|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
27.5.2010 16:45:36   
mausikaa
ka smo že glih pri petelinjem

http://www.youtube.com/watch?v=mbK9x1B05x4

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
27.5.2010 17:47:53   
sonya1
Jaz tudi zmeraj vse zamudim. Saj med službo kukam sem gor, ne utegnem pa kaj dosti napisati. Saj veste, je treba delat za "žemlje in pasje briketeuser posted image ".

Ja, vidim, da vas je pomlad pošteno zgrabila, vse po vrstiuser posted image . Kar tako naprej !

Loremi, me veseli, da si boljše volje. Saj ostale, Gigi, Mausi, Zarja, neodkrita, Fidi, LS ste bile pa tako in tako že prej. Vam povem punce, saj se točno ve, kateri letniki so bili najboljši, takih ne delajo več user posted image . No, edino me bomo še spravle skupaj otroke, ki bodo kot me: najboljše, najlepše, najpametnejše, pa še skromne povrhuuser posted image

Mojega starega še vedno ni, pa sem se spravla pečt marmorni kolač. Imam tak apetit zadnje čase, da bi pojedla vse kar vidim in kam mi ne skrijejo in mi ne uideuser posted image

Imam pa vprašanje za vas, ki obvladate:
-  kako se gor lepijo slikice
in kako citati, na katere hočeš odgovort. Vam povem, ko bom začela, bom neustavljivauser posted image . To zadnje ni na mojem zelnjniku zraslo, ampka se mi je zdelo kul.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonya1 -- 27.5.2010 17:49:00 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
27.5.2010 19:56:01   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Jaz tudi zmeraj vse zamudim. Saj med službo kukam sem gor, ne utegnem pa kaj dosti napisati. Saj veste, je treba delat za "žemlje in pasje briketeuser posted image ".

Ja, vidim, da vas je pomlad pošteno zgrabila, vse po vrstiuser posted image . Kar tako naprej !

Loremi, me veseli, da si boljše volje. Saj ostale, Gigi, Mausi, Zarja, neodkrita, Fidi, LS ste bile pa tako in tako že prej. Vam povem punce, saj se točno ve, kateri letniki so bili najboljši, takih ne delajo več user posted image . No, edino me bomo še spravle skupaj otroke, ki bodo kot me: najboljše, najlepše, najpametnejše, pa še skromne povrhuuser posted image

Mojega starega še vedno ni, pa sem se spravla pečt marmorni kolač. Imam tak apetit zadnje čase, da bi pojedla vse kar vidim in kam mi ne skrijejo in mi ne uideuser posted image

Imam pa vprašanje za vas, ki obvladate:
-  kako se gor lepijo slikice
in kako citati, na katere hočeš odgovort. Vam povem, ko bom začela, bom neustavljivauser posted image . To zadnje ni na mojem zelnjniku zraslo, ampka se mi je zdelo kul.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepa čednost user posted image

Citiranje: na vrhu vsakega posta imaš Odgovori, Citiraj... Klikneš citiraj. Pustiš pri miru vse kar je v citatu. Ne dotikaj se unih quote in spodaj napiši svoj tekst.

Lepljenje slik: odvisno od tega kateri Browser uporabljaš.
Pri Explorerju je dovolj (če je slika na netu), da z miško označis sliko (da postane siva) klikneš istočasno ctrl in c. Se postaviš v svoj post in stisneš ctrl+v. Isto lahko narediš z desnim klikom na miški in copy, potem pa v postu paste.
Če je slika na tvojem compu že shranjena. Potem uporabiš stran shrani.si in skopiraš kodo, ki je za forume.
Pri Modzili. Moraš sliko z neta najprej shraniti na svoj disk. Nato uporabiš shrani.si.

Grem. Večerja kliče user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
27.5.2010 20:44:47   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Neodkrita vse najboljše in naj se ti letos uresniči vsaj ena pošteno močna želja user posted image

user posted image

Čestitke še od mene......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še od mene!! user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
27.5.2010 20:45:40   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: bit

rada bi vam sporočila veselo novico....ker vem da ste nekatere navijale z njo.

Pa je prišla, najina 53cm velika in 3900g težka deklica Hana! Presrečna mamica Zup2 in očka.

čestitke še tukaj draga zup, očka in  navihanka Hana

lepo se imejte konzerviceuser posted image

vse čestike user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
27.5.2010 20:48:31   
tassi1
ste pa imele pester dan!! men je pa šef cel dan samo najedal, da vas nisem mogla nič prit pošpegat user posted image user posted image
Upam, da bom imela jutri več cajta za čik pavzo na RR user posted image user posted image
lep večer vsem, pa ne pozabit na petelinji zajtrk
Jap- mi smo tud za zjutri pa kr z boka navali narod varjanta user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
27.5.2010 21:38:38   
mausikaa
o Izrael preseneca - mi je vsec

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
27.5.2010 22:56:33   
Kruce Fiks
user posted image
user posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
28.5.2010 6:41:53   
sonya1
Dobro jutro, konzervice !

Prva sem, ker petek je dan za metek !  Danes sem ugotovila, da ne glede na ot, kako zgodaj grem od doma, je na odseku, kjer nekaj delajo gužva. Tako, da bom od sedaj hodila v službo kasneje, velikoooo kasneje.

