Roži_
|
Dober večer Kako ste kaj, Mismis, Gigi, Zarja, Mausi, Grethy,Kruce,.....in vse ostale? Sem sigurna da ste vredu, sej vas pridem vsako toliko pogledat, sodeč po slikah vam ni niti malo dosadno Da vas nekaj vprašam, sem dobila včeraj po doooolgih letih točno na 28 dan , res sem vesela, ampak nekaj mi ne štima, po navadi preden dobim čutim znakce, lažje trganje po maternici, sedaj me ni nič, pa tudi joške imam ful napete vsaj 1 teden pred , pa tudi to nič Najbolj pa me zanima, ker sploh nimam taprave , ampak samo rjave izcedke, take fleke ko kava, to je značilno pri meni po ET ko priteče sploh se ne vsuje kot treba Malo sem zmedena, vem da ni nič narobe, samo dobro je vprašat pionirke, ki že imate toliko izkušenj za sabo Mislite, da so še vedno kaj hormoni prisotni? Hvala vam na vsakem odgovoru Mismis, si se poštimala? Upam, da si OK Zarja, kako kaj s teboj? Punce a se čujete kaj z našo Aquico, že 100 let je ni tukaj jo bom kaj probala poklicat, da vidim kako je! Nič, lepo mi spančkajte, si tipkamo Nočko