Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 19:25:17
|
|
|
|
3Sonček3
|
Na enem forumu sm zasledila tale stavek: Drugače se pa meni tudi zdi, da deklico še lahko daš v modre oblekice, samo fantka v roza pa res ne. A veste da sm lih učerej brala, da je bla roza barva učasih značilna za fantke, nevem zakaj je dns to tok čudn, kdo bi vedu
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 19:32:51
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 evo mene moja tamala je pa neki zbolela ima vročino, pa nekaj jo kuha. Tako, da rožca po vsej verjetnosti jutri nič ne bo Živa, čim prej se pozdravi, da ne bo mamica v skrbeh.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 19:34:44
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 Na enem forumu sm zasledila tale stavek: Drugače se pa meni tudi zdi, da deklico še lahko daš v modre oblekice, samo fantka v roza pa res ne. A veste da sm lih učerej brala, da je bla roza barva učasih značilna za fantke, nevem zakaj je dns to tok čudn, kdo bi vedu veš kaj, včasih niso tok kompliciral, v kako barvo so otroka naštimal. Sam da je bil otrok oblečen in mu je bilo toplo. Če pa zdej pogledaš, so pa itak kake moške srajce v zelo nežno roza barvi.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 19:37:06
|
|
|
|
W.W.
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 Na enem forumu sm zasledila tale stavek: Drugače se pa meni tudi zdi, da deklico še lahko daš v modre oblekice, samo fantka v roza pa res ne. A veste da sm lih učerej brala, da je bla roza barva učasih značilna za fantke, nevem zakaj je dns to tok čudn, kdo bi vedu veš kaj, včasih niso tok kompliciral, v kako barvo so otroka naštimal. Sam da je bil otrok oblečen in mu je bilo toplo. Če pa zdej pogledaš, so pa itak kake moške srajce v zelo nežno roza barvi. Hm ... se strinjam. Zakaj ne bi smel biti dojenček v roza barci, če pa njegov fotr nosi roza in viola majice, srajce ;) Dobro ne rečem, da vsak dan, ampak če ima pa kdaj roza pa ne bo nič narobe.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 19:40:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 evo mene moja tamala je pa neki zbolela ima vročino, pa nekaj jo kuha. Tako, da rožca po vsej verjetnosti jutri nič ne bo Po drugi strani pa če ma Vidovo virozo, bo jutri že zdrava k dren Upam, bom vidla kako bo ponoči. Ponavadi, je pri nam glih noč najbolj kritična.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 19:44:44
|
|
|
|
Anonimen
|
rožca prosim za en nasvet: Spet imamo rdečo rit in luliko. To se pozna tako kot da bi bila ožgana. kaj narest???? Sudocrem nam ne pomaga, bepanthen tut ne, hrastovo lubije za par dni pol pa je spet isto, praška pasta isto HELP ME
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 20:43:47
|
|
|
|
7lina7
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 rožca prosim za en nasvet: Spet imamo rdečo rit in luliko. To se pozna tako kot da bi bila ožgana. kaj narest???? Sudocrem nam ne pomaga, bepanthen tut ne, hrastovo lubije za par dni pol pa je spet isto, praška pasta isto HELP ME canesten mazilo!! preverjeno!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 20:54:49
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 rožca prosim za en nasvet: Spet imamo rdečo rit in luliko. To se pozna tako kot da bi bila ožgana. kaj narest???? Sudocrem nam ne pomaga, bepanthen tut ne, hrastovo lubije za par dni pol pa je spet isto, praška pasta isto HELP ME dej jo probi met tudi neki časa odkrito, da je nagica in da se vse prelufta. Drgač so pa v P kolegici rekl nej ji da najprej na lahko gor tetra plenice - ene 2, pol pa čez še to navadno plenico (za enkratno uporabo). Pa ene mamice ful hvaljo bebival. Pri meni sudocrem ni nič nucal, se mi zdi da je bilo celo slabše. Pa previjaj jo večkrat kot ponavadi. če ma pa že začetek glivic je pa za moje pojme res najbolj canesten mazilo, če se pa ne poboljša pa k Ped. So pa zoprne te zadevice. Pa res ji probi fajn osušit ritko. Jest bi na tvojem mestu kr prešaltala na tetra za nekaj časa - s tem da daš med 1. in 2. tetra pleničko polivinil vrečko, da ne premoči tako hitro. Je zoprno, sam je pa zagotovo boljši bombaž kot pa plastika ob takih vnetjih.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 20:57:21
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 evo mene moja tamala je pa neki zbolela ima vročino, pa nekaj jo kuha. Tako, da rožca po vsej verjetnosti jutri nič ne bo Po drugi strani pa če ma Vidovo virozo, bo jutri že zdrava k dren Upam, bom vidla kako bo ponoči. Ponavadi, je pri nam glih noč najbolj kritična. pol pa držim pesti, da bo noč mirna Veš, pa jest mam Vida pol ponoč kr odkritega ko ma vročino, da se mi ne prekuha. Sej po vsej verjetnosti ti tudi, sam če pa ne, pa poskusi tudi to. Zgubit nimaš nič. Drgač pa obema pošiljam , pa mami da bi mela tudi ti mirno noč.
