vaney
|
Joj, dobro, da ste me spomnile...moram tudi jaz našemu škratu nekaj kupit, da bo dobil, ko se rodi. Ampak ne vem pa, koliko ima smisel to nosit v P, ker kolikor jaz vem, so obiski dovoljeni samo zdravim partnerjem. Ali se mogoče motim??? Kati, tole za na voziček namontirat sem tudi jaz že gledala, ampak je res drago. Jaz bom še počakala...naš Anže zaenkrat rad hodi, če bo pa začel protestirat, pa lahko v 1-2 dneh naročim, pa pride na dom, ne? Škoda metat denar stran za brezveze. Eno vprašanje...koliko tetra plenic imate pripravljenih? Sploh tiste, ki imate še enega majhnega doma? Mi jih še vedno uporabljamo pri Anžetu za na previjalno podlogo, ne spomnim pa se, koliko smo jih npr. dnevno porabili, ko je bil novorojenček Imam jih enih 15-20 se mi zdi. Bo dost ali naj še vseeno kupim en komplet? zimska, pa res...saj lahko Lana sabo pripelješ Saj ne bomo do penzije na kavi sedele. Samo za uro se moramo bolj natančno zmenit, da se ne bomo 100x vozile gor in dol. Valentinčica, a imaš ti potem še kakšne plane ali boš šla domov? Ker drugače greva lahko skupaj...se bomo zmenile danes tekom dneva... Jaz pa čakam poštarja...kupila sem si nov mobitel, pa mi ga mora prinest, pa čakam odločbo o porodniški, da vidim, koliko bom nadaljnih 11 mesecev lahko zapravljala in čakam odločbo, koliko vrtca bomo plačevali to leto za Anžeta. So mi naračunali vrtoglavi 6. razred (od 8.), pa se mi zdi neumno dajat 300€ za vrtec, ker nisem noben bogataš...tako, da sem kar lepo dopis napisala občini in zdaj čakam, kaj so se odločili Zdaj se moram pa spravit oprat lupinico, ležalnik in igralno podlogo...sem oboje sposodila, nazaj dobila pa...mah, vse prej kot čisto. Mi je rekel danes moj, da nama je to dobra šola, da ne bova več posojala (pa sva posodila njegovemu dobremu prijatelju), ampak od zdaj naprej, kar ne bova več rabila, prodala. Itak misliva ostati pri 2 otrocih. Sem bila kar jezna, kakšno sta nama dala nazaj (oz. sva šla kar sama iskat, ker je ona še na porodniški in nima časa pripeljat) No, boljše, da neham nakladat, pa grem kaj naredit, ne Ne vem, katera je spraševala (odkar sem noseča imam spomin kot zlata ribica), moja kolegica se je med nosečnostjo zredila 10kg. Ja, no, jaz sem se prvič 21kg, pa je bil mali 3kg težak, jaz pa rezana od skrajne točke a do skrajne točke b. Zgleda, res odvisno od posameznice. Še nekaj...danes sem šla v lekarno po brusnični čaj. In mi ga je s težkim srcem prodala, da kao ni najboljši za nosečnice. Rekla je, naj ga spijem minimalno, če že. A so vam tudi kaj rekle? Ne vem, zakaj bi škodoval, če recimo spiješ 2-4 dcl tega čaja na dan. No, bom res ostala pri minimalnih količinah, pa bom v ponedeljek vprašal G, kako in kaj.