|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.1.2010 17:36:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brcko2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1876
   [Brisano sporočilo]
3.1.2010 17:42:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu brcko2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1877
   RE: Februarke 2010 - 2. del
3.1.2010 17:45:11   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

VANEY - vse najboljše za rojstni dan, naj se ti izpolnijo vse tvoje želje!

user posted image

Vsem ostalim pa želim srečno in predvsem zdravo novo leto 2010! Naj bodo februarska rojstva čimhitrejša in čimmanj boleča, februarčki pa pridni, zdravi, navihani pikci, dobri jedci, nasmejani ter vse dni in noči dobrovoljčki!

upam zimska, da mi ne boš zamerla, sam si tak lepo napisala, da te moram citirat user posted image  Skratka, se pridružujem željam in čestitki.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
3.1.2010 18:08:49   
brcko2
Velja lahko se zmenmo da se dobimo razen če kaj ne pride vmes jaz sem načeloma dopoldne do 14.30 prosta, razen če ne bova z mojim še selila ostale stvari v novo hišo.

Ja jaz napotnice za rešilca nisem dobila ker je moj G. rekel da po novem tega ne dajejo več, ampak v primeru da mi bo spet tako odtekla v slapu voda bom kar sama poklicala upam, da ni nič narobe če nimam napotnice. Moram pa preverit, če ti to pol naknadno zaračunajo ali zahtevajo naknadno.

Ma naše zdravstvo je za en K. Vsak G. in Z. si to po svoje nekako razlaga kakšne pravice imamo in kaj nam prpada.

Hvala zaenkrat in se beremo

Neposredna povezava do sporočila: 1879
3.1.2010 18:20:44   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: brcko2

Velja lahko se zmenmo da se dobimo razen če kaj ne pride vmes jaz sem načeloma dopoldne do 14.30 prosta, razen če ne bova z mojim še selila ostale stvari v novo hišo.

Ja jaz napotnice za rešilca nisem dobila ker je moj G. rekel da po novem tega ne dajejo več, ampak v primeru da mi bo spet tako odtekla v slapu voda bom kar sama poklicala upam, da ni nič narobe če nimam napotnice. Moram pa preverit, če ti to pol naknadno zaračunajo ali zahtevajo naknadno.

Ma naše zdravstvo je za en K. Vsak G. in Z. si to po svoje nekako razlaga kakšne pravice imamo in kaj nam prpada.

Hvala zaenkrat in se beremo

kak ne dajejo več???? user posted image  jest sm bla prejšnji teden na pregledu in mi jo je napisala.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
3.1.2010 18:38:39   
slomak
hej punce jaz sem tudi za srečanje, lahko pridem v btc oz. kot bi se zmenile...v torek bom lih v btc-ju, če bo katera za naj sporoči user posted image

drugače pa ja tiste ki smo blizu s PDP-ji in bomo rodile v LJ je fajn da se mal vidmo prej, se čist strinjam s predlogom od Brcko-ta user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
3.1.2010 19:07:51   
bili83
ojla pupe.

danes sem zlikala nekaj cotik, drugače pa bolj lenarilauser posted image
jutri imam pregled, začnem 37. teden... bomo videli.... se mi pa lažni popadki zdaj že kar dnevno pojavljajo.

no, nam je babica, ki vodi našo telovadbo razložila, da naj nikar ne kličemo rešilca, če nam odteče voda. Namreč tam te dajo na nosila, premetava te okoli in to je najslabše, kar je lahko... potem pa prideš v porodnišnico in te menda itak najprej pošljejo ležat... v glavnem, nam je rekla tako: če odteče voda, naj bi se ulegle za pol ure, potem pa se pripravile in odšle v porodnišnico. Seveda to velja za primer, da je plodovnica čista. Če je zelena, rjava ali s krvjo, seveda poklicat rešilca. jaz bi vseeno rajši prej popadke...

nič, preživite lep preostanek nedelje, jutri poročam, zdaj pa grem jest- spet...user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
3.1.2010 20:05:12   
Aja1
Jaz tudi nisem dobila napotnice za rešilca. Mi je G rekla, da če je nujno, naj ga kar pokličem, ker so menda itak vedno mogli pisat še eno napotnico. user posted image Glavno upam, da ga ne bo treba klicat in da se začne kot prejšnjič (počasno odtekanje vode).