< Sporočilo je popravil rožca26 -- 27.11.2009 20:58:18 >
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 21:10:39
|
|
|
|
Zvezdici
|
Sara upam, da se ti Živa čimprej pozdravi! Drugače, pa punce morate prečekirat tale link http://www.toysrus.com/shop/index.jsp?categoryId=2255957 Noro hude zadeve imajo! Škoda, da nimam tega tudi pri nas . Toook lepe zadevce, da se topiš!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 21:20:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 evo mene moja tamala je pa neki zbolela ima vročino, pa nekaj jo kuha. Tako, da rožca po vsej verjetnosti jutri nič ne bo Po drugi strani pa če ma Vidovo virozo, bo jutri že zdrava k dren Upam, bom vidla kako bo ponoči. Ponavadi, je pri nam glih noč najbolj kritična. pol pa držim pesti, da bo noč mirna Veš, pa jest mam Vida pol ponoč kr odkritega ko ma vročino, da se mi ne prekuha. Sej po vsej verjetnosti ti tudi, sam če pa ne, pa poskusi tudi to. Zgubit nimaš nič. Drgač pa obema pošiljam , pa mami da bi mela tudi ti mirno noč. hvala, mislim da bo mami danes bolj počivala, ker že dva dni opažam zatečenost nog
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 21:25:28
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 hvala, mislim da bo mami danes bolj počivala, ker že dva dni opažam zatečenost nog Si zgleda preveč na nogah. Aja, kako si pa ti. Pred dnevi si pravila, da te trebuh al nekaj drugega zateguje. A je zdej to kej boljš? Sm te hotla to že naslednji dan vprašat, pa mislim, da se je takrat lih kreg začel - pol pa pozabim. Sori. Mami, ti pa res počivaj. Mej v mislih, da se morš merkat zdej za tri - zase, Živo in novo pupo
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 21:26:30
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Sara upam, da se ti Živa čimprej pozdravi! Drugače, pa punce morate prečekirat tale link http://www.toysrus.com/shop/index.jsp?categoryId=2255957 Noro hude zadeve imajo! Škoda, da nimam tega tudi pri nas . Toook lepe zadevce, da se topiš! Toys je mislim da v Beljaku - vsaj kokr se jest kej spomnim. Ravno nasproti enega hudega trgovskega centra.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 21:27:23
|
|
|
|
rožca26
|
Zvezdici, kako je šlo na izpitu? Upam,da ne zameriš za to vprašanje, sam kaj k sm tak firbec
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 21:28:47
|
|
|
|
Zvezdici
|
Rožca - hmm tko tko no. Kot ponavadi, se nisem mogla vsega spomnit. Potem, je pa še malčica začela bit malo nestrpna in pol sploh nisem mogla več razmišlat . Bomo videli kakšni bodo rezultati. Po pravici povedano, ne vem kako bo.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 21:30:13
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Ali se samo meni zdi butasto in amm smešno za zjokat, ali še kateri?? http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2265792 Ma, kar se trženja tiče je to zlo pametna poteza - ne mislit, v AM. zagotov najdeš kar neki parov, k si to umisl. Je pa fora kot da bi walkman mel na trebuhu. Stara fora - nov material
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 21:30:58
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Rožca - hmm tko tko no. Kot ponavadi, se nisem mogla vsega spomnit. Potem, je pa še malčica začela bit malo nestrpna in pol sploh nisem mogla več razmišlat . Bomo videli kakšni bodo rezultati. Po pravici povedano, ne vem kako bo. Držim pestke, da se vse izide kot treba - pa da se te malo usmilijo
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 21:32:51
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Ali se samo meni zdi butasto in amm smešno za zjokat, ali še kateri?? http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2265792 Ma, kar se trženja tiče je to zlo pametna poteza - ne mislit, v AM. zagotov najdeš kar neki parov, k si to umisl. Je pa fora kot da bi walkman mel na trebuhu. Stara fora - nov material Pa meni se bolj tko zdi, da bolj ga pustiš na miru boljše je. Pa dobro no.. vsaj dokler vn ne pride. Vsaj tolko no . Ne, pa da ga že v bušiju učiš računat na primer . No saj vsak ima svoje mnenje. Samo vseeno se mi zdi malo smešno, hehe. Prvič vidim, res je.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 21:38:09
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici Rožca - hmm tko tko no. Kot ponavadi, se nisem mogla vsega spomnit. Potem, je pa še malčica začela bit malo nestrpna in pol sploh nisem mogla več razmišlat . Bomo videli kakšni bodo rezultati. Po pravici povedano, ne vem kako bo. Držim pestke, da se vse izide kot treba - pa da se te malo usmilijo Hvala bom rabla . Aja za tisto prej.. ja dobro znajo služit denar .
