|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
19.6.2010 8:39:40   
loremi
dobro jutro

hlaaaadno jutro, pa glih za vikend, ma pa jutri bo pa sploh hladno, a ne

včeraj sem peljala kužiko k veterinarju in je ostala tam, dali so ji injekcijo za uspavanje user posted image  je bla preslaba, težko se je dvignila, težko ulegla, usločen trup ... okrevanje bi bilo dolgo, pa verjetno nebi več bila takšna, kot je bila ... tudi veterinar je rekel, da smo se prav odločili, ker je pri teh letih psa (10) se kr težko pobrat
user posted image
je pa pom potem rekel ... ja zdej sva pa glih dobr ograjo okol postavila, bomo pa kr ovčarja nabavli
ampak ne morem takoj, je treba dat času čas
to je tako ... ko nekaj zgubiš, bi takoj nadomestil
podobno, kot ko sem izgubila sončka, bi bila takoj naslednji mesec spet rada noseča ... takoj nadomestiš, da poskušaš premagal bolečino ob izgubi
zdej se pa letošnje leto lahko neha igrat z mano, prosim user posted image  user posted image , dost imam preizkušenj

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina
Tekma je bila dobra. Američani poredniuser posted image . Grdo so igrali.

nisem vidla, sem pa slišala ... ni lepo, ja
Alžirci pa tud dobr igrajo, nej jim še z Američani uspe.

Vsem lep dan.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
19.6.2010 8:42:37   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Zarjči naša, horny teddy, happy, happy, pa še happy birthday

Vse najboljše tebi, vse najboljše tebi, vse najboljše, draga Zarja, vse najboljše tebi!
user posted image user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
19.6.2010 9:01:19   
mismis
joj Loremi, žal mi je za tvojo psičko, naj te tolaži misel, da je sedaj v pasjih nebesih kjer se igra s svojimi pasjimi prijatelji  user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
19.6.2010 9:19:14   
loremi
mismis hvala ... mah, sej sem včer rekla ... zdej je moja prejšnja psička tam gor v pasjih nebesih dobila družbo
pa sem se sprijaznila s tem, ker sem si rekla ... živalim se da na ta način pomagat

mismis kdaj greš na laparo in histero, si že dobila datum? imaš danes kej odklopa od učenja?

gigi sej sem res včer po službi šla po ta temno pivo ... no na koncu smo ga pa zvečer mal popili, po vsem tem včerajšnjem dogajanju doma in v JAR

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
19.6.2010 9:31:05   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

mismis kdaj greš na laparo in histero, si že dobila datum? imaš danes kej odklopa od učenja?

čakam, da me ta četrtek pokličejo, če sem prišla na vrsto za laparo in histero, ta krog, kar pomeni, da če sem uvrščena na seznam grem naslednji ponedeljek notri in me v torek operirajo.
To pa se mi križa z izpitom, ki ga imam ravno v torek, tako da se sedaj ne učim, bo pa ta zadnji izpit počakal na september

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
19.6.2010 9:56:25   
zarja1
Danes častim jaz......
user posted image

Pupe, lepo se imejte........Rada vas mam.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
19.6.2010 10:38:58   
gigi1
ZARČICA DRAGA HAPPY BIRTHDAY

user posted image

Danes lepo praznuj. Jutri srečno pot in uživajta na dopustu.  MWWWAAAAAAAA user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
19.6.2010 10:41:49   
gigi1
Loremi user posted image  user posted image  joj res si nisem mislila, da bo to tega prišlo user posted image user posted image user posted image . Drži se!

