Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.6.2010 8:39:40
|
|
|
|
loremi
|
dobro jutro hlaaaadno jutro, pa glih za vikend, ma pa jutri bo pa sploh hladno, a ne včeraj sem peljala kužiko k veterinarju in je ostala tam, dali so ji injekcijo za uspavanje je bla preslaba, težko se je dvignila, težko ulegla, usločen trup ... okrevanje bi bilo dolgo, pa verjetno nebi več bila takšna, kot je bila ... tudi veterinar je rekel, da smo se prav odločili, ker je pri teh letih psa (10) se kr težko pobrat je pa pom potem rekel ... ja zdej sva pa glih dobr ograjo okol postavila, bomo pa kr ovčarja nabavli ampak ne morem takoj, je treba dat času čas to je tako ... ko nekaj zgubiš, bi takoj nadomestil podobno, kot ko sem izgubila sončka, bi bila takoj naslednji mesec spet rada noseča ... takoj nadomestiš, da poskušaš premagal bolečino ob izgubi zdej se pa letošnje leto lahko neha igrat z mano, prosim , dost imam preizkušenj IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Tekma je bila dobra. Američani poredni . Grdo so igrali. nisem vidla, sem pa slišala ... ni lepo, ja Alžirci pa tud dobr igrajo, nej jim še z Američani uspe. Vsem lep dan.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.6.2010 8:42:37
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarjči naša, horny teddy, happy, happy, pa še happy birthday Vse najboljše tebi, vse najboljše tebi, vse najboljše, draga Zarja, vse najboljše tebi!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.6.2010 9:01:19
|
|
|
|
mismis
|
joj Loremi, žal mi je za tvojo psičko, naj te tolaži misel, da je sedaj v pasjih nebesih kjer se igra s svojimi pasjimi prijatelji
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.6.2010 9:19:14
|
|
|
|
loremi
|
mismis hvala ... mah, sej sem včer rekla ... zdej je moja prejšnja psička tam gor v pasjih nebesih dobila družbo pa sem se sprijaznila s tem, ker sem si rekla ... živalim se da na ta način pomagat mismis kdaj greš na laparo in histero, si že dobila datum? imaš danes kej odklopa od učenja? gigi sej sem res včer po službi šla po ta temno pivo ... no na koncu smo ga pa zvečer mal popili, po vsem tem včerajšnjem dogajanju doma in v JAR
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.6.2010 9:31:05
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi mismis kdaj greš na laparo in histero, si že dobila datum? imaš danes kej odklopa od učenja? čakam, da me ta četrtek pokličejo, če sem prišla na vrsto za laparo in histero, ta krog, kar pomeni, da če sem uvrščena na seznam grem naslednji ponedeljek notri in me v torek operirajo. To pa se mi križa z izpitom, ki ga imam ravno v torek, tako da se sedaj ne učim, bo pa ta zadnji izpit počakal na september
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.6.2010 9:56:25
|
|
|
|
zarja1
|
Danes častim jaz...... Pupe, lepo se imejte........Rada vas mam.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.6.2010 10:38:58
|
|
|
|
gigi1
|
ZARČICA DRAGA HAPPY BIRTHDAY Danes lepo praznuj. Jutri srečno pot in uživajta na dopustu. MWWWAAAAAAAA
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.6.2010 10:41:49
|
|
|
|
gigi1
|
Loremi joj res si nisem mislila, da bo to tega prišlo . Drži se! Miša elow Fidika si nikoli nisem mislila, da bom kdaj v življenju tako srčno navijala za Alžirce Upam, da bo dan lepši kot so prognoze
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.6.2010 10:52:20
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarjči naša, horny teddy, happy, happy, pa še happy birthday, srce naše želim ti, da bi vedno sijalo sonce nate, da bi vedno zmagovala v vseh tekmah, imela vedno poln hladilnik heinekena in da bi te vedno obrkožali ljudje dobrega srca... pa lepo praznujte danes Miša upam da nisi huda, ker sem kar prekopirala tvoj post, ampak je tako lepo napisan... Zarči vse naj-naj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.6.2010 10:55:07
|
|
|
|
mausikaa
|
Loremi žal mi je za tvojo kužiko, ampak lepo od vaju da nista dopustila da bi se bošček mučil...in če sta že glih naredila ograjo potem bo tudi kužek prav kmalu sledil...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.6.2010 14:59:29
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 ZARČICA DRAGA HAPPY BIRTHDAY Danes lepo praznuj. Jutri srečno pot in uživajta na dopustu. MWWWAAAAAAAA Zarjica, jst se bom pa tuki prilepla. Se mi zdi bolj atraktiven kot tortica . Vse najboljše in, da se ti uresniči tvoja velika želja . Varen let in uživanje na dopustu! Prosim, če še zame "namakaš" oz."mehčaš svojo lulo" v grškem morju
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.6.2010 15:02:16
|
|
|
|
Fidolina
|
Loremi . Jaz sem tudi upala, da se bo pobrala. Ampak, če je trpela, je tako bolje. Ko pa ne zna povedat, kako zelo boli... .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.6.2010 15:06:56
|
|
|
|
Fidolina
|
Upam, da nobene ne boli glava (od včeraj..) ali trebuh (alpog in mafini ). Alžirci zakon! Jst pa še vseen čakam komentar prfokse Lojzke, o" tretjem "golu Američanov Sloveniji. Vsi so neki pametni - pa bi bla rada še jaz . Lojziii!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 19.6.2010 21:22:45
|
|
|
|
alpog
|
