Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 11:42:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 zoey za šolo, in za k je šu s tabo. Moj ne popusti in zgleda nebo hodu z mano (on pravi da bo že obvladou dihanje, ja ja me prou zanima). Kr reč mu da mora it v šola - vsaj 3x, ker drgač ne bo smel dihat s tabo. V vseh P (se mi zdi) zahtevajo tudi od očetov potrdilo da so opravli šolo za starše. Glede darila ob rojstvu ... no 500e je res tooooooo much preveč, sam kaka rožca bi ti bla pa vseeno všeč. Kaj misliš? Al pa da bi te pol pelav v kako restavracijo, da bi bla še "zadnjič" sama, al pa da napiše, da 1 m bo pa on vse rihtal po domu. Take zadeve so men pomembne..... fora je že v tem, da sm rabla skor 3 leta, da mu je dotajčilo, da za božič in roj. dan bi pa lahka kej v dar od njega dobila. Mah to rundo mu pa res ne uide, nej se gospod kar lepo še izkaže za prvi porod. Jst sem dihala, pa predihavala, on je pa gospod počival In mi pošiljal sms: a si že?????? Povrh tega, mi je pa še tašča težila med porodom in bila potem vsa užaljena in jezna na mene ker se ji nisem javila. Tko da 500 eur, bo glih fajn da se mi izkaže še za nazaj, če ne si bom pa sama vzela
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 11:54:16
|
|
|
|
3Sonček3
|
1.3.2010 W.W. 88 cm 2.3.2010 rožca26 104 cm 3.3.2010 Tjasa27 90 cm 4.3.2010 7lina7 107 cm 12.3.2010 lakaya 83 cm 15.3.2010 lunka1 104 cm 21.3.2010 ursa_p 97 cm 26.3.2010 3sonček3 92 cm 27.3.2010 strumf 100 cm 29.3.2010 lenčy 95 cm
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 12:08:05
|
|
|
|
lenčy
|
3sonček3 kaj vidva bosta v NM šla v šolo? kdaj pa, gremo lhk skupi
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 12:10:19
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy 3sonček3 kaj vidva bosta v NM šla v šolo? kdaj pa, gremo lhk skupi Ne midva oz. js bom v šolo hodila v Ribnici k mi je bližje, samo rodit bom šla v NM ker se bolš počutm tam kot v LJ. Škoda k res ni nobene tukej okol mene da bi skupej hodile, sm kr lubosumna na Ljubljančanke k vas je tolk na kupu pa si lahko družbo delate
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 13:00:26
|
|
|
|
lenčy
|
škoda, js bi tudi imela družbo, ker mojga verjetno ne o veliko zraven, ker bo v službi
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 13:08:19
|
|
|
|
rožca26
|
Dobro jutro Me je pred parimi tašča zbudla k je po telefonu klicala , zravn pa še videka . Še dobr, da je mami tok dobra, da zna svojga mišeka nazaj uspavat Sej je prov, da je nazaj zaspal - je že od 4.30 zbujen , jest sm se pa še prej Pol pa nazaj nism mogla zaspat, ker je moj tok smrčal, da je au Zdej mi je pa ena urca prov pasala, vmes sm celo sanjala, da sm pela pesmco od čebelice Maje ... , pol pa sanje prekine .... Dons sm bla že ob 7.00 pri G in veste kaj je rekla ................................. da je vse ok in naslednji tedn nej sam prnesm s sabo še svoj merilc pritiska in če bosta moj in njihov merilc kazala enak pritisk, mi ne bo več treba vsak tedn hodit k njim na merjenje Joj sm srečna Drgač pa sonček - jest bi ti vseeno svetovala, da gre tudi tvoj 3x v šolo. Kaj če bosta pa mogla letet v Lj.? Pol se pa tvoj lahka pod nosom obriše, da bo s tabo predihaval. Res, tistih 3x ga pa ne bo pobral. Če je moj šel, pa je bil sred najhujše sezone, boš pa še svojga prepričala
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 13:11:47
