|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
22.1.2010 13:04:33   
sandrica23
Ja tak prav fajn sem se počutilauser posted image Pa še mamin je bil tak da sem sedela lepo ravno...z mojim gorcom mi vrjetno nebi pasalo.Pa kao ne priporočajo se s kolesom vozit v nosečnosti ne?
Mi je prav škoda da smo se preselili in nimam maminega kolesauser posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
22.1.2010 13:05:31   
jannusa
PDP po menstruaciji imam 1.3.2010, vendar mi je moja G že od prvega pregleda dalje postavila PDP 10.2.2010, zaradi velikosti ploda. 6.1.10 sem bila na UZ v porodnišnici in so mi potrdili PDP 10.2.10. Ne vem kako je to mogoče, a tako pač je. Če bi bilo po moje, bi najraje rodila v času počitnic, da mož ne bi rabil skrbet za naše tri pamže, ampak bi lahko bili na počitnicah pri babici.
Morda pa so se G zmotili in se s katero izmed vas vidim v mb porodnišnici celo marca.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
22.1.2010 13:06:30   
sandrica23
Zdaj pa grem malo na uho,pol pa po malega pa direkt sankat!(jaz ne,da nebo pomoteuser posted image )

BRANKA28...Danes ko praznuješ pa te kr ni tu!Ti lumpa!

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
22.1.2010 13:20:19   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: sandrica23

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Sandrica23... take zgodbice pa si jaz ne želim user posted image  samo tega ne...prosim...sem se nasmejala, frajerka še gre na kolo tik pred rojstvom...lan je bil pa pravi lump...user posted image

Če ti po pravici povem,sem se bolj varno počutila na kolesu,ko pa peš...pa še hitreje sem prišla vsepovsod user posted image user posted image

user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
22.1.2010 13:20:25   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

čmrlika:)
v mb sem rodila ja. predinovo pesem so sukali. verjetno enkrat, ampak jaz sem se zbujala in zaspala v tistih treh minutah..pa se mi je zdelo, da je kr celo noč ena in ista pesem.
so mi dali malega k meni, ko sem še ležala v porodni. moj je šel domov, sestre in doktorji pa tudi ven, tako da sva bila sama. in takrat je bila gorska roža od šifrerja. to mi je pa ena tako lepa pesem, sučejo jo na radiju samo sred noči, velikokrat se zdaj zbudim, ko je ravno ta, in vedno me bo na porod spomnila. in vedno sem cela solzna ko jo čujem:)

drugače pa je bilo pol do večera tistega dne kao vse ok. potem pa je začel mali ful jokat in nekaj z rokicami trzat. že prej je bilo nekaj narobe, je bruhal, pa ni hotel jest...sestre so hodile gledat, naj mu prst v usta tiščim, da kao nima razvitega refleksa, bla bla..hvala bogu da je zvečer kolegica z intenzivne prišla in ga odpeljala. še danes sem hvaležna, ker ostalim se ni zdelo nič sumljivo, pač se joče... kisika je imal pod 80, neko infekcijo, (sem ravno včeraj izvide brala), 4 dni je bila cela panika okoli ujega. pediatri v sobi so me v intenzivno nagajali, naj bom ob njem, na intenzivni pa ven, da jih motim. to mi je bilo groooozno grooozno. kolegica tiste dni ni delala, jaz cela prestrašena, niso mi vedli nič povedat, ker sami niso vedeli kajm u je, doktorji so me ustavljali po bolnici in spraševali...kriza totalna. potem je dobil diagnozo možganska razdražljivost. smo imeli par kontrol in je vse ok. razen zdaj po treh letih včasih to sumim, ko se mi iz trme po tleh meče:( v glavnem, doktorji so krivili moj pritisk v nosečnosti, noben pa ni omenjal moje dooolge porodne zgodbe, tisto je bilo čisto brez pomena...

v glavnem, ne lepi spomini. šla bi rodit kam drugam, vendar...dokler je vse ok, je povsod dobro. če ni, morajo vsaj intenzivno nego imeti...
ampak, konec je le dober. ga vsak dan nalupčkam, da se mu kr moti verjetno:))))

