|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
19.1.2010 14:29:04   
Aja1
Pa seveda super vsem za opravljene preglede. Zdaj imamo pa res že prave otročke v trebuščkih....niso več pikice. user posted image

Letim po Nejo v vrtec... Danes čas kar leti.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
19.1.2010 14:59:50   
vaney
valentinčica, a še nisi šla rodit? Kaj CTG še ni pripravljen na akcijouser posted image  

zimska, mi imamo do Nm slabo urco, ja, ampak jaz ti ne znam nič povedat, kdaj je treba it. Pri Anžetu namreč nisem imela it rodit, sva šla z možekom avto kupovat, pa med prepisom na pregled, tam pa UZ, takoj na oddelek, tabletko za sprožitev poroda, ki je prijela v rekordnem času in je v bistvu od prvega popadka do poroda vse skupaj trajalo 4 ure (vse skupaj s klistirjem....). Po moje ni preveč za čakat, jaz (če mi bo sreča naklonjena in bom čakala naravni porod) bi šla od doma, ko bi bili popadki na enih 10-15 minut, na manj ne bi čakala...rajši tam malo počakam kot da me prehiti kje v avtu.

Jaz sem pa kar happy, sem se zmenila z eno kolegico iz Kočevja in mi bo posodila košaro za voziček.  Saj nujno ni, ampak zaradi boljšega občutka, pa magari jo samo pripeljem in mi stoji v sobi 2 meseca. Sem dobila kar slab občutek, ker imajo vse pri zimskih otročkih košare, jaz pa ne (pa še naklon v vozičku se čisto ne spusti) in sem prvič podlagala in ravnala, da je bilo ležišče ravno, zdaj bom pa važna s košarouser posted image  Pa še plenice sem dala prat in včeraj se nisem mogla upret 30% razprodaji v Seevilu in sem še tam nekaj nabavila, pa kompletek za iz porodnišnice se pere in zimska vreča, prevleka od lupinice, torta za voziček...kot da imamo pralnico doma. Edino posteljnino sem tudi kupila včeraj (ne boste verjele, v NKD-ju (neka nova **** trgovina, ampak poceni), in sicer imajo prevleke po 5.99€, rjuhice pa po 2.99€. Pa magari se uniči in grem čez 2 meseca nove kupit, čeprav ne zgledajo slabe... Pa fullll cortkane stvari imajo za punčke, ampak kaj, ko ne vemo, kaj bo, pa kaj čem pol z roza hlačami, če bo fantek...

Jao, koliko je že ura, letim k tastu po Anžeta...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
19.1.2010 15:03:05   
valentinčica30
Vaney jutri mam spet ta ctg, pa spet krvno in urinsko analizo. Ma glede na to da sodimo med dolenjke, bom po moje po vseh komplikacijah čez rok, po možnosti maksimum ki ga bom lahko, tako da si bom zapomnila nosečnostuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
19.1.2010 15:29:25   
Nattasha
Oj!

Jaz sem imela danes CTG in je blo zanimivo. Najprej smo se lepo naštimali in jaz 10 minut berem tam enega starega malčka, pa pride sestra pa reče, da je treba malo zbudit, ker nič ne miga. Pa jaz..ok..pa me tam prestavljamo trebuh, pa muvamo, migamo, razbijamo, ni da ni. Pol pa jaz rečem, da bi mogla atija poklicat, ker mala itak samo na moški glas reagira. Pa gre sestra in pripelje enga zdravnika, ki se je full smejal in se pogovarjal v stilu, da z deklicami v trebuhu pa še ni flirtal. Da ne bi mislile, kolkor se je oglasil, tako je mala začela brcat. Men pa nerodno...No pol ko je vidu, da se ne delamo norca iz njega in da so se res začeli gibi izpisovat na CTG, pa se je full nasmejal in reku, da sva mu polepšale dan in šel ven...meni pa nerodno....

