|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
26.11.2009 22:15:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ursa_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 776
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
26.11.2009 23:45:37   
lakaya
Dober večer marčevke user posted image

Ste me prov fajn nasmejale zdj predenj grem spat. Sploh Rožca in Sara k sta mal udrihali čez user posted image sam so res večinoma vsi isti. Moj tudi nič ne ve o tem, da bi se mi mogl kej kupit, če mu že rodim user posted image pa sem ga takoj podučila, da kaj si pa res zaslužim user posted image

Jaz bi vse moške dala samo 1X da rodijo user posted image

Evo lahko še jaz dodam moj obseg bušija 83 cm

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 777
27.11.2009 7:17:45   
sandrica23
Dobro jutro!
Jaz se pa morem pohvalit...sem dobila prstan od mojega ko sem rodilauser posted image
Drugače pa se pridružujem vsem ki ste bilo kaj napisale o user posted image ,za mojega držijo vse vaše besede po malem user posted image

Grem Lana zbudit da ga peljem v vrtec,pol pa pečt torto ko ma moj dans rojstni dan(upam da mi torta uspeuser posted image )

(odgovor članu lakaya)
Neposredna povezava do sporočila: 778
27.11.2009 7:33:34   
lucika
Dobro jutro!

sem se prav nasmejala zdaj ob vaših postih:))))
saj so, tile aši dedi, enkrat za zadavit, drugič za pojest:)

Moj mi je sicer prinesel eno orhidejo v škatlici, naj mu bo, vsaj nekaj. ampak, po 17 dneh sem prišla iz porodnišnice in prvo kar sem morala naredit, sem šla sesat! to mu ne odpustim in jih na isti račun vsake toliko posluša. bogi revež ni vedel, da tisti dan pridem domov, in je bila taka brzina, da enega stanovanja v bloku ni mogel posesat, ko je glih za 3 minute dela. pa še trdil je, da ga je najprej. sva imela psa, pa sem točno vedela, koliko dlak se nabere v enem ali več dnevih in kje... plus tega, še bolj grdo, mi je hodil na obiske v p in še pol enih 14 dni v trgovino..in je zapravil popolnoma ves denar kar smo ga imeli. vse, plače, kar smo za malega dobili za darila, od paketa...pa ni bilo malo denarja.ampak kupil je pač vse, kar se mu je, mi je, luštalo. pa še malo si je limit vmes povišal. evo, takrat bi ga bila pa zadavla. pa tudi bogi revež ni bil nič kriv... no, zdaj smo pa tak fino avto kupili, da je registracija malo pred porodom, agggrrrrr. amapk, dobi seznam, kaj vse more in kaj ne sme, me ne briga, ne bom se še s tem obremenjevala:)

evo, ne smem začet o tem...pa saj imamo vsi iste verjetno...enkrat bi me njih, drugič bi oni nas...vredi pretepli na boksarski vreči.

sem včeraj šla malo v službo pozdravit, pa sta dve nekaj smrkale....evo, me že boli grlo in vrat zadaj...upam, da spet kaj ne staknem, zdaj sem že nekaj dni dobro počutim:)

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 779
27.11.2009 7:37:33   
lucika
no, pa da ga še pohvalim. 10 ur mi je nosil mokro brisačo na čelo, je bilo do umivalnika ravno toliko, kot je bila pavza med popadki. 10 ur stal in letal z brisačo. so potem vse mame poslušale še vsaj dva meseca, da so pridobile v njegovih očeh ne vem koliko točk, pa da vsaka čast vsaki ki je rodila, in blabla... pa da sem bila tako boga, da ne bomo več otrok imeli. aja, ti že veš, meni se ni zdelo. sicer se mi je že malo rolalo, ker sem imela 10 ur intenzivnih popadkov in potiskanja, mrcvarit pa so me začeli z geli in injekcijami kar kak dan prej. v porodni sem bila 36 ur, sploh ne vem, kako sem to preživela...no, tu ima en lep plus:=)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 780
27.11.2009 8:17:18   
ursa_p
Dobro jutro!

Fotk mi se ni uspelo gor dat, pa danes mogoce.

