|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
27.11.2009 19:25:17   
3Sonček3
Na enem forumu sm zasledila tale stavek: Drugače se pa meni tudi zdi, da deklico še lahko daš v modre oblekice, samo fantka v roza pa res ne.
A veste da sm lih učerej brala, da je bla roza barva učasih značilna za fantke, nevem zakaj je dns to tok čudn, user posted image kdo bi vedu

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 851
27.11.2009 19:32:51   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

evo mene

moja tamala je pa neki zbolelauser posted image user posted image user posted image user posted image  ima vročino, pa nekaj jo kuha. Tako, da rožca po vsej verjetnosti jutri nič ne bouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Živa, čim prej se pozdravi, da ne bo mamica v skrbeh.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 852
27.11.2009 19:34:44   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Na enem forumu sm zasledila tale stavek: Drugače se pa meni tudi zdi, da deklico še lahko daš v modre oblekice, samo fantka v roza pa res ne.
A veste da sm lih učerej brala, da je bla roza barva učasih značilna za fantke, nevem zakaj je dns to tok čudn, user posted image kdo bi vedu

user posted image  veš kaj, včasih niso tok kompliciral, v kako barvo so otroka naštimal. Sam da je bil otrok oblečen in mu je bilo toplo. Če pa zdej pogledaš, so pa itak kake moške srajce v zelo nežno roza barvi.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 853
27.11.2009 19:37:06   
W.W.
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

user posted image  veš kaj, včasih niso tok kompliciral, v kako barvo so otroka naštimal. Sam da je bil otrok oblečen in mu je bilo toplo. Če pa zdej pogledaš, so pa itak kake moške srajce v zelo nežno roza barvi.

Hm ... se strinjam.
Zakaj ne bi smel biti dojenček v roza barci, če pa njegov fotr nosi roza in viola majice, srajce ;)
Dobro ne rečem, da vsak dan, ampak če ima pa kdaj roza pa ne bo nič narobe.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 854
27.11.2009 19:40:51   
Anonimen

evo mene

moja tamala je pa neki zbolelauser posted image user posted image user posted image user posted image  ima vročino, pa nekaj jo kuha. Tako, da rožca po vsej verjetnosti jutri nič ne bouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Po drugi strani pa če ma Vidovo virozo, bo jutri že zdrava k dren user posted image

Upam, bom vidla kako bo ponoči. Ponavadi, je pri nam glih noč najbolj kritična.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 855
27.11.2009 19:44:44   
Anonimen
rožca prosim za en nasvet: Spet imamo rdečo rit in luliko. To se pozna tako kot da bi bila ožgana. kaj narest???? Sudocrem nam ne pomaga, bepanthen tut ne, hrastovo lubije za par dni pol pa je spet isto, praška pasta istouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
HELP ME

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 856
27.11.2009 20:43:47   
7lina7

rožca prosim za en nasvet: Spet imamo rdečo rit in luliko. To se pozna tako kot da bi bila ožgana. kaj narest???? Sudocrem nam ne pomaga, bepanthen tut ne, hrastovo lubije za par dni pol pa je spet isto, praška pasta istouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
HELP ME

canesten mazilo!!  preverjeno! user posted image

Lin@

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 857
27.11.2009 20:54:49   
rožca26

HELP ME

dej jo probi met tudi neki časa odkrito, da je nagica in da se vse prelufta. Drgač so pa v P kolegici rekl nej ji da najprej na lahko gor tetra plenice - ene 2, pol pa čez še to navadno plenico (za enkratno uporabo). Pa ene mamice ful hvaljo bebival. Pri meni sudocrem ni nič nucal, se mi zdi da je bilo celo slabše. Pa previjaj jo večkrat kot ponavadi.
če ma pa že začetek glivic je pa za moje pojme res najbolj canesten mazilo, če se pa ne poboljša pa k Ped.
So pa zoprne te zadevice. Pa res ji probi fajn osušit ritko. Jest bi na tvojem mestu kr prešaltala na tetra za nekaj časa - s tem da daš med 1. in 2. tetra pleničko polivinil vrečko, da ne premoči tako hitro. Je zoprno, sam je pa zagotovo boljši bombaž kot pa plastika ob takih vnetjih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 858
27.11.2009 20:57:21   
rožca26

evo mene

user posted image user posted image user posted image user posted image  Po drugi strani pa če ma Vidovo virozo, bo jutri že zdrava k dren user posted image

pol pa držim pesti, da bo noč mirna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Veš, pa jest mam Vida pol ponoč kr odkritega ko ma vročino, da se mi ne prekuha. Sej po vsej verjetnosti ti tudi, sam če pa ne, pa poskusi tudi to. Zgubit nimaš nič.user posted image  Drgač pa obema pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa mami da bi mela tudi ti mirno noč.