Bogica, kaj ste prestali... user posted image user posted image Zdaj bo drugače, boš videla! user posted image  ja možgani, mi smo preživeli najbolj grozno moro z mojo nečakinjo in podobno kot pri tebi ,je bla vse kriva moja sestra, oni in njoihovo pocanje nič...ampak je to druga, precej huda, zgodba ki za nas zdaj sploh ni primerna...na SREČO in na veliko presenečenje  stroke se je končala srečno. user posted image

Predin ,ja... veš da sploh nisem pomislila da si se tatk v treh minutah mogoče zbujala...sem čisto not padla, pa mi je blo hecno...

si maariborčanka ti?

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
22.1.2010 13:20:28   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

branka28 vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajboljše !!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

te pa še tukaj, sem ti ravno na FB voščla, lepo praznuj!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
22.1.2010 13:20:37   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

dan!

tak... jaz pa danes ziher pakiram torbo!! user posted image sem ponoči imela popadke dobre 3 ure, pa so se ustavili.
že proti večeru me je bolel križ za znoret in se je pol še samo stopnjevalo ( pa sitna sem bila user posted image ). pol pa okrog 22.30 začne trebuh trdet... pa spet... pa zraven še v križu štihat in spredaj krči podobnim mestrualnim... hm?? pa so bili kr neprijetni. sam tak malo na 10min, pa pol na 5min, pa na 3min, pa spet na 15min. v glavnem tak gor pa dol po časovni lestvici... user posted image pa je bil ta čas čisto pri miru - kar mu ni podobno, ker je nočna ptička in v tem času raztura.po 3urah pa se je umirilo. in kakih 15min po zadnjem jeuser posted image začel brcat..
moram priznat, da se tak v 1user posted image ni začelo!! .. al pa sem pozabila.user posted image takrat so lažni izgledali tak, da mi je sam trebuh trdel - ni bolelo in nič podobnega. pa tud tisti prvi popadki pred porodom niso boleli, niti niso bili neprijetni.. ti včeraj pa... huh!

preventivno čistim stanovanje ( tak na izi) pol pa pakirat! :)

da še tu kako rečema... mene je dajalo tud včeraj... pa je minlo ponoči je bil mir,zdravko pa pravi danes da je oki toki .user posted image  samo v nahrbtniku sem te šišnila, ga mam že od prejšnjega tedna spakiranega...ziher je ziher...user posted image  grem pa jaz tudi likat zdaj one male cotike....user posted image

ti pa te glej na uro ne, da ne boš zamudila...user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
22.1.2010 13:20:39   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Dobro jutro!

Sm glih pršla od zobarja k mi je spet menjou trakec in ... da se pohvalm da je boljše, bezgavka se je vrnila nazaj v normalno stanje tko da lahko normalno jem.
Prstane sm mogla dat dol iz prstkov ker so šli že kr na tesno in ne upam raskerat pa jih kr gor pustit, tko da bojo do oplahnitve prstkov počakali na verižici (ja nemorm se ločt od njih).
Ponoči sm mela tok hude bolečine v kolkih da dlje kot pol ure nism mogla spat na enem boku user posted image .
V sredo sm poslala papirje na zavod za transfuzijo in danes sem že dobila set domov user posted image user posted image user posted image ful so hitri. Saj nekje user posted image user posted image user posted image .

Tele nepremočljive podloge za na posteljo smo mi kupili v zdravstvenem domu k majo neko trgovino, nevem pa kako se imenuje. Najprej smo jih uporabljali za psičko da ni lulala po celem stanovanju, zdej pa ko se je navadla vn hodt pa jih je ful ostalo, pa jih bom js ponucala.

lakaya user posted image user posted image user posted image za pregled
čmrlika tvojga ZS pa nism dobila user posted image user posted image user posted image pa user posted image user posted image user posted image za pregled
lenčy user posted image user posted image user posted image za odločbo in nakup
jannusa dobrodošla med nami, a si se zmotila glede PDP-ja?