NoCTG je bil ok, več počivanja mam predpisanega, ker mi noge zatekajo;( Pa ne vem kako bom spelala, glede na to, da se zdaj seliva in je skoz neko letanje. Eh bo že...bodo pa masaže zvečer padale... tud ni slabo:)

Ok, pačalinke so pečene, juha skuhana, krompirček pečen, meso bo pa dragi. Meni se še vedno full upira. Upam, da me bo minilo po rojstvu;) Se mi lušta en dunajski:) Pol ga pa zavoham, pa je konec...

papa

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
   [Brisano sporočilo]
19.1.2010 15:35:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2955
   [Brisano sporočilo]
19.1.2010 15:39:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2956
19.1.2010 15:58:50   
ninček1

user posted image

user posted image  PDP / NICK (STAR.)  (user posted image , user posted image ), kraj, Spol, porodnišnica

xx.2.                                
user posted image Komarka (30), (2user posted image ,1user posted image ), ?     user posted image                             
user posted image biina
(?), (?user posted image ,? user posted image ), ?              user posted image
user posted image marjetica11, (?user posted image ,?user posted image ), ?        user posted image
user posted image lorelai28, (?user posted image ,?user posted image ), ?             user posted image                                                          

1.2.
user posted image punsha(28),(1user posted image ,0user posted image ) ,Gorenjska,Jesenice,RODILA 27.12.09-ENEJA 
user posted image brcko2, (2user posted image ,1user posted image ) ,Ljubljana            user posted image                
user posted image twixy (28), (3user posted image ,0user posted image ), Nemčija       user posted image                

2.2.
user posted image bili83(25), (1user posted image ,0user posted image ), Ptuj,              user posted image      Ptuj               
user posted image ninu, (2user posted image ,1user posted image ),     Gorenjska           user posted image          
user posted image bejbs, (?user posted image ,?user posted image )          ?                     user posted image              

3.2.
user posted image Lana08, (2user posted image ,0user posted image ), ?                        user posted image                       

5.2.       
user posted image ToBoNi (?), (?user posted image ,?user posted image )  ?                   user posted image                            
user posted image elaaa (31), (1user posted image ,0user posted image ) ?                   user posted image         

6.2.                           
user posted image bambi14 (?), (2user posted image ,1user posted image ), MB             user posted image    Maribor                          
user posted image MATEJKA_(28), (3user posted image ,2user posted image ),MB         user posted image    Maribor                               

7.2.         
user posted image Irsa(?),(?user posted image ,1user posted image ), ?                          user posted image          

8.2.
user posted image Aja1(31), (2user posted image ,1user posted image ) , Dolenjska      user posted image        Novo mesto
user posted image Valentinčica(31),(3user posted image ,2user posted image ),Dolenjska user posted image    Ljubljana ali Novo mesto                  
user posted image rosa2(28),(2user posted image ,0user posted image ), CE                     user posted image
user posted image spelch, (1user posted image ,0user posted image ), Koroška,                user posted image  
user posted image bipi(31), (3user posted image ,1user posted image ), ?                         user posted image  
user posted image bmwjka, (4user posted image ,3user posted image ), Polica pri Gros.    user posted image

9.2 
user posted image kanna(26), (2user posted image ,1user posted image ), ?                      user posted image    
user posted image anemona(?), (1user posted image ,0user posted image ),?                     user posted image     
user posted image ninček1(30), (1user posted image ,0user posted image ), MB                user posted image       Maribor                       
user posted image MANA 7(26), (2user posted image ,1user posted image ), ?                   user posted image                  
user posted image ne_ja, (?user posted image ,?user posted image ), ?                                user posted image

10.2.
user posted image busybee882006, (3user posted image , 2user posted image )                   user posted image     Ljubljana      
user posted image Zariya(?), (?user posted image ,?user posted image ), ?                           user posted image            
user posted image Cappy96(32), (2user posted image ,1user posted image ), Zasavje        user posted image      Postojna            
user posted image Lara73(36), (3user posted image ,2user posted image ), Gorenjska       user posted image      Kranj

11.2.
user posted image niwci(25), (2user posted image ,0user posted image ), NG, KK                user posted image     Brežice ali Novo mesto
user posted image neja.mat(25), (2user posted image ,1user posted image ), NM                 user posted image         

