|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
26.11.2009 14:18:54   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

joj punce js sm pa šele zdej naletela na eno težavico. In sicer sm ugotovila da tale voziček PP P3 ima samo dve ročke za držat, js si pa želim da bi blo čez celo, tko da se lahko tut naslonm gor in sm tok razočarana, kr mi noben drug voziček ni všeč user posted image user posted image user posted image . Kaj mi predlagate? A bi se dalo drugačno ogrodje naročit za ta model? Zelo sm razočarana res, sploh pa nad sabo kr sm šele zdej pogruntala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poglej, če ima PP še kakšen model s celo ročko. sam je pa tko - če ni cele ročke, pol se da zložit na marelo, drgač pa ne. Obstaja od chiccota en zlo podoben voziček kot je PP, pa ima možnost narest, da maš čez celo, če pa hočeš dva roča, pa tist srednji del odstraniš. Je pa res, da je chiccotov po mojem spominu dosti bolj majav in tudi nižji. Verjemi, da se da naslonit tudi na 2 roča. Vseeno moraš gledat tudi praktičnost ... in pol ugotoviš, da ti tista sredinska prečka sploh ne manjka. Če se pa po mobiju zgovarjaš, pa voziček lahko usmerjaš tudi z eno roko pri PPju.

ena ročka je po moje zakon, je pa res da če hočeš met marelo, odpade. No, o upraljanju vozička z eno roko pa...saj veste kako sem imela probleme z PP, jem, nam ni šlo... niti približno, majal se je v eno, ročke so šle na vsaji strani za dobroh 5 cm, pa pretiravam v mnus, migat...grrr, jaz ga še vedno itak odsvetujem...

kaj pa GT3, če že hočeš pp ja ročka je v celem, se pa ne zlaga na marelo...

Tut tega GT3 mam odprtga sm ga še nism preštudirala

preštudiraj...meni je bil na začetku , ko še nisem bla nastrojena na PP user posted image  v igri,ampak  je mi bil težek, pa dost prostora zavzame, pa ko sem se postavla  da ga ppeljem, jaz pišika z manj ko 160cmm...jao, total prebikast! se me sploh ni vidlo venuser posted image

te implaste, ko  nas je kr nekaj navdušenih, pa nisi  nič gledala?

Po pravici povedano nism gledala user posted image    Sm se že kr odločla za tega bebbestil austin 3 v zeleni barvi. In če preračunam vse stroške k mi jih nanese opreme pridem do številke 536,90€. Se mi ne zdi velik. Tko da bom zdej pr tem ustrajala, dokler si spet ne premislm user posted image user posted image user posted image če si bom

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 601
26.11.2009 14:18:59   
Anonimen

Videk je pa bogi user posted image user posted image user posted image  Mu vročina raste in raste. Zdej ma že 38,7 user posted image user posted image user posted image  Upam, da ne bo šla čez 39. Držte pesti, da se bo vse to umirilo. Sm pa res že jezna - se mu ta vročina na 14 dni vrača user posted image  Zgleda pa mali fuuuuuuuuuul živahen. Kot da ne bi imel vročine user posted image

ojojoj bogi Videk. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 602
26.11.2009 14:19:39   
rožca26

Videk je pa bogi user posted image user posted image user posted image  Mu vročina raste in raste. Zdej ma že 38,7 user posted image user posted image user posted image  Upam, da ne bo šla čez 39. Držte pesti, da se bo vse to umirilo. Sm pa res že jezna - se mu ta vročina na 14 dni vrača user posted image  Zgleda pa mali fuuuuuuuuuul živahen. Kot da ne bi imel vročine user posted image

groza, vem kako je to, tak sva midve ble zadnja dva mesca! Držim pesti! user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala. Sam jest pravim - dokler ni gripa je vse ok user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 603
26.11.2009 14:21:35   
Čmrlika
saj res, zdaj me je srečica spomnila..

Kaj zdaj, bomo mele kafetkanje v mariboru naslednji teden? na Fb , poglejte pod dogodek,al pa se tu zmenimo...keri dan, verjetno popoldan kdo bi...
ajde gremo punce!!

