Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.11.2009 20:48:20
|
|
|
|
gigi1
|
Naska naj bo jutri vajin dan. Držim pestke močno, močno. Dragi pa naj se čimprej pocajta. Ti pa pazi nase
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.11.2009 21:02:08
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naska hvala za podporo. moj je doma, na urgenci ni nič opravil- ker ni zdržal čakati, če bo slabše pa bo šel spet jutri. jaz sem ok . za jutri imam pa taksi naročen. potem se pa počim na eno od tistih postelj in si vzamem mal pavze TaKO se govori ... zdej pa le počivat, da se bo jutri dogajalo, glih tako kot si napisala ... držim pesti že kr dons, pa ravno tako kot za druge tudi za vaju na rokah in nogah, da bo bolj zihr ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.11.2009 21:13:03
|
|
|
|
barbara b
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom okol Celja . Naslednjič pa tako midve zavzamema GOLOVEC v Celju, pa da naredima še v naših koncih fešto, da mal probaja savinjskega želodca, pa vinčeka, pa kake bunke Tole je pa meni dovolj blizu, da pridem.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.11.2009 21:19:19
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbara b IZVIRNO SPOROČILO: miklarom okol Celja . Naslednjič pa tako midve zavzamema GOLOVEC v Celju, pa da naredima še v naših koncih fešto, da mal probaja savinjskega želodca, pa vinčeka, pa kake bunke Tole je pa meni dovolj blizu, da pridem. Men sicer ni tolk blizu, daleč pa tudi ne . Bi prišla. Samo kaj, če bom takrat in ne bom smela teh dobrot?? Pa tolk se mi že zdej sline cedijo Itak mi po glavi hodi samo prepovedana hrana. Sem danes napadla pršut, pol sem se pa spomnila, da ga ne smem in sem ga spekla . Pa taplesnivi siri mi dišijo...ah sploh ne vem kaj mi je. Ponavadi se čist lepo obvladam glede teh zadev po ET. Tokrat pa...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.11.2009 21:25:54
|
|
|
|
lana70
|
naska držim pesti za jutri žižet, dokler nimaš takih napadov kot jaz, ko sem zadnjič morala sesti v avto in iti v trgovino po konzervo z ribami in zelenjavo!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.11.2009 21:27:58
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 naska držim pesti za jutri žižet, dokler nimaš takih napadov kot jaz, ko sem zadnjič morala sesti v avto in iti v trgovino po konzervo z ribami in zelenjavo!!!!!! Jaz se HB takorekoč z liftom peljem v trgovino . Je bila dobra ribica?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.11.2009 21:36:03
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: lana70 naska držim pesti za jutri žižet, dokler nimaš takih napadov kot jaz, ko sem zadnjič morala sesti v avto in iti v trgovino po konzervo z ribami in zelenjavo!!!!!! Jaz se HB takorekoč z liftom peljem v trgovino . Je bila dobra ribica? ..ma še cel dan mi je hodila gor
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.11.2009 21:40:55
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Naskica...tut jest držim pesti za jutri
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.11.2009 22:15:34
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Sobotni utrinek.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.11.2009 22:20:03
|
|
|
|
Grethy
|
Lepo si pričaral sobotno vzdušje Kruce ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 23.11.2009 23:47:00
|
|
|
|
Bety11
|
Pozdravljene... Ker vidim, da ste slikce lepih fantov prenehale limati gor, vam dam eno mojo slikico.... Damjanček in očka(15.10.2009).... Druge slikice si lahko ogledate v albumu.....Tam je tudi slikica mojih otročičkov...vseh 4.... LP
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 4:55:48
|
|
|
|
BarbiG
|
Dobro jutro drage moje. Danes sem imela krajšo noč. Sem že od treh pokonci. In firbec je naredu svoje, tako da sem delala test. Rezultat pa takle: Sploh ne dojamem, tko da že komi čakam 1.12., da vidim beto. Moram pa rečt, da se mi je čist takoj pokazal plusek. Sem pa ful vesela. In ja, ste prave čarovnce, k ste mi tole zacumprale. Hvala vsem.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 6:24:27
|
|
|
|
barbara b
|
BarbiG Č E S T I T A M
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 7:06:57
|
|
|
|
kajsica
|
Dobro jutro babike in fant Kot prvo...Brarbi G......ČESTITKE , sem ti rekla da se 1.12. vidiva in si bova delali družbo na GK na beti...... Ja tud men se je takoj pokazal en lep velik plusek.....tako da sedaj pa bomo čakali kaj bo z beto in prvim UZ. Eko stara garda je začela......zdaj pa nadaljevanje vse po vrsti. Lep dan vam želim vsem skupaj!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 7:49:36
|
|
|
|
mausikaa
|
kolk mam jest rada lepe novičke že navsezgodaj! BarbiG, Kajsica in vse ostale "pluske" bravo! Očitno bo drugo leto pestro...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 7:57:02
|
|
|
|
BarbiG
|
Kajši, definitivno se vidive 1.12.. Sem tolk vesela, da ti je uspel. Zdej pa še ostale mate, da nama sledite s pluski.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 8:11:35
|
|
|
|
gigi1
|
Helou pupe Vem, da danes bo srečen dan, to sem začutil že zjutraj....... Barbi, Kajšica Č E S T I T A M Akhm...A naj rečem?? Vsem želim prelep dan
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 8:13:02
|
|
|
|
BarbiG
|
Gigi .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 8:18:38
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Gigi . He, he, he itak, da ni moglo bit drugač . Sva z Mišmišo res coprnice . Srce naj bo mirna in lepa nosečnost
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 8:21:11
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Gigi . He, he, he itak, da ni moglo bit drugač . Sva z Mišmišo res coprnice . Srce naj bo mirna in lepa nosečnost Hvala, jaz si pa tko želim, da bi mi vidve z mismis sledile, res.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 8:22:42
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Gigi . He, he, he itak, da ni moglo bit drugač . Sva z Mišmišo res coprnice . Srce naj bo mirna in lepa nosečnost Hvala, jaz si pa tko želim, da bi mi vidve z mismis sledile, res. Vem draga . Hvala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 8:57:05
|
|
|
|
mismis
|
Evo, še ta druga coprnica se javlja, da čestita vsem novim nosečkam BarbiG in kajši, to je res čudovita novička , lepo sta začeli tole novo temo. Sta pa obe dobili prekrasno darilo za rojstni dan
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 9:07:24
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Evo, še ta druga coprnica se javlja, da čestita vsem novim nosečkam BarbiG in kajši, to je res čudovita novička , lepo sta začeli tole novo temo. Sta pa obe dobili prekrasno darilo za rojstni dan Mismis, hvala. Kakšno je tvoje počutje? Si kej boljš?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 9:13:12
|
|
|
|
mismis
|
BarbiG, hvala malo bolje, krči niso več tako močni, izcedek se je malo umiril , uapm da tako ostane, sedaj me žalostni samo tisti smotan feeling v bušiju, kot da bo ravnokar prišla. Ampak ni še konec...no no it ain't over, 'till fat lady sings
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 24.11.2009 9:15:59
|
|
|
|
Fidolina
|
jupijupijaaa jupijooooo...! Iskrene čestitke Barbi in Kajsica! Barbi, joj kako lep plusek. . Ja, ampak mi gremo zdaj še naprej, da pogledam seznamček: O, Zarja je blizu, Zarja. A že kaj testke nabavljaš? Za vse .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
uporaba lubrikantacarmencitaAli uporabljate lubrikante po porodu pred spolnim odnosom?DA (
29%)
NE (
71%)
Število vseh glasov: 52Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!