|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
14.1.2010 9:57:08   
dskubin
Moj je izbral fenomenalen voziček,ki pride na moj PDP.Joj jaz pa že nervozna kaj bom brez.Bi ga že rada imelauser posted image .

Verjetno slaba tolažba ampak vseen - jaz nisem še uspela niti izbrat user posted image

Jah, je videt, da je v 3., pa gre vse bolj na easy - bo že, bo že, če ne danes, pa drug teden, sej je še cajt... user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 14.1.2010 9:58:08 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
14.1.2010 10:09:07   
Kati81
zimska slomak je sporočila da danes ne more, tko da kavica drug teden v torek, če ne bom jaz že kje drugje, glede na moj glavobol in rahlo povišan pritisk.

ja sem gledla te bugy borde al kaj so že, sam ne vem če gredo na bugabooja, za tega original je pa 75E, mi je pa mal velik.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
14.1.2010 10:10:40   
Kati81
protina, kateri voziček ti je pa izbral, če ni skrivnost?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
14.1.2010 10:12:08   
mavo
Dskubin, a praviš, da si zapomni tudi tako majhen otrok darila od sestrice/bratca? Potem bomo pa tudi mi tako storili. Bo dobil avto, ker itak samo avtomobili palijo pri našemuser posted image . Hvala za nasvet.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
14.1.2010 10:16:22   
protina
katie81 ABC design 3 tec oranžno črn.Je nova kolekcija in res imava srečo,ko se nama kaj dopade je to za čakat in čakat.
Je res lep voziček izdelan v Nemčiji,ampak očitno ga delajo po polžjeuser posted image .
Ja zraven je pa še lupinica iste kombinacije.Res vse barve so super.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
14.1.2010 10:21:11   
Kati81
Lep lep voziček, pa zlo ugoden se mi zdi s košaro vred. Dobra izbita.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
14.1.2010 10:22:43   
Kati81
Pa nič se ne sekiraj da pride šele na PDP, saj verjetno ga kak teden še ne boš rabila tko da pol bo pa že. Drgač ti pa za silo jaz enga posodim, k mam itak dva.

A lupinica pride tud z vozičkom al kaj prej? K to pa zna bit problem če prej rodiš kako boste šli domov, ma no saj si lohk tud za silo kje kako sposodiš.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
14.1.2010 10:51:37   
valentinčica30
Vaney in Zimska tudi samam imam čas v petek zjutraj oz. dopoldne. Sicer pa zimska sej lahk malega s sabo pripelješ pa bo mal z nami tečkaluser posted image user posted image user posted image . Vaney sporoči mi kak se dogovorita, sam ne mi ob 8 zjutraj.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
14.1.2010 11:00:48   
protina

ja lupinica bi naj prišla kak teden prej.No saj imava eno rezervno,če bi se user posted image slučajno prej rodil.Ampak veš kako je, se boljše počutiš ko imaš vse pri roki.

No pa bomo že preživeli.

Ja saj vozičkale najbrž ne bomo takoj,če bo mrzlo. vsaj jaz bom počakala kakšna dva tedna pol pa že ni panike.Pa tud zima bo že malo mimo.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
14.1.2010 11:08:22   
brcko2
Pozdravček vsem user posted image

Evo jaz sem še vedno v enem kosu. Poapdki so odpiram se pa ne še. Ravno sem od G. in je vse OK mali tehta dobre 2780 za 38 teden je rekel edino to, da bi lahko malo več mel pa glede na to da imam gestacijski nosečniški sladkor je pričakoval, da bo otrok imel več kg in večji pa je vse v mejah normale (da bo teh izračunih je to velkost in kg za 36 teden). Se držim kakor se da pri prehrani tak da sem predelala dobrih 10 do 11 kg . To je odlično ker pri svojem prvem sem v P. na tehtnico stopila in je pokazala 20,5kg predelanih. S tem da je takoj po porodu naslednji dan tehntica pokazala -12kg tak da je bila sama voda v meni.

V glavnem sem OK malega sem danes vidla prvič v 3D verianti kar me je kar presenetilo ful je živahen in seveda lep.

Naslednji pregled imam oz. baje samo CTG v četrtek 21.1.2010. Tako, da če bom zdržala do takrat še v enem kosu bo če ne pa bi šla kar jutri že v P.

