|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
14.1.2010 15:09:29   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Pa ko me je pregledovala me je zelo bolelo, pa je rekla, "ja kako boste pa rodila" ??? Halo??? Ne vem, hudiča, bom že user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled!

ja mene tud vedn tok boli k me vaginalno gleda da je groza...tud ne vem kako bom rodila...čeprav že po moje k vidm une "klešče" tok trda postanem in me po moje zarad tega še bolj boli...ah bova že a ne? Če so vse bova še midve...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
14.1.2010 15:13:02   
ninček1
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Pa ko me je pregledovala me je zelo bolelo, pa je rekla, "ja kako boste pa rodila" ??? Halo??? Ne vem, hudiča, bom že user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled!

ja mene tud vedn tok boli k me vaginalno gleda da je groza...tud ne vem kako bom rodila...čeprav že po moje k vidm une "klešče" tok trda postanem in me po moje zarad tega še bolj boli...ah bova že a ne? Če so vse bova še midve...user posted image user posted image user posted image

okej torej nisem jaz edina, ki skoraj skup zlezem na onem stolu od bolečine,vsakič ko mi štora tam not....(zdaj mi že 8 mesecev ni...bo me tak pobralo naslednjičuser posted image user posted image user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
14.1.2010 15:13:28   
ČikaPika
Punce, hvala za odgovore za to paradontozo. user posted image

Sem čisto paniko zagnala, sklicala vse k karkoli vedo o tem...
Ma v življenju nisem imela nobenih problemov ne z zobmi in ne z dlesnimi - še nikoli nisem imela plombe, nikoli nobenega kariesa... Zdej pa to...user posted image

Danes si grem direkt kupit ta Paradontax, pa baje da si moraš res ful čistit zobe - totalna higiena non stop. Ni problema, le da obdržim moje zdrave zobe...
In še odločila sem se da do 20.1. ne grem rodit, ker grem prej k zobarci!!! user posted image

Jada82: v pondelk k sem mela pregled, mi je vzela bris za streptokoko, pa je tudi mene bolelo kot hudič user posted image . Po moje je tam dol vse zatečeno in zapečateno user posted image user posted image user posted image   user posted image

Kengurujčki in nahrbtniki: jaz bi ga ful mela, ker bi hodila tudi offroad na sprehode z user posted image , si ga bom probala poizkusno kje izposodit, da vidimo če gre in če bo steklo si ga mogoče kupim.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
14.1.2010 15:18:26   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

okej torej nisem jaz edina, ki skoraj skup zlezem na onem stolu od bolečine,vsakič ko mi štora tam not....(zdaj mi že 8 mesecev ni...bo me tak pobralo naslednjičuser posted image user posted image user posted image

ne bo....ampak fajn pa ne bo....user posted image user posted image user posted image

me je kr groza, kadar reče da se bova pogledali da naj se pripravim...že k grem v kabino sm čist nervozna...joj ej...se res sama sprašujem kako bom rodila

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
14.1.2010 16:11:41   
Aja1
Oglasila se je zvesta. Imela je UZ in user posted image  ocenjen na 1900g. Še vedno malo, vendar raste. Dobila je tudi injekcijo za pljučka, za vikend naj bi šla pa domov. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
14.1.2010 16:14:00   
Aja1
Za streptokok je bolelo? Mene ni. Ravno toliko, da sem čutila. No, pa izvid sem že dobila - negativno. user posted image

Jada - super za uspešen pregled. Počivaj.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
14.1.2010 16:20:56   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Oglasila se je zvesta. Imela je UZ in user posted image  ocenjen na 1900g. Še vedno malo, vendar raste. Dobila je tudi injekcijo za pljučka, za vikend naj bi šla pa domov. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
14.1.2010 16:37:45   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
14.1.2010 16:41:07   
ninček1
no super za zvesto, samo da rastejo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
14.1.2010 16:42:12   
valentinčica30
Zanima me koliko so vam zaračunali za bris za steptokok. Mene je za pregrešnih 40€, saj pri njej vsi samoplačniški brisi toliko stanejo. Zdi se mi drago, po drugi strani mi pa je všeč, ker se je ponudila, da bo z mano lahko tudi v porodni sobi, če bi tako želela ali če bi bilo kaj dvomljivega, recimo moja posteljica, ki je sedaj recimo nizko ni pa več tako da bi bil potreben CR.
Če grem v NM mi je ponudila ves luksuz, saj je na porodnem oddelku delala kar neki let in tako lahko potegne marsikakšno vezo.
Drugače pa me zanima, ve lahko normalno jeste? _Meni je sedaj non stop slabo, pa tut komi sedim, ne boli me hrbtenica, pač pa mam občutek da mamuser posted image tak spuščenga, da lah sedim samo napol leže. Kak je s tem pri vas?

