dskubin
|
Res je , da se ne morem zdaj za tri tedne zapret med štiri stene, ampak res me zanima, ve se nič ne obremenjujete s tem? Ne, jaz kar hodim okoli . Sam ne me strašit. Mi pa ni niti v prvo, niti v drugo odtekla voda sama od sebe, tko da sploh ne vem, kako to izgleda, ampak mi je obakrat babica predrla mehur na porodni mizi tik pred zdajci . V tadrugo je predrla mehur in tamala je zletela ven - brez kakršnegakoli potiskanja, zgleda, da jo je sam ta poln mehur še oviral na poti v nov svet Me pa nekaj zanima.Mi prijateljica pravi,da moram ta prvi nekaj kupit,da ko pride v porodnišnico ji povem,da je to od dojenčka.Da ji je prinesel darilo. Ne vem no moja je 6,5 let stara in ne vem, če je glih za take natege. Kaj pravite tiste,ki imate že enega otroka?? Mi smo naredili tko, ampak je imel sine šele 1,5 let. Se pa še sedaj (4) spomni, kaj mu je sestrica prinesla. Tudi sedaj jima bo nekaj prinesel (verjetno fotoaparate, ker oba ful zanima fotografiranje, samo naših jima pa nočeva dat, ker sta predraga za igračkanje), ampak sta itak še majhna. Pa bosta lahko slikala po mili volji novega člana/članico ali karkoli bosta že hotela V tvojem primeru bi ji jaz mogoče nabavla nekaj, kar si že več časa želi, pa pol ne rabiš rečt, da je od , ampak od mamice in očija, se bo pa kasneje sigurno spomnila, kdaj je to darilo dobila. Aja, bi blo pa fajn opozorit obiske, če te bojo kaj klicali, kaj naj prinesejo, da naj raje prinesejo kaj taveliki princeski (kako knjigico, ali pa vsaj kako malenkost za v lase, kaj bleščečega, kako verižico, svinčnike, lep zvezek ipd. nekja pač za tako princesko), se mi zdi da vsi nosijo neke cotke in igračke za novorojenčka (dostikrat mimo nakupi), pa vsi se ukvarjajo in gledajo samo novorojenčka, tavečji otroci so pa nekako zapostavljeni, in pri njenih letih se bo verjetno tega že zavedala. Meni so isto predlagali, samo se mi tudi ne zdi smiselno, glede na to, da ima Matevž 20 mesecev. Sej naš je imel samo 17 mesecev, dobil pa je en večji Mega Blocks plastični kamion, ki vozi avtočke in par avtkov gor, ki sva si ga že nekaj časa ogledovala v trgovini. So mi pa to prinesli v porodnišnico in je dobil tam, ko je prišel na obisk. In ti rečem, še zdej po skor 3 letih se spomni, ko vidi ta kamion, čeprav igra pa se ne več z njim, smo ga pospravili, ker je za manjše otroke. Enega dojenčka sem mislila, pa ga je dobila že zdaj za dedka Mraza. Kake potrebščine zanj, da bosta imeli isto (varianta ležalnik, al pa ji sešiješ torbo za na voziček pa not kako oblekco, flašo, kako lepo brisačko, puder, kremica za rito,..) al pa ruzak za nosit dojenčka. IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 IZVIRNO SPOROČILO: protina Me pa nekaj zanima.Mi prijateljica pravi,da moram ta prvi nekaj kupit,da ko pride v porodnišnico ji povem,da je to od dojenčka.Da ji je prinesel darilo. Ne vem no moja je 6,5 let stara in ne vem, če je glih za take natege. Kaj pravite tiste,ki imate že enega otroka?? Jaz bom mojemu možu tudi nekaj kupla Podpis :) Pa BTW ideja sploh ni slaba!
< Sporočilo je popravil dskubin -- 14.1.2010 9:55:28 >