< Sporočilo je popravil rožca26 -- 27.11.2009 20:58:18 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 859
27.11.2009 21:10:39   
Zvezdici
Sara upam, da se ti Živa čimprej pozdravi! user posted image

Drugače, pa punce morate prečekirat tale link

http://www.toysrus.com/shop/index.jsp?categoryId=2255957

Noro hude zadeve imajo! Škoda, da nimam tega tudi pri nas user posted image . Toook lepe zadevce, da se topiš!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 860
27.11.2009 21:20:41   
Anonimen

evo mene

pol pa držim pesti, da bo noč mirna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Veš, pa jest mam Vida pol ponoč kr odkritega ko ma vročino, da se mi ne prekuha. Sej po vsej verjetnosti ti tudi, sam če pa ne, pa poskusi tudi to. Zgubit nimaš nič.user posted image  Drgač pa obema pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa mami da bi mela tudi ti mirno noč.

hvala, mislim da bo mami danes bolj počivala, ker že dva dni opažam zatečenost noguser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 861
27.11.2009 21:25:28   
rožca26

hvala, mislim da bo mami danes bolj počivala, ker že dva dni opažam zatečenost noguser posted image user posted image user posted image

Si zgleda preveč na nogah. Aja, kako si pa ti. Pred dnevi si pravila, da te trebuh al nekaj drugega zateguje. A je zdej to kej boljš? Sm te hotla to že naslednji dan vprašat, pa mislim, da se je takrat lih kreg začel - pol pa pozabim. Sori.
Mami, ti pa res počivaj. Mej v mislih, da se morš merkat zdej za tri - zase, Živo in novo pupouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 862
27.11.2009 21:26:30   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Sara upam, da se ti Živa čimprej pozdravi! user posted image

Drugače, pa punce morate prečekirat tale link

http://www.toysrus.com/shop/index.jsp?categoryId=2255957

Noro hude zadeve imajo! Škoda, da nimam tega tudi pri nas user posted image . Toook lepe zadevce, da se topiš!

Toys je mislim da v Beljaku - vsaj kokr se jest kej spomnim. Ravno nasproti enega hudega trgovskega centra.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 863
27.11.2009 21:27:23   
rožca26
Zvezdici, kako je šlo na izpitu? Upam,da ne zameriš za to vprašanje, sam kaj k sm tak firbec user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 864
27.11.2009 21:27:38   
Zvezdici
Ali se samo meni zdi butasto in amm smešno za zjokat, ali še kateri?? user posted image user posted image

http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2265792

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 865
27.11.2009 21:28:47   
Zvezdici
Rožca - hmm tko tko no. Kot ponavadi, se nisem mogla vsega spomnit. Potem, je pa še malčica začela bit malo nestrpna in pol sploh nisem mogla več razmišlat user posted image .

Bomo videli kakšni bodo rezultati. Po pravici povedano, ne vem kako bo.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 866
27.11.2009 21:30:13   
rožca26

Ali se samo meni zdi butasto in amm smešno za zjokat, ali še kateri?? user posted image user posted image

Ma, kar se trženja tiče je to zlo pametna poteza - ne mislit, v AM. zagotov najdeš kar neki parov, k si to umisl. Je pa fora kot da bi walkman mel na trebuhu. Stara fora - nov material user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 867
27.11.2009 21:30:58   
rožca26

Rožca - hmm tko tko no. Kot ponavadi, se nisem mogla vsega spomnit. Potem, je pa še malčica začela bit malo nestrpna in pol sploh nisem mogla več razmišlat user posted image .

