|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
23.1.2010 10:08:42   
Jessy
Evo mene iz trgovine! Mi je bilo malce nelagodno, ker sem tam srečala svojega G, jaz pa na bolniški. user posted image  Ne vem, kaj si je mislil.

Pred odhodom v trgovino je Neja želela, da sprobava dojenčkovo banjico, da bova videli, kako deluje senzor vode. In kaj ugotovim? Da je banjica počena! user posted image  Zdaj pa ne vem, al sva tako kupila, ali smo jo že mi poškodovali, čeprav mi ni jasno s čim bi jo. Pišuka, me jezi. 20 € je pa le 20 €. Bom počakala user posted image , da pride iz službe, morda kaj natuhta, kako bi se to popravilo.

MMS bi jaz nastavila s pomočjo navodil. Če ti nobena ne bo znala pomagat, ti bo lahko moj user posted image  povedal, ko pride iz službe, saj je stručko za telefone (ima tudi Simobil in servis telefonov).

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
23.1.2010 10:41:59   
lucika
mms, ko sem jaz dobila nov telefon, sicer na tušu, sem morala poklicat in so mi poslali neko kodo. sama ne bi mogla nastavit...zato se ne matraj in pokliči tja, od koder imaš telefon.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
23.1.2010 10:47:26   
vekybel
rožca26 za MMS moraš klicat na brezplačno si mobilovo številko-info in ti oni povejo neko šifro pa postopek kako gre.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
23.1.2010 11:41:04   
Anonimen
sara2007 zanimiva zgodba in dolga , ja ni kar tako rodit a ne .

Ah jst sem se pred porodom tolažila, da notri ziher ne bo ostala. In res niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 4554
23.1.2010 11:42:36   
Anonimen
sara - tudi tebi hvala za zgodbico Je pa kar divja, huh Kdaj pa delata otroke, da so tk veliki

Konec tedna, ko vsi počivajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
  Neposredna povezava do sporočila: 4555
23.1.2010 16:03:19   
lenčy
kje pa ste danes vse?user posted image sj se hecam, kr bodte s svojimi dragimi, js sm trenutno ostala sama...

danes mi je mami prinesla primerke kvačkanih kompletkov in dekic, ker je čist nora nanje. za dekice sm ji itak povedala, da lhk dve naroči, zdj hoče pa še to, da mam kompletek za iz porodnišnice tko da se bom verjetn kr vdala pa naj ga naroči. sm škoda mi ga je, ker ga ne bom mogla dolg uporabljat, glede na to, da hmal toplo....

grem zdj gledat hells kitchen, jih je zanimivo gledat.... ve pa pridne boditeuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
23.1.2010 16:13:18   
lorelaj*
Vekybel, jaz sem imela na zadnjem UZ-ju user posted image tudi še v medenični vstavi. To je bilo 5. jan. in sem skoraj 100 % prepričana, da se še ni obrnil, ker ga že ves čas isto čutim. Takrat mi G ni še nič rekel, da bi bila kakšna panika, imam pa 2. 2. spet UZ, pa bomo videli. Zunanji obrat so delali moji svakinji in je bilo čisto OK. Bolelo je menda kar precej, ampak rodila je pa potem normalno (pa še kar precej čez rok). Tako da bom šla jaz tudi probati, če se ne bo še obrnil. Mislim pa, da imamo še nekaj časa. Itak ti delajo ZO šele po 37. tednu.

Plamen, a veš, da mene zadnje dni tudi noro srbi trebuh. Pa tudi kremice nič kaj dosti ne pomagajo. user posted image

Lep vikend vsem ...

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
23.1.2010 16:40:26   
Jessy
Jaz sem tudi tu. Sem že večkrat pokukala, če se je katera javila, pa je vse v mirovanju, zjato sem šla v posteljo in zalegla za uro in pol, ker je bil tak mir, saj je tašča peljala Nejo s seboj, ko je šla na obisk.

Srbenje trebuha je lahko tudi znak, da bodo lahko strije. Fajn si dajta mazat, pa bi moralo biti bolje. Jaz imam en kup sredstev za mazanje in sicer karitejevo maslo iz L'occitane, pa Mandljevo olje od Justa, pa Dove masleno kremo, tako da se izmenično mažem z vsemi, čeprav sem prepričana, da je daleč najboljše ravno karitejevo maslo, ampak se mi zdi škoda dat še 30€ za ta mesec in pol, kar mi še manjka do poroda. Ga imam pa samo še za nekaj mazanj.

