|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.1.2010 22:08:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2526
   RE: Februarke 2010 - 2. del
14.1.2010 0:04:39   
Nattasha
Čer!

No jaz sem svojo tečnobo dobro izkoristila in sem šla pucat. spucala sem si kuhinjo, pa eno mini generalno naredla v kopalnici (dobro da je mala), ampak tuš kabina, z vsemi svojimi lepimi robi, luknjicami...in jaz z mojim trebuhom in robno ščetko. Je blo pomoje kr za videt, dobro da sem bla sama. Na TV sem si naštimala koncert od Eglsov, tako da se sosedom opravičujem, če so koga motli in sem ene 2.5 ure delala kot nora. No zdaj mi je žal...mam občutek da mi bo križ kr ven padu in moja tamala se je odločla da sem pretiravala in me bo zdaj brcala pod rebra in v ledvica in mal žgečkala po mehurju.

In kaj sem zdaj ugotovila....še vedno sem tečna...zdaj pa še utrujena poleg. Najboljš da grem spat..

Nočko

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

Neposredna povezava do sporočila: 2527
14.1.2010 6:52:50   
seya
zimska,
čudno, da še nisi dobila odločbe. Jaz sem papirje na CSD oddala v tednu med božičem in novim letom, odločbo sem dobila po treh dneh (še pred novim letom), no, včeraj pa so mi že nakazali denarce.

Sicer pa dobro jutro vsem. In lep dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2528
14.1.2010 7:31:24   
ninček1
Jutro!

Jaz sem tudi odločbo dobila v treh dnevih in sem šla urejat komaj po božiču...Jaz bi mogoče poklicala tja, kaj mučkajo...Grem danes pogledat, če sem jaz tudi dobila denar.

Danes ponoči so me spet tako bolele kosti med nogami, prav taka pekoča bolečina, da sem se vsakič zbudila ko sem se premaknila.
Me je pa malo strah hodit po trgovinah ali pa po mestu, ker si vsakič mislim kaj če mi voda odteče glih takrat, kako bo te zgledalo, da bom sredi H&m-a v lužici stalauser posted image user posted image user posted image .Res je , da se ne morem zdaj za tri tedne zapret med štiri stene, ampak res me zanima, ve se nič ne obremenjujete s tem?

Kapic in krpic imam ogromno, le modrca si še nisem nabavla in si ga bom ko pridem iz porodnišnice, ker res ne vem kake bom mela, in bom takrat najbolje vedela, zdaj pa nosim samo športne modrce, ker me ti nikjer ne tiščijo in so najbolj udobni.

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu seya)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
14.1.2010 8:30:07   
mucica2
user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
14.1.2010 8:31:24   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Me je pa malo strah hodit po trgovinah ali pa po mestu, ker si vsakič mislim kaj če mi voda odteče glih takrat, kako bo te zgledalo, da bom sredi H&m-a v lužici stalauser posted image user posted image user posted image .Res je , da se ne morem zdaj za tri tedne zapret med štiri stene, ampak res me zanima, ve se nič ne obremenjujete s tem?

ja kaj, mene pa to ne skrbi, bodo že pobrisale user posted image user posted image user posted image

k jst bom lih zdej na konc kej po trgovinah hodla k zdej nimam časa....

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
14.1.2010 8:32:06   
valentinčica30
Jutro!

Dones sem total zlomljena, spala bolj slabo in vse me boli. Sicer pa mislim, da vse tako začenjamo danuser posted image user posted image .

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
14.1.2010 8:34:33   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Papirje na CSDju smo oddali okoli 20. dec, odločbe še nisem dobila. Je možno, da mi ta mesec vseeno že nakažejo denar al sem bila prepozna?

Sam jst pa bi na tvojem mestu poklicala tja kaj tako dolgo traja. Ker tudi jaz sem odločbo za enkratno denarno pomoč dobila kmalu po tem ko sem oddala, mislim da po kakem tednu....