12.2.
user posted image Nattasha(30), (1user posted image ,0user posted image ), MB                 user posted image                    
user posted image zirafa76(32), (2user posted image ,1user posted image ),CE, Bratislava user posted image    Bratislava   
user posted image Kora33(33), (3user posted image ,1user posted image ), Koroška           user posted image     Slovenj Gradec

14.2.
user posted image plouse(29), (1user posted image ,0user posted image ), ?                          user posted image    Postojna
user posted image neoslišana                                                    user posted image    

user posted image čikapika                                                        user posted image

15.2.                          
user posted image Kati81(?), (3user posted image ,1user posted image ), LJ,                          user posted image     
user posted image Zofy(31), (2user posted image ,1user posted image ), Lj                            user posted image
user posted image dskubin(?), (3user posted image ,2user posted image ), Primorska            user posted image

16.2.
user posted image Liagal(26), (?user posted image ,?user posted image ), ?                           user posted image                                
user posted image mucica2(26), (2user posted image ,0user posted image ), CE                    user posted image    Celje       

17.2.                   
user posted image gapii27(28),(1user posted image ,0user posted image ),Rogaška Slatinauser posted image user posted image   Ljubljana
user posted image katy_  , (2user posted image ,?user posted image ), ?                                 user posted image
user posted image Dari(?), (3user posted image ,2user posted image ),Gorenja vas               user posted image
user posted image slomak(28), (2user posted image ,0user posted image )                            user posted image    Kranj ali Ljubljana
user posted image tinca malinca(1user posted image ,0user posted image ),Ljubljana             user posted image                                      

18.2.
user posted image P1ka23(?), (1user posted image ,0user posted image ), ?                           user posted image  
user posted image Jada82(27), (1user posted image ,0user posted image ), Bled                    user posted image   Jesenice      
user posted image Zimska(32), (3user posted image ,1user posted image ) , LJ                       user posted image   Ljubljana
user posted image tasa3(?), (?user posted image ,?user posted image ),      ?                           user posted image

19.2.
user posted image julieb(31), (1user posted image ,0user posted image ), Pomurje                user posted image  
user posted image tajab, (2user posted image ,1user posted image ), Kranj                              user posted image        

20.2.
user posted image silmarillion(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                      user posted image
user posted image vaney(26), (2user posted image ,1user posted image ) , Dolenjska            user posted image        
user posted image mamica(37), (4user posted image ,3user posted image ), Dolenjska           user posted image  
user posted image Bušika2010(),(user posted image ,user posted image ),
user posted image Ančkica(2user posted image , 1user posted image )                                       user posted image
user posted image zvesta30(3user posted image ,1user posted image ),Lenart                            user posted image Maribor
user posted image lucka1(2user posted image ,1user posted image ),Ljubljana

21.2.
user posted image Astralis(36), (3user posted image ,0user posted image ), Praga                   user posted image  
user posted image seya(33), (2user posted image ,0user posted image )                                    user posted image            
user posted image storžica                                                           user posted image

23.2.
user posted image smuki(29), (2user posted image ,0user posted image ), Posavje                   user posted image         
user posted image fiesta(28), (2user posted image ,1user posted image ), Ajdovščina               user posted image
user posted image lily86(23), (1user posted image ,0user posted image ), Maribor                    user posted image        
user posted image Zoja Lara,(1user posted image ,0user posted image ), Slov. B,MB,RODILA 30.12.09 GABRA IN  KLEMNA

24.2.
user posted image ursulina(29), (3user posted image ,1user posted image ), LJ                         user posted image         

25.2.
user posted image Rocio(28), (1user posted image ,0user posted image ), LJ                             user posted image  
user posted image rožca26(26), (2user posted image ,1user posted image ), Domžale              user posted image   Ljubljana

26.2.
user posted image lunca83(26), (1user posted image ,0user posted image ), ?                           user posted image

27.2. 
user posted image babajči(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                              user posted image

