|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
27.11.2009 17:21:39   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

rožca26: zakaj misliš da boš rodila že 10.2. ?

To tut mene zanima user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 826
27.11.2009 17:22:21   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

rožca26: zakaj misliš da boš rodila že 10.2. ?

sej ne mislim. sam takrat ma vid lih urologa in kokr jest sebe poznam, se zna zgodit da me spet presenetiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 827
27.11.2009 17:23:15   
rožca26
user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej pa vem kako vas gor spravit na rač. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 828
27.11.2009 17:25:14   
3Sonček3
user posted image user posted image user posted image js sm glih iz trgovine pršla, moj tečkasti user posted image pa spi, pa sm vas pršla še mal pogledat kr med vikendom nevem kako bo. Drgač pa ja ponavadi se vedno kej pomembnega zgodi na dan ko mamo že nekaj pomembnega 

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 829
27.11.2009 17:39:08   
3Sonček3
Js bom ZNOOOOOOOOOOOOORRRRRREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA joj kok ta user posted image smrči. Kolk je ena rekla da je operacija 700€? Kje se da naročit, al on na operacijo al pa js u polje

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 830
27.11.2009 17:55:24   
ursa_p
Cau!

Maja.gal ... tok kot sem se pa tvojemu sporocilu nasmejala, se pa ze dolg nisem. In sem ga pokazala se mojmu in sva oba pokala od smeha!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa da vam predstavim moje fotke, ki si jih lahko ogledate v mojem albumu ... tukaj
Tako si bova naredila en lep spomin na to nosecnost. user posted image user posted image user posted image

Nekaj za pokusino pa tule:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

No, ce katero zanima kako in kaj mi lahko pise na zs ... nekaj fotk ene druge forumasice pa si lahko ogledate v njenem albumu ... tukaj ... eno res fantasticno pa prilagam kar tule:

user posted image

Foto: Matic Kuder user posted image

Lep dan, Ursa

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 831
27.11.2009 18:00:50   
3Sonček3
ursa_p zelo zelo lepe slikice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 832
27.11.2009 18:05:10   
rožca26
urša - tele fotke so ful kul noro dobre. Mi je pa najbolj všeč ta s tvojim sinkom user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 833
27.11.2009 18:06:05   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

urša - tele fotke so ful kul noro dobre. Mi je pa najbolj všeč ta s tvojim sinkom user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni tudi

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 834
27.11.2009 18:31:12   
zoey
Oj!
Urša - ful lepe slikce. Jaz se pa še zmer upiram user posted image Pol bom pa jamrala, k jih ne bom imela user posted image
maja.gal - user posted image , ma sem se pa narežala user posted image , k si tko fajn napisala. Kaj naj rečem, včasih imajo res močne izjave. Tud jst sem že dobila sms od očka, da je **** SKOČIL v ta svet, mami se je pa matrala obupn dolg, fasala svega i svašta, nakonc so ga pa vakuumsko vn potegnil ... in model je bil zraven in se je ful obnesel, ma s smsjem ga je pa pocvirnal user posted image
sonček - dec nima kej se ven vlečt. V Postojni tudi ni obvezen tečaj, ma nikol ne morš bit zihr, da boš tam rodila, kjer si želiš. Če te napokajo v rešilca, ponavadi kar v Lj odpeljejo, tam pa rabiš potrdilo. Se mi pa zdi, da je v Lj P tud en šnel kurz sam za očkote, da dobijo potrdilo. Čeprav mislim, da nobenmu ne škodi, če sliši kaj o porodu in bebicah. Kar vztrajaj, drgač nam ga pa za pol ure na forum spust, da ga me obdelamo user posted image
Nš je trenutno super, edin včas nima glih občutka do 100 kg, ampak ga ne bom nč extra šimfala user posted image
rožca - jeeeee za Vida. Verjamem pa, da ti ni nič jasno. Ma glavno, da je mali ok. Pa da se ti ne bo treba vsak petek hodit kazat user posted image user posted image
Tjaša - user posted image za joškice user posted image Tud moje ne poganjajo, šment. Pa sem planirala, kako se bom kitila z balkončki, se lahko pa samo s trebuhom user posted image ...
... ki si ga še nisem zmerila, ker je meter dol, jaz pa gor in je tko daleč do dol user posted image Ampak se bom potrudla, sonček, oblubm!!!! user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 835
27.11.2009 18:35:01   
rožca26
http://www.ringaraja.net/forum/ko-je-mleka-premalo---obstaja-resitev/m_4703482/mpage_1/tm.htm#4703952