Lorelaj, meni se v prvi nosečnosti plod ni obrnil vse od 27. tedna naprej. Nekje do 34. tedna še upajo, da se obrne, potem je pa za prvorodke zelo malo možnosti, da se obrne. Držim pesti, da se ti obrne.

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
23.1.2010 19:40:13   
Anonimen
Evo da se malo ohladimuser posted image user posted image user posted image

Danes sem pa tok jezna na trgovni Buši, da bolj ne bi mogla bit. V tej imenovani trgovini sma z mojim gospodom kupila že marsikatero stvar, ki ni bila glih poceni -  bugabooja, pa dodatke, pa zimsko vrečko, pa ostale ****rije......pa pustila tudi kar nekaj EUR tam.
In ker sem zvedla, da vrtijo reklamo, sem si hotela nabavit Stokkeja Explory, ki je znižan iz 1000eur na 600eur. Jih pokličem, pa povem kakšna je situacija, moža med tednim ni, če lahko pošlejo, da plačaš po povzetju. In kakšen je njihov odgovor: Da ne. Direktorica ne pusti.
Mislim tolikokrat sem že naročala po povzetju, plačala redno na koncu pa takouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To pa imaš v zahvalo ker si redna stranka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4559
23.1.2010 19:43:00   
Anonimen
ALOO pa PUNCE kaj je zdaj to????

A je spet štrajk? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4560
23.1.2010 20:00:36   
lenčy
evo mene tleuser posted image
js sm bla zdj prvič v tej trgovini in sm bla tud mal razočarana, ker ful robe niso imel in je tud ne bodo mel do marca oz. sploh ne vejo kdaj. js pa tko zainteresirana za dekiceuser posted image

sara2007 praviš, da tvojega moža cel teden ni-k je mogoče šofer? upam, da ne zameriš za vprašanje....user posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
23.1.2010 20:19:08   
MiaSophia
Živjo punce,
da še jaz kakšno rečem user posted image , pa čeprav mi ravno ni do smeha, ker se doma borimo z trmo user posted image in prav zares ni fajn...
Menda bo že minilouser posted image .
Drugače pa sem v tem tednu bila dva dni v bolniški, ker me je v spodnjem delu trebuha kar precej špikalo. Prvo vprašanje, ki sem ga dobila pri zdravnici je bilo: ali dvigujete svojega prvega otroka? Ja seveda ga, a neuser posted image Zdaj je to recimo da mimo, me pa tudi tako kot vas, buši srbi in olja in kremice pomagajo za hip ali dva...
Komaj čakam pregled 29., ko bova merila user posted image in preverila položaj.
Lepo preživite ostanek vikenda, čim več dobre volje in čim manj obračanja ponoči user posted image

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
23.1.2010 21:25:13   
Anonimen
evo mene tle
js sm bla zdj prvič v tej trgovini in sm bla tud mal razočarana, ker ful robe niso imel in je tud ne bodo mel do marca oz. sploh ne vejo kdaj. js pa tko zainteresirana za dekice

ma ja, sej v bistvu ni to nič novega.
jst sem si hotela kupit torbo od bugabooja, pa je niso imeli, pa sploh ne vedo, kdaj jo bodo dobiliuser posted image user posted image user posted image user posted image
pol sem spraševala za cameleona, spet nimajo pojma.
že novembra sem naročila beeja, pa ga še zdj ni, mislim noooouser posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4563
23.1.2010 21:45:21   
Anonimen

A je spet štrajk?

NO če pa vi štrajkate bom pa še jst začelauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4564
23.1.2010 21:48:32   
zoey
Sara - a ti vozičke kopičiš???? user posted image user posted image user posted image user posted image Si jih v 2 postih tok naštela, pa vem, da maš še od Ž. vsaj 1 ... sej maš sam 2 roki!!!! user posted image user posted image user posted image
Kar se tiče vikendov - mi2 sva našga med tednom naredila, tk da upam, da bo mičkn, no tak po JUS-u user posted image user posted image Ima pa nov nick - Kamenko in je atatu kar všeč tudi kot ime, pravi da jih nis dost. Hm, le zakaj user posted image Sva šla dans na sprehod in sem mislila, da mi bo trebuh razparal, sem se morala par-x ustavit. Se prav staro počutim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
23.1.2010 21:49:53   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

A je spet štrajk?