28.2.
user posted image JanaB(33), (1user posted image ,0user posted image ), LJ                            user posted image              
user posted image junehope(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                            user posted image
user posted image Bauky(?) , (1user posted image ,0user posted image ) , Dolenjska                user posted image
user posted image vita(?), (2user posted image ,1user posted image ),      PO                             user posted image
user posted image t*e*j*k*a(26), (2user posted image ,1user posted image ), Konjice          user posted image user posted image
user posted image protina(32), (3user posted image ,1user posted image ), ?                             user posted image  
user posted image mavo(?), (2user posted image ,1user posted image ), ?                                   user posted image

4.3.
user posted image dreja80(29), (2user posted image ,1user posted image ), LJ                          user posted image     

21user posted image in 18user posted image   45 user posted image

user posted image SKUPAJ FEBRUARSKE NOSEČKE  2010  = 80

Z nami so pot začele:

*dotika* z Ajdo rojeno 29.10.2009 ob 23.16, naš user posted image Ajda bo vedno v naših srcih.

**špela, skitnica, abundancija, binabina, Bacek, amelie010

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:  
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
    PREGLEDI            

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo:

TUKAJ                                      TUKAJ  

• _____________________________

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2957
    19.1.2010 16:27:52   
    bili83
    brcko2, imaš verjetno prav... ponavadi sprožijo, če je dete fejst pretežko. ampak jaz sladkorja nisem imela povišanega (niti blizu visokega)- 4,1 pred 50g OGTT, po njem pa 4,8... poleg tega pa se tudi zredila nisem ravno ful pretirano- do zdaj +13 kg, tak da... bomo videli, verjetno so pri ocenah tudi neka odstopanja, se mi pa kar zdi, da bomo definitivno čez 4 kg...

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2958
    19.1.2010 16:36:44   
    Lara73
    moje sanje: stalno lezem skozi neke ozke luknje, pa da mam že user posted image pa ga ne znam zrihtat in nič nimam pripravljeno...

lase si moram umit, pa se mi tud to ne da. Samo prekladam se z enega konca na drugega.

upam, da mate več energije in volje kot jaz.

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2959
       [Brisano sporočilo]
    19.1.2010 16:38:15   
    Brisani uporabnik

(odgovor članu bili83)
      Neposredna povezava do sporočila: 2960
    19.1.2010 16:42:52   
    ninček1
    Moj dragi pa za danes zvečer načrtuje neko romantiko .....Lepo se moram oblečt in nič ne smem jest (upam, da bom zdržalauser posted image user posted image user posted image , mislim, glede hrane)....

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Lara73)
    Neposredna povezava do sporočila: 2961
    19.1.2010 16:48:39   
    valentinčica30
    Pazi se te bo porihtal, pol te bo pa od romantike zvilo in boš lepo 22 rodila in zmagal bo on. Dej uživej sam pazi se moški so pravi lisjaki zmeri dosežejo svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2962
    19.1.2010 17:17:28   
    Bauky
    IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Koliko nas bo rodilo v NM? Valentinčica, vaney? Še kakšna?

Jaz tudi nameravam rodit v NM, pa upam, da bo EA tudi na voljo.... zdaj še moj user posted image  vsakemu govori, da bomo rodili z injekcijo, da se ne bom tok matrala -----
    hmmm, je kar nekaj  znancev zdaj v kratkem rodilo, pa so mu fantje rekli, da je to pa res najboljš in lažje in da se ne matra tok  ( ker prej, na začetku nosečnosti je bil pa kar mal na ta način... kaj pa to treba tok komplicirati in to ... in sva potem vsak na svoje vlekla...  ja, je kar fajn, da  tudi mal od drugih  sliši.... )

(odgovor članu Brisani uporabnik)
    Neposredna povezava do sporočila: 2963
    19.1.2010 17:17:30   
    brcko2
    Hoj user posted image

Vsak dan za pol ure do ure se sprehajamo da malo kaj pospešimo a nič ne pomaga samo zvečer pa so potem tektonski premiki.

Upam, da bom vedla kdaj se začne - pri svojem prevorojencu mi je samo naenkrat vsa plodovnica odtekla in začeli so se popadki počasi in vedno močnejši, kle pa so te krči in pritisk navzdol, kot bi vsak čas hotela voda odtečt pa hop otrok zunaj.