Smo bili pa danes na kar dolgem sprehodu po sončku. Prehodili cca 4 km. user posted image Je prav pasalo.

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
3.1.2010 20:24:19   
busybee882006

IZVIRNO SPOROČILO: brcko2

Če ima katera še kakšne izkušnje oz. razlika 1- 2. 3. itd porodov naj mal napiše. Res me zanima, če je v drugo kaj drgače.

Se beremo in tipkamo papa.

Prvi porod: čep se je odluščil že zjutraj, zvečer mi je odtekla voda, ki je bila zelena, saj se je mala že pokakala noter; odpirala sem se čisto normalno, le-da nobenega lastnega popadka nisem imela; dobila umetne okoli 2 zjutraj, ob 4.26 rodila - bolel ko ****, ampak samo za to, ker je mala pritiskala na križ

drugi porod: povsem sprožen, le da se mi je čep odluščil zjutraj, šla na dogovorjen porod, kot da greva na kavo, ob 12. dop prišla v porodno, prebrala časopise, okoli 14. ure so me priklopili na umetne popadke; 15.45 rodila.

razlika med prvim in drugim je bil v tem, da sem drugič vedela kaj pomeni pritisnit, da kakšno glasno jamranje in smilnjene sami sebi samo škodi in nima nobenega pozitivnega učinka. Dejansko sem rodila v popolni tišini in v absolutnem sodelovanju z babco in njenimi asistentkami (dve študentki, ki sta se mi na koncu prišle vsaj 2x zahvalit, za čudovit porod).
Babci je bilo ime Nada Hribar - carica!

Ali katera ve, ali je lahko user posted image zraven oz. ali mora še enkrat v šolo za starše, če jo je obiskoval 2006 pred prvim porodom?

LP Vsem!

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
   [Brisano sporočilo]
3.1.2010 20:30:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu busybee882006)
  Neposredna povezava do sporočila: 1885
   [Brisano sporočilo]
3.1.2010 20:31:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1886
3.1.2010 20:34:44   
valentinčica30
Tut mi smo šli dones hodit, nam je vsem pasalo, tut nasemu user posted image  v trebuhu, je nažigal/a kot nor/a. Tut sedaj sše ni mira, pa pravijo da se po 32 t umirijo, očitno sem izjemauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1887
3.1.2010 20:53:43   
vaney
Super, da ene še lahko toliko prehodite...mene prehitro utrudi.

Jaz sem še kar user posted image , sem mislila zjutraj, da je Anže boljši, ker se je zbudil brez vročine, pa je do kosila zakuhal na 39,5, tako da greva jutri k zdravniku, ker bo že 4. dan vročine. Zdaj grem pa kar počivat, mož je šel v nočno, jaz pa dežuram ponoči.

Lepo spite.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
4.1.2010 7:48:15   
ninček1
Jutro!

Jutri pa stopim že v 36 teden...juhu.Včeraj je mali mel party celi dan, ampak res, čisto celi dan. Zvečer sem imela take krče(trajali kake pol ure), da sem si šla skuhat  kamilice, pa je pomagalo.Vmes med krči mi še mali tako dela, da se mi celi trebuh premika in čutim kako se z nogicami opre na trebušno steno ob strani in z glavico dol pritiska...kot da se ravnauser posted image , pravi telovadec je.Sem tudi opazila, kako se mi bulica dela tik nad sramno kostjo, ko obrača glavico...vidi se , da mu že res primanjkuje prostora..pa še po velikosti prehiteva 2 tedna, kar pomeni, da ima mere za 38 teden....upam, da bo čimprej

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
4.1.2010 7:53:58   
zvesta
Jutro...

Evo, otroka je v vrtec peljala babi, ker moje stare kosti še sploh ne funkcionirajo. Hodim, kot bi mi kdo ponoči ležaje pokradel. Mi je pa kar fajn, da je konec praznikov. Bom končno spet kaj naredila doma. :)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
4.1.2010 7:59:02   
valentinčica30
Jutro!

