Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:25:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Jaz bi šla tudi v čet. na kavo, če me vzamete. Dobro no Marta naj ti bo lahko greš cuj....ne Ly, ti povej Ja pa normmaallno. So še druge tudi dobrodošle. Vidiš kaka si ko nočeš biti sama z menoj... Seveda ne, ko pa boš samo govorila o hujšanju, jaz se pa redim, te pa mi boš delala slabo vest.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:26:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čer. Ups, sory, čer.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:27:18
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Jaz bi šla tudi v čet. na kavo, če me vzamete. Dobro no Marta naj ti bo lahko greš cuj....ne Ly, ti povej Ja pa normmaallno. So še druge tudi dobrodošle. Vidiš kaka si ko nočeš biti sama z menoj... Seveda ne, ko pa boš samo govorila o hujšanju, jaz se pa redim, te pa mi boš delala slabo vest. Kaj te vgriznem al kaj???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:30:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj te vgriznem al kaj??? Kaj misliš tak ? Zakaj pa?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:33:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa saj jutri greš k matcar na kavo ali je kaj vmes prišlo? grem ja.. ti tudi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:33:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Pa Rubin bi tudi. DOBRO TE NAJ VAMA TOKRAT BOOOOO....JOJO TASA KAJ TI TUDI???? brez skrbi, me nebo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:33:39
|
|
|
|
amalija77
|
Ojla! Sem nova na tem forumu in bi se vam pridružla,če lahko.Sem mariborčanka,mamica 3 otrok.Pa večina me že tak poznate,ker smo že večkrat bile na kavi.Sem soseda od Matcar.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:33:45
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj te vgriznem al kaj??? Kaj misliš tak ? Zakaj pa? Ja tak ja....in to zato, ker se jaz raje pogovarjam o sexu recimo kot o hujšanju....HALO.... Kaj mate jutri pri Matcar??? Da nisem ki spregledala, da je imela RD!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:35:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa saj jutri greš k matcar na kavo ali je kaj vmes prišlo? grem ja.. ti tudi? Ja grem ja. Samo me je zanimalo če si premislila. Pa imej obilen zajtrk, čoko bo zraven. Upam samo da ne bo fejst mrzlo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:35:31
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: amalija77 Ojla! Sem nova na tem forumu in bi se vam pridružla,če lahko.Sem mariborčanka,mamica 3 otrok.Pa večina me že tak poznate,ker smo že večkrat bile na kavi.Sem soseda od Matcar. Pozdravljena, dobrodošla, pa nikar ne beri zadnjih nekaj objav, ker se samo hecam...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:36:47
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Pa Rubin bi tudi. DOBRO TE NAJ VAMA TOKRAT BOOOOO....JOJO TASA KAJ TI TUDI???? brez skrbi, me nebo ŠKODA bi lahko šli skupaj peš, pa še kofe sem rekla, da ti častim za tvoji 18 in mojih 19
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:38:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj te vgriznem al kaj??? Kaj misliš tak ? Zakaj pa? Ja tak ja....in to zato, ker se jaz raje pogovarjam o sexu recimo kot o hujšanju....HALO.... Kaj mate jutri pri Matcar??? Da nisem ki spregledala, da je imela RD!!! Te pa drugič ko boš v mestu me pokliči da boma šle SAME na kavo. Zmenjeno. Ne matcar še ni imela RD, to še pride. Grema samo z taso k njej na kavo in stanovanje spucat. Pa ja ne.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:40:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: amalija77 Ojla! Sem nova na tem forumu in bi se vam pridružla,če lahko.Sem mariborčanka,mamica 3 otrok.Pa večina me že tak poznate,ker smo že večkrat bile na kavi.Sem soseda od Matcar. Dobrodošla amalija. Pa da boš vsaj pol tak aktivna kot matcar.