Po eni strani si želim, da bi bilo že konec po drugi strani je pa čez dan tako lepo, pa še ta zadnja nosečnost moja je to - mi smo zaključili z obrtjo.

Punce kak ste pa vi kaj? A katero tudi tako matra kot mene že???

Neposredna povezava do sporočila: 2964
    19.1.2010 17:20:29   
    brcko2
    BINABINA - pozdravljena med nami, kakšen poseg pa si imela, če nam zaupaš. Pa upam, na user posted image user posted image da si ali da boš kmalu user posted image .

(odgovor članu binabina)
    Neposredna povezava do sporočila: 2965
    19.1.2010 17:25:54   
    vaney
    valentinčica, kdaj pa imaš jutri pregled? Če imaš dopoldne, se bi lahko kaj mimo oglasila, bom kofetek, no, kapučinček skuhala...razen, če te možek vozi...

(odgovor članu brcko2)
    Neposredna povezava do sporočila: 2966
    19.1.2010 17:42:23   
    ninček1
    IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Pazi se te bo porihtal, pol te bo pa od romantike zvilo in boš lepo 22 rodila in zmagal bo on. Dej uživej sam pazi se moški so pravi lisjaki zmeri dosežejo svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hahahaahahaha, sploh nisem pomislila...dobro da si rekla....zdaj vem čemu romantika, ijeee kak ga bom.....

Tin, rojen 25.1.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2967
    19.1.2010 18:18:14   
    Jada82
    Oj punce, dober večer user posted image

Evo, jaz sem danes čisto fertik. Sem kuhala, pospravljala, z mojim sva šla po trgovinah (malo še za gospodinjstvo, pa hrano, pa tepih za otroško sobo user posted image ). Pa še poležala sem neki vrat ponoči in me zdaj boli. V glavnem, vsa sem narobe. Pa še tako se počutim, kot da se me neki loteva user posted image Eh, pomoje bom danes šla zgodaj spat ...

Drugač pa moj user posted image ful brca in se premika, da kar boli ... me suva in muva ... uf.
    Brcko, se pa jaz čist isto počutim .... vse mi dol tišči, če nekaj časa stojim, kot da mi bo plodovnica odtekla ... se kar držim ves čas pod trebuhom .... groza user posted image Pa na čase me trebuh mal zaboli .. kakšen mini krč, ampak nič rednega in grozno bolečega.
    Če že mora biti prej, naj bo ta teden, ko je moj doma, ali pa potem naslednji vikend ... oh, če bi nas ti naši user posted image poslušali ... ane user posted image user posted image user posted image

Je pa drugače danes ena moja kolegica, ki je tudi februarka (1 teden pred mano), samo ni na forumu, šla na pregled in so jo kar v P obdržali. Baje je že odprta ... držim pesti zanjo ... user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj če sem tudi jaz že ene par cm odprta??? user posted image user posted image user posted image
    Jah nič, dokler ni popadkov ali voda na odteče, bomo kar lepo doma. Ampak po trgovinah pa ne bom več hodila ... se ne počutim.

Lepo bodite in lahko noč!

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2968
    19.1.2010 19:22:00   
    mucica2
    IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

hahahaahahaha, sploh nisem pomislila...dobro da si rekla....zdaj vem čemu romantika, ijeee kak ga bom.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2969
    19.1.2010 19:42:22   
    ČikaPika
    IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 2970
    19.1.2010 19:45:46   
    Lily86
    No, pa sem tudi jaz dočakala moj D-dan! Danes sem bila zadnji dan v službi!! user posted image  Yeah! Tak, zdaj pa se lahko ustavim iz 300 km/h na nulo user posted image . Sem kar ponosna na sebe, da sem zdržala do konca. Šefica je sicer včeraj imela idejo, da bi še hodila 4 ure na dan delat dokler se ok počutim (kar je najbrž dokler mi ne odteče voda:), ampak jaz se ne dam... Zdaj je čas za priprave in razvajanje. user posted image

naše največje veselje se nam je pridružilo 28.2.2010

A mother's joy begins when new life is stirring inside... when a tiny heartbeat is heard for the very first time, and a playful kick reminds her that she is never alone.