sem zdaj še enkrat poslala

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
22.1.2010 13:25:09   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Čao user posted image !
He he, Lina, jaz sem tudi videla, da bo treba mal premaknit zadeve, me je včeraj nekaj čudno ščipalo downstairs pa koma sem bila. Kot bi mi kak morakvar izpil vso energijo user posted image Dans je OK, sam tale trebuh mi trdi kot da ne bi imel kaj drugega počet. user posted image Sploh ne more verjet, kolk je to trdo, same mišice, a ne user posted image Ti kar spakiraj, da boš bolj mirna, ampak še nikamor it, še par tednov počakaj. Jaz sicer nisem in še ne bom pakirala, sem pa naročila previjalno in še par drobnarij pri Recinkotu. Ker ko bo previjalna, pol bom pa likala in ko bo zlikano, bom lahko sortirala user posted image Etapni cilji user posted image
Sem mislila dans v PO na predavanje o epiduralni, pa sta šele zdaj prišla parketarja, joj te obrtniki in njihova točnost user posted image in moram čuvat hiško, ker se gre baka frizirat. Pa drug teden, saj je še čas. Pa saj si niti ne želim EA, se mi pa zdi fajn, da sem seznanjena, če me slučajno kaj zagrabi.
user posted image user posted image user posted image za vse porodne zgodbe, bravo punce, zelo lepo napisano.
Set za odvzem popkovnične krvi sem dobila včeraj, so res ažurni. Tudi mene jezi, ker za vikend ne obratujejo, bomo pač med tednom rodile, pa bo user posted image
Sonček - fajn, da je bolje z zobom in bezgavko, zdaj pa naj da mir!!! Prstane sem pa jaz že zdavnaj morala dol pometat, pa so kar v predalu. Pol po 30. nisi več tolk sentimentalen user posted image
Jannusa -welcome user posted image (tudi če si februarka user posted image )

zakaj si ne želiš EA? user posted image  je fajn , ko si seznanjen, ja...greš prvič rodit...? jaz sem bla pred dnevi na predavanju včeraj na razgovoru in podpisu za EA, ti povem stavek, ki nam ga je rekla...pustite si odprte možnosti, nikoli ne veste kaj vas čaka...user posted image  nko si enkrattam ti pa roke tud ne zvijajo da ti jo dajo če si premisliš...

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
22.1.2010 13:25:15   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

IZVIRNO SPOROČILO: sandrica23

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Sandrica23... take zgodbice pa si jaz ne želim user posted image  samo tega ne...prosim...sem se nasmejala, frajerka še gre na kolo tik pred rojstvom...lan je bil pa pravi lump...user posted image

Če ti po pravici povem,sem se bolj varno počutila na kolesu,ko pa peš...pa še hitreje sem prišla vsepovsod user posted image user posted image

Ena prijateljica se je na vse CTG-je in po drugih opravkih vozila s kolesom, ji je ful ustrezal položaj, ginekologa je pa skor kap sunla, ko jo je videl user posted image

mi je hecno, jaz še na njega oziroma čez njega noge ne bi mogla dat user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
22.1.2010 13:25:18   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: jannusa

PDP po menstruaciji imam 1.3.2010, vendar mi je moja G že od prvega pregleda dalje postavila PDP 10.2.2010, zaradi velikosti ploda. 6.1.10 sem bila na UZ v porodnišnici in so mi potrdili PDP 10.2.10. Ne vem kako je to mogoče, a tako pač je. Če bi bilo po moje, bi najraje rodila v času počitnic, da mož ne bi rabil skrbet za naše tri pamže, ampak bi lahko bili na počitnicah pri babici.
Morda pa so se G zmotili in se s katero izmed vas vidim v mb porodnišnici celo marca.

o še ena mariborčanka... user posted image

(odgovor članu jannusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
22.1.2010 13:26:14   
Čmrlika
Uf se vidi da nisem rabla v službo, mislim da sem preveč klepetala danes...grem res likat one maje cotike...user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
22.1.2010 13:47:16   
3Sonček3
čmrlika  sm dobila tvojo številko, je že shranjena v telefonu user posted image  user posted image  user posted image .

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
22.1.2010 17:19:38   
rožca26
Ojla!

