|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
21.7.2010 0:44:48   
Naska
Živijo, ženske!

Jaz pa dopustujem... V glavnem - imam vprašanje. Odločila sem se, da avgusta ne grem v postopek, ker imam začetek septembra določene obveznosti, ki jih moram izpolniti. Zdaj me pa zanima, kako narediti, če bi slučajno v septembru imela kakšne težave in ne bi mogla iti v postopek (beri ciste), - da sem uradno v postopku?

Pa kaj pomeni, "dve e-jki?"

N
user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
21.7.2010 8:24:57   
mausikaa
dobro jutro.

evo sonček je user posted image  pa baje naj bi bilo do 33 stopinj, torej nas ne bo zeblo user posted image

mater, dones sem tko lačna, da bi lahko slona pojedla user posted image  katastrofa, se mi zdi da sem kot kvašeno testo, vzhajam in vzhajam in vzhajam...

dve e-jki sta pa dve deklici ki imasta ime na E, btw. deklici in mamica so fajn user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
21.7.2010 9:40:15   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Naska

Zdaj me pa zanima, kako narediti, če bi slučajno v septembru imela kakšne težave in ne bi mogla iti v postopek (beri ciste), - da sem uradno v postopku?  user posted image

Jutro!!

Žal tega prav nič ne razumem user posted image ?? Verjetno je to od nosečnosti in vročine user posted image !!

Krasno za Barbi in njeni dve E-ki user posted image user posted image !! 
Zarja še 1 dan!!

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
21.7.2010 13:51:06   
miklarom
se malo spet javljam preden oddrvim spet v službo ,bolje rečeno v savnouser posted image , tak sem že vsega naveličana da že komaj čakam ta dopust.

zarja - držim pestke zate za jutri na UZ-JU, a si že v postopku, sorry ne berem veliko za nazaj, ker me vsak dan ta šiht preganja in nimam veliko časa, sem pa skos v mislih s tabo

hermy - ojoj, kak hiter tečejo tile dnevi, še malo pa greš u rimuser posted image , kje smo še mi da bomo takole prišle za tabo, pa saj bo če nam bo le bog naklonil to srečo

fidi -  a že greš na dopust?

maussi, Gigi, mismis, kruce in vse ostael vroče poljubčke od mene, pa čim bolj se v senci zadržujte, sem jest namesto vas v savniuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
21.7.2010 14:10:26   
Fidolina
Hermy, mi te imamo vseeno radi, pa čeprav nič ne štekašuser posted image .

Naska,
Ali že imaš napotnico za IVF?
Ali imata s TT že dogovorjeno terapijo (točno do komada-npr.pri meni je na napotnici pisalo superf+xkrat menopour). Ali sta zmenjena kako drugače.npr,da se najprej vidi, če so ciste in potem dobiš napotnico. Povej, nato lahko svetujem (ampak samo iz svojih izkušenj. Nisem taka enciklopedija znanja, kot Gigiuser posted image ).
Pri meni je TT, če so bile ciste, po 14 dneh jemanja superf.,ko je bil UZ, le te kar punktiral (izgledalo je isto kot punkcija- zato sem imela kasneje na vsak UZ copatke s sabouser posted image ). Nato mi je za 1 teden podaljšal superf., naprej pa kot ustaljen postopek.
Dejstvo je, da moraš priti do napotnice in jo nesti sestri v IVF pisarno in jit domov z vrečko recnij - pa če jih boš začela jemat avgusta ali septembra.
Nisem pa sploh gotova, da je zakonito, kar oni počnejo: da so znižali starost na 42. Nikjer nisem še zasledila uradne spremembe. Je pa res, da odkar sem "prebila" 43user posted image , nisem več veliko raziskovala.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
21.7.2010 14:33:41   
zarja1
Babike, samo da vas na hitrco pozdravim. user posted image user posted image user posted image
Službeni kaos user posted image user posted image user posted image

Hvala za pestke!!!! Se javim, ko opravim.

Mismis vse ok? Si dobro?user posted image
Hermy jaz tud ne štekam...bi rekla Gigi, da mi nekdo kr skoz na kablu stoji...user posted image user posted image user posted image .......imamo pa konzervice zato našo Fidi user posted image .

Mikli še malo, pa bo dopustuser posted image .....jaz bi tudi že šla, pa kje je še oktober....

Mausi, lačna? Jaz še danes razen kave nisem nič (od včerajšnjega kosila), že vidim bele miši......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
21.7.2010 14:49:28   
Fidolina
Pišem po kosih, ker mi sicer vse izbriše, češ, da je maj sešn tu long. Vedno kdo pride in moram RR zapirat (skrivatuser posted image ).

