Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 14:44:30
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 ufff še malo pa grem na 3D - me je prou strah ne, zakaj, bo faj boš vidlasvojga bebija kakšen lepotec je! pol pa nam slikico pokAZALA!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 14:45:21
|
|
|
|
3Sonček3
|
Kupila bom Aventove stekleničke, jih je že moja mami uporabljala in sm nekako že navajena na njih. Sara zakaj te je strah? Sej vemo da bo use uredu in bo tvoja dušica srečna k boš vidla svojo pikico na ekrančku.
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 14:45:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 čmrlika se je javila tak si me vesela, ja hvala.ma se ne morem dolgo mulit, sem že včeraj butnila en post in ti si si dovolila da si me spregledala aja, si upam zdaj, ker ne čvekam, ampak sodelujem na forumu, čvekanje... in govorim o resnih stvareh povezanih z . Nism spregledala tvojega posta, sam si pa napisala, da se malo muliš in ne boš odgovarjala. Zato pa sm tak srečna, da zdej fajn čvekaš Pa ti kr mirne volje povleč še v kako drugo smer ....... otroci, .... sej sem se hecala s tistim hudičkom. no ja, moja Taja apa zdaj spi, jaz pijem nescafe čokolada, za kosilo imam že pol pripravljeno... uživa, mli brca, sosedje ful nekaj galamijo...še več Pridna Jst pa čakam, da Živa zaspi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 14:46:14
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 No zdej pa evo vprašanje: Kake stekleničke boste kupile? avent, Tommie Tippee, Nuk, Nuby itd..... Pri prvi sem imela Avent, verjetno bo tako tudi pri tadrugi. Vem pa da več kot dve flaški za začetek ne mislim kupovat - eno za mlek in eno za čaj. Mam Nuk in ga ne dam Pač - stara navada železna srajca. Jest Aventa nism marala, ker nedonošenčki z njo ne morjo jest. Jim je pretežka. Nuk je pa super. Vse mamice, k so mele nedonošenčka, so prešle na Nuk, ker je bla edina steklenička, k je otrokom potegnila. Pa ne vem zakaj Me smo se vse bale, da ne bodo hotl nobene, ker so bli navajeni še na porodnišnično stekleničko.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 14:48:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 ufff še malo pa grem na 3D - me je prou strah ne, zakaj, bo faj boš vidlasvojga bebija kakšen lepotec je! pol pa nam slikico pokAZALA! Ja, malo me je strah če bo vse ok, čeprav vem da more bit!!!! Seveda, ko pridem domov vam jo bom pokazala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 14:48:22
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 ufff še malo pa grem na 3D - me je prou strah A da bo pupi kej med nogicami zraslo? Sej ne bo.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 14:49:55
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 Punce a je kera brala tole http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/rodila-ne-da-bi-vedela-da-je-noseca.html TEGA JAZ NIKOL NE BOM RAZUMELA
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 14:49:58
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 ja se mi zdi, bomo pa tu, itak tam še vedno ne vem kera jkera! Ok,sma že dve! pa tam ma dve... se strinjaš s četrtkom? ja, valjda ... pa jaz sem že na onem seznamu za !! kje pa? si razmišljala kaj v tej smeri? NISEM ŠE, PREDLAGAŠ KAJ?, torej moram prestavit samo en na ta seznam,ampak zdaj spet ne vem kera si na Fb pa samo dve možnosti mam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 14:50:08
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jaz sem prva za upam, da se katera dopiše... 1.Čmrlika , predlagam na primer četrtek,zaenkrat. se kr dopišem!! na FB nekak nočejo sodelovat se mi zdi.. 2. Lina ja se mi zdi, bomo pa tu, itak tam še vedno ne vem kera jkera! Ok,sma že dve! pa tam ma dve... se strinjaš s četrtkom? Jst rade volje pridem, vendar imam čas samo konec tedna. Torej sobota ali nedelja. OK, VZAMEMO NA ZNANJE,
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 14:50:15
|
|
|
|
7lina7
|
jaz sem tud pri 1 uporabljala NUKove, pa dudice tudi, silikonske!! bila fuuuul zadovoljna! dudice imam spet Nukove, flaško pa 1 od Aventa.. še razmišljam.. itak rabim eno za hrano ( upam,da bom dojila in ne bo potrebe) pa eno za čaj. baje pa itak zdaj ni več čaj v modi, ali? no, jaz ga bom itak dajala - kumina,janež! proti krčem.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 14:50:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 ufff še malo pa grem na 3D - me je prou strah A da bo pupi kej med nogicami zraslo? Sej ne bo. Nč bat, mam račun shranjen.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 14:50:34
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 čmrlika se je javila tak si me vesela, ja hvala.ma se ne morem dolgo mulit, sem že včeraj butnila en post in ti si si dovolila da si me spregledala aja, si upam zdaj, ker ne čvekam, ampak sodelujem na forumu, čvekanje... in govorim o resnih stvareh povezanih z . Nism spregledala tvojega posta, sam si pa napisala, da se malo muliš in ne boš odgovarjala. Zato pa sm tak srečna, da zdej fajn čvekaš Pa ti kr mirne volje povleč še v kako drugo smer ....... otroci, .... sej sem se hecala s tistim hudičkom. no ja, moja Taja apa zdaj spi, jaz pijem nescafe čokolada, za kosilo imam že pol pripravljeno... uživa, mli brca, sosedje ful nekaj galamijo...še več Pridna Jst pa čakam, da Živa zaspi nš se je pa lihkar zbudil Spal je le eno slabo urco Bošček je vs rdeč v obraz
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 14:51:04
|
|
|
|
7lina7
|
sara,kar se mene tiče lahko tud čez vikend..
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 14:52:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 jaz sem tud pri 1 uporabljala NUKove, pa dudice tudi, silikonske!! bila fuuuul zadovoljna! dudice imam spet Nukove, flaško pa 1 od Aventa.. še razmišljam.. itak rabim eno za hrano ( upam,da bom dojila in ne bo potrebe) pa eno za čaj. baje pa itak zdaj ni več čaj v modi, ali? no, jaz ga bom itak dajala - kumina,janež! proti krčem. To sem tudi jst pr Živi dajala in res pomaga
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 14:52:34
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 dudice imam spet Nukove, flaško pa 1 od Aventa.. še razmišljam.. itak rabim eno za hrano ( upam,da bom dojila in ne bo potrebe) pa eno za čaj. baje pa itak zdaj ni več čaj v modi, ali? no, jaz ga bom itak dajala - kumina,janež! proti krčem. Ma ti dr. ga sračkajo z nepitjem. Sej tele tud vodo pije, ko se še doji
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 14:53:22
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 sara,kar se mene tiče lahko tud čez vikend.. sam to soboto je že zadejtana
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 14:54:44
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 no, jaz ga bom itak dajala - kumina,janež! proti krčem. To sem tudi jst pr Živi dajala in res pomaga ne vem če pomaga, ker krčkov nismo mel - mogoče pa ravno zato ne, ker je to pil
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2009 14:54:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 14:55:29
|
|
|
|
7lina7
|
kaj pa ko sem se zmerila preko trebuha.... joj joj joj... čez popek 107cm!!! prej pa 70cm.... joooooooooooooj
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 14:56:19
|
|
|
|
7lina7
|
zimska, ja kje pa hodiš?? nas lepo presenetiš vsake tolko z obiskom!! kako si kaj??
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 14:56:23
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska ojla marčice, kako ste kaj? Je kar zaimivo k vam pokukat. Upam, da ne zamerite. nč ne zamerjo, sej si mičken tud naša/njihova (tko kt jest)
|
|
[Brisano sporočilo] 26.11.2009 14:58:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 14:58:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 sara,kar se mene tiče lahko tud čez vikend.. sam to soboto je že zadejtana Jaaa, samo da ne bo moj gospod kje zafrknu pa prišel v soboto popoldan domov.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 15:05:06
|
|
|
|
Čmrlika
|
Flaške...... naša taja je imela MAM, in bom tudi pei malem zdaj omela, so mi ble ful ok...aventa, ki sem ga kupial, nisem mogla uporabljat, sploh ni znala potegnit tega cuclja.mamov je čisto drugače oblikovan, ko smo ji dali mam, je revica tak zgrabla in očke so ji kar kričale, mami kje si bla prej s to flašo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 26.11.2009 15:07:33
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7 kaj pa ko sem se zmerila preko trebuha.... joj joj joj... čez popek 107cm!!! prej pa 70cm.... joooooooooooooj ko sem bla s tajo noseča, smo na majčicah mele tud te mere na seznamu ,se bom tud jaz pol si mi dala idejo da primerjam s tajo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?