Lepo se imejte in se beremo papa

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
14.1.2010 11:12:36   
ČikaPika
Živijo...
Jaz mam pa malo živčno vojno... user posted image
Imam namreč vnete dlesni že vsaj ene 3 mesece. V lekarni so mi dali GengiGel za mazanje dlesni, ki pa zadevo le malo umiri, je pa ne pozdravi. NIč hudega, če bi ostalo le pri tem...
Ene 14 dni nazaj se mi je pa del dlesni tako vnel da imam dve gnojni bulci, ki stalno krvavita in en zob zraven me že malo boli, ker se malo maje... user posted image neki šesti čut mi pravi, da gre prav za paradontozo...

A ima katera probleme s tem?

Mi je mami včeraj razlagala, kako je mel moj oče paradontozo in je dobil najprej inekcijo proti bolečinam, nato pa mu je zobar žgal dlesni tudi visoko gor, tako da je lahko uničil bakterijo, ki to povzroča... BRRRRRR user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pregled pri zobarci šele 20. januarja in se prav bojim da se mi zadeva do takrat ne poslabša, ali pa da grem še prej rodit... bom nazadnje še ob zob user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
14.1.2010 11:20:56   
Tinca Malinca
Lepo pozdravljene!

Tukaj še ena februarka user posted image . Že nekaj časa prebiram ta forum, pa sem se odločila pridružiti (če nimate nič proti, seveda).

PDP je 17. 2., prvi user posted image in to user posted image . Me pa kar glava boli, ko berem, da ste se že vse dodobra ugnezdile in imate že vse pripravljeno, pa vozičke in to...

ČikaPika, boleče dlesni so menda normalne ... sploh pa kakšni pretirani posegi po ustni votlini v 3. trimesečju niso zaželeni; kaj pa vem... čim manj se sekirat, pa bo.

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
14.1.2010 11:36:30   
vaney
Joj, dobro, da ste me spomnile...moram tudi jaz našemu škratu nekaj kupit, da bo dobil, ko se user posted image rodi. Ampak ne vem pa, koliko ima smisel to nosit v P, ker kolikor jaz vem, so obiski dovoljeni samo zdravim partnerjem. Ali se mogoče motim???

Kati, tole za na voziček namontirat sem tudi jaz že gledala, ampak je res drago. Jaz bom še počakala...naš Anže zaenkrat rad hodi, če bo pa začel protestirat, pa lahko v 1-2 dneh naročim, pa pride na dom, ne? Škoda metat denar stran za brezveze.

Eno vprašanje...koliko tetra plenic imate pripravljenih? Sploh tiste, ki imate še enega majhnega doma? Mi jih še vedno uporabljamo pri Anžetu za na previjalno podlogo, ne spomnim pa se, koliko smo jih npr. dnevno porabili, ko je bil novorojenčekuser posted image Imam jih enih 15-20 se mi zdi. Bo dost ali naj še vseeno kupim en komplet?

zimska, pa res...saj lahko Lana sabo pripelješuser posted image Saj ne bomo do penzije na kavi sedele. Samo za uro se moramo bolj natančno zmenit, da se ne bomo 100x vozile gor in dol. Valentinčica, a imaš ti potem še kakšne plane ali boš šla domov? Ker drugače greva lahko skupaj...se bomo zmenile danes tekom dneva...

Jaz pa čakam poštarja...kupila sem si nov mobitel, pa mi ga mora prinest, pa čakam odločbo o porodniški, da vidim, koliko bom nadaljnih 11 mesecev lahko zapravljala in čakam odločbo, koliko vrtca bomo plačevali to leto za Anžeta. So mi naračunali vrtoglavi 6. razred (od 8.), pa se mi zdi neumno dajat 300€ za vrtec, ker nisem noben bogataš...tako, da sem kar lepo dopis napisala občini in zdaj čakam, kaj so se odločiliuser posted image

Zdaj se moram pa spravit oprat lupinico, ležalnik in igralno podlogo...sem oboje sposodila, nazaj dobila pa...mah, vse prej kot čisto. Mi je rekel danes moj, da nama je to dobra šola, da ne bova več posojala (pa sva posodila njegovemu dobremu prijatelju), ampak od zdaj naprej, kar ne bova več rabila, prodala. Itak misliva ostati pri 2 otrocih. Sem bila kar jezna, kakšno sta nama dala nazaj (oz. sva šla kar sama iskat, ker je ona še na porodniški in nima časa pripeljat)user posted image No, boljše, da neham nakladat, pa grem kaj naredit, neuser posted image

Ne vem, katera je spraševala (odkar sem noseča imam spomin kot zlata ribica), moja kolegica se je med nosečnostjo zredila 10kg. Ja, no, jaz sem se prvič 21kg, pa je bil mali 3kg težak, jaz pa rezana od skrajne točke a do skrajne točke b. Zgleda, res odvisno od posameznice.