Punce, tiste k vas mlek skrbi - tukej je en link pa si preberte. Zravn pa še zapomnte. Mogoče boste bolj pomirjene

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 836
27.11.2009 18:37:26   
rožca26
Joj punce, ne tarnat zarad joškic. Vama jest kej odstopm. Če vama sam eno dam, bo za obe dost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 837
27.11.2009 18:37:37   
3Sonček3
zoey kr počasi z merjenjem seznamček bo do marca tok da se ne mudi je pa zanimivo primerjat. Glede user posted image da bi ga spustila na RR user posted image super ideja, sm naj mu pol res kera odpiše da nebo reku da ga mam za norca. Bom mu rekla da bi se rade moje prijatljice pogovarjale z njim, mogoče bo pa užgalo.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 838
27.11.2009 18:38:39   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

zoey kr počasi z merjenjem seznamček bo do marca tok da se ne mudi je pa zanimivo primerjat. Glede user posted image da bi ga spustila na RR user posted image super ideja, sm naj mu pol res kera odpiše da nebo reku da ga mam za norca. Bom mu rekla da bi se rade moje prijatljice pogovarjale z njim, mogoče bo pa užgalo.

nč ne skrb. ga bomo tko obdelale, da bo revež čist bogi, sam pol pa tud dol ne bo hotu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 839
27.11.2009 18:42:35   
3Sonček3

nč ne skrb. ga bomo tko obdelale, da bo revež čist bogi, sam pol pa tud dol ne bo hotu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nč hudga če se bo zalubu v vas, mu nebo nč škodlo user posted image . Mi je celo zanč ko sm mu omenla da se dobite reku a te peljem v Lj da boš še ti zraven pa sm rekla kje boš pa ti ta čas pa prav ja z vami bom klepetau ane pa sm rekla da ne da naj se kr z vašimi fantki dogovori pa naj grejo u McDonals kej pojest pa ni pristal, je ustrajal pri druženju z vami

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 840
27.11.2009 18:44:55   
rožca26

Nč hudga če se bo zalubu v vas, mu nebo nč škodlo user posted image . Mi je celo zanč ko sm mu omenla da se dobite reku a te peljem v Lj da boš še ti zraven pa sm rekla kje boš pa ti ta čas pa prav ja z vami bom klepetau ane pa sm rekla da ne da naj se kr z vašimi fantki dogovori pa naj grejo u McDonals kej pojest pa ni pristal, je ustrajal pri druženju z vami

ne zalubu, sam mu bo tko všeč čvekanje o prihajajočem novem članu in teme ki so s tem povezane, da bo hotu vse vedt. Pol pa ti ne boš mogla gor pridt. Si bosta zamenala vlogi - boš ti lubosumna, on pa za kompom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 841
27.11.2009 18:48:05   
3Sonček3

ne zalubu, sam mu bo tko všeč čvekanje o prihajajočem novem članu in teme ki so s tem povezane, da bo hotu vse vedt. Pol pa ti ne boš mogla gor pridt. Si bosta zamenala vlogi - boš ti lubosumna, on pa za kompom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hehe pol pa naj si kr svoj nick nrdi pa bova usak za svojim kompom sodelovala. Drgač bom pa nadoknadla zutrej k je on na šihtu, sej popoudne tok al tok zlo redko pridem do računalnika

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 842
27.11.2009 19:01:57   
rožca26
Jooooj me je ena na drugi temi tega foruma zdele razkurla user posted image user posted image user posted image user posted image  Marička, kakšne pa ful spreobračajo besede in te pol prikažejo k ene ful čudne mame. Mislmmmm????????!!!!!!!!!!!!!!!!

