Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.7.2010 12:52:04
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 V glavnem čakamo, odštevamo !! brojimo sitnoooooo
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.7.2010 13:06:23
|
|
|
|
gigi1
|
Zarja srce nič hudega. Jaz res mislim, da je le malo podaljšan ciklus in da ti ni treba biti "realistična". Si lahko optimistična
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.7.2010 13:11:19
|
|
|
|
zarja1
|
Gigi malo me je že strah kolk ti mene poznaš ....RTI
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.7.2010 14:00:58
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči no vidiš, da rasejo . Dej pls malo več optimizma vloži v ta postopek. Kateri dan cikla je danes? Alpog počakaj je še daleč do tam . Upam, da rata. Držite pestke. Zarja, če si slabe volje ti poiščem kaj golega... O krasno Žižek! Upam da bo to kje blizu naših koncev Alpog bo pa menda rabla kakšen kvadratni meter več
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.7.2010 14:01:07
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči RTI nazaj Hedi neeee ni blizu vas . Je pa malček bližje vam k Sončku
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 30.7.2010 14:02:29 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.7.2010 14:29:22
|
|
|
|
hedviga
|
? Meni in Sončku ali tebi in sončku?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.7.2010 14:45:59
|
|
|
|
Roži_
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Dober dan babe...petek je!!!!!!!!!! Evo UZ za nami, folikli 13, endometrij 7, v ponedeljek spet tamalo kazat... Super Zarja samo tako naprej!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.7.2010 15:39:00
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga ? Meni in Sončku ali tebi in sončku? Eeeeee zdej pa še jst ne zastopim Bližje tebi kot Sončku. Mislila sem na to, da je hiška bližje tvojemu kraju, kot Sončkovemu. Ni pa blizu. (aaaa kako je šele tole čudno izpadlo ) Ma dans sem čist neki čudna . Še dobro, da je petek
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.7.2010 17:19:16
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Evo mene spet mal tle...vidim da sem zgrešla men sešn, ampak ok..sem imela nečakinjo pri sebi in sem se ji 100% posvetla , sej je tko na pol moja Zarja...ne ga biksat..pa poslušaj Gigi , vidiš da fajn rastejo Hajni...se bom pridružla Sončku pri čaranju , pa še Hedi povabiva...tri čarovnice na kupu...bomo že scoprale enga ali dva Mausika...a si bla pridna dons? a si kej zaslužla? Gigi...super za bajtico Kako si drugače? A še vedno na polno delaš s cel kup ostalih obveznosti ??? Hedi....kolk sta srčkana otročka...koliko sta zdej stara? Hermy.....mene čakaš, a?! Moji bejbi se pa nikamor ne mudi ... A lahko spiš ponoči...te kaj živčki dajejo?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 30.7.2010 18:16:57
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_ IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Dober dan babe...petek je!!!!!!!!!! Evo UZ za nami, folikli 13, endometrij 7, v ponedeljek spet tamalo kazat... Super Zarja samo tako naprej! , tamalo kazat !!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 31.7.2010 9:21:33
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, kaj dogaja, naju čaka grande pospravljanje bajte, smo jo v času mojega ležanja malo zanimarili.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 31.7.2010 13:54:07
|
|
|
|
mausikaa
|
dan, mi ne pospravljamo, jest packam bi rekel moj Zarja, pa sej so kar ok rezultati?! a niso? no pri meni nič novega, očitno se je moja odločila, da še malo počaka ko bi le počakala še do ponedeljka bi blo fajn, seveda če že mora priti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 1.8.2010 9:08:21
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, danes je še dobro, jutri pa ko začnem delati, bo pa malo manj dobro... Mausii, dežim pestke, še danes ne sme priti vidim pa, da ostale niste prav preveč zgovorne
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 1.8.2010 10:46:05
|
|
|
|
loremi
|
dober dan še od mene tko kot nisem zgovorna ta vikend, tud nisem za nobeno delo , ma čist nič se mi ne da, sam lenarla bi aaaaa pa sam še današnji dan je povrh vsega me pa še glavobol ne pusti na miru mismis kako se počutiš? si se kaj odpočila? mausikaa evo jutri pa lahko pride, ja no kot sama praviš če že mora prit ...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 1.8.2010 21:32:56
|
|
|
|
barbara b
|
Oj konzervice! Na hitro naj vas pozdravim. Zadnje čase sem računalnik zamenjala s knjigo in sedaj nimam več časa sedeti pred ekranom. Danes je bil že en tak dan ob knjigi v senčki pred hišo zraven pa kavica in sladoled.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 2.8.2010 7:34:58
|
|
|
|
zarja1
|
Dobro jutro srčice.......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 2.8.2010 8:50:08
|
|
|
|
aqua77
|
Dobro jutro vsem skupaj, po dolgem premoru sem se prišla malo pofočkat, da vidim, kako je stara banda tukaj. Lep pozdravček z obale....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 2.8.2010 8:59:28
|
|
|
|
mausikaa
|
joj, sem prehitro stisnila enter ju3 grem do ateja da dokončno dorečeva podrobnosti... Hermy in Tanja nosečki naši - kako sta? sta ok? še malo pa bosta cartali, čist malo...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 2.8.2010 8:59:57
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, prva ura prvega delovnega dne je že za mano, še 7 ur Imam pa lepo novičko, naša Kajši je danes zjutraj rodila malo princesko Bravo Kajši, Bravo ati, Bravo mala princeska Aqua, lepo te je spet brati
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 2.8.2010 9:04:10
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Imam pa lepo novičko, naša Kajši je danes zjutraj rodila malo princesko Bravo Kajši, Bravo ati, Bravo mala princeska čestitke!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 2.8.2010 9:04:26
|
|
|
|
aqua77
|
ojla miškolinček, tudi vas je fajn spet prebirat!!! Se pridružujem čestitkam naši Kajši in atiju ob prihodu male princeske!!!! mišek, a se je kajši potem opogumila glede dogovorjenega datuma ki si ji ga zrihtala na žurki, a so še kar koruzniki??? sem malo zadaj z dogodki...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 2.8.2010 9:05:21
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 mišek, a se je kajši potem opogumila glede dogovorjenega datuma ki si ji ga zrihtala na žurki, a so še kar koruzniki??? sem malo zadaj z dogodki... Kajši smo oddali v zakon 17.4., tako da niso več koruzniki
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 2.8.2010 9:06:26
|
|
|
|
mismis
|
Saj res Mausiii, kaj je zdaj s tvojo , a štartamo sedaj v avgustu?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 2.8.2010 9:11:59
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 mišek, a se je kajši potem opogumila glede dogovorjenega datuma ki si ji ga zrihtala na žurki, a so še kar koruzniki??? sem malo zadaj z dogodki... Kajši smo oddali v zakon 17.4., tako da niso več koruzniki O, super!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?