NO če pa vi štrajkate bom pa še jst začelauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ijoj, medtem ko pišem, se takele stvari dogajajo, težko je, k ne morš met vsega pod kontrolo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
23.1.2010 22:15:16   
plamen
Hello!

Evo mene za par minutk. Možek bere knjigico o dojenčku. Danes smo imeli tako sončno v GO, res lepo in upam, da bo jutri tudi. Sem se prav grela 1.5h na njemuser posted image

Rožca - mali ima vozek Bebeconfort Hightrek, jaz pa Corsicouser posted image te pokličem, ko bom doma, pa se zmeniva. Aja RD sem mela prejšnji teden, saj si mi voščila na FBuser posted image

bušija si mažem, zanekrat dobro zgleda. Upam, da bom te sreče kot moja sestra, imela je večji, ampak res večji buši od mene in nima nobene strije. Jaz imam mandljevo olje in sem zadovoljna.

Teli v Bušiju so pa resuser posted image !!!

Grem še mal info za hiško iskat, pa bo ura za spat. To je pa tko, ko smo brez TVuser posted image , pa net prek telefona.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
23.1.2010 22:25:53   
Anonimen
Sara - a ti vozičke kopičiš???? Si jih v 2 postih tok naštela, pa vem, da maš še od Ž. vsaj 1 ... sej maš sam 2 roki!!!!

V bistvi ima Živa dva- Quinny Buzz, ki je kot nov in je na postrešju ter Bugabooja Beeja.
Za tadrugo sem pa klicala za cameleona, ampak moj navija za beeja, ker noče delat razlike. In ga je v bistvu že on naročil novembra. No dopade se mi pa tudi stokke in je zdaj tudi kr znižan, ampak ne bo nič kr to velja samo do srede, v bc se pa za tisto barvo ko bi jst rada, čaka 3 mesece.
Upam, da sem ti razjasnila, da vozičkov ne kopičim, ampak ga rabim, da se konec tedna ne bom z mojim gospodom kregala, kateri bo imel bbja, ko bomo šli na sprehoduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
  Neposredna povezava do sporočila: 4568
23.1.2010 22:35:15   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Sara - a ti vozičke kopičiš???? Si jih v 2 postih tok naštela, pa vem, da maš še od Ž. vsaj 1 ... sej maš sam 2 roki!!!!

V bistvi ima Živa dva- Quinny Buzz, ki je kot nov in je na postrešju ter Bugabooja Beeja.
Za tadrugo sem pa klicala za cameleona, ampak moj navija za beeja, ker noče delat razlike. In ga je v bistvu že on naročil novembra. No dopade se mi pa tudi stokke in je zdaj tudi kr znižan, ampak ne bo nič kr to velja samo do srede, v bc se pa za tisto barvo ko bi jst rada, čaka 3 mesece.
Upam, da sem ti razjasnila, da vozičkov ne kopičim, ampak ga rabim, da se konec tedna ne bom z mojim gospodom kregala, kateri bo imel bbja, ko bomo šli na sprehoduser posted image user posted image user posted image

Ahaaaa, zdaj pa razumem, v najslabšem primeru boste imel 3 vozičke za eno bebico in eno hodečo bejbiko. Ampak absolutno podpiram mirne družinske vikende in gospodovo zadovoljstvo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
24.1.2010 9:39:03   
Jessy
No, kaj je zdaj to s klepetanjem? A ne bomo več al kaj? Teh 17 strani bi morale napolniti, kaj pravite?

Pravkar sem se zvalila iz postelje in sem pojedla čokolino, kot že zadnjih nekaj mesecev vsako jutro. A ni to čudno, da mi drug zajtrk sploh ne potegne, le o čokolinu sanjam in komaj čakam, da ga pojem. user posted image

Včeraj zvečer smo bili še na praznovanju roj. dne, tako da smo se še pošteno najedli.