Držim pestke, da se vse izide kot treba - pa da se te malo usmilijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 868
27.11.2009 21:32:51   
Zvezdici

Ma, kar se trženja tiče je to zlo pametna poteza - ne mislit, v AM. zagotov najdeš kar neki parov, k si to umisl. Je pa fora kot da bi walkman mel na trebuhu. Stara fora - nov material user posted image

Pa meni se bolj tko zdi, da bolj ga pustiš na miru boljše je. Pa dobro no.. vsaj dokler vn ne pride. Vsaj tolko no user posted image .
Ne, pa da ga že v bušiju učiš računat na primer user posted image . No saj vsak ima svoje mnenje. Samo vseeno se mi zdi malo smešno, hehe. Prvič vidim, res je.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 869
27.11.2009 21:38:09   
Zvezdici

Držim pestke, da se vse izide kot treba - pa da se te malo usmilijo user posted image user posted image user posted image

Hvala bom rabla user posted image .
Aja za tisto prej.. ja dobro znajo služit denar user posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 870
27.11.2009 21:40:41   
sandrica23

zoey kr počasi z merjenjem seznamček bo do marca tok da se ne mudi je pa zanimivo primerjat. Glede user posted image da bi ga spustila na RR user posted image super ideja, sm naj mu pol res kera odpiše da nebo reku da ga mam za norca. Bom mu rekla da bi se rade moje prijatljice pogovarjale z njim, mogoče bo pa užgalo.

Jaz vama tudi odstopim eno celo user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 871
27.11.2009 21:42:30   
sandrica23

Joj punce, ne tarnat zarad joškic. Vama jest kej odstopm. Če vama sam eno dam, bo za obe dost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Toti post je zaj pravi user posted image
kot že prej rečeno...odstopim vama eno user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 872
27.11.2009 21:45:10   
sandrica23

HELP ME

Pri mojem Lanu pomaga krema Kamagel

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 873
27.11.2009 21:46:19   
ursa_p
Cer!

Lunka1 ... cestitke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zoey ... tudi jaz sem precej zbirala pogum za slikanje, kajti jaz sem na VSEH FOTOGRAFIJAH KATASTROFALNA ... cist zares. Matic pravi, da sem kot pitt bull. Groza res ... no, ampak na teh sem pa cist ok, se sama nisem mogla verjet svojim ocem. No, jih je bilo nekaj precej pitt bull-astih ... hehe ... ampak tiste so za v kos. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne rabis nic zbirat poguma ... sam pejt. user posted image
Hvala za pohvale, kot pravim sem tudi sama zelo zadovoljna (predvsem sama s sabo) user posted image user posted image user posted image user posted image  . To je bilo posneto tocno 1. dan 6 meseca, tako da bodo naslednje pa v zacetku 7-ega. Vsaj upam.

Toys'r'us je zraven Ikee, mislim da v Gradcu. Sej je bila ena pred kratkim gor, a ne? Imajo tud veliko izbire, samo za pohistvo pa nisem prepricana, da ga imajo.

Merjenje trebuha ... hmmm ... vse pisete kje ga merit, ampak jaz imam popek tam, kjer je najvecji obseg ??? Oziroma centimeter pod popkom. user posted image user posted image user posted image

Linea "ne vem kaj ze" ... a se kera spomni kdaj se nam zacne delat (in kako se ji ze rece?)??? Jaz se nikakot ne spomnim, ampak je tudi se nimam. Mislim pa tisto crto od popka navzdol.

Grem malo pred TV ... sem sama doma ... Gal je v postelji in danes, ker je petek lahko gleda risanko pred spanjem pa mislim, da se ne spi.

Lp, Ursa

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 874
27.11.2009 21:47:14   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: sandrica23

Joj punce, ne tarnat zarad joškic. Vama jest kej odstopm. Če vama sam eno dam, bo za obe dost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Toti post je zaj pravi user posted image
kot že prej rečeno...odstopim vama eno user posted image

No no rožca.. malo pretiravaš user posted image . Kolikor sem videla ni bilo ničesar preveč.
Hmm.. sam tole zdaj vse druga drugi govorimo user posted image . Ampak jaz še vedno pravim, da če primerjam zdaj in prej pri meni.. so moji pravi paradni baloni.user posted image

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Porodna izkušnja
Porodne zgodbe

Kakšna je bila vaša porodna izkušnja?

Pozitivna. (63%)

Negativna. (12%)

Oboje. (26%)

Število vseh glasov: 3676

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!