Zarja - pestke za jutri. Naj ti je prelepo grško morje in krasen dopust z dragim ,prineslo veliko dobre energije. Vse te grške boginje in bogovi (ki se sučejo tam) , naj (bemtiš!)  sedaj bdijo nad vama in pokažejo, da njihov sloves ni kar tako izmišljen. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
21.7.2010 18:58:47   
alpog
Zarja, bele miši vidiš od preveč alkohola, ne pa od premal hrane! Se je za zamislit.
Fidi, mal me skrbi zate! A je vse OK?
Barbi, čestitke za 2*E! Lepo, da so fajn!
Ostalim lupčke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
21.7.2010 21:18:11   
Fidolina
Mausi - dober tek user posted image . Upam, da si vreduuser posted image .

Miklica čimprej dočakaj dopust, da si malo oddahneš in se ohladiš. Ni pošteno, da moraš delati v takšnih razmerah! Mcšrktuharji se bahajo kako so uspešni - potem pa takoleuser posted image !

Alpog - ponavadi se javiš, ko je serviran kakšen napol razgaljen dečkouser posted image . Lepo, da si tu tudi v teh vročih pasjih dnehuser posted image . Ste že bili kaj na dopustu?

Midva letos najbrž ne bova šla nikamor. Sprva je bilo načrtovano, da ne greva zato, ker varčujeva za Prago, zdaj je pa itak tečen. Danes zjutraj je bil po dolgem času dokaj normalen, popoldne je pa spet počilo. Vse to je še vedno le zaradi najinih novih sosedov user posted image .
Živim pa v tako lepem okolju in toliko dobrih (tudi hladnihuser posted image ) destinacij imam prav blizu, da dopusta ne bom pogrešalauser posted image

V soboto so napovedane ohladitveuser posted image . Do takrat zdržiteuser posted image

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
21.7.2010 21:50:55   
Naska
Hojla, Fidi!

Jap napotnico že imam - od zadnjič, ko sem se šla birokracijo. In gor piše menopur 4 + c (torej običajen kratek postopek pri meni) je napotnica za IVF ICSI.
Drugače pa midva takole to počneva - drugi dan M se pridem pokazat in če so ciste, grem na stedril. prvič so izginile po enem mesecu, drugič pa sem dva meseca jemala. tudi punktiral mi je že - vendar kljub punkciji takrat postopek ni uspel, zato v primeru cist ne gremo v postopek. Nazadnje jih nisem imela in načeloma naj bi šla v postopek avgusta, če jih ne bi imela, če ne pa septembra. Tudi za avgusta nisem čisto sigurna kako naj reagiram - ker zdaj ne mislim v postopek. Prav bi bilo, da se pokažem in če bi bilo potrebno jemljem stedril, če pa ne - je bilo mišljeno da štartamo, ne glede na to, da so še dopusti - mislm, da so do 10. ali 15. - jaz pa bi predvidoma štartala nekje 7. In Tomaževič je v bistvu zrihtal, da grem kljub vsemu v postopek in da me kljub vsemu nekdo, ali celo on, pregleda...
No, jaz sem se zdaj tako odločila, da čakam do septembra in načeloma, če je vse v redu - bi štartala še pravi čas - torej pred mojim rojstnim dnevom, če pa ne - pa to v bistvu pomeni jemanje stedrila in začetek po mojem rojstnem dnevu... In v tem primeru hočem biti sigurna, da bom še veljala za upravičeno...
evo to je to z moje strani - komplicirano, vendar te postopki itak to so in pravzaprav sem do zdaj res vedno vse preložila, da sem lahko to izpeljala - tokrat se mi zdi pa prehudo.
Ampak a nimajo v Angliji pa tako, da že dosti prej po transferju preverjajo kri in ali je hcg narastel ali ne?
user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
22.7.2010 8:00:07   
srečica17
Pozdravljene!
Tudi jaz sem 40+ (natančno 42) ....pa še vedno upam. Imam sina, ki je star 10 let, maja pa sem v prvem poskusu  zanosila, ampak sem predvčerajšnjim žal morala na čiščenje (ker srček ni več bil). Kljub svojem letom upam, da bom lahko kmalu ponovno zanosila in rodila  zdravega otročka.
Kakor sem brala se ve ukvarjate še z umetnimi oploditvami. Jaz sem imela to srečo da sem takrat pred 10 leti zanosila v prvo, zdaj pa spet......tako da upam, da bom lahko še kdaj v bližnji prihodnosti.
Držim pesti za vse vas. Lepo preživljanje teh vročim dni, vam želim...user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
22.7.2010 8:13:44   
mausikaa
dobro jutro,

in seveda dobrodošla Srečica, lepo je prebrati, da nekdo brez težav zanosti pri naših letih, žal mi je da se je tako končalo. Sem pa vesela, da nisi obupala! Fajn, take rabimo za dvigovati moralo...