Jaz sem prva za
upam, da se katera dopiše...user posted image

1.Čmrlika , predlagam na primer četrtek,zaenkrat.user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 604
26.11.2009 14:21:37   
rožca26
srečica, jest mam fajn recept, da boš lažje dohajala - skoz bod gor, pa je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 605
26.11.2009 14:23:07   
rožca26
Joj, kafetek. Jest sm pa razmišljala, da bi se probale v čim večjem številu zbrat nekje na sred - pa ne mislim Lj. Kaj mislite? En dan bi pa res lahko. Pa mogoče kako soboto, ko smo vse v večini doma.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 606
26.11.2009 14:24:10   
Anonimen
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 607
26.11.2009 14:25:05   
3Sonček3
srečica user posted image da si nas obiskala, kr večkrat pridi tut če ne slediš, kar je pomembno zate boš sigurno ujela user posted image , drgač pa recept od rožice lahko pr men vnovčš user posted image user posted image user posted image

rožca daj Vidu naribaj krompirčk v nogavičke pa mu dej gor, pri nas je to vedno vžalo. Upam da bo use uredu z njim, čimprej...
Tut mene je user posted image prejle klicou da ga lopatica boli pa hrbet pa da je neki omotičen, sm js sklepam da je to od antibiotika k mu ga je učerej zobar napisou. Moj pa itak ni navajen tabletou pa mu use tko hitr prime in lahko da ma tut kak stranski učinek, tut driskico je že dubu,...reučka moja boga user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 608
26.11.2009 14:26:00   
3Sonček3
sara2007 kok lepe cunice, iz pliša ane user posted image Ful so cortkane res, kumej čakam da jih še js dobim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 609
26.11.2009 14:27:57   
7lina7

Jaz sem prva za

se kr dopišem!!  na FB nekak nočejo sodelovat se mi zdi..user posted image  

2. Lina

< Sporočilo je popravil 7lina7 -- 26.11.2009 14:28:43 >

Lin@

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 610
26.11.2009 14:28:48   
rožca26
sara user posted image user posted image user posted image user posted image  jej so lepe cotice. A si jih v hm-ju nabavla? Ti pa povem, da je previjalna blazina čist po mojem okusuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kakšne maš pa oblekce, če jih maš?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 611
26.11.2009 14:30:35   
Anonimen

sara2007 kok lepe cunice, iz pliša ane user posted image Ful so cortkane res, kumej čakam da jih še js dobim user posted image user posted image user posted image

Ja večinoma. No zdej sem z nabavo cotk nehala, no edin še kaka pižamica pa ene hude jeans hlače pol pa dostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 612
26.11.2009 14:32:16   
Anonimen

sara user posted image user posted image user posted image user posted image  jej so lepe cotice. A si jih v hm-ju nabavla? Ti pa povem, da je previjalna blazina čist po mojem okusuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kakšne maš pa oblekce, če jih maš?

ja v h&m, se mi zdi, da so za tamale še zmer zakon. Oblekic nimam nič, ker jih imam od žive še ful, skoraj nič nošene zato ker naši tamali oblekice glih ne pašejo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 613
26.11.2009 14:32:57   
3Sonček3
Punce a je kera brala tole http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/rodila-ne-da-bi-vedela-da-je-noseca.html

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 614
26.11.2009 14:35:25   
rožca26

Punce a je kera brala tole http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/rodila-ne-da-bi-vedela-da-je-noseca.html

user posted image  pinju, pa sej jo je otrok brcaluser posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 615
26.11.2009 14:35:50   
Anonimen
No zdej pa evo vprašanje: Kake stekleničke boste kupile? avent, Tommie Tippee, Nuk, Nuby itd.....

Pri prvi sem imela Avent, verjetno bo tako tudi pri tadrugi. Vem pa da več kot dve flaški za začetek ne mislim kupovat - eno za mlek in eno za čaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 616
26.11.2009 14:37:59   
Anonimen

user posted image  pinju, pa sej jo je otrok brcaluser posted image

Hm ja v to jst močno dvomim, prav tako kot ena moja sošolka iz Srednje - ko do 7 meseca sploh baje ni vedla da je noseča user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 617
26.11.2009 14:41:59   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

Jaz sem prva za

2. Lina

ja  se mi zdi, bomo pa tu, itak tam še vedno ne vem kera jkera! user posted image

Ok,sma že dve! pa tam ma dve... se strinjaš s četrtkom?