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Mah to rundo mu pa res ne uide, nej se gospod kar lepo še izkaže za prvi porod. Jst sem dihala, pa predihavala, on je pa gospod počival In mi pošiljal sms: a si že?????? Povrh tega, mi je pa še tašča težila med porodom in bila potem vsa užaljena in jezna na mene ker se ji nisem javila. Tko da 500 eur, bo glih fajn da se mi izkaže še za nazaj, če ne si bom pa sama vzela Joj kaj se ti deci vse spomnejo. Sej ne morš blivat dokler tega ne dožviš Oh ja, si zaslužiš - če ne druzga že zato, ker si mogla še svojo taščino jezo med porodom prenašat
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 13:12:49
|
|
|
|
rožca26
|
Joj, zdej pa vidm, da sm spet sama. Sonček je šla zihr pico pečt, lenčy pa se ne oglas. No, grem pa jest knjigo brat.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 13:20:28
|
|
|
|
Pikapolonica80
|
Zdej Rožca ko si smrčanje omenila, sem se spomnila da je zadnjič enkrat beseda tekla o tem in da je Tjaša tud rekla da je samoplačniško. Tko je, jz sm se že vse pozanimala kake pol leta nazaj , ja tko hudo je , stane pa 700 eur . Če ne bi blo tolko bi ga že poslala. Sploh ko naša pride ven, jz ne vem kako bom, vsa neprespana, cele noči vstajala, pol pa še tisto ko bi lahko spala, ne bom, k bom mogla njega poslušat ko bo žagal . Drugač pa dons ni moj dan sm tko jezna, spet je povabljen na en žur, pa valda je v tistem momentu ko je dobil povabilo logično da pridem, pol sm ga pa vprašala a boš vzel mene s sabo, odgovor pa: ja tam bo gužva, sej veš pa gripa, ti ne smeš zbolet , k da on pa lahko, k bom pol itak tud jz, sam bog ne daj da bi me s sabo vzel, je večji frajer če pride sam al kaj .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 13:23:08
|
|
|
|
malicki
|
Sonček prosi mami ali sestro (če jo imaš) ali pa prijateljico naj hodi s tabo, da ne boš sama. Jaz od mojga nisem pričakovala darila ob rojstvu, ker vem da ni tak tip. Čeprav darila se ne bi branila Meni je več kot darilo pomenila njegova podpora. Če bi ležal na kavču in gledal filme med očetovskim dopustom bi ga sigurno brcnila skozi vrata. Tako pa mi je pomagal, stal ob strani, pa ko mi dojenje ni steklo je v sekundi flaško pripravil in tamalčico nahranil. Sem ga samo gledala, ker jaz bi samo navodila pol ure brala No večino stvari sem itak sama porihtala. Sedaj pa razmišljam da bi izbrala verižico in 2 srčka ter dala gravirati. Bo to darilo za oba poroda. Aja - meni je bila najboljša Chicco-tova flaška - zaradi cuclja in prav tako Chicco duda. Avent in Nuk mi nista bili uporabni. Na srečo mi je po 1 mesečnem trudu dojenje steklo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 13:36:40
|
|
|
|
maja.gal
|
blagor se ti malicki, moj pr prvemu ene pol leta ni bil za nobeno rabo... sm mu pa jsno in glasno zdej povedala, da bo pomagal, če ne leti vn, pa še s ponvijo jih bo fasal. K sej pri prvemu še gre, ko maš pa dva za rihtat (čeprou je tamal že 4 leta moram še zmeraj kar precej stvari narest) pa jok brate odpadejo filmi in vse ostalo. Me sploh ne zanima tokrat Sej jst sicer nisem mahnjena na darila al pa zlatnino (tud prstan ni bil lih celo premoženje), mi pa velik pomen, da dobim nekaj kar me spominja na sam dogodek in ravno kak manjši kos nakita ti pol res ostaen celo življenje. jaz v materinsko šolo tokrat ne grem, ker se mi zdi, da še nisem pozabla od prvič, pa iskreno povedano tudi časa in volje v popoldanskem času nimam več za to . Nič, grem še malo podelat, pol pa vikendirat papa
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 13:54:34
|
|
|
|
3Sonček3
|