Partnerji pri porodu ... moj je bil tudi cist fertik, sploh ni dojemal kaj se dogaja, kako boli. In je se dolgo casa razlagal (pa se vedno razlaga, ce je treba), da si tukaj pa zenske res zasluzimo vse pohvale. In kaj je se razlagal, da je bilo njemu najhuje to, ker mi je hotel pomagat, pa mi ni mogel in se je pocutil strasno nemocnega.
Jaz se spomnim, ko sem mu govorila ... pridi k meni, ga stisnila k sebi, v istem trenutku pa odrinila stran ... ampak nisem dobila dovolj svezega zraka in mi res nic ni pasalo, on revez pa je delal kakor sem mu rekla in res ni vedel kako bi mi se lahko ustregel. So tudi oni bogi, res.

Toliko zaenkrat.

Lp, Ursa

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 781
27.11.2009 8:32:21   
ursa_p
Zimska ... tebi sem pozabila odgovorit. Pri nas NEZDRAVSTVENE rezervacije ne mores vzet med letom - sem ze govorila z vrtcem (upravo). Moram dobiti res zdravnisko potrdilo, da je bolan, drugace pa ne gre. Pa smo tudi Ljubljana. Mi smo letos (leto 2009) koristili 1 mesec rezervacije poleti in je zdej decembra ne moremo vzet (ker ni bolan). Vi imate zdravstveno, to pa lahko koristis tudi skupaj s "pocitnisko" 2 meseca - pa ni vazno katero koliko casa.

Lp, Ursa

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 782
27.11.2009 8:57:20   
lunka1
Pozdrav od lunke1 - diplomirane univerzitetne pedagoginje in diplomirane univerzitetne zgodovinarke. Zagovor je šel kot po maslu in hvala bogu je to poglavje za mano...
user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 783
27.11.2009 9:00:32   
Jassika
JEJJJJJJJJJJJJ!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo lunka1. Čestitke za naziv dipl. univ...... smo že čakale, kdaj se boš oglasila user posted image . Upam, da si lepo proslavila. Skratka super, da si vse uspela še pred rojstvom zrihtat. Zdej pa lahko mirno uživaš do konca a ne? Skratka še 1 x user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 784
27.11.2009 9:04:52   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

sandrica - mene tudi moje prsi ovirajo, da je joj. Vendar jaz prej nisem imela velike. So pa sedaj zrasle za skoraj 2 košarici in mi je prav neprijetno. Še posebej, ko me nekdo po dolgem času vidi in se takoj zabuli v moja dva balona user posted image .

Če maš ti dva balona - kuga mam pol jest user posted image  Mogoče une žoge za aerobiko največje velikosti user posted image user posted image user posted image user posted image
Drgač pa se men mlek že nabira. K se grem tuširat se mi nabirajo na bradavici kapljice, pa vedno mam občutek, da je tm mokro. Sta pa sam 2 varijanti - al tolk švicam, al pa mlek teče user posted image user posted image

Jz sm tud prišla iz C na E user posted image user posted image user posted image  grozno res. Jaz zarad tega težko zapnem plašč, sploh še ne zarad trebuha user posted image . Mi je prav nerodno včasih isto k me bulijo v balone, k da sem z vesolja padlauser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 785
27.11.2009 9:19:05   
Pikapolonica80
Lunka 1 - user posted image user posted image user posted image user posted image  je fajn občutek ne ko gre to breme od nas.

Lorelaj - maš prav glede ZD Bežigrad, so kake čudne ure tam (ob 14h), ampak ni panike bom šla še jaz v porodnišnico da nam ne bo dolgčas user posted image . sam povedale mi boste kje se prijavim.
Obseg trebuha - to mi zaenkrat še ni jasno, al se meri čez najširši del ali čez popek?? Ker vidim da si večinoma meri čez popek.

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 786
27.11.2009 9:36:09   
malicki
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Kava v Mariboru: Predlagan je četrtek. 3.12

! Ćmrlika
2. Lina
3. Branka28
4. Sara2007( sobota)

Kavici v Mb se pridružujem tudi jaz!