Medtem ko odločbe za porodniško pa še nisem dobila, ampak mi je obljubila da bo ta teden...ker je bla neka zmeda, zato ker sem mela plačo, pa nadomestilo iz ZZZRS pa še iz zavoda za zaposlovanje, pa takrat ko sem oddala ni bilo tiste k rešuje mojo vlogo, una ta druga ji pa ni povedala kako je....in potem sm mogla še ta teden neke papirje nest, ker je manjkalo...

Neposredna povezava do sporočila: 2533
14.1.2010 8:35:00   
protina
Jutro!

Jaz sem včeraj tud pol denarja od CSD že porabila pa še vseeno bo kaj treba dokupit.

Me pa nekaj zanima.Mi prijateljica pravi,da moram ta prvi nekaj kupit,da ko pride v porodnišnico ji povem,da je to od dojenčka.Da ji je prinesel darilo.
Ne vem no moja je 6,5 let stara in ne vem, če je glih za take natege.

Kaj pravite tiste,ki imate že enega otroka??

Ja zaj pa grem zajtrkovat.

Se tipkamo kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 2534
14.1.2010 8:37:26   
mucica2

kar pa se tiče začetka dneva...ja danes je res malo bolj tako tako...nisem mogla zaspat do pol dveh, skoz sm bla nekaj živčna, pa na wc sm hodila vsake pol ure (je moj reku da mi bo šlaufek namontiral od sobe do wc-ja, da m ne bo treba tolkrat ustajatuser posted image user posted image user posted image user posted image ), ampak potem pa sem končno zaspala in sm spala do osmih.Tako da malo sem odpočila...

včeraj sva šla pa z dragim v baby center še po predal za pod posteljico, tako da zdaj imam vse, zdaj samo čakam da gre tale izpit mimo, da oddam literaturo naprej in naredim prostor za posteljico, da jo bo dragi lahko sestavil.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
14.1.2010 8:46:48   
mavo
Mene je v prvo isto ful skrbelo, da mi nebi kje voda oddekla. Sem začela kak mesec prej o tem razmišljat. No, potem je bil pa mesec okoli, pa en teden čez rok, pa drug teden čez rok, pa tretji teden čez rok - no, takrat sem bla pa že v P in sem že malo upala na to, da bi se mi le vlilo ven. Ampak na koncu so mi pa itak sami predrli. Je moj videl tisto dolgo iglo, pa je malo manjkalo, da nebi še njega rabli reševatuser posted image
Zato, punce, ne se sekirat zarad vode. Če pa bo že res kje v javnosti odtekla, boste pa vsaj vedno imele dobro zgodbo.

Zimska, res čudno da nisi dobila odločbe, ker jo v parih dnevih vedno pošljejo. Za ta mesec je pa že konec z nakazili, ker so bila 13.1. Brez predhodne odločbe ti pa itak ne bojo nakazovali ničesar. Tako da jaz ti tudi predlagam, da jih pokličeš in vidiš, kje se je zataknilo.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
14.1.2010 8:47:44   
Kati81
zimska jaz sem papirje od CSDja dobila full hitr po par dneh. Tko da jioh pokliči kaj mučkajo.

Hoja po trgovinah
- ma se ne bojim, če pa bo že pa bo, sej mam vedno hlače tko da bo po hlačah teklo in dvomim da bo kaj do tal prišlo, pa tud če, rešilca bodo pa že poklicali al pa če ga jaz saj mam telefon skoz pr seb. Če bi tko razmišljala da ne bi šla nikamor, bi bla zdaj en mesec skoz na svojem kavču to mi pa ne diši, se mi ravno utrže pa pristanem v Polju namesto v P.

Darilo za otroka - mislim da za 6,5let res ni potreba ne vem kaj kupovat, mogoče ne tko da ji otrok da ampak, kaj takega pač mali dobi veliko daril pa da se ne počuti izpostavljeno pol kaka malenkost. Moja je pa šele 2,5 leta pa ji bomo kupili kakega dojenčka, sej jih sicer ima že ene 4 sam tok da bo ona imela svojga jaz pa kao svojga, čeprav pravi da bo ta njen. Pa verjetno tazga da bo v lupinici, da bo tko k jaz.