rožca tut js si želim da gre in ga prepričujem kukr se da ampak vedno dobim enak odgovor: Kaj bom js tam? Ja kaj rit si boš greu pi...rija. Sej ga bom probala mal prestrašt pa bo mogoče popustu. malicki mam sestrco, ampak je stara 14 let nevem kok bi to zgledalo, pol pa da jo še obremenjujem s tem, nevem no rajš vidm da se uči. Sej bom že kakšno spoznala tam pa bo ql. Drgač sm pa prej delala testo za pico pa mal sve se s taščo zadebaterale, zdej bo treba pa pico skup sestavt pa dat pečt pol pa spet pridm nazaj, cca. 15 minutk. Upam da se nebom sama s sabo pogovarjala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 14:07:04
|
|
|
|
malicki
|
A še katera krvavi iz nosu? Meni se ta teden to skoraj vsak dan dogaja. Včeraj ravno sredi trgovine Zoprno, še dobro da imam vedno zalogo robčkov s sabo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 14:21:10
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: malicki A še katera krvavi iz nosu? Meni se ta teden to skoraj vsak dan dogaja. Včeraj ravno sredi trgovine Zoprno, še dobro da imam vedno zalogo robčkov s sabo. Ja tut js mam to težavo, sicer ne usak dan, ampak se mi je pa že ene 3x zgodilo, čeprou do zdaj sm samo enkrat krvavela iz nosu k sm bla mejhna. Če maš možnost, si takoj ko začutiš tečenje krvi iz nosu daj okoli vrata mrzlo mokro brisačo, meni pomaga, se krvavitev zelo hitro ustavi. Drgač ti neznam pomagat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 14:25:22
|
|
|
|
lucika
|
pa pritisk zmerit punce!!! sicer bi naj bilo to kao normalno...a ko se mi je kri iz nosa vlivala, sem si začela merit, pa je bil tudi 165/105... no, od takrat mojo zgodbo tak poznate...:) mi pa zdaj tablete zbijajo in zvišujejo pritisk. zbijajo, ker je to njihova naloga/ zvišujejo, ker je pošla celotna zaloga v slo. punce pišejo da jih tudi v avstriji ni več...no me nervira, ampak verjemem da se bo rešilo...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 15:08:40
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: sandrica23 Moji sodelavki je na NS,tudi rekla da ma fantka pol pa na Morfologiji, da je pupa Sam je pol šla še na en UZ(samoplačniško) tak da je zdaj te pupika Pri NS ni nujno ziher, ker je še ščegetavček ful velik (neki tazga) in se da zlo hitr zamenat za lulka. Pri morf. pa si mogoče kr ziher, če vidiš res spolovilo (za fantke hribček in cerkvica, za punčke žemljica ) Mam oba dokaza in prvič je držal, drugič pa mislim da bo tud, ker ni nič podoben Vidovemu lulku So pa seveda že bile pomote. Moja bivša sodelavka pozna enga, k so jima pri treh pupah vsakič rekl da bo fant, in vsakič so ble pol rozike Eni G ne znajo zgleda gledat [/quote] ne gledajo ščegetačka pri NS za spol sramno kost sara- 2007- za 3D.si vidla da je ok.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 15:08:45
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1 Pozdrav od lunke1 - diplomirane univerzitetne pedagoginje in diplomirane univerzitetne zgodovinarke. Zagovor je šel kot po maslu in hvala bogu je to poglavje za mano... čestitke!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 15:08:54
|
|
|
|
Čmrlika
|
Kava v Mariboru: Predlagan je četrtek. 3.12 1.Ćmrlika 2. Lina 3. Branka28 4. Sara2007( sobota) 5.malicki
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 15:16:05
|
|
|
|
Čmrlika
|
Ni časa vsega brat... Lubiji v obdelavi! jaz pa moram mojga pohvalit, pri porodu, je bil krase, pomagal mi je sto na uro, dihal z mano... in niti enkrat prej ni rekel, da ne bo šel z mano rodit.tud vedno me pohvali in mi izkazuje kompliment za rojstvo, Ravno pred dnevi ko sem se razveselila da je zdaj EA na voljo skozv MB-ju mi je rekel, pa mami kaj boš ti s tem, k osi pa tak dobro opravila, sej nisi ti neka navadna. se mi je fajn zdelo... in tud drugače je res pravi moški, se mu pozna da je kr hitro moral zače sam živet, pa poskrbet zase! ko mu ni mu pač ni, drugače pa je zlatek moj... se kr bojim včasih, ko se res dobr orazumeva, tu un tam rs kaka malenkost,ampak daleč da bi bil tak kot vaši ...joj sem ga prehvalila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 15:26:37