Miša elow user posted image

Fidika si nikoli nisem mislila, da bom kdaj v življenju tako srčno navijala za Alžirce user posted image

Upam, da bo dan lepši kot so prognoze

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
19.6.2010 10:52:20   
mausikaa

Zarjči naša, horny teddy, happy, happy, pa še happy birthday, srce naše želim ti, da bi vedno sijalo sonce nate, da bi vedno zmagovala v vseh tekmah, imela vedno poln hladilnik heinekena in da bi te vedno obrkožali ljudje dobrega srca... pa lepo praznujte danes  user posted image user posted image user posted image

Miša upam da nisi huda, ker sem kar prekopirala tvoj post, ampak je tako lepo napisan...
Zarči vse naj-naj user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
19.6.2010 10:55:07   
mausikaa
Loremi žal mi je za tvojo kužiko, ampak lepo od vaju da nista dopustila da bi se bošček mučil...in če sta že glih naredila ograjo potem bo tudi kužek prav kmalu sledil... user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
19.6.2010 14:59:29   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

ZARČICA DRAGA HAPPY BIRTHDAY

user posted image

Danes lepo praznuj. Jutri srečno pot in uživajta na dopustu.  MWWWAAAAAAAA user posted image

Zarjica, jst se bom pa tuki prilepla. Se mi zdi bolj atraktiven kot  torticauser posted image . Vse najboljše in, da se ti uresniči tvoja velika želja user posted image .
Varen let in uživanje na dopustu! Prosim, če še zame "namakaš" oz."mehčaš svojo lulo" v grškem morju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
19.6.2010 15:02:16   
Fidolina
Loremi user posted image user posted image user posted image . Jaz sem tudi upala, da se bo pobrala. Ampak, če je trpela, je tako bolje. Ko pa ne zna povedat, kako zelo boli...user posted image user posted image user posted image . user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
19.6.2010 15:06:56   
Fidolina
Upam, da nobene ne boli glava (od včeraj..) ali trebuh (alpog in mafiniuser posted image ).

Alžirci zakon!

Jst pa še vseen čakam komentar prfokse Lojzke, o" tretjem "golu Američanov Sloveniji. Vsi so neki pametni - pa bi bla rada še jaz user posted image user posted image user posted image . Lojziii!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
19.6.2010 21:22:45   
alpog
Zarja, happy B-day! Dobra tortica!

Loremi, moje sožalje! Saj je res bolje tako, če se je matrala!

Fidi, trebuh OK! Kot iz rostfreija - mafini pa DOOOOBRI! Sem danes spet pekla!

Gigi, glava OK?

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
20.6.2010 11:02:30   
mismis
Dober dan vsem skupaj,

kaj še vse spite ali vas je tole deževno vreme prikovalo na kavče.

Zarja, srečno pot ti želim, upam da je včerajšnja piknijada uspela.

Žižek, kaj bomo danes gledali?

Alpog, še za nas malo maffinov

Miklarom, upam da ne delaš, če pa že, je pa fino, da vsaj vroče ni

Maussi, kako kaj buško?

Loremi, kako si ti danes?

Fida, kaj dogaja?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
20.6.2010 17:56:12   
lana70
Madona babnce, sej ste čist zmešane s tem fuzbalom, jaz nimam najmanjšega pojma o pravilih, mi včasih sine kaj razlaga, pa vidi da nima haska user posted image user posted image , da nima komu...no ja, nismo vsi za vse......

Je pa ta tema 40+ čist zaživela, včasih se ni premaknila stran tudi po par dni...je pa res, da na staro temo sploh ne hodim več, ker nobene ne poznam user posted image ...

BEBIII, kako? Pssssst, greje dve lepi blastocisti od sobote....user posted image user posted image user posted image
Držim pesti, zdaj pa mora uspeti, ko ti je naša Lizika dala pozitivno energijo.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
20.6.2010 17:59:50   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Zarjči naša, horny teddy, happy, happy, pa še happy birthday, srce naše želim ti, da bi vedno sijalo sonce nate, da bi vedno zmagovala v vseh tekmah, imela vedno poln hladilnik heinekena in da bi te vedno obrkožali ljudje dobrega srca... pa lepo praznujte danes  user posted image user posted image user posted image

Miša upam da nisi huda, ker sem kar prekopirala tvoj post, ampak je tako lepo napisan...
Zarči vse naj-naj user posted image

...se bom kr prislinila, sej nisi huda mismis...a gre kužon letos kaj na morje user posted image  ?