Drugače pa pozdravljene po dolgem času, mi smo bili vsi bolani prejšnji teden, na srečo nič hujšega. Malo po malem sem vas brala, ampak ne sfolgam vsega ker ste take čveke ratale user posted image  

S cotikami ste mi ful lušte naredile, tako da sem naročila mami, da pridem po zaboj prvih cotik, ki jih imam shranjene pri njej. Sem pa tudi sama že malo pofirbcala po trgovinah, pa zgleda nisem imela sreče, ker v H&M je bila zelo slaba izbira. Jaz rabim predvsem male bodije, pa pajacke in žabice-hlačke s stopalci, to se spomnim mi je malce primanjkovalo. V trgovini Aladin imajo sicer zelo lepe, samo so smotano nareti, ker nimajo odpiranja med nogicami ampak zadaj po hrbtu user posted image

Prosim prosim povejte kje ve kaj kupujete.

Aja tiste ki nameravate kupiti ležalnik, imajo v BC akcijo 2. ležalnikov - iz 39,90eur na 19,90eur. Je bilo v včerajšnjem katalogu. Jaz grem pogledat in če bo ok ga bom kupila, starega pa prodala.

Sem pa prijateljici naročila naj mi iz Londona prinese Mothercare pižamice user posted image  ki so mi zakon in ful luštne, stanejo 3kom. 13-14 funtov, in sedaj komaj čakam da se čez 3 tedne vrne. So mi ful lepe, ampak v Slo predrage, preko spleta pa je ubijalska poštnina.

Pregled pa imam naslednji petek, takrat bom verjetno dobila tudi injekcijo, ker sem Rh-.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 787
27.11.2009 9:39:05   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica80

Obseg trebuha - to mi zaenkrat še ni jasno, al se meri čez najširši del ali čez popek?? Ker vidim da si večinoma meri čez popek.

Dobro jutro!

Zdej se pa še jest mal javim, pol grem pa naprej čistit, da mi čez vikend ne bo treba.

Obseg trebuha si meriš čez popek. Je najbolj ziher, ker drgač bi si vsaka drgač. Popek je pa fajn točka za merilo. user posted image

Lunka1 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

Neposredna povezava do sporočila: 788
27.11.2009 9:42:55   
Tjasa27
Oj!

Lorelaj trebuh je prešlatala pa je takoj vedla kako je obrnjen, tud men se je zdel čudno kako ve, ampak najbrž ima že tok izkušenj. Sem jo pa prov vprašala, ker se mi dostkrat levo spodaj tako ogromna bunka naredi, kaj ima pol tam. In je rekla da ritko user posted image tko da nama vsak večer pride rit kazat user posted image hmmmm..... le kaj hoče povedat user posted image

Lunka čestitam za opravljen zagovor in pridobljen naziv user posted image

Pikapolonca
jz sem poklicala na tel. št. 01  522 60 48 mislim da od 11 do 15 ure in mi je rekla, da je za januar še mal prekmal, naj pokličem sred decembra, pa ene kupončke morš it dvigniti. Začne se pa prvi ponedeljek v januarju.
Super da bomo skupaj hodile user posted image user posted image user posted image se že prov veselim

Glede user posted image punce ste me prov nasmejale in vidim da so vsi glih. Mene tud včasih ornk razpi...... čeprav zdej jemlje vse bolj z rezervo. Ga pa zadnjič vprašam, če se mu kej zdi, če sem se kej čez rit zredila. Pa mi odgovori, da ne ve kaj če rečt, da bo prov user posted image

Punce, men so pa joškice čist nehale rast. user posted image Sem prov razočarana, sem upala, da si bom lahko večji modrc kupila, pa so mi še vedno vsi prov user posted image Nič niso zrastle, pa sem upala, da bo vsaj zdej kej za pogledat user posted image

jeeeeee, jutri je pa sobota!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 789
27.11.2009 9:52:41   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Pozdrav od lunke1 - diplomirane univerzitetne pedagoginje in diplomirane univerzitetne zgodovinarke. Zagovor je šel kot po maslu in hvala bogu je to poglavje za mano...
user posted image

