mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, kako smo kaj na tale krasen, deževen četrtek... mi smo ga včeraj dali malo na zob, ali kot bi rekla naša Sonček, smo ga malo poganjali , pa nismo pretiravali. Res, prisežem... sicer pa spričo lastnih neuspehov, si to letos lahko še privoščim, naslednje leto bo pa druga šiba pela. Vsem skupaj najlepša hvala za izrečene "čestitke i pozdrave", preko RR, FB pa še GSM, lepo je vedeti, da toliko ljudem pomeniš nekaj. Vračam, seveda vse cmoke malim knedlom, ki so mi jih blagoizvolili poslati, moram priznati, da so bili res sladki. Loremi, probaj se malo sprositi, saj vem da te teli izcedki delajo čisto panično, vendar dokler se ne ulije, je vse ok. Sedaj pa itak ne moreš nič več spremeniti. wp, tudi najin čas bo prišel, jaz to vem in verjamem v to. Seveda pa upam, da bo čimprej, lahko tudi v letu 2010, zakaj pa ne Zarja, kaj izpadla alkoholik, kar je res, je res . Kdaj greste smučati na novo vzpenjačo? Jutri? Shuki, sem te žaene parkrat ujela tukaj gor, pa mi vedno nekaj zmoti koncentracijo, kako ste, je mali princ že kaj bolje ali mu zobki še nagajajo? mojsonček, nič se sekirati, bolj pozno, kot nikoli , kako ste vi, ste že rešili težave z najstnikom o atina, je pa zamenjala svoj avatar in ima svoje pikice Fargi, tudi vi lepo rastete, tele 45 mm se pa že prav fancy bere nič, delati je treba, da bomo meli dnar, vsem skupaj želim en prav lep dan