|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
26.11.2009 14:44:30   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

ufff še malo pa grem na 3D - me je prou strahuser posted image user posted image user posted image

ne, zakaj, bo faj boš vidlasvojga bebija kakšen lepotec je! pol pa nam slikico pokAZALA! user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 626
26.11.2009 14:45:21   
3Sonček3
Kupila bom Aventove stekleničke, jih je že moja mami uporabljala in sm nekako že navajena na njih.
Sara zakaj te je strah? Sej vemo da bo use uredu in bo tvoja dušica srečna k boš vidla svojo pikico na ekrančku.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 627
26.11.2009 14:45:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

user posted image user posted image user posted image  čmrlika se je javila user posted image user posted image user posted image

tak si me vesela, user posted image  ja hvala.ma se ne morem dolgo mulit, sem že včeraj butnila en post in ti si si dovolila da si me spregledala user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, si upam zdaj, ker ne čvekam, ampak sodelujem na forumu, čvekanje... in govorim o resnih stvareh povezanih z user posted image . user posted image

Nism spregledala tvojega posta, sam si pa napisala, da se malo muliš in ne boš odgovarjala. Zato pa sm tak srečna, da zdej fajn čvekaš user posted image user posted image user posted image  Pa ti kr mirne volje povleč še v kako drugo smer ....... otroci, ....

sej sem se hecala s tistim hudičkom. user posted image  no ja, moja Taja apa zdaj spi, jaz  pijem nescafe čokolada, za kosilo imam že pol pripravljeno... uživa, mli brca, sosedje ful nekaj galamijo...še več user posted image user posted image user posted image

Pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jst pa čakam, da Živa zaspi

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 628
26.11.2009 14:46:14   
rožca26

No zdej pa evo vprašanje: Kake stekleničke boste kupile? avent, Tommie Tippee, Nuk, Nuby itd.....

Pri prvi sem imela Avent, verjetno bo tako tudi pri tadrugi. Vem pa da več kot dve flaški za začetek ne mislim kupovat - eno za mlek in eno za čaj.

Mam Nuk in ga ne damuser posted image  Pač - stara navada železna srajca. Jest Aventa nism marala, ker nedonošenčki z njo ne morjo jest. Jim je pretežka. Nuk je pa super. Vse mamice, k so mele nedonošenčka, so prešle na Nuk, ker je bla edina steklenička, k je otrokom potegnila. Pa ne vem zakaj user posted image  Me smo se vse bale, da ne bodo hotl nobene, ker so bli navajeni še na porodnišnično stekleničko.user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 629
26.11.2009 14:48:06   
Anonimen

ufff še malo pa grem na 3D - me je prou strahuser posted image user posted image user posted image

ne, zakaj, bo faj boš vidlasvojga bebija kakšen lepotec je! pol pa nam slikico pokAZALA! user posted image

Ja, malo me je strah če bo vse ok, čeprav vem da more bit!!!! Seveda, ko pridem domov vam jo bom pokazala

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 630
26.11.2009 14:48:22   
rožca26

A da bo pupi kej med nogicami zraslo? user posted image  Sej ne bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 631
26.11.2009 14:49:55   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Punce a je kera brala tole http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/rodila-ne-da-bi-vedela-da-je-noseca.html

user posted image  TEGA JAZ NIKOL NE BOM RAZUMELA user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 632
26.11.2009 14:49:58   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

ja  se mi zdi, bomo pa tu, itak tam še vedno ne vem kera jkera! user posted image

Ok,sma že dve! pa tam ma dve... se strinjaš s četrtkom?

ja, valjda ... pa jaz sem že na onem seznamu za !!  user posted image user posted image    kje pa? si razmišljala kaj v tej smeri?

NISEM ŠE, PREDLAGAŠ KAJ?, torej moram prestavit samo en na ta seznam,ampak zdaj spet ne vem kera si na Fb pa samo dve možnosti mamuser posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 633
26.11.2009 14:50:08   
Čmrlika

Jaz sem prva za
upam, da se katera dopiše...user posted image

1.Čmrlika , predlagam na primer četrtek,zaenkrat.user posted image

se kr dopišem!!  na FB nekak nočejo sodelovat se mi zdi..user posted image  

2. Lina

ja  se mi zdi, bomo pa tu, itak tam še vedno ne vem kera jkera! user posted image

Ok,sma že dve! pa tam ma dve... se strinjaš s četrtkom?

Jst rade volje pridem, vendar imam čas samo konec tedna. Torej sobota ali nedelja.