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
20.6.2010 18:01:31   
lana70
Naska, kukuk

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
20.6.2010 20:20:05   
miklarom
OJLA DRAGE MOJE, user posted image

mismis - ja delam skos na turbo vse do četrtka pol pa sem fraj štiri dni, in če bo vreme vredu, grema mal na morje se kopatuser posted image

BEBIII - user posted image user posted image user posted image user posted image  LEPO GREJ SVOJI DVE PIKICI, IN DRŽIM PESTKE NA MAGIČEN user posted image  ČEZ 14.DNI

lana - poljubčke mali liziki

gigi - ku,ku kako si

zarči -  vse naj, naj, naj se ti čimprej izpolni tvoja največja želja in lep dopust vama želim

vsem ostalim pa en lep večer

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
21.6.2010 7:54:18   
mausikaa
dobro jutro babe žabe,

kakšne temperature so zunaj, v avtu mi je kazalo 11 stopinj...

Bebika lubika moja, dobro grej, sem z mislimi pri tebi user posted image

in kaj bomo danes gledali?

bomo navijali za Špance ali za Portugalce?

< Sporočilo je popravil mausikaa -- 21.6.2010 7:55:46 >

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
21.6.2010 8:07:28   
loremi
jutro user posted image
oooooo kako bi še spalaaa
v soboto sem kr popoldan mal zaspala, med kr eno fuzbalsko tekmo ... sem bla zmatrana, sam ne vem od česa user posted image , sej še skor nč do takrat nisem nardila, ampak sej se to zdej dogaja že skoz od takrat ...
komi čakam dopust

mismis ta teden bo pa krajši, bo petek že v četrtek user posted image
in to bo predzanji dela prost dan zarad praznika letos, sam še 01.11. pride na delovni dan, ostali pa vsi na vikende user posted image  user posted image

miklarom lepo, da si fajn izkoristila frej dni! user posted image

a ma smo mel fajn vreme za vikend, kaj, upam, da bo ta konec tedna boljš.

vsem lep pozdrav!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
21.6.2010 8:08:24   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: lana70
Je pa ta tema 40+ čist zaživela, včasih se ni premaknila stran tudi po par dni...je pa res, da na staro temo sploh ne hodim več, ker nobene ne poznam user posted image ...

hm, ja, punce so se zgleda kr nekak preselile v tole temo ... v oni ivf/icsi je pa nekaj novih članic ja

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
21.6.2010 10:15:45   
mismis
Dober dan vsem skupaj,

sem se morala prec javiti, ker smo se znašle že skoraj na drugi strani...

Lana70, seveda gre kužon letos spet na morje, mi tudi na misel ne pride, da bi ga pustila doma, mam čisto preveč slabe vesti, pa preveč ga pogrešam, pa preveč me skrbi, tako pa je z mano, pa vse to odpade. Pa vi, greste kaj na morčka z Liziko?

Miklarom, potem ti želim da tele štirje dnevi čimprej minejo, da boš lahko uživala

Loremi, jap letos smo bolj kot ne prijkrajšnani za tele praznične dneve, ampak bo že, imam še celo bolniško user posted image user posted image user posted image , kako si mi ti?

Žižek, kje si, te missam

Zarja, pa sedaj zihr že uživa

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
21.6.2010 14:14:47   
Naska
hojla, no jaz imam novo serijsko številko... tomtoma sem tudi dobila - se bom šla pri naslednji user posted image prikazat. sicer je pa julija itak dopust - a katera kaj ve, kdaj se začne. in glede na to, da naj bi šele o 10 avgustu začeli spet delati, jaz padem skoz. ampak saj je v bistvu glavno, da "začnemo postopek"...
pa nekje za avgusta sem tudi k tomtomu naročena. itak te pildki...
ni nekega pravega entuziazma z one strani telefonske slušalke

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
21.6.2010 15:51:56   
mausikaa
o Naska, potem se nam bo pa vsem začelo avgusta dogajati...upajmo na uspešno jesen...

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......