Hermica naša, kako mala žabica? Ti kaj nagaja v tej vročini?

ma veste o kom sem razmišljala danes, o Ivvy, a kdo ve kam je izginila? Tazadnje kar se spomnim, je to, da je user posted image  ampak da ni blo vse idealno...no ja, upam, da je vse ok in da je le na dopustu!

tko, zdaj grem pa še malo delat, preden se preveč segreje user posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
22.7.2010 8:25:50   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

i'm back, evo so me popedenali v MB, naredili remont celotnega podvozja, tako da predvidevam, da bo avgusta akcija user posted image user posted image

srečica, dobrodošla med nami, mi se ukvarjamo z zanositvijo, ne glede na to ali je naravna ali umetna, predvsem pa z dobro voljo.user posted image

Zarja, dobro zrihtaj danes, maste pa tam v MB enega šarmantenega dohtorkčkauser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
22.7.2010 8:45:03   
alpog
Fidi, jaz se javljam, ko imam čas. Če pa je ravno takrat kakšen razgaljeni tudi tam, nimam nič proti. Jih pač privlačim, se ti ne zdi  user posted image ? A v Prago bosta šla? A rabiš darovano celico?
Na skupnem dopustu še nismo bili, pač pa je moja pupa bila na Bohinju v poletni jezikovni šoli, fanta pa sta zdaj v koloniji na Krku. Skipaj gremo za nekaj dni v avgustu v Fieso - ati plača, zraven pa raje ne gre. Z
Zarja, upam, da so ti podvozje vredu porihtali in vsi se nadejamo konkretne akcije avgusta.
Srečica, user posted image !

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
22.7.2010 9:03:35   
Fidolina
Alpog - a tako, potem ti privlačiš dečkote, sori user posted image .
Jap, darovano celico rabim. Smo z IVF zbezali komaj kakšno iz meneuser posted image , vsakič manj, na koncu že degeneriraneuser posted image . Zakaj se čem silit s 43 let starimi celicami, če pa lahko dobim kakšno 20 letnicouser posted image . No, to je bilo malo heca. Je pa tako, da z mojimi celicami ni uspelo. Sem velikokrat poskusila. Mislim, da je zdaj zadnji čas, da grem še v to varianto (po poteh Hermyuser posted image ). No, hočem rečti, da je najbrž zadnji čas, ko je moje telo še sposobno (vsaj upam) prenesti nosečnost.  
Tebe bo pa tvoj pustil samo s tremi najstniki, po možnosti na ene 35 stopinjahuser posted image . Bomo navijali zateuser posted image .

Mismis - user posted image user posted image user posted image  super, da so te poštimali in super za šarmantnega doktorčkauser posted image . Bomo držali pesti, ko bosta v novi akcijiuser posted image .

Srečica - dobrodošla. Žal mi je, da se je tako izteklo. Ampak gremo dalje, kajne user posted image .

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
22.7.2010 9:09:57   
srečica17
Hvala, ker ste me tko lepo sprejele. Jaz rabim zdajle kakšen mesec ali dva počitka, potem pa v novo akcijo.user posted image Se kar bolje počutim tukaj, med svojimi "letniki"user posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
22.7.2010 9:15:10   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

dobro jutro,

in seveda dobrodošla Srečica, lepo je prebrati, da nekdo brez težav zanosti pri naših letih, žal mi je da se je tako končalo. Sem pa vesela, da nisi obupala! Fajn, take rabimo za dvigovati moralo...

Hermica naša, kako mala žabica? Ti kaj nagaja v tej vročini?

Pozdravljena Srečica!!! Da bi hitro spet ratalo user posted image  user posted image  user posted image !!

Ja res nagaja ta naša pupa...sva imeli včeraj "suhi trening", sem že mislila, da bo treba it...pa se je potem sredi noči vse umirilo. In kot vedno moj najbolj pameten :"ja draga moja, počivat bo treba več!!" Kot, da ima že 10 otrok in vse ve user posted image !!! Kaj mora človek zato, ker je noseč, sam še ležat user posted image ??? Nam konzervicam gre to bolj slabo, ko nas pa prej ves čas sam terajo!!

