Čmrlika
|
Pikapolonica 80. Jaz se poroda nič ne bojim, zdaj še manj kot prvič ,čeprav vem, da je lahko huje zdaj . Če ti bo kaj koristilo, strah morač čimprej potisnit vstran,.jaz sem si rekla, in vsem ki so mi kaj govorili, sem tako razlagala. saj vem da se ne grem zafrkavat tja, da je to ena hujših bolečin... tako je rečeno, in sama ne vem, kak prag bolečine imam...no zdaj že vem , tako kot ti sMA ZASE VEŠ..... JAZ SEM SI GOVORILA DA BO K, ŽELELA SEM SI EPIDURALNO, PA JE ŽAL V MARIBORU TAKRAT ŠE NI BILO MOGče skoz dobit in je blo treba brez...ups, nisem se mislila dret med samim porodom sem si govorila in predstavljala da sem z vsakim preživetim popadkom bliže cilju, i je tam moja deklica...saj me bo nehalo bolet, še se moram potrudit. pa take... mogoče komu butaste ampak meni je ratalo... še preko tega hribčka pa preko onega vala, pa sem že z njo... ti je hecno, ne? samo pomaga...in več kaj je najboljljši stavek za motivacijo...? rekla sem si, ej minilo bo, in te bolečine, pardon jaz sem sama sebi to imenovala občutek, bo minil in nikoli več ga ne bo! pa še taka lepa nagrada! jeeej. in meni je to dejansko potem v glavi bil neprijeten občutek, ne bolečina.in pol je kr minilo, taja je bla pi meni. bila sem pohvaljena... in ko sem potegnila črto, bi se zlagala, če bi rekla, da je blo neznosno...ker ni blo, ker sem sicer bla navajena malo hujših bolečin pri M,ampak ti popadki so bli razn zadnjo uro, primerljivi s tem, pa še nehali so vmes sem bla v 4 uragh gotova. kar sem si štela za uspeh. in je šlo v pozabo tud ti lahko to pozabiš kar sem napisala al pa ne...te bom vprašala po porodu sem pa zdaj ko sem imela nuhalno, Ginekologinji, na vprašanje kako je porod potekal povedala da sem si že naprej v glavi spucala in da je vse blo kot sva se s pupo dogovorili , povedala tako kot tebi...mi je rekla, zdaj bi vas morala posnet, to je temelj vsakega uspešnega oproda, bi vas prav rada kdaj citirala pred pacijentkami, če mi dovolite ... uf, sem se raspisala, ti pa se mi boš režala mogoče
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 26.11.2009 14:05:54 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|