Ninček sve na istem. Tut jaz vstopam v 36 tedenuser posted image user posted image user posted image . Vaney upam da se kmalu pocajtate in da se ne boš kej nalezla, pa upam, da ne bosta spet pri najini doktorci pristala.
Tut men te krči kr neki nagajajo, toda bolj se bližam koncu mam občutek da bom nazadnje šla čez rokuser posted image user posted image user posted image , bom šla raje kej na razprodaje kot v P. Se mi moj kr mal smeje, ko sem rekla da malo cvikam it rodit, saj sem do sedaj imela vedno napotnico in določen datum za rodit, sedaj pa bom kot vse navadne smrtnice čakala popadke doma.
Me je groza, sploh ker se mi je pri drugem porodu zgodilo, da sem kjub določenemu datumu ravno na tisti dan ko sem šla rodit, prišla v porodnišnico 5 cm odprta, čutila sploh nič, nobenih popadkov in nato rodila v eni uri. Sej je blo fajn, sam s tem da bom seda morala priti še do P, jaz pa na koncu sveta in moj dela cele dneve. Sej mojemu bi blo najbojše da rodim kr doma in doma tut ostanem, pa jih lepo pedenamuser posted image .
Al sem namorila, se obnašam kot da mi je prviuser posted image user posted image .
Punce držte se.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
4.1.2010 8:44:57   
protina

Jutro!

Zajtrk opravljen zdaj pa še malo poležim in potem pleničke likat.

Ja danes so se začele razprodaje ampak sem tako prehlajena,da se jim za 2 dni odpovem.Mogoče bom še kaj našla konec tedna znižanega.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1892
4.1.2010 8:52:35   
julieb
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Tut mi smo šli dones hodit, nam je vsem pasalo, tut nasemu user posted image  v trebuhu, je nažigal/a kot nor/a. Tut sedaj sše ni mira, pa pravijo da se po 32 t umirijo, očitno sem izjemauser posted image user posted image user posted image

potem sva že dve.
naš nogometaš ma skozi neke treninge.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
4.1.2010 8:55:35   
Aja1
Jaz bom tudi danes plenice likala. user posted image Končno sem se spravila pripravlajt za user posted image .
Sem mislila, da mi bo uspelo imeti sadni dan, pa sem že zjutraj zamočila. Kapučino in piškoti....čokoladni. user posted image

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
4.1.2010 8:56:19   
Aja1
Moj je bil tudi leta 2006 v MŠ in zdaj ni šel več. Menda velja potrdilo od prej.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
4.1.2010 9:46:12   
zirafa76
Dobro jutrouser posted image

pri meni samo jutro, ker celo noč nisem spala, najprej je user posted image začel s tektonskimi premiki vse do 2.00 zjutraj, če ne bi to že doživela prek kakšnim mesecom, bi verjetno šla do p..tako pa sem dodala dve blazine, se podprla in enostavno čakala, da zaspim in da se umiri..no, je uspelo, ko me prebudi moja žirafa mala..Mami, mami..mislim, da je imela kakšne sanje in pol spet zaspim in še enkrat me zbudi...sem res user posted image ..
No, user posted image je zlezel čist pod rebre, ker do sedaj je imel glavico dol, se mi zdi, ker je bilo prijetno hoditi, brcke sem čutila samo zgoraj, brez nadležnega praskanja s rokami v moj MVuser posted image , no sedaj pa nimam pojma..neki premiki so še zgoraj, ampak...
Pregled imam drug teden, ampak če bo kaj lahko grem k mojemu g., ga imam par metrov stran, p. pa 5 min. vožnje..uff...

Sedaj, ko so prazniki preč, me manj skrbi..

Drugače pa sem v 35 tednu, mislim, da imam s Koro enak termin, ampak od sedaj je vse novo zame, ker prejšnjič sem že rodila takle čas, tudi planirano, sedaj pa..uff..če zdržim do roka, grem pod nož točno 12.2...vsaj to vem...user posted image ..

No, ja..da si izboljšam razpoloženje, grem v trgovine malo...user posted image ....sem že zadnjič nekaj našla v Nextu za malega, tokrat grem samo malo na ogled...user posted image , ker pride moj ta teden končno domov in ima tudi stvari za nas..

nič, imejte se punce, mi je lažje, ker vidim, da nisem sama v teh premikih...user posted image

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
4.1.2010 9:47:18   
zirafa76
aja...

zgodila se je grozna stvar....

ne morem jesti sladkega,user posted image ful mi paše kislo, solate....user posted image ...user posted image

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
4.1.2010 9:55:06   
dskubin
Dobro jutro souser posted image