Čestitam! user posted image user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 790
27.11.2009 10:44:15   
Zvezdici
rožca - ko boš lahko, mi spremeni tam pri pregledih, proosim! user posted image

Nimam pregleda 3.12
ampak
sem ga morala prestavit na 10.12.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 791
27.11.2009 10:47:57   
lenčy
najprej čestitke lunki1user posted image user posted image tudi sama končujem diplomsko, za zagovor pa imam če časa dost, tko da se še nisem odličila, če bo to pred rojstvom malega..

ja punce, ste pa res smešne s svojimiuser posted image . moj je še kar priden, mot me edino to, da tudi on ne zna oz. se mu ne da cunj zložit v omaro...

ful mi je blo zanimivo, k nekatere prou po uri veste, kdaj začnejo mali brcači svoj pohod. js za svojga vem, da je precej aktiven predvsem zvečer, ko ležim v pojstli in pa zjutraj, včasih tudi že ob 5h. čez dan pa kokr ga pič...

moj trebušček pa čez popek meri 95cm, joj, kak je maliuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 792
27.11.2009 10:59:24   
maja.gal
Lunka čestitke!!!!

Jaz že dve leti odlašam s to diplomo k...user posted image user posted image pa upam, da bom pred porodom končn vnesla popravke in diplomirala...aarghuser posted image

Joj sem se nasmejala ko sem brala o možeh, pr nas je čist isto.

Prvo, za darilo ob rojsvtu sm mu mogla tupit 5 mescov, da se je gospod spomnu in mi kupu prstan, pa še pol je jamrou, da je tazadn dnar dal. Mislm, bedak, jst sm tud marsikaj dala čez in spodobi se, da ti partner da nekaj za spomin in v zahvalo. Še zdej poslušam, da še dobr, da je zadel na športnih stavah, da mi je loh prstan kupu...tele telastouser posted image user posted image

No, na očetovskem dopustu si je gospod tko uspel spočit k verjetn še nikol neuser posted image user posted image , cele noči je preajal, podnevi gledal filme (vse kolekcije Ramobtov in terminatorjev!!!), ko mi je pa do roba pršlo sm bla pa ja tok čudna, ker on itak ne mroe mame nadomestit...aaaaaaaauser posted image user posted image In mu še danes ni jasn kaj hudiča je on narobe takrat naredu ... pa sej po eni strani mu dam prou, sj ni nč NAROBE naredu, apmak sploh NČ ni naredu.

Da ne govorim, kako gospod vedno čaka, da bomo šli ... jst zrihtam sebe, tamauga, stvari za s sabo, vmes se derem da bi loh počas šli in bog ne daj, da kaj pozabm vzet, ker gospod pol ko se enkrat zrihta seveda nebi čakal ... iskat pa tud neb šel ... in na to komentar "Ja, čist tipično, babe se zmer čaka!!!"

Včeraj se je neki hvalu, ko smo mel obiske, da bo šel na očetovski dopust in sm mu kr lepo pred vsemi povedala, da če misl spet cele dneve spat in filme gledat, da jih bo dobil z vročo ponvijo po betici. Ker tokrat pa ne j... in ne bom spet sama za vse.

Da ne pozabm komentarja o tem kako izgleda porod ... "Ah, nč tacga, tamal je prletu ven kot po toboganu. Čist enostavn, ane lubica?"user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja valda, čist enostavn, kot po toboganu ... user posted image user posted image user posted image user posted image zate mogoče ... Ah ti deci, mu prou prvoščm eno menstruacijo, sej ne poroda, k pol bi bla vdovauser posted image user posted image

Maksim, 2.11.2005
Zoja, 18.3.2010

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 793
27.11.2009 10:59:28   
lunka1
No, obseg mojega trebuha je 104cm, kilc pa 6,5 več. Naslednji četrtek imam pregled, pa bomo videli, kaj bo rekla moja G. Tudi jaz nimam občutka, da bi fuuuuuuuul več pojedla, ker trebuh imam res kar precej velik. Sem gledala nekatere vaše slikce in se mi zdi, kot da je moj največji (pa od rožce) user posted image