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:41:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Pa Rubin bi tudi. DOBRO TE NAJ VAMA TOKRAT BOOOOO....JOJO TASA KAJ TI TUDI???? brez skrbi, me nebo ŠKODA bi lahko šli skupaj peš, pa še kofe sem rekla, da ti častim za tvoji 18 in mojih 19 sem že zmenjena s kolegico .. razen če prestavim to na jutri popoldan. Še ti javim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:41:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: amalija77 Ojla! Sem nova na tem forumu in bi se vam pridružla,če lahko.Sem mariborčanka,mamica 3 otrok.Pa večina me že tak poznate,ker smo že večkrat bile na kavi.Sem soseda od Matcar. welcome!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:41:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa saj jutri greš k matcar na kavo ali je kaj vmes prišlo? grem ja.. ti tudi? Ja grem ja. Samo me je zanimalo če si premislila. Pa imej obilen zajtrk, čoko bo zraven. Upam samo da ne bo fejst mrzlo. sem že imun
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:41:30
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj te vgriznem al kaj??? Kaj misliš tak ? Zakaj pa? Ja tak ja....in to zato, ker se jaz raje pogovarjam o sexu recimo kot o hujšanju....HALO.... Kaj mate jutri pri Matcar??? Da nisem ki spregledala, da je imela RD!!! Te pa drugič ko boš v mestu me pokliči da boma šle SAME na kavo. Zmenjeno. Ne matcar še ni imela RD, to še pride. Grema samo z taso k njej na kavo in stanovanje spucat. Pa ja ne. Ok samo da nisem kaj spregledala.... V četrtek pa na kafe če bo vreme za peš pot ob 11h recimo kje???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:42:13
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Te pa drugič ko boš v mestu me pokliči da boma šle SAME na kavo. Zmenjeno. Ne matcar še ni imela RD, to še pride. Grema samo z taso k njej na kavo in stanovanje spucat. Pa ja ne. nič ne vem o pucanju. Čaki, da si nebom zdaj premislila..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:42:29
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Pa Rubin bi tudi. DOBRO TE NAJ VAMA TOKRAT BOOOOO....JOJO TASA KAJ TI TUDI???? brez skrbi, me nebo ŠKODA bi lahko šli skupaj peš, pa še kofe sem rekla, da ti častim za tvoji 18 in mojih 19 sem že zmenjena s kolegico .. razen če prestavim to na jutri popoldan. Še ti javim TAKO SE GOVORI!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:43:06
|
|
|
|
amalija77
|
Hvala za dobrodošlico.Kolko še vas ne poznam,pa vas še bom.Ve pa mene!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:48:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Ok samo da nisem kaj spregledala.... V četrtek pa na kafe če bo vreme za peš pot ob 11h recimo kje??? Meni je načeloma vseeno samo da bo not toplo. Ura pa tudi ni tak slaba.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:49:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m sem že zmenjena s kolegico .. razen če prestavim to na jutri popoldan. Še ti javim Ti samo prestavi.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:51:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Te pa drugič ko boš v mestu me pokliči da boma šle SAME na kavo. Zmenjeno. Ne matcar še ni imela RD, to še pride. Grema samo z taso k njej na kavo in stanovanje spucat. Pa ja ne. nič ne vem o pucanju. Čaki, da si nebom zdaj premislila.. Pa nekaj je jamrala da naju ne bo zmetalo ker ma kao razmetano oz. nepospravljeno.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:52:20
|
|
|
|
matcar
|
Hoj! Sem že nazaj.Sem bla pri Amaliji77 zdaj,da sem jo na forum vpeljala,pa take pa to...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:53:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Te pa drugič ko boš v mestu me pokliči da boma šle SAME na kavo. Zmenjeno. Ne matcar še ni imela RD, to še pride. Grema samo z taso k njej na kavo in stanovanje spucat. Pa ja ne. nič ne vem o pucanju. Čaki, da si nebom zdaj premislila.. Pa nekaj je jamrala da naju ne bo zmetalo ker ma kao razmetano oz. nepospravljeno. te pa je zato ni na RR ker puca
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.