Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 8:07:36
|
|
|
|
rina22
|
tasa, ne kvari nama veselja Timeja je tudi pridna - zaenkrat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 8:08:12
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mi smo ša spali še kr. Ob 1-ih je jedo pol pa se je ob 5-ih zbudil in ni hoto nazaj zaspat. Ob pol6 pa se je tak začel ko da bi ga keri iz kože vun vlačo. Ob 6-ih pa je uspel nazaj zaspat. Zdaj se pa v kuhinji z babico meni in se naveliko smeji.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 8:11:23
|
|
|
|
ly117
|
Tasa meni je pa moj avto pripelal, tak da nebom peški. Kaj pridem po tebe?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 8:11:44
|
|
|
|
matcar
|
Zunaj pa spet sneži!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 8:12:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa meni je pa moj avto pripelal, tak da nebom peški. Kaj pridem po tebe?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 8:14:46
|
|
|
|
rina22
|
ly
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 8:15:41
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zunaj pa spet sneži! Ki sneži? Jaz nič ne vidim matcar, lepi avatar
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 8:24:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zunaj pa spet sneži! nekaj sem že prej skozi okno vidla. Gre pa čist na rahlo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 8:25:49
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zunaj pa spet sneži! nekaj sem že prej skozi okno vidla. Gre pa čist na rahlo. Aja, če gre malo, pa nisem vidla, ker še nisem mela očal gor joj, sem res čist čorava vedno bolj to NI normalno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 8:26:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ly Hvala. Saj meni tak ni nič , naspala pa sem se tudi kolko tolko. Samo ne vem kaj mu je blo. Ga pa pomojem zobeki jezijo ker komaj čaka da lahko kaj grizla.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 8:27:30
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m vitabella moje dete je tud do 6.mesecev bilo zakon, pol pa se je obrnilo (mal te jezim). eeeeeeeeeeeeeeeeeej ne jeziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 8:28:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zunaj pa spet sneži! nekaj sem že prej skozi okno vidla. Gre pa čist na rahlo. Aja, če gre malo, pa nisem vidla, ker še nisem mela očal gor joj, sem res čist čorava vedno bolj to NI normalno Poznam to. Bi jaz tudi mogla počasi na pregled pa ni dini,dini.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 8:29:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa meni je pa moj avto pripelal, tak da nebom peški. Kaj pridem po tebe? Čaki, kdaj pa bi prišla? Ker jaz moram ob 9,40 bit pri prometni šoli, ker mi je mami včeraj Novalac kupla ( 4= 3 ) ker ga v Mb. nisem več dobla Tak da mi ga seka zdaj prnese. Drugače pa jaaa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 8:29:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Mi smo ša spali še kr. Ob 1-ih je jedo pol pa se je ob 5-ih zbudil in ni hoto nazaj zaspat. Ob pol6 pa se je tak začel ko da bi ga keri iz kože vun vlačo. Ob 6-ih pa je uspel nazaj zaspat. Zdaj se pa v kuhinji z babico meni in se naveliko smeji. on že ve, kje si mora točke nabirat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 8:29:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 tasa, ne kvari nama veselja Timeja je tudi pridna - zaenkrat saj vama ne.. vama privoščim. Sam malo vaju moram jezit, taka sem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 8:30:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m vitabella moje dete je tud do 6.mesecev bilo zakon, pol pa se je obrnilo (mal te jezim). eeeeeeeeeeeeeeeeeej ne jeziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 8:30:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zunaj pa spet sneži! nekaj sem že prej skozi okno vidla. Gre pa čist na rahlo. ja, čisto na rahlo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 8:30:52
|
|
|
|
vitabella
|
AMALIJA DOBRODOŠLA! sem pa tut višek kulture no, najprej jo napadem s šloganjem, mah taka sem - rina boma kr skupaj sedele ha? pa če bo naju strašila, se boma lahko polcale za dobre stvari pa nazdravljali eeeemmm punce kak avatar pa kje ga ima matcar, ko ga tako hvalite?????????????
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 8:34:00
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zunaj pa spet sneži! nekaj sem že prej skozi okno vidla. Gre pa čist na rahlo. Aja, če gre malo, pa nisem vidla, ker še nisem mela očal gor joj, sem res čist čorava vedno bolj to NI normalno Poznam to. Bi jaz tudi mogla počasi na pregled pa ni dini,dini. mah jaz o svojih očeh sploh ne bom ... že od nekdaj sem slepa ko kura, zdaj po porodu pa se mi je še 2 x poslabšalo - vse mi je udarlo na oči, občasno sploh nič ne vidim. knjig sploh ne morem več brat, ker imam na blizu kar dvojni vid .... pa sem šla po porodu na vse možne preiskave, od okulista, nervologa ... ni da ni ... pa naši dohtarji ne najdejo nič, so kr napisali začasna okvara vidnega živca, ma lahko bi jih natepla in če se ne izboljša moram čez nekaj časa nazaj. in to je za njih to. pa sem šla na magnetno resonanco pa vse. eh zdaj sem se pa preveč razgovorila, v glavnem slepa ko kura!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 8:34:46
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella AMALIJA DOBRODOŠLA! sem pa tut višek kulture no, najprej jo napadem s šloganjem, mah taka sem - rina boma kr skupaj sedele ha? pa če bo naju strašila, se boma lahko polcale za dobre stvari pa nazdravljali jaaaaaaaaaaa, če bo hotla... mene res zanimajo te stvari eeeemmm punce kak avatar pa kje ga ima matcar, ko ga tako hvalite????????????? avatar je tista slikica pod nickom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 8:37:30
|
|
|
|
rina22
|
vitabella, tudi meni se je po porodu vid bistveno bolj pokvaro. se mi res zdi, da vedno manj vidim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 8:43:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa meni je pa moj avto pripelal, tak da nebom peški. Kaj pridem po tebe? Čaki, kdaj pa bi prišla? Ker jaz moram ob 9,40 bit pri prometni šoli, ker mi je mami včeraj Novalac kupla ( 4= 3 ) ker ga v Mb. nisem več dobla Tak da mi ga seka zdaj prnese. Drugače pa jaaa Če želiš sem lahko tam ob pol10 samo te se moram zdaj zmigat. Sporoči mi na sms.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 8:45:17
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro vsem
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 8:48:34
|
|
|
|
rina22
|
dobro jutro, saraya
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 16.12.2009 8:50:18
|
|
|
|
arabela*
|
Me smo tud kar lepo spale.... A je že v vrtcu,jaz pa grem M porihtat,da jo moj odpelje v varstvo....potem pa še mojega nekam pošljem za par uric.....pa imam mir
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.