Glede mojega partnerja pa jaz nimam niti ene pripombe, res ne... Včasih se mi zdi edino, da se mi preveč posveča, ampak ga kaj hitro postavim pred dejstvo. Ja, punce, to so ribice, boste vesele, če boste rodile ribo user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 794
27.11.2009 11:21:21   
3Sonček3
Dobro jutro user posted image

strumf lepo se imejta z user posted image pa misli kej na nas.
rožca z risankami ni čist nč narobe tut js jih obožujem, ampak tok kukr si ti rekla cartoon network se je ful pokvaru zato js ne maram da gleda ta program, drgač pa druge risanke so pa zakon, glih učerej sva gledala Ice age 3 v slovenščini in sva se tok smejala da se je user posted image v bušiji zbudu k sm ga premetavala s svojim smehom. Tut js zagovarjam risanke, bolš kukr kake kriminalke, pa ninje, pa te nasilne filme.
Da ti dragi ni nč kupu ob rojstvu otroka? Hm...midva sva se že zjasnla da men ni treba nč kupvat, js tut nism vedla da je tak običaj. Sva zanč brala en forum k je tip ženi okrasiu celotno stanovanje in ji na vrata napisou dobrodošla al neki tazga zraven pa kuverta, notri pa bon za 500€ za v zlatarnouser posted image to je men ful, ampak res ful preveč. Pol bi mogle tut me njim kej kupt? No sej to je stvar posameznika, sm js sm mu povedala da ne želim ničesar, bojo itak že drugi velik prnesli, od njega bom pa itak dobila najlepše darilo user posted image user posted image .
zoey user posted image za šolo, in za user posted image k je šu s tabo. Moj ne popusti in zgleda nebo hodu z mano (on pravi da bo že obvladou dihanje, ja ja me prou zanima).
sara2007 user posted image za pregled in za tvojo odločitev o darovanju. Ko boš poklicala pa vedla use kako se nrdi mi prosim povej, tut midva bova darovala matične celice, nikol ne veš kdaj bo kdo rabu, nesmem bit sebična sploh pa ne pri takih stvareh. Če bi pa mela velik € bi pa dala v zasebno. Sara upam da nisi res tko trmasta da mu neboš dala več noge narazn user posted image , če pa si mi pa dej njegovo številko da ga posvarim pred tem, da nebo pol zvisu user posted image
sandrica23 use najboljše za tvojega, držim pestke da bouser posted image uspela.
ursa_p ob tvojem postu k si pisala o partnerjevi prisotnosti pri porodu, so se mi pa naši fantje kr mal zasmilli, tista prošnja o stiskanju in potem nenadna zavrnitev, ojoj dobr da ne rabm bit js na njegovem mestu, kr nevem kako bi preživela. Drgač tut svaka čast tistim k ostanejo ceu čas poroda z vami, je dost takih k se raj poberejo, kukr pa da majo več dela z njim kukr z nami.
lunka1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ful sm vesela zate
maja.gal si me tko lepo nasmejala s tvojim postom o možeku da sm mogla umes enkrat na wc kr nism mogla več zadržat. To morm mojmu pokazat, svetovno res, kot po toboganu...hehe

user posted image user posted image user posted image Navijam za današnje preglede  user posted image user posted image user posted image

Evo sm vas s solznimi očkami uspela prebrat, dobr da sm preživela tak naval smeha user posted image , bolš nebi mogle napisat res. Zdej bom pa počakala če se mi bo kera prdružla pri čvekanju, kr trenutno nimam kej za delat. Lubi si je pico zaželu tko da do 13-ih nimam nobenga posla.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 795
27.11.2009 11:22:51   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: maja.gal

No, na očetovskem dopustu si je gospod tko uspel spočit k verjetn še nikol neuser posted image user posted image , cele noči je preajal, podnevi gledal filme (vse kolekcije Ramobtov in terminatorjev!!!), ko mi je pa do roba pršlo sm bla pa ja tok čudna, ker on itak ne mroe mame nadomestit...aaaaaaaauser posted image user posted image In mu še danes ni jasn kaj hudiča je on narobe takrat naredu ... pa sej po eni strani mu dam prou, sj ni nč NAROBE naredu, apmak sploh NČ ni naredu.