Zarja, happy B-day! Dobra tortica! Loremi, moje sožalje! Saj je res bolje tako, če se je matrala! Fidi, trebuh OK! Kot iz rostfreija - mafini pa DOOOOBRI! Sem danes spet pekla! Gigi, glava OK?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.6.2010 11:02:30
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan vsem skupaj, kaj še vse spite ali vas je tole deževno vreme prikovalo na kavče. Zarja, srečno pot ti želim, upam da je včerajšnja piknijada uspela. Žižek, kaj bomo danes gledali? Alpog, še za nas malo maffinov Miklarom, upam da ne delaš, če pa že, je pa fino, da vsaj vroče ni Maussi, kako kaj buško? Loremi, kako si ti danes? Fida, kaj dogaja?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.6.2010 17:56:12
|
|
|
|
lana70
|
Madona babnce, sej ste čist zmešane s tem fuzbalom, jaz nimam najmanjšega pojma o pravilih, mi včasih sine kaj razlaga, pa vidi da nima haska , da nima komu...no ja, nismo vsi za vse...... Je pa ta tema 40+ čist zaživela, včasih se ni premaknila stran tudi po par dni...je pa res, da na staro temo sploh ne hodim več, ker nobene ne poznam ... BEBIII, kako? Pssssst, greje dve lepi blastocisti od sobote.... Držim pesti, zdaj pa mora uspeti, ko ti je naša Lizika dala pozitivno energijo.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.6.2010 17:59:50
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarjči naša, horny teddy, happy, happy, pa še happy birthday, srce naše želim ti, da bi vedno sijalo sonce nate, da bi vedno zmagovala v vseh tekmah, imela vedno poln hladilnik heinekena in da bi te vedno obrkožali ljudje dobrega srca... pa lepo praznujte danes Miša upam da nisi huda, ker sem kar prekopirala tvoj post, ampak je tako lepo napisan... Zarči vse naj-naj ...se bom kr prislinila, sej nisi huda mismis...a gre kužon letos kaj na morje ?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.6.2010 18:01:31
|
|
|
|
lana70
|
Naska, kukuk
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 20.6.2010 20:20:05
|
|
|
|
miklarom
|
OJLA DRAGE MOJE, mismis - ja delam skos na turbo vse do četrtka pol pa sem fraj štiri dni, in če bo vreme vredu, grema mal na morje se kopat BEBIII - LEPO GREJ SVOJI DVE PIKICI, IN DRŽIM PESTKE NA MAGIČEN ČEZ 14.DNI lana - poljubčke mali liziki gigi - ku,ku kako si zarči - vse naj, naj, naj se ti čimprej izpolni tvoja največja želja in lep dopust vama želim vsem ostalim pa en lep večer
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.6.2010 7:54:18
|
|
|
|
mausikaa
|
dobro jutro babe žabe, kakšne temperature so zunaj, v avtu mi je kazalo 11 stopinj... Bebika lubika moja, dobro grej, sem z mislimi pri tebi in kaj bomo danes gledali? bomo navijali za Špance ali za Portugalce?
< Sporočilo je popravil mausikaa -- 21.6.2010 7:55:46 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.6.2010 8:07:28
|
|
|
|
loremi
|
jutro oooooo kako bi še spalaaa v soboto sem kr popoldan mal zaspala, med kr eno fuzbalsko tekmo ... sem bla zmatrana, sam ne vem od česa , sej še skor nč do takrat nisem nardila, ampak sej se to zdej dogaja že skoz od takrat ... komi čakam dopust mismis ta teden bo pa krajši, bo petek že v četrtek in to bo predzanji dela prost dan zarad praznika letos, sam še 01.11. pride na delovni dan, ostali pa vsi na vikende miklarom lepo, da si fajn izkoristila frej dni! a ma smo mel fajn vreme za vikend, kaj, upam, da bo ta konec tedna boljš. vsem lep pozdrav!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.6.2010 8:08:24
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Je pa ta tema 40+ čist zaživela, včasih se ni premaknila stran tudi po par dni...je pa res, da na staro temo sploh ne hodim več, ker nobene ne poznam ... hm, ja, punce so se zgleda kr nekak preselile v tole temo ... v oni ivf/icsi je pa nekaj novih članic ja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.6.2010 10:15:45
|
|
|
|
mismis
|
Dober dan vsem skupaj, sem se morala prec javiti, ker smo se znašle že skoraj na drugi strani... Lana70, seveda gre kužon letos spet na morje, mi tudi na misel ne pride, da bi ga pustila doma, mam čisto preveč slabe vesti, pa preveč ga pogrešam, pa preveč me skrbi, tako pa je z mano, pa vse to odpade. Pa vi, greste kaj na morčka z Liziko? Miklarom, potem ti želim da tele štirje dnevi čimprej minejo, da boš lahko uživala Loremi, jap letos smo bolj kot ne prijkrajšnani za tele praznične dneve, ampak bo že, imam še celo bolniško , kako si mi ti? Žižek, kje si, te missam Zarja, pa sedaj zihr že uživa
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.6.2010 14:14:47
|
|
|
|
Naska
|
hojla, no jaz imam novo serijsko številko... tomtoma sem tudi dobila - se bom šla pri naslednji prikazat. sicer je pa julija itak dopust - a katera kaj ve, kdaj se začne. in glede na to, da naj bi šele o 10 avgustu začeli spet delati, jaz padem skoz. ampak saj je v bistvu glavno, da "začnemo postopek"... pa nekje za avgusta sem tudi k tomtomu naročena. itak te pildki... ni nekega pravega entuziazma z one strani telefonske slušalke
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.6.2010 15:51:56
|
|
|
|
mausikaa
|
o Naska, potem se nam bo pa vsem začelo avgusta dogajati...upajmo na uspešno jesen...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 mitov o zanositviVsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......