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 21:40:41
|
|
|
|
sandrica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 zoey kr počasi z merjenjem seznamček bo do marca tok da se ne mudi je pa zanimivo primerjat. Glede da bi ga spustila na RR super ideja, sm naj mu pol res kera odpiše da nebo reku da ga mam za norca. Bom mu rekla da bi se rade moje prijatljice pogovarjale z njim, mogoče bo pa užgalo. Jaz vama tudi odstopim eno celo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 21:42:30
|
|
|
|
sandrica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Joj punce, ne tarnat zarad joškic. Vama jest kej odstopm. Če vama sam eno dam, bo za obe dost Toti post je zaj pravi kot že prej rečeno...odstopim vama eno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 21:45:10
|
|
|
|
sandrica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 rožca prosim za en nasvet: Spet imamo rdečo rit in luliko. To se pozna tako kot da bi bila ožgana. kaj narest???? Sudocrem nam ne pomaga, bepanthen tut ne, hrastovo lubije za par dni pol pa je spet isto, praška pasta isto HELP ME Pri mojem Lanu pomaga krema Kamagel
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 21:46:19
|
|
|
|
ursa_p
|
Cer! Lunka1 ... cestitke!!! Zoey ... tudi jaz sem precej zbirala pogum za slikanje, kajti jaz sem na VSEH FOTOGRAFIJAH KATASTROFALNA ... cist zares. Matic pravi, da sem kot pitt bull. Groza res ... no, ampak na teh sem pa cist ok, se sama nisem mogla verjet svojim ocem. No, jih je bilo nekaj precej pitt bull-astih ... hehe ... ampak tiste so za v kos. Ne rabis nic zbirat poguma ... sam pejt. Hvala za pohvale, kot pravim sem tudi sama zelo zadovoljna (predvsem sama s sabo) . To je bilo posneto tocno 1. dan 6 meseca, tako da bodo naslednje pa v zacetku 7-ega. Vsaj upam. Toys'r'us je zraven Ikee, mislim da v Gradcu. Sej je bila ena pred kratkim gor, a ne? Imajo tud veliko izbire, samo za pohistvo pa nisem prepricana, da ga imajo. Merjenje trebuha ... hmmm ... vse pisete kje ga merit, ampak jaz imam popek tam, kjer je najvecji obseg ??? Oziroma centimeter pod popkom. Linea "ne vem kaj ze" ... a se kera spomni kdaj se nam zacne delat (in kako se ji ze rece?)??? Jaz se nikakot ne spomnim, ampak je tudi se nimam. Mislim pa tisto crto od popka navzdol. Grem malo pred TV ... sem sama doma ... Gal je v postelji in danes, ker je petek lahko gleda risanko pred spanjem pa mislim, da se ne spi. Lp, Ursa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 21:47:14
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandrica23 IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Joj punce, ne tarnat zarad joškic. Vama jest kej odstopm. Če vama sam eno dam, bo za obe dost Toti post je zaj pravi kot že prej rečeno...odstopim vama eno No no rožca.. malo pretiravaš . Kolikor sem videla ni bilo ničesar preveč. Hmm.. sam tole zdaj vse druga drugi govorimo . Ampak jaz še vedno pravim, da če primerjam zdaj in prej pri meni.. so moji pravi paradni baloni.
|
Porodna izkušnjaPorodne zgodbeKakšna je bila vaša porodna izkušnja?Pozitivna. (
63%)
Negativna. (
12%)
Oboje. (
26%)
Število vseh glasov: 3676Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!