Vstajanje - se mi zdi da vsak dan težje se spravim iz postelje, sej pol že gre sam vstat se mi pa le ne da. Pa mene še zmer glava boli, sploh še ni prenehala od včeraj, pa kaj bi to lahko bilo.

Slomak
- verjetno zdaj ne bom pr kompu, zato če boš za kavico in tortico me pokliči. LP

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
14.1.2010 8:48:22   
Aja1
Jutro user posted image

Mene je v prvi nosečnosti tudi to zeloooo skrbelo. user posted image Ampak sem vseeno šla tudi v trgovino itd. Res pa na koncu nisem hodila v neke šoping centre za več ur. Zdaj me to šene skrbi, ker itak mislim, da bom šla spet čez rok.

Zimska - pokliči na CSD. Jaz sem tudi odločbo dobila v enem tednu, včeraj pa menda že denar namesto paketa. user posted image

Č se boste danes dobile, pa uživajte in se načvekajte. user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
14.1.2010 8:49:05   
ninček1
IZVIRNO SPOROČILO: protina

Me pa nekaj zanima.Mi prijateljica pravi,da moram ta prvi nekaj kupit,da ko pride v porodnišnico ji povem,da je to od dojenčka.Da ji je prinesel darilo.

Jaz bom mojemu možu tudi nekaj kuplauser posted image user posted image user posted image user posted image

Moje kolegice so svojim otrokom vse nekaj kuple, kao, bo dojenček prinesel, da ne bi bilo ljubosumja, vendar so njihovi otroci bili mlajši(do tri leta)

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
14.1.2010 8:51:17   
Aja1
Darilo za prvega otroka. Tudi jaz zbiram ideje. Pojma nima, kaj naj ji kao dojenček prinese. Enega dojenčka sem mislila, pa ga je dobila že zdaj za dedka Mraza.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
14.1.2010 8:56:14   
mavo

Meni so isto predlagali, samo se mi tudi ne zdi smiselno, glede na to, da ima Matevž 20 mesecev. Saj po mojem sploh ne ve, zakaj gre. Res je, da ko ga vprašamo: "Kje je Maša?" vedno pokaže na moj trebuh in ga objame, pa da ljubčka. Pa pokliče jo: "Šaša..." Ampak ko pridemo k mojim na obisk, pa kaže na trebuh od mojga fotra in kliče "Šaša" Moj oči ima namreč tak ogromen trebuh kot jazuser posted image , samo da moj bo upam da nekoč izginil, pri njem pa nič ne kaže na touser posted image .

Zato, jaz sem tukaj tudi v dilemi kaj storit. Lahko bi sicer kupili kak avto in mu ga nastavili, ampak po mojem ne bo vedel točno, zakaj ga je dobil. Bolj me je strah tega, da se bomo v roku enga meseca selili, pa vrtec bo menjal, na koncu bo pa še njegova mama imela manj časa zanjuser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
14.1.2010 8:56:24   
Kati81
Aja, kaj pa kakšen voziček za dojenčka, al pa lupinica, da boste pol skupaj špancirale, sam bo po moje tko da bo ona ta pravga vozila ti pa njenga.user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
14.1.2010 9:05:18   
mucica2

Jaz bom mojemu možu tudi nekaj kuplauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
14.1.2010 9:12:44   
vaney
zimska, za kavico imam jaz čas bolj kot ne jutri dopoldan, ker popoldan gremo na obisk k enemu dojenčku, v soboto sem brez avta, v nedeljo imajo pa pri tašči vaški praznik in bomo tam...tako, da meni pride v poštev skoraj samo jutri dopoldne. Mogoče se te pa možek usmiliuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
14.1.2010 9:12:47   
Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Aja, kaj pa kakšen voziček za dojenčka, al pa lupinica, da boste pol skupaj špancirale, sam bo po moje tko da bo ona ta pravga vozila ti pa njenga.user posted image

Voziček tudi že ima, pa lupinico in stolček za hranjenje. Samo se pa strinjam z zadnjim stavkom.... in me malo skrbi.....