Gigi, hvala za navodila in sploh za vse nasvete.  Res si carka !
Lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
28.5.2010 6:44:35   
tassi1
user posted image dobro jutro!
user posted image
prebudite se v lep nov dan! pa še peetteeek  jejejej    user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
28.5.2010 8:32:02   
mausikaa
dobro jutro, Tassi hvala za kavico, tale je pa res "sedla"

in kakšen lep dan se je naredil user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
28.5.2010 9:05:25   
Little Star
user posted image  Jutro.. Tassi hvala za kavico user posted image
Kam ste se vse skrile? Pa ne da tooolk delate? user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
28.5.2010 9:05:44   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

je Mismis polepšala si mi dan user posted image user posted image
kako lepo so se spočile moje očke, kako lepo se mi slinca cedni...olala, kako fajn so ko so zgoraj brez - njami

hmm, če se jutranjemu reče petelinji, kako se pa reče večernemu? Sovji? user posted image user posted image

Če je Zarji bolj všeč kot petelinji, je sigurno marsovski user posted image

jaaaa jaz sem za večerce......marsovske......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
28.5.2010 9:08:04   
zarja1
Dobro jutro pupe.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
28.5.2010 9:18:15   
Little Star

jaaaa jaz sem za večerce......marsovske......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enako.. jaz vstanem 5.30, da se pravočasno privlečem do pisarne.. pa zjutraj samo sebe vikam, tolk sem zblojena...user posted image   si ne predstavljam, da bi še kakšen petelinji zatrk padel. user posted image

< Sporočilo je popravil Little Star -- 28.5.2010 9:19:10 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
28.5.2010 9:27:28   
gigi1
Jutrčka user posted image

Mausi, se mi je kar zdelo, da ti bo ta mladič všečen user posted image  user posted image  user posted image
Itak, da smo spet skoz padli user posted image . Politika se je očitno tudi v musko preselila. Sosedje nismo hoteli glasovati drug za drugega - rezultat: oboji ostali brez finala user posted image

Sonya ne me preveč hvalit. Se bom pokvarla user posted image

Zarči, LS tudi jaz takoj podpišem marsovske večerje user posted image

Tassi hvala za kofico user posted image

Kruce tale maska mi je še manj po godu kot prejšnja user posted image

IIiiii kako lep dan je! Pa tolk so nam napovedovali poslabšanje user posted image

Uživajte v sončnih žarkih. Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Little Star)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
28.5.2010 10:24:57   
loremi
Dan vsem skup!

moj dan je dans bolj za en dr.. user posted image , ne vem niti kak bo vikend, upam da kej boljš
ma klinc pa tok zmeri komi čakam petek user posted image
krucefiks user posted image  user posted image
tassi kera lušna kavica user posted image

pejmo še mal delat ...

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
28.5.2010 10:27:16   
neodkrita
Pa da še jaz vsem zaželim lep dan (saj nimam kaj pametnega za napisat, zam za zvezdice mi gre), saj ni čisto res hehehe!!
No pa je "veseli dan mimo", čudno nobene spremembe!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
28.5.2010 10:32:00   
mausikaa

Jutrčka user posted image

Mausi, se mi je kar zdelo, da ti bo ta mladič všečen user posted image  user posted image  user posted image
Itak, da smo spet skoz padli user posted image . Politika se je očitno tudi v musko preselila. Sosedje nismo hoteli glasovati drug za drugega - rezultat: oboji ostali brez finala user posted image

Žiži, mladiček je tko-tko, sej ne rečem da je "kjutič" ampak mal let mu manjka user posted image   pesem je pa krasna
evo da boste še ostale vedele o čem govorim

http://www.youtube.com/watch?v=CUV5r281XLY

no to da bi pa naši prišli v finale je bila pa itak čista utopija če mene vprašaš!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
28.5.2010 10:35:26   
loremi
no to da bi pa naši prišli v finale je bila pa itak čista utopija če mene vprašaš!

ma jst sem bla že vnaprej prepričana, da tole pa pač ne bo more it naprej
samo moje mnenje, nič drugega

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
28.5.2010 10:42:22   
zarja1
Babe, upam da tiste ki vam je naša pesem všeč ne boste zamerle, ampak meni je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
28.5.2010 10:54:24   
mausikaa

Babe, upam da tiste ki vam je naša pesem všeč ne boste zamerle, ampak meni je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Ma Zarči se mi zdi, da boš težko našla nekoga, ki se mu bo ta pesem zdela primerna za Eurosong!
In nekako mi ni jasno, kako so lahko na EMI zbrali tako veliko število glasov in bili toliko v prednosti pred drugouvrščenim!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
28.5.2010 10:55:24   
zarja1
Babe moja user posted image  je tuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
28.5.2010 10:59:18   
loremi

Ma Zarči se mi zdi, da boš težko našla nekoga, ki se mu bo ta pesem zdela primerna za Eurosong!
In nekako mi ni jasno, kako so lahko na EMI zbrali tako veliko število glasov in bili toliko v prednosti pred drugouvrščenim!

To je pa pomojm precej maslo tistih na RTV in za piko na I tiste plastične gospe Miše ... sej ne vemo, kaj se zadaj dogaja.
Že v predizboru Eme izločajo take kandidate, ki bi bli bolj primerni, kot je blo pa tole letos user posted image .

Zarja user posted image  user posted image  zdej pa akcija dalje
sam smo je user posted image  pa malkrat vesele, no vsej ene

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
28.5.2010 11:07:06   
tassi1

Babe moja user posted image  je tuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke, si jo končno dočakala user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, če bi pa včeraj naši  prišli v finale, pol pa res user posted image user posted image user posted image user posted image
Ali je vam včeraj bila kakšna pesem extra všeč?
Meni je bila zelo všeč romunska, pa mogoče še azerbe,..

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......