No, moje se je začelo bolj tako. Tamala je šla danes prvič v vrtec, kar OK, zdej pa čakam, če me bojo poklicali, če ji ne bo v redu, da jo grem iskat. Ker ne bom hodila je gledat, potem bo hotel še tavelik domov. Itak, če bo jokala, bosta potem prišla oba domov. Ampak upam, da bosta zdržala do kosila, ker je moje počutje danes katastrofa. 3. nosečnost in 1. user posted image Sej mi zadnje čase dela vsako jutro slabo, tiste železove tablete na tešče, pol sem pa peljala tamaladva v vrtec in komaj prišla domov do školjke. Jedla nisem še nič, ker me je strah, da mi bo spet obrnilo želodec. No, pa upam, da ni kaj druzga in je res samo zaradi teh tablet. Včeraj sem se namreč tudi jaz lotila pranja cunjic in oprala 3 stroje, zdej me pa čaka likanje, ker sem včeraj zvečer prišla samo na polovico, ostalo me pa čaka danes. Pol pa še 1 stroj plenic user posted image . Moram pa it še nekam body-je kupit - kam se mi splača, kaj svetujete? Vse cunjice smo imeli namreč na posodo okoli in okoli, zdej pa, ko so nam jih vrnili nazaj, nimam niti 1 majhnega body-ja, samo tiste od 68 naprej user posted image Pa se mi ne da zdej okoli prosit, če pogledajo, kdo tega ni vrnil ampak bom pač šla to novo nabavit, itak so zdej dali par otrok skozi in so verjetno že fajn znucani, pri komurkoli so že ostali.

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
4.1.2010 10:06:01   
bambi14
Jutro
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Dobro jutro souser posted image

No, moje se je začelo bolj tako. Tamala je šla danes prvič v vrtec, kar OK, zdej pa čakam, če me bojo poklicali, če ji ne bo v redu, da jo grem iskat. Ker ne bom hodila je gledat, potem bo hotel še tavelik domov. Itak, če bo jokala, bosta potem prišla oba domov. Ampak upam, da bosta zdržala do kosila, ker je moje počutje danes katastrofa. 3. nosečnost in 1. user posted image Sej mi zadnje čase dela vsako jutro slabo, tiste železove tablete na tešče, pol sem pa peljala tamaladva v vrtec in komaj prišla domov do školjke. Jedla nisem še nič, ker me je strah, da mi bo spet obrnilo želodec. No, pa upam, da ni kaj druzga in je res samo zaradi teh tablet. Včeraj sem se namreč tudi jaz lotila pranja cunjic in oprala 3 stroje, zdej me pa čaka likanje, ker sem včeraj zvečer prišla samo na polovico, ostalo me pa čaka danes. Pol pa še 1 stroj plenic user posted image . Moram pa it še nekam body-je kupit - kam se mi splača, kaj svetujete? Vse cunjice smo imeli namreč na posodo okoli in okoli, zdej pa, ko so nam jih vrnili nazaj, nimam niti 1 majhnega body-ja, samo tiste od 68 naprej user posted image Pa se mi ne da zdej okoli prosit, če pogledajo, kdo tega ni vrnil ampak bom pač šla to novo nabavit, itak so zdej dali par otrok skozi in so verjetno že fajn znucani, pri komurkoli so že ostali.

....ko, da bi opisovala mene, Danes mi je blo prvič slabo, tudi mislim, da od železovih tabl., sem bla bleda ko zid in HB, da je šel danes zjutraj z mano tast v vrtec. Ga morem privadit kako oddati našo 17. mesečno deklino, kako privezat pas, obut,....itd.

Danes imam zadnji izpit pred PDP in sem nervozna,...upam, da mi uspe nardit to sociologijo, ker če padem bom postala pravi študent user posted image user posted image .

Babike držite se in še malo zdržite 2v1.user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
4.1.2010 10:41:30   
gapii27
ojla žabice

mi smo še v enem kosu... četrtek se približuje... počutje je dost boljše (trkaaaam) kolk me ne boli več..sam trtica in preponi še mal ampak ni prehudo

eno vprašanje...kdaj se dobi potrdilo za MŠ... nam ni nihče tega nič omenil, vprašati pa sem pozablauser posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

katero ime vam je lepše?
nika23

Ema (36%)

Naja (9%)

Neja (22%)

Lia (Liana) (12%)

Tia (Tiana) (20%)

Število vseh glasov: 527

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!