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
   [Brisano sporočilo]
14.1.2010 9:18:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 2546
14.1.2010 9:25:33   
Kati81
Aja1 mene tud to skrbi, voziček imamo zdaj bo še lupinico dobila, sam ne vem kako bo na spehodih. Mal gledam te stolčke ki se pripnejo na voziček sam to je vse do 15kg večinoma, naša jih ima zdaj 14 tko da za 2 meseca se mi pa ne zdi smiselno kupovat.

Neposredna povezava do sporočila: 2547
   [Brisano sporočilo]
14.1.2010 9:37:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2548
14.1.2010 9:39:57   
protina

Saj mi tud že vsega imamo 2 vozička pa lupinico pa košaro,....Tak da bo lahko z mano vozila.Res ne vem kaj bi lahko kupil.

A mogoče katera ve za otroške trgovine v Zagrebu???????

Moj je izbral fenomenalen voziček,ki pride na moj PDP.Joj jaz pa že nervozna kaj bom brez.Bi ga že rada imelauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2549
14.1.2010 9:53:43   
dskubin
Res je , da se ne morem zdaj za tri tedne zapret med štiri stene, ampak res me zanima, ve se nič ne obremenjujete s tem?

Ne, jaz kar hodim okoli user posted image . Sam ne me strašit. Mi pa ni niti v prvo, niti v drugo odtekla voda sama od sebe, tko da sploh ne vem, kako to izgleda, ampak mi je obakrat babica predrla mehur na porodni mizi tik pred zdajci user posted image . V tadrugo je predrla mehur in tamala je zletela ven - brez kakršnegakoli potiskanja, zgleda, da jo je sam ta poln mehur še oviral na poti v nov svet user posted image

Mi smo naredili tko, ampak je imel sine šele 1,5 let. Se pa še sedaj (4) spomni, kaj mu je sestrica prinesla. Tudi sedaj jima bo user posted image nekaj prinesel (verjetno fotoaparate, ker oba ful zanima fotografiranje, samo naših jima pa nočeva dat, ker sta predraga za igračkanje), ampak sta itak še majhna. Pa bosta lahko slikala po mili volji novega člana/članico ali karkoli bosta že hotela user posted image V tvojem primeru bi ji jaz mogoče nabavla nekaj, kar si že več časa želi, pa pol ne rabiš rečt, da je od user posted image , ampak od mamice in očija, se bo pa kasneje sigurno spomnila, kdaj je to darilo dobila.

Aja, bi blo pa fajn opozorit obiske, če te bojo kaj klicali, kaj naj prinesejo, da naj raje prinesejo kaj taveliki princeski (kako knjigico, ali pa vsaj kako malenkost za v lase, kaj bleščečega, kako verižico, svinčnike, lep zvezek ipd. nekja pač za tako princesko), se mi zdi da vsi nosijo neke cotke in igračke za novorojenčka (dostikrat mimo nakupi), pa vsi se ukvarjajo in gledajo samo novorojenčka, tavečji otroci so pa nekako zapostavljeni, in pri njenih letih se bo verjetno tega že zavedala.

Meni so isto predlagali, samo se mi tudi ne zdi smiselno, glede na to, da ima Matevž 20 mesecev.

Sej naš je imel samo 17 mesecev, dobil pa je en večji Mega Blocks plastični kamion, ki vozi avtočke in par avtkov gor, ki sva si ga že nekaj časa ogledovala v trgovini. So mi pa to prinesli v porodnišnico in je dobil tam, ko je prišel na obisk. In ti rečem, še zdej po skor 3 letih se spomni, ko vidi ta kamion, čeprav igra pa se ne več z njim, smo ga pospravili, ker je za manjše otroke.

Enega dojenčka sem mislila, pa ga je dobila že zdaj za dedka Mraza.

Kake potrebščine zanj, da bosta imeli isto (varianta ležalnik, al pa ji sešiješ torbo za na voziček pa not kako oblekco, flašo, kako lepo brisačko, puder, kremica za rito,..) al pa ruzak za nosit dojenčka.

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Podpis :) Pa BTW ideja sploh ni slaba!

< Sporočilo je popravil dskubin -- 14.1.2010 9:55:28 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Katero ime vam je všeč?

Marija (14%)

Anamarija (52%)

Ivana (34%)

Število vseh glasov: 11496

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!