zoey
|
Oj! Urša - ful lepe slikce. Jaz se pa še zmer upiram Pol bom pa jamrala, k jih ne bom imela maja.gal - , ma sem se pa narežala , k si tko fajn napisala. Kaj naj rečem, včasih imajo res močne izjave. Tud jst sem že dobila sms od očka, da je **** SKOČIL v ta svet, mami se je pa matrala obupn dolg, fasala svega i svašta, nakonc so ga pa vakuumsko vn potegnil ... in model je bil zraven in se je ful obnesel, ma s smsjem ga je pa pocvirnal sonček - dec nima kej se ven vlečt. V Postojni tudi ni obvezen tečaj, ma nikol ne morš bit zihr, da boš tam rodila, kjer si želiš. Če te napokajo v rešilca, ponavadi kar v Lj odpeljejo, tam pa rabiš potrdilo. Se mi pa zdi, da je v Lj P tud en šnel kurz sam za očkote, da dobijo potrdilo. Čeprav mislim, da nobenmu ne škodi, če sliši kaj o porodu in bebicah. Kar vztrajaj, drgač nam ga pa za pol ure na forum spust, da ga me obdelamo Nš je trenutno super, edin včas nima glih občutka do 100 kg, ampak ga ne bom nč extra šimfala rožca - jeeeee za Vida. Verjamem pa, da ti ni nič jasno. Ma glavno, da je mali ok. Pa da se ti ne bo treba vsak petek hodit kazat Tjaša - za joškice Tud moje ne poganjajo, šment. Pa sem planirala, kako se bom kitila z balkončki, se lahko pa samo s trebuhom ... ... ki si ga še nisem zmerila, ker je meter dol, jaz pa gor in je tko daleč do dol Ampak se bom potrudla, sonček, oblubm!!!!
|