Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 14:27:52
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa po tej logiki bi morale imeti bolj okrogle dame tudi velike joške? saj to drži.....še nobenga drobižka nisem srečala z orng zizi..... p.s. dobra tolažba, ha? zdaj ne vem s čem se ti tolažiš, s tem da si drobižek ali... baraba.... , to da glih nimam velike riti , mam pač bolj male joške
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 14:28:26
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Smotke pa ste res no..... zakaj smotke, to so večna vprašnja, ki razjedajo človeški um , še sploh če cele dneve leži in ne počne nič pametnega razjedajo človeški um ja ja...pomoje tudiiiiii bad Mismis, bad me boš lahko jutri
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 14:29:13
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Smotke pa ste res no..... zakaj smotke, to so večna vprašnja, ki razjedajo človeški um , še sploh če cele dneve leži in ne počne nič pametnega razjedajo človeški um ja ja...pomoje tudiiiiii bad Mismis, bad me boš lahko jutri upam, od 10-12 mam en glupi sestanek, s katerega pa težko pobegnem......Pa saj boš še ob tej uri tukaj, ne?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 14:30:15
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Smotke pa ste res no..... zakaj smotke, to so večna vprašnja, ki razjedajo človeški um , še sploh če cele dneve leži in ne počne nič pametnega razjedajo človeški um ja ja...pomoje tudiiiiii bad Mismis, bad me boš lahko jutri upam, od 10-12 mam en glupi sestanek, s katerega pa težko pobegnem......Pa saj boš še ob tej uri tukaj, ne? uf, to pa ne vem, ob 10.ih zihr še ne bom fertik, bomo videli, ti pošljem sms, ko bom fertik, pa se bova zmenili
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 14:43:30
|
|
|
|
mismis
|
Zarja, bo izvedljivo, so me ravnokar klicali iz MB, da prideva šele kasneje gor, to je nekje po 12. uri. A ja, so pa tudi rekli, da naj grem najprej na tisto drugo stran (sprejemna pisarna), da mi bodo pobrali šive ven. No kot kaže bo jutri dober dan, upam da tudi lep
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 14:47:45
|
|
|
|
zarja1
|
maš peh, le kdo ti bo šive zrihtal..... Super , se vidima....pokliči, ko končaš...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 15:33:54
|
|
|
|
Fidolina
|
Joj dečvice, kolk ste ve danes fletne . Hermi - preden mi pobegneš v Rim, ti pošljem en ZS (saj veš primopredaja ). Upam,da mi bo še danes uspelo sestavit nekaj takšnega, kar bo imelo rit pa glavo. Ups,... rep pa glavo .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 15:35:47
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 evo še ponudbe za frizurce..... http://www.frizernejc.com/index.php?show=intimnefrizure&polnoleten=da IIIII unale k je kot plamenček... Jest tuki vidim en sam problem,da takale frizurca ne "drži" lih dolgo. In jasno, tale Murko (btw kaka Damjanova žlahta?) more bit pa od hudiča da zdrži med frizeranjem....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 15:40:33
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: loremi IZVIRNO SPOROČILO: mismis pri čemer se pojavlja vprašanje, zakaj črnci nimajo rjave sperme sam je treba čekirat tole temo, ker se včas lahk prav fajn nasmejiš IZVIRNO SPOROČILO: mismis mam še eno tako miselno vprašanje zate, in sicer zakaj imajo ženske, ki imajo naravno čisto ravne lase, skodrano spodnjo frizuro, mislim po tej logiki bi tudi ta morala biti ravna pa če so rjave lase, bi mogle tud spodnje bit rjave, ne pa črne pa blondinke ... eeeee evo to mojga zanima, a majo tud spodi blond tuki pri blond ti jaz ne morem pomagati, se bo morala katera druga javiti Jest vem: ne nimajo Moja frizerka ni nikol za...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 17:08:59