Se vam na hitro oglašam, ker sem crknjena sto na uro al pa še več. Dans smo dopoldne naredili ogromno - avto smo zaaral in naslednji teden ga dobimo. Je prišel celo še 300 eur manj kot je bilo prvotno računano user posted image user posted image user posted image . K smo pa prišli v Domžale, me je pa lubi pelal še k simobilu, da mi je kupu nov mobiček za roj. dan user posted image user posted image user posted image  Je prov fejst izbira, ker ne rabim navodil brat, saj je tak ajnfoh user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, dans se je naš ata fajn iztrošil oz. je iztrošil svojo denarnico. Bošček. Sam je treba, kaj češ user posted image

Drgač pa čmrlika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za v tvojem primeru zelo uspešen pregled. Da ni šlo naprej, je to zelo spodbudna novička. Da bi le tako ostalo do roka. user posted image

Branka28 - vse naj naj. Da bi bil preostanek nosečnosti še naprej super, porod expresen, pupika pa zdrava, vesela in nasmejana.

Jannusa - dobrodošla med nami user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
22.1.2010 17:51:13   
vekybel
branka28 čestitke tudi z moje strani, veliko zdravja, ljubezni in sreče. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
22.1.2010 18:11:55   
branka28
Ojla!

Hvala vsem za lepe želje!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
22.1.2010 18:12:51   
3Sonček3
rožca use pohvale tvojmu lubiju user posted image  user posted image  user posted image .
Vidm da vas je že use ujeu vikend in bo zatišje tko da tut js šibam, bom pa pršla še kej pokukat če je keri dolgčas

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
22.1.2010 18:20:38   
vekybel
ja ma res, nikjer nobene a meni dolgčas user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
22.1.2010 18:38:50   
Anonimen
ja ma res, nikjer nobene a meni dolgčas

no sej sem jst tukiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 4519
22.1.2010 18:40:14   
vekybel
No vsaj ena user posted image .
Kaj počneš? Odštevaš dneve počasi a?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
22.1.2010 18:41:18   
Anonimen
počasi pa resuser posted image user posted image user posted image

zdej že komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 4521
22.1.2010 18:45:42   
vekybel
Veš kaj sem pa zvedla da na našem koncu-štajerska ne delajo zunanji obrat dojenčka a ti veš kaj o tem?
Ker moj user posted image  je še vedno obrnjen v medenični vstavi in teško verjamem da se bo obrnil, ker me njegova glavica skoz tišči pod joški user posted image . In sem se malo pozanimala po netu kako in kaj in sem najdla eno punco na forumu ki mi je napisala da na tem koncu ne delajo ZO pač da imaš na izbiro CR ali na ritko rodit user posted image  Jz na ritko rodit sigurno ne grem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
22.1.2010 18:50:48   
Anonimen
Veš kaj sem pa zvedla da na našem koncu-štajerska ne delajo zunanji obrat dojenčka a ti veš kaj o tem?
Ker moj je še vedno obrnjen v medenični vstavi in teško verjamem da se bo obrnil, ker me njegova glavica skoz tišči pod joški . In sem se malo pozanimala po netu kako in kaj in sem najdla eno punco na forumu ki mi je napisala da na tem koncu ne delajo ZO pač da imaš na izbiro CR ali na ritko rodit Jz na ritko rodit sigurno ne grem.

jst tudi mislim da ti bodo naredli cr oziroma sem skor prepričana.

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 4523
22.1.2010 18:51:06   
7lina7
veky
poglej na spletno stran UKC maribor, mislim, da sem zadnjič ravno brala o zunanjem obratu,ki ga delajo v mb..

Lin@

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
22.1.2010 18:52:08   
Anonimen
Ker moj je še vedno obrnjen v medenični vstavi in teško verjamem da se bo obrnil, ker me njegova glavica skoz tišči pod joški . In sem se malo pozanimala po netu kako in kaj in sem najdla eno punco na forumu ki mi je napisala da na tem koncu ne delajo ZO pač da imaš na izbiro CR ali na ritko rodit Jz na ritko rodit sigurno ne grem.

jst tudi mislim da ti bodo naredli cr oziroma sem skor prepričana.

mogoče boma pa na koncu skor isto v P. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?