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
14.1.2010 16:49:34   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Zanima me koliko so vam zaračunali za bris za steptokok. Mene je za pregrešnih 40€, saj pri njej vsi samoplačniški brisi toliko stanejo. Zdi se mi drago, po drugi strani mi pa je všeč, ker se je ponudila, da bo z mano lahko tudi v porodni sobi, če bi tako želela ali če bi bilo kaj dvomljivega, recimo moja posteljica, ki je sedaj recimo nizko ni pa več tako da bi bil potreben CR.
Če grem v NM mi je ponudila ves luksuz, saj je na porodnem oddelku delala kar neki let in tako lahko potegne marsikakšno vezo.
Drugače pa me zanima, ve lahko normalno jeste? _Meni je sedaj non stop slabo, pa tut komi sedim, ne boli me hrbtenica, pač pa mam občutek da mamuser posted image tak spuščenga, da lah sedim samo napol leže. Kak je s tem pri vas?

jst se čisto normalno sedim, pa tud slabo mi ni tako da sem vedno lačna user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
14.1.2010 17:05:01   
Nattasha
Oj!

No danes sem jaz malo bolj skulirana, pa še vredu se mi zdi, da imam pospravljeno. Je pa moj prišel domov čisto razkurjen. Ga je ena soseda kr "napadla" sredi parkirišča. Sta imela eno bližnje srečanje, ko ga je zaparkirala, njemu se je mudilo in ji je prišel zvonit domov naj prestavi avto. Ona se je pa na njega drla, kdo on sploh je, pa da ga še nikoli ni vidla in da je ona plačala "biper". No moj ji ni ostal dolžan pa ji je reku, da ima doma nosečo ženo in da drugič ne bo zvonil ampak z polno silo šel rikverc in si naredu plac.
Nooo v glavnem. Danes moj lepo puca avto, tiste 3 mm snega, ki je celo napadel, ker gre potem na žurko. Pa se ta soseda pripelje domov in se čez celo parkirišče dere, da si bo ona njega že zapomnila, da ji je zadnjič zbudil otroka, ki je imel 40 vročine, potem se je baje še neki njena mam vmešala. Skratka čisto so mi dragega znervirale babure smotane. Sem si mislila, da samo da bi slišala, bi ziher kaj rekla, med drugim tudi to, kako lahko otroka pusti spat z 40 vročine, to je ja treba ohlajat. hehehe No pol sem si pa mislila, da na nivo nekih primitivk se mi pa ni treba spuščat.

Moj pa se je zdaj tudi že pomiril, ko je papico dobil, pa kavico pa kekseke;) Ko mali otrok se da podkupit;)).

Mene pa boli križ in medenica ravno če polsede sedim/ležim, drugače pa je kr super. Moram pa rečt, da se kaki dan full namatram, da naštejem 10 gibov. Se je naša mala čisto umirila in sem zdaj tako kot na začetku, vsaki dan z Anglesoundom na trebuhi, pa preverjam, če je vse ok. Zaenkrat lepo bije, pa kolca, pa tud brcne tak, da mi kr po ušesih zvoni;)))

Pri hrani je pa tak, da jedla bi skoz, potem pa pojem pa ni ene dve uri nič od mene. Mam občutek, da če se bom preveč premikala, se bom kr zbruhala;( Pa tak se mi luštajo kaki makaroni:)))

Ok grem še eno rundo cotik obesit, da bom jutri lahko peglala. Danes mi prinesejo posteljico in previjalno in sem kr veselje dobila.

papa

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

Neposredna povezava do sporočila: 2612
14.1.2010 17:26:07   
ninček1
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha

Oj!

No danes sem jaz malo bolj skulirana, pa še vredu se mi zdi, da imam pospravljeno. Je pa moj prišel domov čisto razkurjen. Ga je ena soseda kr "napadla" sredi parkirišča. Sta imela eno bližnje srečanje, ko ga je zaparkirala, njemu se je mudilo in ji je prišel zvonit domov naj prestavi avto. Ona se je pa na njega drla, kdo on sploh je, pa da ga še nikoli ni vidla in da je ona plačala "biper". No moj ji ni ostal dolžan pa ji je reku, da ima doma nosečo ženo in da drugič ne bo zvonil ampak z polno silo šel rikverc in si naredu plac.
Nooo v glavnem. Danes moj lepo puca avto, tiste 3 mm snega, ki je celo napadel, ker gre potem na žurko. Pa se ta soseda pripelje domov in se čez celo parkirišče dere, da si bo ona njega že zapomnila, da ji je zadnjič zbudil otroka, ki je imel 40 vročine, potem se je baje še neki njena mam vmešala. Skratka čisto so mi dragega znervirale babure smotane. Sem si mislila, da samo da bi slišala, bi ziher kaj rekla, med drugim tudi to, kako lahko otroka pusti spat z 40 vročine, to je ja treba ohlajat. hehehe No pol sem si pa mislila, da na nivo nekih primitivk se mi pa ni treba spuščat.