Vprašanje - glede tekočine in dodajanja čaja - ja ali ne. Razložim kako sm jest delala, pol pa sam rekla, dej živali poglej, k se tudi dojijo - zraven še vodo pijejo.
In pol ena napiše, da otroke s teletom primerjam .................... Sej nimam besed. Res ne. Eni res ne razumejo poante v določenih povedih. Halo. Jim moraš napisat, baba pejt ti cel dan sam mlek pit, pa me pol sprašuj, a rab otrok še kako drugo tekočino. OBUP, VAM REČEM. OBUP OD OBUPA!!!!!!!!!!!!!!! Včasih res ne veš, kaj bi takim naredu. Pol jih pa gledaš kako se one z otroki ukvarjajo, ti je pa jasn, da sam pred svojim pragom ne zna pomest ....................... user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oh, a me mora vsak dan en razkurt?????????

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 843
27.11.2009 19:05:30   
3Sonček3
rožca ne se pustit. Mislm da si ta stavek danes tut tukej uporabla, al sm te pa brala še na kakšnem forumu in res je da je treba enim prou narisat kaj hočš povedat (tut men učasih) sm to je pa tko samoumevno da nikogar ne žališ in ne primerjaš da je res groza da je na kej tazga sploh pomislna.
Pomiri živčke, jih je škoda

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 844
27.11.2009 19:06:23   
Anonimen
evo mene

moja tamala je pa neki zbolelauser posted image user posted image user posted image user posted image  ima vročino, pa nekaj jo kuha. Tako, da rožca po vsej verjetnosti jutri nič ne bouser posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 845
27.11.2009 19:08:00   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

evo mene

moja tamala je pa neki zbolelauser posted image user posted image user posted image user posted image  ima vročino, pa nekaj jo kuha. Tako, da rožca po vsej verjetnosti jutri nič ne bouser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Po drugi strani pa če ma Vidovo virozo, bo jutri že zdrava k dren user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 846
27.11.2009 19:09:40   
3Sonček3
user posted image in user posted image za Živo da bo čimprej ozdravela

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 847
27.11.2009 19:09:50   
rožca26

rožca ne se pustit. Mislm da si ta stavek danes tut tukej uporabla, al sm te pa brala še na kakšnem forumu in res je da je treba enim prou narisat kaj hočš povedat (tut men učasih) sm to je pa tko samoumevno da nikogar ne žališ in ne primerjaš da je res groza da je na kej tazga sploh pomislna.
Pomiri živčke, jih je škoda

Pa ja, sej jih je res škoda. Kar pa ti praviš, da je treba kao tud tebi narisat, ti vsaj vprašaš, če kej nisi prov razumela, pa jest tud, pa ostale tud.... eni pa sam neki natipkajo user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 848
27.11.2009 19:12:37   
3Sonček3
Vem da uprašam sej zato smo tukej, sm učasih ene stvari res tko teško razumm da me je kr sram. Ponavad so to stvari pri katerih se morm res 250% prepričat da jih razumm, kr so zame pomembne. Jah moj bi reku to ste pa babe k skos komplicirate neki user posted image .
user posted image za user posted image je nehu smrčat user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 849
27.11.2009 19:19:21   
malicki
Sem si tudi jaz uspela izmeriti obseg trebuščka - 97cm (PDP 21.3.)

Ursa_p ful dobre fotke! Se vidi da jih profesionalec dela.

Rožca26 super ko si tole o mleku pripela. Upam da je katera marčevka tam blizu doma, jaz sem iz drugega konca Slo in bi si kar preventivno tole nabavila. Nasploh če je še proti kolikam. Našo princeso je 2 meseca grozno zvijalo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.

Da. (0%)

Ne. (80%)

Kakor kdaj. (20%)

Ko se prehladim. (0%)

Število vseh glasov: 5

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!