Da ne govorim, kako gospod vedno čaka, da bomo šli ... jst zrihtam sebe, tamauga, stvari za s sabo, vmes se derem da bi loh počas šli in bog ne daj, da kaj pozabm vzet, ker gospod pol ko se enkrat zrihta seveda nebi čakal ... iskat pa tud neb šel ... in na to komentar "Ja, čist tipično, babe se zmer čaka!!!"

Včeraj se je neki hvalu, ko smo mel obiske, da bo šel na očetovski dopust in sm mu kr lepo pred vsemi povedala, da če misl spet cele dneve spat in filme gledat, da jih bo dobil z vročo ponvijo po betici. Ker tokrat pa ne j... in ne bom spet sama za vse.

Da ne pozabm komentarja o tem kako izgleda porod ... "Ah, nč tacga, tamal je prletu ven kot po toboganu. Čist enostavn, ane lubica?"user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja valda, čist enostavn, kot po toboganu ... user posted image user posted image user posted image user posted image zate mogoče ... Ah ti deci, mu prou prvoščm eno menstruacijo, sej ne poroda, k pol bi bla vdovauser posted image user posted image

Ja res, ti deci so res neki smešnga. Otroc!!!!!!!!!!!! user posted image
Maja ne mislt da je bil tvoj edini, k je očetovskega preležal po dolg in po čez. Moj je tud, za razliko od tvojga, da je moj to počel 2 mesca user posted image  Pač mam to srečo, da je moj vrtnar in pozim ne delajo ker je mrtva sezona. Ok, ne rečem, sej zvečer je on vse stekleničke pa molzno mašino in cuclje opral in steriliziral,sam.....da bi ga kdaj pa on skopu, previl, nahranil..... ne, to pa neuser posted image  Šele pol je to naredu, k sm mu tko zatežila da je au. In šele po 1,5 mescu se on spomne, k gre tko pozn spat, da je pa mogoče boljš, da on 5 min počaka še na vida ponoč, da se zbudi, da men ne bo treba vstajat. No, pol je blo to kr redn, sam da smo pa do tm pršli je pa trajal en mesec, roba je bla neoprana, stanovanje kt da bi bomba trešla. GROZA, VAM REČEM!!!!!!!!

(odgovor članu maja.gal)
Neposredna povezava do sporočila: 796
27.11.2009 11:28:51   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

zoey user posted image za šolo, in za user posted image k je šu s tabo. Moj ne popusti in zgleda nebo hodu z mano (on pravi da bo že obvladou dihanje, ja ja me prou zanima).

Kr reč mu da mora it v šola - vsaj 3x, ker drgač ne bo smel dihat s tabo. V vseh P (se mi zdi) zahtevajo tudi od očetov potrdilo da so opravli šolo za starše.

Glede darila ob rojstvu ... no 500e je res tooooooo much preveč, sam kaka rožca bi ti bla pa vseeno všeč. Kaj misliš? Al pa da bi te pol pelav v kako restavracijo, da bi bla še "zadnjič" sama, al pa da napiše, da 1 m bo pa on vse rihtal po domu. Take zadeve so men pomembne..... fora je že v tem, da sm rabla skor 3 leta, da mu je dotajčilo, da za božič in roj. dan bi pa lahka kej v dar od njega dobila.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 797
27.11.2009 11:30:56   
lucika
maja.gal, si tud mene nasmejala. si je prav pripravil vse filme, ki jih bo pogledal:)))) bimbeki jasni, bi bili za pretepst. ampak zmagovalen je pa od moje kolegice tip. je vzel očetovski dopust in šel na kolpo ribe lovit, za cel teden, seveda. aj, bi ga po moje kr spakirala, če bi moj bil...

