Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 14:40:24
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina cmokce vračam Miklici in itak vsem da vas malo podražim. Takoj zdajle, greva jaz in moj lepi Fido (kužonček), na breg kristalno čiste in zelooo mrzle vode - vkup z dvema piščančjima bedrcema - pečenima, in kumaričino solato s krompirjem. Pirček pa se bo v vodi ohladil na enih 8 stopinj. Op.: en bedrčk je za Fidkota. Naj vam ne bo preveč vroče Fidolinca, te bom dala čez koleno!! in uživaj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 15:04:54
|
|
|
|
zarja1
|
Fidolinca uživaj še za nas.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 16:51:35
|
|
|
|
gigi1
|
Fidi uživaj Mišu moj veš, da bom mislila nate in stiskala pestke, da te v MB poštimajo. Drage moje jaz bom pa manjkala naslednji teden . Uživajte, naj vam ne bo prevroče in ne me preveč pogrešat Lupčke vsem. RVI
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 18:00:36
|
|
|
|
sonček33
|
Kompiram, ni iz mojga zeljnika
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 16.7.2010 18:02:35
|
|
|
|
sonček33
|
Žižek, uživaj sto na urco. Miklca, ne se preveč gnat ...delo počaka... Zarči, pa nisi taka crka mrda kt un na sliki.... ne verjamem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.7.2010 13:08:50
|
|
|
|
mausikaa
|
dan lubice moje, evo mal sem se prišla pohladiti, sem ravnokar nehala packati po kuhinji...zunaj je pa itak čist prevroče... uživajte po možnosti v senčki
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 17.7.2010 14:20:25
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Br'dan! Sem ravno z vrta......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.7.2010 7:28:17
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa vidim, da se Hermici da še najbolj migat v tej vročini Dobro jutro drage moje!!! Mausi, dokler je bilo treba, sem migala, zdaj sem pa dva dni samo ležala ,...pa so se šele danes moje noge iz Šrekinih spremenile spet v moje !!! No, danes bom ves dan sama, v hladu (če ga zunaj ne bo, mam klimo !!), pupe obe na morju, moj ima baje polno enega posla popoldan, tako, da bom imela čas zabušavat. SIcer pa še manj kot mesec dni 29...zdaj bomo pa sitno odštevali! Se bom počasi morala odločit kje in na kakšen način rodit, mater ! Fidka, si mislim, da sta uživala s kužončkom!!! Mene še vedno pri srčku stisne ko kakšnega kužka vidim ali slišim ,...sem pa bila v tej vročini prvič vesela, da mu je ni bilo treba prenašat. Upam, da tam v pasjih nebesih nimajo tako vroče ??! Žižka, uživaj še za nas!! Krucek, ! Vsem lubčke!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.7.2010 10:15:04
|
|
|
|
zarja1
|
Dobro jutro pupe moje.... Gigi upam, da uživaš. Mismis že dans stiskam pesti. Sonček naš 33, te dni sem glih taka maćka,,,,,totalno adijo Mausi si še vedno fresh...tu pri nas ga že kuri.... Fidi, Hermy, Mikli, Lanici obe, Kruce helov!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.7.2010 10:46:42
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Mausi si še vedno fresh...tu pri nas ga že kuri.... ma frech ja pa ja, klima je itak ugasnjena, ker baje je čisto fajn temperatura, smo pa na 26 stopinjah, kolko bo pa ob 14. uri me pa ne vprašat no ktera bo zamenjala Hermico ko bo ta šla "v Rim" jaz sem opustila upe za ta mesec, ker očitno spet ne bo O, bemo mast, brez Klomifena tole meni bolj laufa...žalostna sem in naveličena biti razočarana iz meseca v mesec...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.7.2010 12:20:30
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa jaz sem opustila upe za ta mesec, ker očitno spet ne bo O, bemo mast, brez Klomifena tole meni bolj laufa...žalostna sem in naveličena biti razočarana iz meseca v mesec... Mausi .... , jaz sem na istem.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.7.2010 15:41:15
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa no ktera bo zamenjala Hermico ko bo ta šla "v Rim" jaz sem opustila upe za ta mesec, ker očitno spet ne bo O, bemo mast, brez Klomifena tole meni bolj laufa...žalostna sem in naveličena biti razočarana iz meseca v mesec... A zdej boš pa kr tko hitr obupala ???? Bom pa mal počakala, če je treba ? Te pa čist razumem, ...človek že misli, da se je kej navadil,...pa ga vedno znova s tira vrže !!! za vaju z Zarjico!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.7.2010 15:46:26
|
|
|
|
Fidolina
|
