Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:23:23
nebo
ČERRRRRR, kako je stanje na fronti???????? Kaj bo ta teden padla kakšna kava???
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:27:03
arabela*
Grem pospravljat malo....je tako ko da je bomba vsekala......pridem kaj kasneje še
_____________________________ Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:29:44
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj bo ta teden padla kakšna kava??? Zadnji čas bi že bil. Sicer smo rekle da so petki za kafe pa sta že dva odpadla.
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:38:42
nebo
Se nočejo družit več ker ste preveč klepete klepete....
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:40:55
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Se nočejo družit več ker ste preveč klepete klepete.... Saj ti si tudi med njimi.
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:41:04
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj bo ta teden padla kakšna kava??? Jaz bi tudi . Nebo kaj lepega delaš?
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:41:56
Rubin.
Ly dober večer, tudi tebi. Kje je matcar?
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:50:08
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Ly dober večer, tudi tebi. Kje je matcar? Oooo Rubin večer, kako kaj? Za matcar pa pojma nimam. Okoli 20-ih je še bla.
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:53:46
vitabella
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vitabella ,jaz nucam vsepovsod sosede,da lahko naprej igram.Tak,da mojih prošenj ne ignorirat!Please??? taj pa mi še enkrat pošlji povabila se boš potrudla ne? ampak igrala pa se ne bom, prav? nimam časa, mam otročka doma
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:56:06
nebo
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kaj bo ta teden padla kakšna kava??? Jaz bi tudi . Nebo kaj lepega delaš? O Rubin pozdravljena. Kako ste? Jaz trenutno delam koledar s slikami naših otroškov za darila babicam...
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:57:01
nebo
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Se nočejo družit več ker ste preveč klepete klepete.... Saj ti si tudi med njimi. Buuuu pa res, ampak ta petek me tudi ni, sem pa v četrtek...
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 20:58:14
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Se nočejo družit več ker ste preveč klepete klepete.... Saj ti si tudi med njimi. Buuuu pa res, ampak ta petek me tudi ni, sem pa v četrtek... Idi ležat.
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:00:14
nebo
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo Se nočejo družit več ker ste preveč klepete klepete.... Saj ti si tudi med njimi. Buuuu pa res, ampak ta petek me tudi ni, sem pa v četrtek... Idi ležat. LYYYYYYY KAJJJJJJJJJJJ BBBBBBBBIIIIIIIIII TIIIIIIIIIII ŠŠŠŠŠŠŠŠLAAA V ČETRTEK Z MENOJ NA KAAAAAAAVVVVVVVVVVVVVOOOOOOOO
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:08:00
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: nebo LYYYYYYY KAJJJJJJJJJJJ BBBBBBBBIIIIIIIIII TIIIIIIIIIII ŠŠŠŠŠŠŠŠLAAA V ČETRTEK Z MENOJ NA KAAAAAAAVVVVVVVVVVVVVOOOOOOOO Zdaj si me pa nasmejala. Bi se pa za kavo tudi dalo zmenit.
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:15:11
nebo
Če bo v četrtek znosno vreme pridema v mesto pešake...pa se dobiva in to SAMI....
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:17:53
marta82
Čer. Jaz bi šla tudi v čet. na kavo, če me vzamete. Danes sva bila z dragim v kinu, babica je čuvala Tineja. Sva gledala Ljubezen se zgodi. Luškan film, sem imela v določenih trenutkih solzne oči.
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:19:07
marta82
Ups, sem prepozno videla tale SAMI od Nebo...
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:19:27
tasa_m
Čer.
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:19:29
nebo
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Jaz bi šla tudi v čet. na kavo, če me vzamete. Dobro no Marta naj ti bo lahko greš cuj....ne Ly, ti povej
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:19:51
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ups, sem prepozno videla tale SAMI od Nebo... si se že povabla zraven a ne?
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:21:41
marta82
Pa Rubin bi tudi.
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:22:36
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Jaz bi šla tudi v čet. na kavo, če me vzamete. Dobro no Marta naj ti bo lahko greš cuj....ne Ly, ti povej Ja pa normmaallno. So še druge tudi dobrodošle.
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:23:07
nebo
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Pa Rubin bi tudi. DOBRO TE NAJ VAMA TOKRAT BOOOOO....JOJO TASA KAJ TI TUDI????
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:24:00
ly117
Tasa saj jutri greš k matcar na kavo ali je kaj vmes prišlo?
RE: Mariborčanke VII.del 15.12.2009 21:24:02
nebo
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer. Jaz bi šla tudi v čet. na kavo, če me vzamete. Dobro no Marta naj ti bo lahko greš cuj....ne Ly, ti povej Ja pa normmaallno. So še druge tudi dobrodošle. Vidiš kaka si ko nočeš biti sama z menoj...
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imena Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
PRIJATELJSTVO MED MAMICAMI MAMICA TREH POZDRAVLJENE MAMICE,MOJ INTERES JE PRIJATELJEVANJE MED VAMI IN SI IZMENJAVATI MNENJA IN NASVETE (
87% )
(
13% )
Število vseh glasov: 101 Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo !