|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
26.11.2009 12:13:31   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

so taki ful odpičeni čevlji. beli z čenimi rožicami.. tek eden prek drugega sta zložena  v ta zgornjem pa je mala lončnica - spatifil. pa en kup dodatkov je gor nalimanih...

Sm čevelj vn dobila ja z mojimi zmatranimi očkami user posted image . Res nimam besed barvna kombinacija mi je zelo dobra in te rožice so tok lepe, sm se kr zalubla.
rožca  tebe pa ne rabi bit nč sram, usaka umetnina je nekaj posebnega, čakte da grem js kej na obisk k moji mami pa se spomnm moje slike uzet domou, da vam jih prpopam, pol boste vidle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 551
26.11.2009 12:13:41   
7lina7
 ma.. res sem vozila te čevlje po prtljažniku ene pol leta, če ne več... pa sem ji jih za dekliščino skup naštimala pa vrnila! je njena mama rekla, da dobro, da ni pustila spodnjih gat v mojem avtu, ker bi jih zdaj mela ziher za na steno..user posted image user posted image

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 552
26.11.2009 12:15:09   
3Sonček3
Dobr si se spomnla, da njene stvari uporabiš kot darilo user posted image . In bravo za kolegico k ti je pri tem pomagala. user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 553
26.11.2009 12:18:48   
rožca26

ma.. res sem vozila te čevlje po prtljažniku ene pol leta, če ne več... pa sem ji jih za dekliščino skup naštimala pa vrnila! je njena mama rekla, da dobro, da ni pustila spodnjih gat v mojem avtu, ker bi jih zdaj mela ziher za na steno..user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 554
26.11.2009 12:22:03   
7lina7
rožca,ti pa se nikar ne sramuj!!! user posted image  
saj to moje ni nič posebnega.  na slikcah bi itak naj bli venčki...sam če pa jih nimam slikanih. obljubim, da jih nekak spravim gor!! user posted image user posted image

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 555
26.11.2009 12:24:22   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

user posted image user posted image user posted image user posted image

ma, pri men je tak - zaranžiram glih vse!!user posted image    pa v šopke gre tud lahko vse - od pribora dalje.. sam taki so težki ko p***! al pa rožice zložene iz bankovcev so tud lepo darilo.

Lin@

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 556
26.11.2009 12:26:03   
3Sonček3
Aha rože zložene iz bankovcev, takega darila si js želim user posted image pa vrjamm da še katera. Škoda k je moj rojsni dan še tako daleč, za lubijev rojsni dan k ga ma zdej 10.12. pa nimam bankovcev, sm glih use potrošla user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 557
26.11.2009 12:27:39   
7lina7
sonček,a rišeš tudi? kul!!user posted image user posted image

jaz sem dolgo razmišljaja kaj podarit za božič letos. in sem se odločila, da vsakemu naredim sliko z nebesnim znamenjem. imam doma cel kup teh platen cca 15x15cm, pa čas ima zdaj tudi, tako da bom jih uporabila.

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 558
26.11.2009 12:34:04   
3Sonček3
Ja rišem tudi, sicer zdej zadnje čase bolj malo, ampak ko me pa prime bi pa namest fasade risbo nrdila user posted image . Sicer svojih idej nimam najraj risane junake "prerisujem" in sem že razmišljala da bi v sobi kjer bo user posted image na steni blo narisano tko medvedek Pu in njegovi prijatelji k majo piknik, zadej za njimi bi dva igrala tenis, miki mišek in njegova lubica bi se mal stran stiskala na klopci, pa tko no, bi znalo zelo zanimivo izpadt. To sm mislna že v svoji sobici nrdit, ampak sm si pol premislna, ker smo zvedli za user posted image . Zdej pa k živim pri user posted image nimam tko velik prostora tukej (mava zlo mejhno sobico) in nočem vlečt use svoje navlake sm, bom počakala na najino hiško pol pa navali, use bom prnesla user posted image  

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 559
26.11.2009 12:34:32   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Aha rože zložene iz bankovcev, takega darila si js želim user posted image pa vrjamm da še katera. Škoda k je moj rojsni dan še tako daleč, za lubijev rojsni dan k ga ma zdej 10.12. pa nimam bankovcev, sm glih use potrošla user posted image

To sm pa jest dobla ..................... sam je bil en problem ....................... da so bankovci med cvetjem zloženi sem ugotovila šele čez par ur. Jest sm bla pa že pušla vesela user posted image user posted image user posted image  Sm ga mogla pol prov slikat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 560
26.11.2009 12:35:27   
3Sonček3

To sm pa jest dobla ..................... sam je bil en problem ....................... da so bankovci med cvetjem zloženi sem ugotovila šele čez par ur. Jest sm bla pa že pušla vesela user posted image user posted image user posted image  Sm ga mogla pol prov slikat user posted image user posted image user posted image

Še tko lepše presenečenje ane

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 561
26.11.2009 12:38:02   
rožca26

Ja rišem tudi, sicer zdej zadnje čase bolj malo, ampak ko me pa prime bi pa namest fasade risbo nrdila user posted image . Sicer svojih idej nimam najraj risane junake "prerisujem"

oh, pol si pa taka k jest. No, edino portrete pa res dobre delam. Mam zgleda to še od svojga žlahtnika podedvano user posted image  Kar se pa tiče prerisvanja .... mamo pa to vsi v familiji fajn razvit .... se vid, da je pol žlahte hodil na gradbeno user posted image user posted image user posted image

Sm pa pred časom na voščilnice kr slikala (s pomočje teh božičnih nalepk, k majo ful hude ideje), sam mi je pa to preveč časa vzelo. Zdej smo pa na leplenju in rezanju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 562
26.11.2009 12:38:46   
rožca26

Še tko lepše presenečenje ane

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sm se pol še pol ure režala k pečen maček user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 563
26.11.2009 12:41:28   
3Sonček3
k pečen maček, evo točno ta stavek mi je mankou da se nasmejim user posted image . Si ga pa pogruntala. Portreti men ne grejo, nikol mi niso šli. Kukr sm rekla najraj mam disneyeve junake kr so res tko preprosti, srčkani, da se jim kr nemorm uprt.
Zdej vas zapuščam za nekej časa kr me tašča tera jest, ampak pridem nazaj najkasnej čez ene 20 minutk, upam da mi ne boste use pobegnle do takrat.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 564
26.11.2009 12:42:06   
rožca26
BOLEČE SRAMNE KOSTI - uh mi gre na živce, boli k user posted image . sam to je čist normaln. Enim pač bolj pritiska dojenčkova teža dol. Pa da ne govorimo o trtici, pa križu ...... komaj čakam marec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 565
26.11.2009 12:53:35   
7lina7
.. malo neumno vprašanje..mogoče..:

a morate ve tud skoz sem in tja preskakovat po foromu, da vidite nove poste??  men ostane stran zmeraj enaka. pol pa moram malo sem in tja, da vidim,če je kaj novega..   upam,da je bilo kolk tolk razumljivo..
user posted image user posted image

Lin@

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 566
26.11.2009 12:53:40   
Pikapolonica80
O ja boli ko user posted image , vstajam iz postelje pa s kavča ko ena stara mama. A veste kaj me matra, tolko enih bolečin spremlja tale nosečnost, največ se pa govori o rojevanju, jaz iz tega povzemam da je to kaplja v morje proti porodni bolečiniuser posted image user posted image user posted image  Dejte me mal potolažit, mene je poroda že od nekdaj strah user posted image . Kako bi opisale to bolečino tiste ki ste že rodile? če se sploh da opisat...Epiduralna odpade, ker si ne upam, sam zato ker sem brala o tem kaj gre vse lahko narobe, pa si mislim pa bom rajši potrpela brez...

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 567
26.11.2009 13:12:06   
7lina7
pikapolonica- ne rabi te bit strah!!!!

kdo pa previ, da bo tvoj porod tak hud??   moj 1 porod je bil šala glede na to, kaj sem pričakovala!!  ko sem rodila sem babico vprašala .če je to bilo že vse al še kaj pride!?! user posted image   pa me je samo čudno pogledala češ kaj pa bi še rada? .. rodili ste, otrok je tu... ??
v glavnem moja psihična priprava na porod je bila : ful mora bolet!  že za popadke so mi rekli, da so tak kot menstrualni krči...  zato sem čakala doma tak dolgo da so bili na 3 min - ker to ni bilo niti b od bolečine pri mojih rednih menstrualnih krčih - ko sem vsakič prvi dan ležala v krču zraven wc školjke in bruhala od bolečine..

naj te ne bo strah!! ker strah je polovica bolečine!!  manj kot te bo strah, lažje ti bo! obljubim!!

Lin@

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 568
26.11.2009 13:12:11   
3Sonček3

.. malo neumno vprašanje..mogoče..:

a morate ve tud skoz sem in tja preskakovat po foromu, da vidite nove poste??  men ostane stran zmeraj enaka. pol pa moram malo sem in tja, da vidim,če je kaj novega..   upam,da je bilo kolk tolk razumljivo..
user posted image user posted image

Tko je pr usaki, forum se sam ne osvežuje, zato če katera doda nov post je treba stran osvežit da se ti prikaže js mam ponavadi odprt še gmail zraven pa pol prec vidm če je kera kej dodala k dobim sporočilo. Tko pač je

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 569
26.11.2009 13:31:24   
7lina7
 pikapoka-user posted image   se pa strinjam s tabo, da je kr nekaj takih neprijetnih spremljav v user posted image .  kolk je bila 1user posted image fajn - brez kakršnjih koli problemov, bolečin, slabosti... je ta user posted image zdaj  grozna.  mogoče zato ker sem tud 16 let starejša..user posted image
pa je verjetno z leti težje prenašat?! kaj pa vem..   pač nismo vse srečnoce brez stranskoh učinkov... pa bo že!  vse 1x mine - bo tud teh 9 mesecev hitro naokrog - pol pa bodo druge tegobe tukaj!!user posted image user posted image

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 570
26.11.2009 13:34:08   
3Sonček3
joj punce js sm pa šele zdej naletela na eno težavico. In sicer sm ugotovila da tale voziček PP P3 ima samo dve ročke za držat, js si pa želim da bi blo čez celo, tko da se lahko tut naslonm gor in sm tok razočarana, kr mi noben drug voziček ni všeč user posted image user posted image user posted image . Kaj mi predlagate? A bi se dalo drugačno ogrodje naročit za ta model? Zelo sm razočarana res, sploh pa nad sabo kr sm šele zdej pogruntala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 571
26.11.2009 13:37:52   
3Sonček3
A ma kera izkušnje s tem vozičkom? Mi ga priporočate? A se dobi tut avtosedež zravenuser posted image joj kolk uprašanj pr men more res čist use črno na belem pisat ... ja to je pa tako... pol sm pa prepričana in neham težit

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 572
26.11.2009 13:38:15   
3Sonček3
Ja pa še link od vozička ane
http://otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-bebbestil-austin-3-zelen-i552.shtml

sm tut js ena kura

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 573
26.11.2009 13:39:27   
rožca26

joj punce js sm pa šele zdej naletela na eno težavico. In sicer sm ugotovila da tale voziček PP P3 ima samo dve ročke za držat, js si pa želim da bi blo čez celo, tko da se lahko tut naslonm gor in sm tok razočarana, kr mi noben drug voziček ni všeč user posted image user posted image user posted image . Kaj mi predlagate? A bi se dalo drugačno ogrodje naročit za ta model? Zelo sm razočarana res, sploh pa nad sabo kr sm šele zdej pogruntala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poglej, če ima PP še kakšen model s celo ročko. sam je pa tko - če ni cele ročke, pol se da zložit na marelo, drgač pa ne. Obstaja od chiccota en zlo podoben voziček kot je PP, pa ima možnost narest, da maš čez celo, če pa hočeš dva roča, pa tist srednji del odstraniš. Je pa res, da je chiccotov po mojem spominu dosti bolj majav in tudi nižji. Verjemi, da se da naslonit tudi na 2 roča. Vseeno moraš gledat tudi praktičnost ... in pol ugotoviš, da ti tista sredinska prečka sploh ne manjka. Če se pa po mobiju zgovarjaš, pa voziček lahko usmerjaš tudi z eno roko pri PPju.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 574
26.11.2009 13:42:15   
rožca26

A ma kera izkušnje s tem vozičkom? Mi ga priporočate? A se dobi tut avtosedež zravenuser posted image joj kolk uprašanj pr men more res čist use črno na belem pisat ... ja to je pa tako... pol sm pa prepričana in neham težit

sonček jest sm tista zadovoljna mamica, ki ga ima in ga ne da za noben denar user posted image  In če kupiš modularni sistem 3 v 1 dobiš zraven vse: športni del, lupinico, košaro, torbo, previjalno podlogo, prevleko za dež, za zimo pa še en del, k ga gor daš, da malega ne zebe. Skratka vse.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?