OK, VZAMEMO NA ZNANJE, user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 634
26.11.2009 14:50:15   
7lina7
 jaz sem tud pri 1user posted image uporabljala NUKove, pa dudice tudi, silikonske!!   bila fuuuul zadovoljna! 

dudice imam spet Nukove, flaško pa 1 od Aventa.. še razmišljam.. itak rabim eno za hrano ( upam,da bom dojila in ne bo potrebe) pa eno za čaj.  baje pa itak zdaj ni več čaj v modi, ali? no, jaz ga bom itak dajala - kumina,janež! proti krčem.user posted image

Lin@

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 635
26.11.2009 14:50:28   
Anonimen

A da bo pupi kej med nogicami zraslo? user posted image  Sej ne bo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Nč bat, mam račun shranjen.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 636
26.11.2009 14:50:34   
rožca26

user posted image user posted image user posted image  čmrlika se je javila user posted image user posted image user posted image

tak si me vesela, user posted image  ja hvala.ma se ne morem dolgo mulit, sem že včeraj butnila en post in ti si si dovolila da si me spregledala user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, si upam zdaj, ker ne čvekam, ampak sodelujem na forumu, čvekanje... in govorim o resnih stvareh povezanih z user posted image . user posted image

Nism spregledala tvojega posta, sam si pa napisala, da se malo muliš in ne boš odgovarjala. Zato pa sm tak srečna, da zdej fajn čvekaš user posted image user posted image user posted image  Pa ti kr mirne volje povleč še v kako drugo smer ....... otroci, ....

sej sem se hecala s tistim hudičkom. user posted image  no ja, moja Taja apa zdaj spi, jaz  pijem nescafe čokolada, za kosilo imam že pol pripravljeno... uživa, mli brca, sosedje ful nekaj galamijo...še več user posted image user posted image user posted image

Pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jst pa čakam, da Živa zaspi

nš se je pa lihkar zbudil user posted image  Spal je le eno slabo urco user posted image  Bošček je vs rdeč v obraz user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 637
26.11.2009 14:51:04   
7lina7
sara,kar se mene tiče lahko tud čez vikend..

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 638
26.11.2009 14:52:25   
Anonimen

jaz sem tud pri 1user posted image uporabljala NUKove, pa dudice tudi, silikonske!!   bila fuuuul zadovoljna! 

dudice imam spet Nukove, flaško pa 1 od Aventa.. še razmišljam.. itak rabim eno za hrano ( upam,da bom dojila in ne bo potrebe) pa eno za čaj.  baje pa itak zdaj ni več čaj v modi, ali? no, jaz ga bom itak dajala - kumina,janež! proti krčem.user posted image

To sem tudi jst pr Živi dajala in res pomagauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 7lina7)
  Neposredna povezava do sporočila: 639
26.11.2009 14:52:34   
rožca26

Ma ti dr. ga sračkajo z nepitjem. Sej tele tud vodo pije, ko se še dojiuser posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 640
26.11.2009 14:53:22   
rožca26

sam to soboto je že zadejtanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 641
26.11.2009 14:54:44   
rožca26

no, jaz ga bom itak dajala - kumina,janež! proti krčem.user posted image

To sem tudi jst pr Živi dajala in res pomagauser posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem če pomaga, ker krčkov nismo mel - mogoče pa ravno zato ne, ker je to piluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 642
   [Brisano sporočilo]
26.11.2009 14:54:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 643
26.11.2009 14:55:29   
7lina7
 kaj pa ko sem se zmerila preko trebuha....    joj joj joj...

čez popek 107cm!!! prej pa 70cm.... joooooooooooooj user posted image user posted image user posted image user posted image

Lin@

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 644
26.11.2009 14:56:19   
7lina7
zimska, ja kje pa hodiš??

nas lepo presenetiš vsake tolko z obiskom!!  kako si kaj??

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 645
26.11.2009 14:56:23   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

ojla marčice, kako ste kaj? Je kar zaimivo k vam pokukat. Upam, da ne zamerite.

nč ne zamerjo, sej si mičken tud naša/njihova (tko kt jest)user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 646
   [Brisano sporočilo]
26.11.2009 14:58:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 647
26.11.2009 14:58:21   
Anonimen

sam to soboto je že zadejtanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaaa, samo da ne bo moj gospod kje zafrknu pa prišel v soboto popoldan domov.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 648
26.11.2009 15:05:06   
Čmrlika
Flaške...... naša taja je imela MAM, in bom tudi pei malem zdaj omela, so mi ble ful ok...aventa, ki sem ga kupial, nisem mogla uporabljat, sploh ni znala potegnit tega cuclja.mamov je čisto drugače oblikovan, ko smo ji dali mam, je revica tak zgrabla in očke so ji kar kričale, mami kje si bla prej s to flašo user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 649
26.11.2009 15:07:33   
Čmrlika

kaj pa ko sem se zmerila preko trebuha....    joj joj joj...

čez popek 107cm!!! prej pa 70cm.... joooooooooooooj user posted image user posted image user posted image user posted image

ko sem bla s tajo noseča, smo na majčicah mele tud te mere na seznamu user posted image  ,se bom tud jaz pol si mi dala idejo da primerjam s tajo

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?