Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:03:00
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Gigi bošček . Jst se pa dons, kar tako, mal švercam (so se mi zadnje dni čez glavo povzpeli ). Berem temo posvojene mame: ko je šla Dejzi v Moskvo po otročka in zdaj je že uradno njen . Dejziko pa vsi spremljamo. Je naša IVF borkica in super punca . Res sem srečna zanjo. Sem Malčiku že darilce kupila in komaj čakam, da ga vidim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:03:16
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 AAAAAA mene pa PMS daje. Mi možgančki delajo le na 20%. Se vidi, da nisem sposobna delat. Kar tle gor visim. Dela pa... za pop....it velik . Bi bilo boljš, da se domov poberem. Bom jutri v 1 uri naredila več kot danes cel dan pri meni pa glih kontra.....od kar je prišla , delam kot navita.... Saj to je problem, da je še ni . Sam šravfa me, pa možgančke kuri pa čokolada? To meni skoz hasne....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:04:19
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišmišu a ti nas pa ne maraš več? maram, seveda maram, ampak saj veš kakšno stanje je sedaj pri meni se mi zdi, da sem sama sebi tečna, da o živcih ne govorimo. pa skoz tuhtam ali je ob estrofemu možna lastna ovulacija , kot da je to zdaj pomembno
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:04:48
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 pa čokolada? To meni skoz hasne.... Nisem čokoladna, pa sem danes že napadla oreščke v čokoladi .
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:06:53
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišmišu a ti nas pa ne maraš več? maram, seveda maram, ampak saj veš kakšno stanje je sedaj pri meni se mi zdi, da sem sama sebi tečna, da o živcih ne govorimo. pa skoz tuhtam ali je ob estrofemu možna lastna ovulacija , kot da je to zdaj pomembno Pogrešamo te . Baje, da O pri estrofemu ni. Tak so meni razložili oz. tak sem jaz razumela njihovo razlago. Samo pozitivno naprej......ni še čas za obupat.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:07:01
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišmišu a ti nas pa ne maraš več? maram, seveda maram, ampak saj veš kakšno stanje je sedaj pri meni se mi zdi, da sem sama sebi tečna, da o živcih ne govorimo. pa skoz tuhtam ali je ob estrofemu možna lastna ovulacija , kot da je to zdaj pomembno Pomojem ne. Od kod ti pa zdej ta vprašanja? Jaoo saj vem... Tudi mene vse sorte neumnosti grizejo po ET. Srce nič nisi tečna . RTI
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:07:40
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 pa čokolada? To meni skoz hasne.... Nisem čokoladna, pa sem danes že napadla oreščke v čokoladi . potrjeno nisi čokoladna...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:08:58
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 pa čokolada? To meni skoz hasne.... Nisem čokoladna, pa sem danes že napadla oreščke v čokoladi . potrjeno nisi čokoladna... Saj veš...V sili še muhe žre
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:11:13
|
|
|
|
zarja1
|
Jaz sem nekak čudno prepričana, da z mojima pingotoma ne bo haska in da me v jeseni čaka nov postopek. To si lahko pač samo na tiho sama sebi priznam. Upam, da ravno zarad tega neke živčnosti ne bo pri tem ETZ.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:12:17
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Pogrešamo te . Baje, da O pri estrofemu ni. Tak so meni razložili oz. tak sem jaz razumela njihovo razlago. Samo pozitivno naprej......ni še čas za obupat. joj srce, saj nisem obupala, samo ta čudna vprašanja se mi motajo po glavi... potem praviš, da O pri estrofemu ni, a potem vzameš za O kao dan punkcije?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:13:17
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pomojem ne. Od kod ti pa zdej ta vprašanja? Jaoo saj vem... Tudi mene vse sorte neumnosti grizejo po ET. Srce nič nisi tečna . RTI saj nisem tko tečna, tečna sem sama sebi. Ko bi vsaj bila tko tečna in bi deca sekirala do amena, potem bi že vedela, da nam je uspelo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:14:04
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Jaz sem nekak čudno prepričana, da z mojima pingotoma ne bo haska in da me v jeseni čaka nov postopek. To si lahko pač samo na tiho sama sebi priznam. Upam, da ravno zarad tega neke živčnosti ne bo pri tem ETZ. eh gluposti, pa tebi je ravno s pingoti že 1x uspelo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:15:55
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Jaz sem nekak čudno prepričana, da z mojima pingotoma ne bo haska in da me v jeseni čaka nov postopek. To si lahko pač samo na tiho sama sebi priznam. Upam, da ravno zarad tega neke živčnosti ne bo pri tem ETZ. Ej Tedy šccccc take misli stran. Bom huda . No...brez heca. Probaj biti pozitivna. Vem, da si ti skeptična glede pingotov. Pa vseeno...je kar nekaj punc zanosilo s pingvinčki
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:17:39
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pomojem ne. Od kod ti pa zdej ta vprašanja? Jaoo saj vem... Tudi mene vse sorte neumnosti grizejo po ET. Srce nič nisi tečna . RTI saj nisem tko tečna, tečna sem sama sebi. Ko bi vsaj bila tko tečna in bi deca sekirala do amena, potem bi že vedela, da nam je uspelo Saj veš, da me razumemo to tečnobo . Smo bile že vse na tem. Ti kar tukaj malo bivakiraj, da jo skupaj preženemo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:18:05
|
|
|
|
Fidolina
|
Zarja ne razmišljaj tako o pingotih. So pravi borci .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:19:28
|
|
|
|
mismis
|
Žižek, saj bivakiram oz. vas bolj kot ne berem. Pišem pa, eh saj veš... Jutri greva v MB, potem pa moj piše direktno na Slovaško, tako da bom do nedelje slamca, pa bom lahko zganjala tečnobo sama nad sabo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:20:30
|
|
|
|
Fidolina
|
Kaj pa Mismis se pri tebi dogaja? Jst nič ne vem . Ampak pestke pa vseeno držim .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:22:11
|
|
|
|
mismis
|
Fida, nič pametnega... samo 12.4. smo šli po zadnjega pingvina, zdaj pa čakamo na rezultate
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:24:00
|
|
|
|
gigi1
|
Fidi kaj so srčkani Jih moram uporabit v seznamčku Miša je zadnjič res rekel, da bo šel. Še dobro, ga vsaj ne boš sekirala . Šalim se . Saj nam v teh trenutkih nihče res ne more pomagat. Živčna boš do testa...pa do 1.UZ...pa do 28. tedna...pa potem še cel lajf
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:25:44
|
|
|
|
gigi1
|
Mišika samo zate
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:26:42
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Mišika samo zate všeč, všeč, zelo zelo všeč dedca jaz sekirala, bo moral biti najprej kaj doma, da ga bom lahko sekirala
< Sporočilo je popravil mismis -- 21.4.2010 14:27:13 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:42:13
|
|
|
|
Fidolina
|
Mismis . Naj ti uspe. Naj bo plusko ali dve črtici .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:45:48
|
|
|
|
Fidolina
|
A bomo delali, al bomo čvekali ?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:50:14
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina A bomo delali, al bomo čvekali ? Ups... se opravičujem, da me je malo zmanjkalo. Sem mogla neki nujnega narest
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.4.2010 14:56:11
|
|
|
|
Fidolina
|
In kako včeraj fuzbal? Tvoji lubeki so zmagali ! Jaz delam službeno večinoma z italijani - tam blizu Milana - in kadar zmaga Inter, so ful dobre volje - pa dajo tudi kakšne boljše cene .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......