Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: maja.gal No, na očetovskem dopustu si je gospod tko uspel spočit k verjetn še nikol ne , cele noči je preajal, podnevi gledal filme (vse kolekcije Ramobtov in terminatorjev!!!), ko mi je pa do roba pršlo sm bla pa ja tok čudna, ker on itak ne mroe mame nadomestit...aaaaaaaa In mu še danes ni jasn kaj hudiča je on narobe takrat naredu ... pa sej po eni strani mu dam prou, sj ni nč NAROBE naredu, apmak sploh NČ ni naredu. Da ne govorim, kako gospod vedno čaka, da bomo šli ... jst zrihtam sebe, tamauga, stvari za s sabo, vmes se derem da bi loh počas šli in bog ne daj, da kaj pozabm vzet, ker gospod pol ko se enkrat zrihta seveda nebi čakal ... iskat pa tud neb šel ... in na to komentar "Ja, čist tipično, babe se zmer čaka!!!" Včeraj se je neki hvalu, ko smo mel obiske, da bo šel na očetovski dopust in sm mu kr lepo pred vsemi povedala, da če misl spet cele dneve spat in filme gledat, da jih bo dobil z vročo ponvijo po betici. Ker tokrat pa ne j... in ne bom spet sama za vse. Da ne pozabm komentarja o tem kako izgleda porod ... "Ah, nč tacga, tamal je prletu ven kot po toboganu. Čist enostavn, ane lubica?" Ja valda, čist enostavn, kot po toboganu ... zate mogoče ... Ah ti deci, mu prou prvoščm eno menstruacijo, sej ne poroda, k pol bi bla vdova Ja res, ti deci so res neki smešnga. Otroc!!!!!!!!!!!! Maja ne mislt da je bil tvoj edini, k je očetovskega preležal po dolg in po čez. Moj je tud, za razliko od tvojga, da je moj to počel 2 mesca Pač mam to srečo, da je moj vrtnar in pozim ne delajo ker je mrtva sezona. Ok, ne rečem, sej zvečer je on vse stekleničke pa molzno mašino in cuclje opral in steriliziral,sam.....da bi ga kdaj pa on skopu, previl, nahranil..... ne, to pa ne Šele pol je to naredu, k sm mu tko zatežila da je au. In šele po 1,5 mescu se on spomne, k gre tko pozn spat, da je pa mogoče boljš, da on 5 min počaka še na vida ponoč, da se zbudi, da men ne bo treba vstajat. No, pol je blo to kr redn, sam da smo pa do tm pršli je pa trajal en mesec, roba je bla neoprana, stanovanje kt da bi bomba trešla. GROZA, VAM REČEM!!!!!!!! Mah te deci No vidm da nima edina takega doma Drugače pa je moj rabu en mesec, da je prvič živo previl, ker prej kao ni znal Da o prvem previjanju ne govorim - KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|