(odgovor članu ČikaPika)
    Neposredna povezava do sporočila: 2971
    19.1.2010 19:48:36   
    bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ČikaPika)
    Neposredna povezava do sporočila: 2972
    19.1.2010 19:50:54   
    vaney
    A danes je dan za smejanje februark?user posted image  Samo pazite, da ne bo katere zvilo od smehauser posted image

(odgovor članu bambi14)
    Neposredna povezava do sporočila: 2973
    19.1.2010 19:55:16   
    zirafa76
    Vaney..
    tudi jaz sem imela CR, spinalno, pa je bilo vse vredu, v bistvu ti vse porodijo, otroke sem dobila takoj na ogled, še čisto sluzaste, samo ovite v planičko in da sem lahko dala na hitro lubčkauser posted image user posted image ..nato so šli do inkubatorja, ker so bile predčasno rojene, ampak takoj drugi dan so me poslali dojiti, vsaj na poiskus..pa je šlo nekaj...vzeli iz inkubatorja, na dojenje, pa nazaj..
    Kar se tiče okrevanja..Cr sem imela zjutraj, zvečer so me že postavljali na noge..to je res malce hudo, ampak po par dneh že hodiš sam okoli, čistijo te sestre in ko imaš čisti urin, ti odpojijo cevko in šele takrat greš na wc sama, na veliko potrebo..ne vem, meni je vse tako hitro minilo, da me na Cr spominja samo čisto tanka linija, ki je skoraj nevidna okoli bikini predela..
    Čišča je krajša, jaz sem porabila vse skupaj 4 pakete vložkov teh večjih, po parih tednih pa funkcioniraš kot prej, vsaj jaz sem..
    Kar se dvigovanja tiče..seveda ne smeš dvigovati težke stvari do 6 tednov po porodu, tukaj mislim težke stvari, v kar ne sodi tvoj otrok, kot pravijo nekateri...razen če imaš že katerega doma, kot jaz, ki ima 14 kg..to ne..vse ostalo lahko počneš...in še to, več hodiš, hitreje si fit...jaz si nisem predstavljala še isti dan vstati, ampak sem in potem je šlo vsak dan bolje..v bolnici sem bila teden dni, še zaradi zlatenice male, drugače odpuščajo tukaj po 5 dneh, če je vse vredu..

Naj te ne bo strah, vzami spinalno, tako si prisotna pri porodu, v bistvu je vsega konec v parih minutah, pri meni je to bilo 20 min., pa sem imela dve, pa še celice so mi vzeli..tako da pogumno, ni bav bav...pa ogromno vode ti pomaga prečistiti še hitreje..se pa lahko razlikuje od porodnišnice, kako temu strežejo..meni so vse razložili kaj in kako, no moj g.

Jaz sedaj čakam na naravni porod, tako da bomo videli kako bo..če pa bi otrok ostal do roka še vedno notri, ali bil med težjimi, pa bi se odločili za CR...In kaj mi je bilo najhuje?? Glavobol po spinalni, to edino, ker nisem mogla biti pri miru, ker baje moraš biti vsaj nekaj časa...user posted image ..pa so mi dali tablete, pa je bilo kul..user posted image

Billi..otroci baje pridobijo do 300 g na teden, tako da ne bo sile, če imaš še dva tedna do porodauser posted image

Kora...DRŽIM PESTI......user posted image user posted image

nič imejte se punce..

binabina..user posted image ..držim pesti, pa javi..

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu mucica2)
    Neposredna povezava do sporočila: 2974
    19.1.2010 20:39:08   
    vaney
    žirafa, hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu zirafa76)
    Neposredna povezava do sporočila: 2975
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
    Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
    Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
    Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ime za punčko
    tinči3

Katero ime je najlepše?

Viktorija (9%)

Lia (27%)

Ema (29%)

Julija (35%)

Število vseh glasov: 246

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!