3soncek3, kar se daril tiče, ok, jaz si tudi ne želim nekega zlata ali karkoli, ker nimamo toliko denarja, da bi lahk kr usput se spomnil malo v zlatarno skočit. a vseeno, nekaj malega in samo za mene bi pa skoraj lahko nooo. in tebi tudi. ker ko dedu rečeš, da nočeš nič, vsaj moj, to dobesedno vzame. tak da, če se pustiš presenetit, znaš bit presenečena:))))

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 798
27.11.2009 11:36:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: maja.gal

Ja res, ti deci so res neki smešnga. Otroc!!!!!!!!!!!! user posted image
Maja ne mislt da je bil tvoj edini, k je očetovskega preležal po dolg in po čez. Moj je tud, za razliko od tvojga, da je moj to počel 2 mesca user posted image  Pač mam to srečo, da je moj vrtnar in pozim ne delajo ker je mrtva sezona. Ok, ne rečem, sej zvečer je on vse stekleničke pa molzno mašino in cuclje opral in steriliziral,sam.....da bi ga kdaj pa on skopu, previl, nahranil..... ne, to pa neuser posted image  Šele pol je to naredu, k sm mu tko zatežila da je au. In šele po 1,5 mescu se on spomne, k gre tko pozn spat, da je pa mogoče boljš, da on 5 min počaka še na vida ponoč, da se zbudi, da men ne bo treba vstajat. No, pol je blo to kr redn, sam da smo pa do tm pršli je pa trajal en mesec, roba je bla neoprana, stanovanje kt da bi bomba trešla. GROZA, VAM REČEM!!!!!!!!

Mah te deciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No vidm da nima edina takega domauser posted image user posted image user posted image
Drugače pa je moj rabu en mesec, da je prvič živo previl, ker prej kao ni znaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Da o prvem previjanju ne govorim - KATASTROFA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 799
27.11.2009 11:41:32   
3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Kr reč mu da mora it v šola - vsaj 3x, ker drgač ne bo smel dihat s tabo. V vseh P (se mi zdi) zahtevajo tudi od očetov potrdilo da so opravli šolo za starše.

Glede darila ob rojstvu ... no 500e je res tooooooo much preveč, sam kaka rožca bi ti bla pa vseeno všeč. Kaj misliš? Al pa da bi te pol pelav v kako restavracijo, da bi bla še "zadnjič" sama, al pa da napiše, da 1 m bo pa on vse rihtal po domu. Take zadeve so men pomembne..... fora je že v tem, da sm rabla skor 3 leta, da mu je dotajčilo, da za božič in roj. dan bi pa lahka kej v dar od njega dobila.

Ja rožca in lucika, kakšna rožica večerja pred PDP-jem, pospravljanje, tega zadnjega bi bila najbl vesela. Sej je reku da naju bo ful razvajou k prideva domou, no bomo vidli kok se bo odrezou. Drgač pa moj mene ful rad vedno znova preseneča. Sm mu enkrat odkrila da mam zelo rada velike plišaste igrače in ker sem mela popoudne prakso v trgovini nisva mogla drgač komunicirat kot po telefonu. In seveda on je men reku da je na obisku pri fotru js sm mu pa vrjela sej je itak skos tam viseu, no pol k sm pa pršla domou se je pa prpelou k men (ne da bi pred tem kej sporoču da pride) in me pokliče po telefonu naj pridem vn, me je počakou pred vrati mi pokriu očke in me pelou do auta, v autu je pa sedela pou metra vlka miška, k jo je "baje" dau nrdit 8možno je kr je še nikjer nism vidla) in me je skor kap zadela, sm se kr mal zjokala. Tko da njemu presenečenja kr ratujejo morm prznat.
Glede šole mu pa ni nujno da gre, ker v NM P ne zahtevajo potrdila, v vsakem primeru morš plačat, tko da,... edin če si do takrat kej premisljo user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Pogovori o porodu
willma

Bi se udeležile preproste skupine, ki se pogovarja o porodu? Namen skupine: odpravit strah in stereotipe o porodu.

Da, enkrat na mesec (40%)

Da, dvakrat na mesec (8%)

Da, enkrat na teden (9%)

Da, dvakrat na teden (4%)

Ne (37%)

Drugo(komentar) (3%)

Število vseh glasov: 839

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!