Moj mi je včeraj prinesel tudi domač teran, ker baje je dober za železo. Tako ga bom skušala pri kosilu en kozarček, čeprav ga tako piti nisem vajena.

V glavnem, oglaste se kej!

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
24.1.2010 9:42:12   
Anonimen
jessy...hvala enako za čokolino...jst bi tud zjutrej sam čokolešnik jedla, mi najbolj pašeuser posted image . Sicer sem ga pa pomoje že celo srednjo šolo vsak dan za zajtrk papcala pa mi še kar ni presedeluser posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4571
24.1.2010 10:04:04   
rožca26
Dobro jutro! user posted image

Kako ste? Jest sm taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak boga. Sej ne maram tarnat, sam mam pa tak močen glavobol, da je groza. Kolikor se jest spomnim, nism še nikoli imela tako močnega. Da ne govorim o tem, da imam jest res redko glavobole. Pa ponoči mi je bilo slabo ... Da ne govorim, da sem včeraj zvečer zelo slabo videla, pol ko sem pa končno spregledala, se je pa začel ta hudi glavobol.
Sm si merla pritisk, pa mam čist normalnega user posted image  No, v primerjavi s prejšnjimi dnevi je višji, sam za običajne ljudi čist normalen 106/71 - zgornji celo znižan.
Ah joj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Plamen, zakaj pa mi nisi rekla, da corsico kupuješ???? Bi meni lahka rekla, pa bi komot posel zrihtale user posted image user posted image
Jest moram pa zdej kupce najdit, da se je losam, ker do 30.1. ga mormo prevzeti. Da ne govorim, da moram zrihtat še zavarovanje. Sej agenta sem že klicala, tak da je v nizkem štartu, sam kej več pa tudi ne moram naredit. V najslabšem primeru bom mogla corsico odjavt od prometa ... Joj bom še delala ta teden user posted image
Dons sm pa mislila nekaj cunjc polikat in jih pospravt, sam kaj k se mi ne da user posted image user posted image user posted image , pa ta glavobol.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
24.1.2010 10:12:38   
Jessy
Rožca, meni si sumljiva, da imaš migreno. user posted image  Vem, kako hudo je to. Pomagaj si z lekadoli, pa počivanjem v temnem prostoru.

Nosecka24, jaz sem tudi že od konca osnovne šole nora na čokolino in ga velikokrat jem, pa se mi še ni uprl. Zdaj, ko sem noseča, pa se ne spomnim, da bi sploh kdaj kaj drugega jedla za zajtrk. user posted image  Edino, ko sem bila v začetku septembra v šoli v naravi sem jedla tudi drugo, saj je bil čokolino le 1x na meniju. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
24.1.2010 11:02:35   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: lorelaj*

Vekybel, jaz sem imela na zadnjem UZ-ju user posted image tudi še v medenični vstavi. To je bilo 5. jan. in sem skoraj 100 % prepričana, da se še ni obrnil, ker ga že ves čas isto čutim. Takrat mi G ni še nič rekel, da bi bila kakšna panika, imam pa 2. 2. spet UZ, pa bomo videli. Zunanji obrat so delali moji svakinji in je bilo čisto OK. Bolelo je menda kar precej, ampak rodila je pa potem normalno (pa še kar precej čez rok). Tako da bom šla jaz tudi probati, če se ne bo še obrnil. Mislim pa, da imamo še nekaj časa. Itak ti delajo ZO šele po 37. tednu.

....v katerem tednu si ti? Jz čisto dvomim da se bo obrnil, ker v 33t bi že mogel bit obrnjen več ali manj.
Kje pa je delala svakinja ZO? Se ga malo bojim da ne bi kaj naredili otroku, ker vse to je na silo delano, ne vem res.

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
24.1.2010 11:05:01   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Lorelaj, meni se v prvi nosečnosti plod ni obrnil vse od 27. tedna naprej. Nekje do 34. tedna še upajo, da se obrne, potem je pa za prvorodke zelo malo možnosti, da se obrne. Držim pesti, da se ti obrne.

....ja sej se mi je zdelo, mi pa vstopamo danes v 35 teden in mislim da se ni obrnil ker čutim po brcikah. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?