Nattasha
|
Oj! No danes sem jaz malo bolj skulirana, pa še vredu se mi zdi, da imam pospravljeno. Je pa moj prišel domov čisto razkurjen. Ga je ena soseda kr "napadla" sredi parkirišča. Sta imela eno bližnje srečanje, ko ga je zaparkirala, njemu se je mudilo in ji je prišel zvonit domov naj prestavi avto. Ona se je pa na njega drla, kdo on sploh je, pa da ga še nikoli ni vidla in da je ona plačala "biper". No moj ji ni ostal dolžan pa ji je reku, da ima doma nosečo ženo in da drugič ne bo zvonil ampak z polno silo šel rikverc in si naredu plac. Nooo v glavnem. Danes moj lepo puca avto, tiste 3 mm snega, ki je celo napadel, ker gre potem na žurko. Pa se ta soseda pripelje domov in se čez celo parkirišče dere, da si bo ona njega že zapomnila, da ji je zadnjič zbudil otroka, ki je imel 40 vročine, potem se je baje še neki njena mam vmešala. Skratka čisto so mi dragega znervirale babure smotane. Sem si mislila, da samo da bi slišala, bi ziher kaj rekla, med drugim tudi to, kako lahko otroka pusti spat z 40 vročine, to je ja treba ohlajat. hehehe No pol sem si pa mislila, da na nivo nekih primitivk se mi pa ni treba spuščat. Moj pa se je zdaj tudi že pomiril, ko je papico dobil, pa kavico pa kekseke;) Ko mali otrok se da podkupit;)). Mene pa boli križ in medenica ravno če polsede sedim/ležim, drugače pa je kr super. Moram pa rečt, da se kaki dan full namatram, da naštejem 10 gibov. Se je naša mala čisto umirila in sem zdaj tako kot na začetku, vsaki dan z Anglesoundom na trebuhi, pa preverjam, če je vse ok. Zaenkrat lepo bije, pa kolca, pa tud brcne tak, da mi kr po ušesih zvoni;))) Pri hrani je pa tak, da jedla bi skoz, potem pa pojem pa ni ene dve uri nič od mene. Mam občutek, da če se bom preveč premikala, se bom kr zbruhala;( Pa tak se mi luštajo kaki makaroni:))) Ok grem še eno rundo cotik obesit, da bom jutri lahko peglala. Danes mi prinesejo posteljico in previjalno in sem kr veselje dobila. papa