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina ... kar bo imelo rit pa glavo. Fidka, ti le počasi napiši...saj maš izgleda še čas! Bom pridna in spustila Tanjo naprej, kot je po vrsti ! Pa še s posteljico za pupo se je nekaj zakompliciralo, tako, da tako nima še kje spat !! Kisske vsem!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 21:26:16
|
|
|
|
alpog
|
Joj, zamudila žur z razgaljenimi dedci!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.7.2010 21:33:50
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: alpog Joj, zamudila žur z razgaljenimi dedci! Jest si ga pa ne upam privoščit...moj pravi, da so v MŠ rekli šest tednov prej in šest tednov potem NIČ !!! Kakšen drug pa takega nasedlega kita še pogledal ne bi !!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.7.2010 7:18:03
|
|
|
|
zarja1
|
Dobro jutro.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.7.2010 7:19:45
|
|
|
|
zarja1
|
pa še kavica.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.7.2010 7:22:28
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! hermy sej to bo samo 12 tednov IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Jest vem: ne nimajo Moja frizerka ni nikol za... a tko neustrežljiva je zarja hvala za kavico! evo ga, skorajšnji petek, še enkrat gremo spat! lep dan vsem!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.7.2010 9:18:44
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Hedi plamenček? Men je pa tulipan všečen Lep dan vsem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.7.2010 9:36:14
|
|
|
|
hedviga
|
Žižek, jap plamenček...sem dolg razmišljala Ne vem edin, če je spodi skodrano a pol on to polika? kot lase? Jutro vsem!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.7.2010 9:43:36
|
|
|
|
hedviga
|
Žižek, eto dve "jogurtasti" od moje omladine, ker moj tastar ne da od sebe morskih slik..
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.7.2010 9:59:34
|
|
|
|
gigi1
|
Hedi po mojem je odspod brazilska verzija . Wiiii kako sta lusna . Hvala za stimulacijo srce
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.7.2010 11:03:53
|
|
|
|
loremi
|
sej ja, sem vedla da sem neki pozabla IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IIIII unale k je kot plamenček... IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Jest tuki vidim en sam problem,da takale frizurca ne "drži" lih dolgo. In jasno, tale Murko (btw kaka Damjanova žlahta?) more bit pa od hudiča da zdrži med frizeranjem.... jap, tole tud mene živcira, da če se že greš tole, pa pol sploh ne zdrži dolgo Murkova žlahta? nikol se ne ve kako zdrži? mogoče ma pa v drugi sobi pol kako bolj domačo stranko mismis je danes v MB ... srečno pot in dobro opravi! hedviga lušna navihančka! gigi kako si? jao kok se men dans spet vrti bo treba spet kak cuker dat v rit al kaj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.7.2010 15:22:02
|
|
|
|
mausikaa
|
babe kolk sem jaz danes zaspana, tolk se mi spi da ne morem verjeti...vreme je pa itak idealno za spanje in bi blo prav fajn, če bi popoldne lahko zalegla na kauč in zaspala, tko me pa čaka še kar nekaj dela doma... btw. moje še ni bemo mogoče bo pa res prišla šele konec tedna, o ko bi saj...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.7.2010 17:02:28
|
|
|
|
zarja1
|
Mismisu moj sorry, šele zdaj sem končala. Vesela ko radio za vaju. Tak zdaj pa domov.....crknjena ko
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.7.2010 17:03:07
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa btw. moje še ni bemo mogoče bo pa res prišla šele konec tedna, o ko bi saj... super
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 29.7.2010 17:23:52
|
|
|
|
mismis
|
evo mene končno doma, sva se po MB še ustavila pri mamci na kosilu... na plan je tak, pri septemberski začnemo s Femodenom, potem pa konec meseca na Dipherline, punkcija naj bi bila predvidoma konec oktobra Zarja, ni panike, saj sva 27.9. spet v MB Hedi, deca so krasna
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.