|
|
|
|
Zvezdici
|
rožca - hehe ta je pa dobra. Sanje da si pela o čebelici Maji. Mogoče razmišljaš o imenu Maja? Drugače, kako je pa Vid?? sara - sam ne mi rečt, da si mu med porodom odpisala nazaj? Obseg mojga bušija je pa 89cm. Očitno bo moja pupika res spadala med manjše. Že ko sem primerjala mere z drugimi, recimo s sončkom, je naša manjka. Pa ti sonček imaš 2 dni kasneje rok malicki - meni se je to do sedaj to tako kot sončku zgodilo 3x. Vendar, da se ti to vsak dan dogaja, bi mogoče bilo dobro da omeniš G. čmrlika - hehe.. imaš srečo. Za tvojega!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 15:35:42
|
|
|
|
vekybel
|
pozdravljene Končno se javim danes, imamo spet strica na obisku ki nam prezidava kopalnico pa spet dost dela, kaj ti češ... čestitke za lunko1 in zvezdici zvezdici: zraven vozička dobiš košaro ki jo uporabljaš zdej na začetku in kasneje ta športni tip in to je vse. Lupinico moraš dokupit. Mi2 jo nerabiva ker nam bo posodila moja sestrična. Je pa voziček res kvalitete. Poglej si ga na netu v trgovini od pikapolonice. brcike: jih čutim večinoma čez dan, ponoči lahko še zaenkrat mirno spim, razen tega da moram sigurno 3x it na wc ker me tak stiska na mehur da hodim čez dan vsako uro na wc. obseg: moj obseg bušija je največji 125cm
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 17:07:13
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici rožca - hehe ta je pa dobra. Sanje da si pela o čebelici Maji. Mogoče razmišljaš o imenu Maja? Drugače, kako je pa Vid?? Ne, o imenu maja niti pod razno ne razmišljam, ker je že tok pogost, da se mi kravžlja (mam jest s tem ful "probleme", ker je tudi moje ime bilo nekaj časa zelo popularno) Vid je pa danes začuda super Vročine nima več Zdej mi pa res ni nič jasno. Kako je možno, da iz skor 39 stopinj pade na pod 37 stopinj v eni noči Zgleda kot da bi se tm gor en igral z mano
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 17:10:07
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika in tud drugače je res pravi moški, se mu pozna da je kr hitro moral zače sam živet, pa poskrbet zase! ko mu ni mu pač ni, drugače pa je zlatek moj... sej moj zna tud sam žvet, pa skrbet za stvari, sam k je pa mene dobil, je dal pa vse 4 od sebe. Pa še tko, včasih mam še vedno občutek, da kr ne dojame, da ni več samski, prihaja pa še 3. član dodatno Pa ne rečem, za vikend in kadar je doma vedno kuha, sam k sm mogla pa za vida skrbet pa ...........
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 17:13:31
|
|
|
|
rožca26
|
Punce, kaj je pa dons z vami???? Zlooooooooooooo mal pišete. Se bom že začela bat, da je kaj narobe. A so vsem na rač. prepovedal ždet? Sara - Kaj je zdej za jutri???? A prideš? Pa še eno vpr. imam zate - A je tvoja mama mogla met potrdilo iz mat. šole, da je bla lahka pri tvojmu porodu? Vedno bolj razmišljam, da bi za svaki slučaj mojo mamo prosila, da bi šla zraven. Če se pupa odloč lih 10.2. na svet prkukat. Ponavad je že tako
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 27.11.2009 17:17:05
|
|
|
|
vekybel
|
rožca26: zakaj misliš da boš rodila že 10.2. ?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Nogomet.пеперутка16Za koga navijate na EURO 2024?Slovenija. (
73%)
Srbija. (
0%)
Italija. (
0%)
Španija. (
0%)
Gruzija. (
18%)
Nemčija. (
9%)
Število vseh glasov: 11Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!