Sliši se tak kot, da si v našem firtlu domauser posted image user posted image user posted image user posted image -nova vas 2(čeprav v 1 je še huje baje)

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
14.1.2010 17:28:41   
ninček1
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Enako, kot da imava iste simptome, pa še po datumu sva čist skupajuser posted image , s tem da mene danes še v nožnici vsake tolko zaseka...

Tin, rojen 25.1.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2614
14.1.2010 17:41:18   
Nattasha
Ninček1: ne ne nisem blizu tebe. Sem strogi center mesta. Zato pa je problem, ko ima vsako stanovanje en biper, pa vsako stanovanje bi moglo met za rampo parkiran en avto, potem pa se to pač ne dela tako in je problem. Še malo pa greva od tukaj. tam pa sva kupla svoj parkplac;)))

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
14.1.2010 17:51:54   
bambi14
...no štajerke s5 je konec tedna in ni blo kafeta:

NINČEK
NATTASHA
BAMBI
...
.....

....pa ostale iz tega konca,.....a bomo kofetkale drug teden?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
14.1.2010 17:58:41   
Kati81
No z mano ni nič bolje, sem mislila da se bo glavobol kaj umiril pa nič, sem sedaj vzela že drugi lekadol.

Tko da sem klicala v P in so rekli da če ne bo bolje naj se pridem pokazat. No bomo videli čez kako uro kaj bo.

Pritisk mi tud skoz nekaj skače 135/85 potem 140/90, pa nazaj 130/85...
Ma ne vem kaj naj si mislim.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
14.1.2010 17:58:54   
Nattasha
Bambi14: Jaz imam drug teden ljubi čas. Zdaj ko sem zrihtala vse kar rabim za stanovanje, pa oprala in speglala bom še to kar mi je ostalo. Tako da sem prosta. Kjerkoli in kadarkoli. Bi mi full pasalo:)

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
14.1.2010 18:12:46   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

...no štajerke s5 je konec tedna in ni blo kafeta:

NINČEK
NATTASHA
BAMBI
...
.....

....pa ostale iz tega konca,.....a bomo kofetkale drug teden?user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi že, amak od srede oziroma četrtka naprej user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
14.1.2010 18:13:34   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

No z mano ni nič bolje, sem mislila da se bo glavobol kaj umiril pa nič, sem sedaj vzela že drugi lekadol.

Tko da sem klicala v P in so rekli da če ne bo bolje naj se pridem pokazat. No bomo videli čez kako uro kaj bo.

Pritisk mi tud skoz nekaj skače 135/85 potem 140/90, pa nazaj 130/85...
Ma ne vem kaj naj si mislim.

upam do bo vse ok user posted image user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
14.1.2010 18:20:08   
ninček1
Jaz sem tudi za date, če seveda ne grem jutri rodituser posted image user posted image user posted image ....

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
14.1.2010 18:28:17   
fiesta

Kati81user posted image

Jaz sem tudi dala bris za streptokok in nisem niti vedela kdaj ga je vzela.user posted image Nasploh je zelo nežna, tko da mi sploh ni problem hodit na preglede.
mucica2: Kakšne "klešče" pa ima tvoja G, ker moja me pregleduje samo z rokamiuser posted image
valentinčica: jaz sem za bris dala 10 evrov, 40 se mi zdi pa kar huda cifra.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
14.1.2010 18:39:14   
slomak
kati počivaj čim več...user posted image  tortica še čaka...user posted image

jest sm pa dons dobila lupinco od ene znanke, tko da jo ne rabim kupovat... potem so mi iz ikee prinesli stol-gugalnik, da bom user posted image  lahko dojila in zraven uživala...
v zadno ko sem imela pregled vaginalno je mene tud s kleščami in me je ful zabolel, pol mi je pa še mal kri pritekla... bom vidla jutri kako bo, če me bo kej pregledoval dol user posted image  zarad MV-ja...

(odgovor članu fiesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
14.1.2010 18:43:21   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: fiesta

mucica2: Kakšne "klešče" pa ima tvoja G, ker moja me pregleduje samo z rokamiuser posted image

ja take da razširi, da lahko potem pogleda če je vse ok, ne vem kako naj drugače povem...ne vem pa kako se temu prav reče...user posted image

z rokami me je samo kadar kaj hoče otipat...

(odgovor članu fiesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
14.1.2010 18:44:41   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Jaz sem tudi za date, če seveda ne grem jutri rodituser posted image user posted image user posted image ....

nobenih izgovorov prosim  user posted image   user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......