Helou pupike , itak, da imava midve s Hermi primopredajo. Edini problem (ki je pravzaprav kar resen ) je, da mi je moj semenodostavljalec, do nadalnjega ukinil dobavo "ejakulata", sploh takšnega v lončkih. Pa kaj se čem sekirat - saj časa imam še itak na pretek . Zdejle bi pa mojga Tončka rabla (s polnim lončkom). Če moj tip ne bo prav hitro prišel k sebi (pa tako sem ga hvalila pred vami), ga bom zares poslala v rit. Jaz sem čisto OK. Kadar sem jezna sem zares OK!!! Brez heca. Ve pa tudi ne obupat. Bom huda! Vici so dobri Hermi , odštevamo. Naj bo počutje vredu . Gigi bomo pogrešali. Mausi, ne se skuhat. Zarja povej kaj, kako je bilo na dopustu . Hvala za lepe želje za petkovo hlajenje ob vodi
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.7.2010 15:54:17
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Edini problem (ki je pravzaprav kar resen ) je, da mi je moj semenodostavljalec, do nadalnjega ukinil dobavo "ejakulata", sploh takšnega v lončkih. Hermi , odštevamo. Naj bo počutje vredu . Fidka, reš je bil nad mojim čist naudušen (njegovim semenom seveda ), kakšen lonček bi se tud zate še našel !!! Sej pupa še nima cunc opranih in zlikanih, pa posteljce še ne, tko, da se moram še nekaj časa dobro počutit ! Če ne, bom pa pač mal bolj tečna,...moj se me bo tud tečno že kmal navadu!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.7.2010 16:10:48
|
|
|
|
Fidolina
|
Hermi, zdaj je pa takole: meni je ata R. enkrat rekel (morda je samo predvideval!), da v Pragi, če je viška pingotov, kar malo porazdelijo med več"strank". Torej: če mi tvoj odstopi majčken lončka - se zna zgodit, da bi midve imeli pravi sestrici . No- šalo na stran. . S tem se ni za hecat .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.7.2010 16:33:42
|
|
|
|
Fidolina
|
Moram še kar enkrat povdarit, da je bila z a.R. to le debata in, da ni TRDIL ničesar takšnega (glede pingotov). Samo debata, kjer pač nekaj domnevaš in razmišljaš. Razmišlja pa lahko vsak, kot mu paše .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.7.2010 7:47:02
|
|
|
|
zarja1
|
Jutro babe žabe...... Hermy nič skrbet, midve z Mausi še prideva na vrsto je pa čakanje ufffff težka stvar. Fidi, moj dopust...kje je že to.... Bilo je fantastično, zelo malo turistov (beri niti en Anglež ), božanski kilometri plaž na katerih ni žive duše, nepopisno lepo morje, nobenega komercializma, prijazen folk... Tam me je čist šokiralo kolk sem nasplošno srečna in to mi je več kot dovolj v življenju. Mogoče tud vidva rabita dopust na off, da prekineta to IVF/ICSI/IUI/inkajševseobstaja rutino. Ta ubija. Ja, poveže par še bolj, a ga tudi na marsikatero pretežko preizkušnjo postavlja. Pupe letim, se pol javim. Aja UZ mam v četrtek.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.7.2010 8:20:42
|
|
|
|
mausikaa
|
jutrčka tudi z moje strani, ne vem kaj je z mano, ampak jaz sem že zdajle povsem kaput, še glava me je začela boleti Zarja, kje sta se pa to vi2 potepala? ja Fidika kaj se pa s tvojim dogaja? evo sama vprašanja so me danes... letim delat, je treba za briketke in žemljico zaslužiti
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.7.2010 8:26:18
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Hermi, zdaj je pa takole: meni je ata R. enkrat rekel (morda je samo predvideval!), da v Pragi, če je viška pingotov, kar malo porazdelijo med več"strank". Torej: če mi tvoj odstopi majčken lončka - se zna zgodit, da bi midve imeli pravi sestrici . No- šalo na stran. . S tem se ni za hecat . Če bi bli sestrici, skoraj ne bi bilo strahu...le če bi fantka imela, bi blo boljš, da sta sam prijatlja !!! Tud "me" - beri potrebne jajčec, smo se spraševale večkrat, če gre vse res tako, kot rečejo. Pa kaj bi lahko naredil?? Samo zamoriš se...tako, da rajši o naši pupici razmišljam, je lepše!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.7.2010 8:28:08
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Jutro babe žabe...... Hermy nič skrbet, midve z Mausi še prideva na vrsto je pa čakanje ufffff težka stvar. Pupe letim, se pol javim. Aja UZ mam v četrtek. Ja, čakanje je najtežja stvar...posebno, če leta niso na tvoji strani !! Zarja za četrtek!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.7.2010 8:51:29
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 [Ja, čakanje je najtežja stvar...posebno, če leta niso na tvoji strani !! ja, to čakanje je mučno, ampak še bolj mučno je pa tisto, ko že misliš, da ti je uspelo potem se pa plusek spremeni v
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.7.2010 10:38:28
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Zarja, kje sta se pa to vi2 potepala? Grčka, Karpathos......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.7.2010 10:39:00
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 Zarja za četrtek!! thx
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
statistika*miska.mcc*Ali rešujete ankete?DA (
78%)
NE (
9%)
:p (
12%)
Število vseh glasov: 65Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!