SIcer pa Fidolinka...prej se boš odločila, prej boš srečka user posted image !!! Saj računaš še na čakalno dobo, pa da delajo do 47...vsaj zamrznjenčke moraš do takrat imet?? Mi smo se že za bratca prijavili, da ne bo prekasno user posted image !!

Lep dan vsem, grem zabušavat...beri jest in potem likat cotke za piško...ko je pa tako lušten...bi jih skoz nekaj prekladala! user posted image !!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
22.7.2010 9:20:38   
alpog
Ne skrbi Fidi zame! Imam že prakso. Če je vročina, je blizu voda, otroci so tako veliki, da bom imela kar nekaj mira zase in za oglede razgaljenih dečkov user posted image .
Kdaj pa planiraš Prago? Tam pa verjetno ni treba čakat, če imaš keš s sabo. A ti vse preiskave tam naredijo, ali veljajo rezultati, ki jih prineseš s sabo? A veš že za kakšne podrobnosti o "češkem postopku"?

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
22.7.2010 9:36:26   
Fidolina
Naska - kaj pomeni na napotnici menopur 4 + c (tale c?).
Ali si ti ponavadi najprej prišla na UZ in šele potem, glede na situacijo glede cist, oddala napotnico in prevzela zdravila?
Dejstvo je takšno: IVF/ICSI postopek začneš s tisTim datumom, ko se zglasiš v IVF sprejemni in oddaš napotnico. Ta napotnica gre potem dan, dva kasneje v obračun in se preda zavarovalnici. Če boš ti takrat že dopolnila 42 let, bo zavarovalnica napotnico zavrnila in boš sama morala kriti vse. Zato se ti  kar naroči pri sestri za datum za sprejemno IVF, ne glede na menstruacijo ipd.. Ko bodo napotnice šle naprej, boste s sestrami potem že sčarale s temi papirji, kjer so datumi začetka jemanja.......
Jaz sem enkrat prišla po zdravila in isti dan popoldne prejela menstruacijo, ki bi jo morala šele čez 12 dni. Takrat smo pač vse prestavili v naslednji mesec. Sestra je samo na tistih papirjih z datumi jemanja in datumi UZ-jev prečrtala stare in napisala nove datume. In to je bilo to. Si pa nujno FOTOKOPIRAJ NAPOTNICO!!!
Srečnouser posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
22.7.2010 10:06:30   
miklarom
mismis -oho, vidim da so te v MB že popedenal i to lepo, sem prav vesela, zdaj pa držim pesti da bo avgusta akcija in uspešen postopekuser posted image user posted image

fidi - ja ja pri nas v mcd imajo lepo poštiman, sam v svojih denarnicah, za nas uboge garače pa ni važno v kakih razmerah smouser posted image

zarči - za danesuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
22.7.2010 10:43:51   
sonček33
Mismis juhej... super za uspešno "popravilo" in bližajoče se akcijo! Pogrešali smo te.

Zarči, stiskam pesti...mismis je pa dalo dobro info o dohtarčku....

Miklca, a si ok? Saj ne delaš preveč, kajne?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
22.7.2010 10:52:10   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: alpog

Kdaj pa planiraš Prago? Tam pa verjetno ni treba čakat, če imaš keš s sabo. A ti vse preiskave tam naredijo, ali veljajo rezultati, ki jih prineseš s sabo? A veš že za kakšne podrobnosti o "češkem postopku"?

O, treba, treba, kljub kešu!! Baje imajo zdaj malo daljšo čakalno dobo, nekje devet mesecev.
Darovalk žal tud oni ne jemljejo z dreves, posebno še, ker je dobro, da ti vsaj malo "paše".
Preiskav načeloma ne delajo, ker so stvari bolj ali manj jasne že pri nas. Izvidom pa verjamejo kar ustnim.
Podrobnosti se pa da zvedet user posted image !

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
22.7.2010 13:20:56   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Lep dan vsem, grem zabušavat...beri jest in potem likat cotke za piško...ko je pa tako lušten...bi jih skoz nekaj prekladala! user posted image !!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
22.7.2010 14:37:09   
mausikaa
o Hermica naša, kolk je tebi luštno...jaz bi tudi likala pa prekladala male cotike, ta velikih itak ne maram likat in prekladat user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
22.7.2010 15:11:24   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Zarja, dobro zrihtaj danes, maste pa tam v MB enega šarmantenega dohtorkčkauser posted image

hmmmmm koga so tvoje očke zapazle....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...

Kr neki
khurde

A se vam zdijo te ankete o izbiri imen butaste?

da (46%)

ne (41%)

ne vem (13%)

Število vseh glasov: 425

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!