Še nekaj...danes sem šla v lekarno po brusnični čaj. In mi ga je s težkim srcem prodala, da kao ni najboljši za nosečnice. Rekla je, naj ga spijem minimalno, če že. A so vam tudi kaj rekle? Ne vem, zakaj bi škodoval, če recimo spiješ 2-4 dcl tega čaja na dan. No, bom res ostala pri minimalnih količinah, pa bom v ponedeljek vprašal G, kako in kaj.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
14.1.2010 11:38:41   
slomak
tinca malinca dobrodošla..user posted image  na isti dan imava PDP in tudi user posted image ...

no tkole prebrala sem vse za nazaj pa mi je vzelo pol ure user posted image  tolk ste se razpisale...v glavnem ...
kati sorry ker ti nisem prej sporočila, dobila sem sms od ene sosede da mi okoli 12 lahko prinese stol-gugalnik, user posted image  ki sem ji ga naročila iz Ikee zato mi ne rata pridt...
upam da ne boš šla u P do torka no user posted image ...
mucica ti prideš 20. v lj... no do takrat se pa še zmenimo ok...

jaz si bom tudi danes pripravila torbo za v P, včeraj sem vse zlikala, sobico še pripravimo in čakamo...samo jaz vseeno upam na PDP, kot pa prej oz. kasnej...kar se pa vode tiče hahaha, jest bi pomoje umrla od sramu v trgovini kaj pa vem, upam da se mi ne zgodi to...

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
14.1.2010 11:38:58   
vaney
ČikaPika, jaz bi na tvojem mestu šla kar prej k zobozdravniku, ker če imaš res paradontozo, ni to nič kaj lušnega (moja sodelavka jo je dobila med 2. nosečnostjo par let nazaj).

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
14.1.2010 11:45:02   
gapii27
vaney meni ja pa glih ginekologinja rekla da lahko pijemo čaj od brusnic... tudi v lekarni mi nič rekla da ne bi smela

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
14.1.2010 11:51:45   
vaney
gapi, hvalauser posted image saj meni se tudi ne zdi sporen, ne vem, zakaj je bila tako skeptična v lekarni...povedala mi pa tudi ni nič, zakaj ne bi smelauser posted image si grem kar naredit eno skodelicouser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
14.1.2010 11:52:27   
slomak
aja za tale brusnični čaj, jest sm si ga pa v trgovini kupla, a je to drugačen kot pa iz lekarne? user posted image  

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
14.1.2010 11:54:09   
gapii27
ne vem kaki je v trgovini....v lekarni sem ga jes dobla kr v zrncah, ni v filtru... drzgače pa brusnica ko brusnica, vrjetno

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
14.1.2010 11:55:14   
Kati81
Sem mal pobrskala o brusnicah in nikjer ne piše da bi lahko škodile nosečnicam. Upam, da te to kaj pomiri.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
14.1.2010 11:56:17   
Kati81
Slomak, ni panike, sej tko al tko skoz ležim k me glava boli, sem vzela en lekadol in je za odtenek bolje, upam, da uspem do frizerja pridet pol.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
14.1.2010 12:09:52   
mucica2
  Dobrodošla Tinca Malinca! Pa čestitke za user posted image ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
14.1.2010 12:11:26   
mucica2

ma koker so moje izkušnje s temi lekarnami in tudi v Sanolaborju, ti za vsako stvar reče ja da to pa lahko sam če G dovoli (po nasvetu G). Se očitno ful bojijo karkoli devat nosečnicam.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
14.1.2010 12:17:31   
protina
čikaPika tudi jaz imam s tem probleme in je zdaj 2tedna zobozdravnica odsotna tako,da 1.2 grem.

Sploh ne smem vgriznit ničesar na ta zob me tako boli.Najprej se je pa začelo z dlesni.
Sem si pa kupila pasto Sensodyne pa extra soft zobno ščetko pa so dlesni malenkost boljše.Edino zob je še občutljiv.

No k zobozdravniku bom pa šla pa naj pogleda.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
14.1.2010 12:18:09   
ČikaPika
Brusnični čaj - meni je v lekarni rekla da nosečnica sme piti le tega (za mehur in ledvice)... Bolj kot to kaj piješ, je pomembno da VELIKO piješ...
Je pa res da moj user posted image velikokrat priporoča raje tableto kot domači čaj - da je v tableti vse prečiščeno in so noter le tiste stvari, ki zdravijo in ne škoduje kot domač čaj, ki ni prečiščen (pač... dohtarjev zorni kot user posted image ) - mogoče je bila zato farmacevtka v lekarni tko skeptična...

Tinca Malinca - dobrodošla user posted image , no vedno več nas je user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......