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 618
26.11.2009 14:42:02   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

user posted image

user posted image

user posted image

IIIIIIuser posted image IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 619
26.11.2009 14:42:12   
Čmrlika

joj punce js sm pa šele zdej naletela na eno težavico. In sicer sm ugotovila da tale voziček PP P3 ima samo dve ročke za držat, js si pa želim da bi blo čez celo, tko da se lahko tut naslonm gor in sm tok razočarana, kr mi noben drug voziček ni všeč user posted image user posted image user posted image . Kaj mi predlagate? A bi se dalo drugačno ogrodje naročit za ta model? Zelo sm razočarana res, sploh pa nad sabo kr sm šele zdej pogruntala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poglej, če ima PP še kakšen model s celo ročko. sam je pa tko - če ni cele ročke, pol se da zložit na marelo, drgač pa ne. Obstaja od chiccota en zlo podoben voziček kot je PP, pa ima možnost narest, da maš čez celo, če pa hočeš dva roča, pa tist srednji del odstraniš. Je pa res, da je chiccotov po mojem spominu dosti bolj majav in tudi nižji. Verjemi, da se da naslonit tudi na 2 roča. Vseeno moraš gledat tudi praktičnost ... in pol ugotoviš, da ti tista sredinska prečka sploh ne manjka. Če se pa po mobiju zgovarjaš, pa voziček lahko usmerjaš tudi z eno roko pri PPju.

ena ročka je po moje zakon, je pa res da če hočeš met marelo, odpade. No, o upraljanju vozička z eno roko pa...saj veste kako sem imela probleme z PP, jem, nam ni šlo... niti približno, majal se je v eno, ročke so šle na vsaji strani za dobroh 5 cm, pa pretiravam v mnus, migat...grrr, jaz ga še vedno itak odsvetujem...

kaj pa GT3, če že hočeš pp ja ročka je v celem, se pa ne zlaga na marelo...

Tut tega GT3 mam odprtga sm ga še nism preštudirala

preštudiraj...meni je bil na začetku , ko še nisem bla nastrojena na PP user posted image  v igri,ampak  je mi bil težek, pa dost prostora zavzame, pa ko sem se postavla  da ga ppeljem, jaz pišika z manj ko 160cmm...jao, total prebikast! se me sploh ni vidlo venuser posted image

te implaste, ko  nas je kr nekaj navdušenih, pa nisi  nič gledala?

Po pravici povedano nism gledala user posted image    Sm se že kr odločla za tega bebbestil austin 3 v zeleni barvi. In če preračunam vse stroške k mi jih nanese opreme pridem do številke 536,90€. Se mi ne zdi velik. Tko da bom zdej pr tem ustrajala, dokler si spet ne premislm user posted image user posted image user posted image če si bom

mogoče si se boš, pa to je čar user posted image , če ga greš v živo gledat ti bo jo pa tega imlasta tu pokazali...no saj na tej strani jih maš, kjer boš tega nabavla, cena je še nižja pa kvaliteta krasna!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 620
26.11.2009 14:42:23   
Čmrlika

user posted image user posted image user posted image  čmrlika se je javila user posted image user posted image user posted image

tak si me vesela, user posted image  ja hvala.ma se ne morem dolgo mulit, sem že včeraj butnila en post in ti si si dovolila da si me spregledala user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, si upam zdaj, ker ne čvekam, ampak sodelujem na forumu, čvekanje... in govorim o resnih stvareh povezanih z user posted image . user posted image

Nism spregledala tvojega posta, sam si pa napisala, da se malo muliš in ne boš odgovarjala. Zato pa sm tak srečna, da zdej fajn čvekaš user posted image user posted image user posted image  Pa ti kr mirne volje povleč še v kako drugo smer ....... otroci, ....

sej sem se hecala s tistim hudičkom. user posted image  no ja, moja Taja apa zdaj spi, jaz  pijem nescafe čokolada, za kosilo imam že pol pripravljeno... uživa, mli brca, sosedje ful nekaj galamijo...še več user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 621
26.11.2009 14:42:34   
Anonimen
ufff še malo pa grem na 3D - me je prou strahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 622
26.11.2009 14:43:41   
Čmrlika
Kava v Mariboru: Predlagan je četrtek. 3.12

! Ćmrlika
2. Lina

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 623
26.11.2009 14:44:06   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

Jaz sem prva za

2. Lina

ja  se mi zdi, bomo pa tu, itak tam še vedno ne vem kera jkera! user posted image

Jst rade volje pridem, vendar imam čas samo konec tedna. Torej sobota ali nedelja.

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 624
26.11.2009 14:44:28   
7lina7

[/quote]

[/quote]

ja, valjda ... pa jaz sem že na onem seznamu za !!  user posted image user posted image    kje pa? si razmišljala kaj v tej smeri?

Lin@

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?