Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 joj punce js sm pa šele zdej naletela na eno težavico. In sicer sm ugotovila da tale voziček PP P3 ima samo dve ročke za držat, js si pa želim da bi blo čez celo, tko da se lahko tut naslonm gor in sm tok razočarana, kr mi noben drug voziček ni všeč . Kaj mi predlagate? A bi se dalo drugačno ogrodje naročit za ta model? Zelo sm razočarana res, sploh pa nad sabo kr sm šele zdej pogruntala. Poglej, če ima PP še kakšen model s celo ročko. sam je pa tko - če ni cele ročke, pol se da zložit na marelo, drgač pa ne. Obstaja od chiccota en zlo podoben voziček kot je PP, pa ima možnost narest, da maš čez celo, če pa hočeš dva roča, pa tist srednji del odstraniš. Je pa res, da je chiccotov po mojem spominu dosti bolj majav in tudi nižji. Verjemi, da se da naslonit tudi na 2 roča. Vseeno moraš gledat tudi praktičnost ... in pol ugotoviš, da ti tista sredinska prečka sploh ne manjka. Če se pa po mobiju zgovarjaš, pa voziček lahko usmerjaš tudi z eno roko pri PPju. ena ročka je po moje zakon, je pa res da če hočeš met marelo, odpade. No, o upraljanju vozička z eno roko pa...saj veste kako sem imela probleme z PP, jem, nam ni šlo... niti približno, majal se je v eno, ročke so šle na vsaji strani za dobroh 5 cm, pa pretiravam v mnus, migat...grrr, jaz ga še vedno itak odsvetujem... kaj pa GT3, če že hočeš pp ja ročka je v celem, se pa ne zlaga na marelo... Tut tega GT3 mam odprtga sm ga še nism preštudirala preštudiraj...meni je bil na začetku , ko še nisem bla nastrojena na PP v igri,ampak je mi bil težek, pa dost prostora zavzame, pa ko sem se postavla da ga ppeljem, jaz pišika z manj ko 160cmm...jao, total prebikast! se me sploh ni vidlo ven te implaste, ko nas je kr nekaj navdušenih, pa nisi nič gledala? Po pravici povedano nism gledala Sm se že kr odločla za tega bebbestil austin 3 v zeleni barvi. In če preračunam vse stroške k mi jih nanese opreme pridem do številke 536,90€. Se mi ne zdi velik. Tko da bom zdej pr tem ustrajala, dokler si spet ne premislm če si bom mogoče si se boš, pa to je čar , če ga greš v živo gledat ti bo jo pa tega imlasta tu pokazali...no saj na tej strani jih maš, kjer boš tega nabavla, cena je še nižja pa kvaliteta krasna!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|