kak čez Koroški most?
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 22:10:05
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa ,boš me našla al ne?Te me rufni,da te bom usmerjala! bom te probala ja... Če pa vidiš eno zgubljeno dušico tavat po studencih pa veš da sva midve z mojo Lijiko Ali pa dve samo boma midva z Lukecom.
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 22:14:31
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa ,boš me našla al ne?Te me rufni,da te bom usmerjala! bom te probala ja... Če pa vidiš eno zgubljeno dušico tavat po studencih pa veš da sva midve z mojo Lijiko Ali pa dve samo boma midva z Lukecom. Bom vaju usmerjala,ja! Samo morat me poklicat.
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 22:14:44
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa ,boš me našla al ne?Te me rufni,da te bom usmerjala! Kaj boš mene tudi usmerjala ker bom peški pa ne vem kak čez Koroški most? pa daj ka se norca delaš
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 22:16:34
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa ,boš me našla al ne?Te me rufni,da te bom usmerjala! Kaj boš mene tudi usmerjala ker bom peški pa ne vem kak čez Koroški most? pa daj ka se norca delaš Nena se. Ker nisem šla nikoli peški čez Koškega pa ne vem točno kak pločniki potekajo.
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 22:16:59
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bom vaju usmerjala,ja! Samo morat me poklicat. e daj matcar nea ga serji...
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 22:17:25
marta82
Amalija =tista, ki prerokuje iz kart(upam, da sem se prav izrazila)?
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 22:17:49
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tasa ,boš me našla al ne?Te me rufni,da te bom usmerjala! Kaj boš mene tudi usmerjala ker bom peški pa ne vem kak čez Koroški most? pa daj ka se norca delaš Nena se. Ker nisem šla nikoli peški čez Koškega pa ne vem točno kak pločniki potekajo. še evdno sta na levi in desni strani po en komad Čuj da se neboma zguble sredi studenc
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
luč DA ali NEпеперутка16 Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?