|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
22.1.2010 10:27:07   
jannusa
Lepo pozdravljene bodoče mame.
Upam, da se vam lahko pridružim... Sem nova na forumu, zato pa se že tretjič pripravljam na novega člana. PDP imam 10.2.2010. Moja dva sončka sta stara 8 (Nuša) in 3 leta (Jan), zdaj pa naj bi dobila še sestrico.
Vesela sem, ko prebiram vaše zgodbice, saj me marsikatera spominja na moje dogodivščine. Sama lahko povem le, da je vsaka nosečnost drugačna in tudi vsak porod je drugačen.
Lepo se imejte.

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
22.1.2010 10:43:09   
Jessy
Jutro!

Sem spet zgodnja, a ne? user posted image  Po moje še medvede z zimskim spanjem nesem.

Sicer sem pa danes slabo spala. user posted image  Spat sem šla šele ob 1h, ker sem do takrat brala revije Novorojenček, Mama, Nosečnost.user posted image Ko sem ravno zaspala (okrog 2h), pride Neja k meni, ker ko je šla lulat, je potem v najino sobo zavila, s tem, da sem ji morala it iskat še njenega medvedka in ugasiti luč v njeno sobo. Potem se je pa peštala k meni kot vrtavka, škripala z zobmi, prostora skoraj nisem imela in sem čez 1 uro obupala, šla zbudit mojga, ki je zaspal na kavču, da naj jo nese nazaj v posteljo. No, ob 4h sem še gledala na uro, ker sem se popolnoma predramila. Potem sem se spet zbudila ob 6h in ob 8h za na WC. nič od noči, se mi zdi.

Se strinjam, da bi me, ki smo na začetku, morale imeti že vse poštimano. Midva greva danes popoldne v Ljubljano po še nekaj stvari in upam, da tudi kompletek dobim.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
22.1.2010 11:11:11   
Jessy
Poštar mi je pravkar dostavil set za odvzem popkovnične krvi! user posted image user posted image user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
22.1.2010 11:50:25   
vekybel
jannusa seveda si dobrodošla med nami. Bravo user posted image user posted image user posted image
Se pravi da zelo po malem že šteješ dneve. Javi nam se večkrat.

Pri nas spet po malem sneži in je prav lepo.
Kaj kuhate danes ženske?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
22.1.2010 12:10:56   
Čmrlika
Dan še enkrat, aja prej je blo d. jutro...user posted image

Nisem rabla po pregledu v službo, jej! evo sem doma, pa se spravljam likat cotike za bejbija...  

drugače pa... sma mela Uz...pikec ma 2 kilci, vse ok, štima, odprto je pa isto kot je blo, ni nič govorl še v kakih merskih enotah...user posted image  pravi da sem pridna in kr tako naprej pa bom na rok rodila user posted image
ko bi le... sem pa napotnico za P že dobila...user posted image , pa razpredelnico za gibe štet, ki je spet ne bom uporabljala.user posted image

grem prebrat kaj je novega...hvala vsem ki ste prebrale mojo porodno zgodbo za pohvale! želim vam vsem, da bi vam šlo tako kot meni...še malo lažje in hitreje...user posted image user posted image user posted image

sem opravila včeraj še razgovor za epiduralno s krasno doktorco, upam, da bo ona v službi, ko pridemo rodit, carica mi je.... vse mi je jasno, vse sva šle skozi, zvadle položaj za sedet da dobiš kateter... pregledla vse izvide od moje boge hrbtenice in ni panike, tako da je dala zeleno luč...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
22.1.2010 12:27:29   
Čmrlika
Sandrica23... take zgodbice pa si jaz ne želim user posted image  samo tega ne...prosim...sem se nasmejala, frajerka še gre na kolo tik pred rojstvom...lan je bil pa pravi lump...user posted image

Lucika- moja zgodba tud iz worda prilimanauser posted image  bravo za komentaje G... taprav mislimej...eni nočejo povedat tale pa kr vstrelu, ga je nekaj navdušilo pri vašem dečku....user posted image
sem se skoz smejala, toti maribor...kaj pa je to blo, je bla kak tekma al kaj?
na koncu zjokala...kaj pa je bilo da je šel na intenzivno? če nisem preveč radovedna...rodila si v mariboru ne?

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
22.1.2010 12:27:32   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: mammamia

čmrlika-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako lepo si napisala svojo zgodbo!!!! Takšne rada preberem in ti je potem kr mal lažje čakati in pričakovati ta trenutek!

Me pa zanima-tiste ki ste imele partnerja pri porodu-ali je to kdaj obžaloval, ali je bilo potem kaj drugač...

moj ne, celo mi je priznal in se mi zahvalil da sem ga prepričala...ni najbolj tip za bolniške sobe ... je rekel, da kaj takega ni še in ne bo doživel nikoli... in tudi zdaj noče zamudit...niti ni spremenil odnosa do mene...sem brala da veliko moških sprmeni, ker partnerko doživi v drugi luči, pa psiha mu kao trpi, ker vidi ves postopek, pa potem če je rezanje pa saj veste to šarjenje tam doli, kjer so bli prej navajeni samo oni bit...tud v spolnosti nama je vse ostalo super naprej, ni mel nobenih zadržkov, ker tud to se baje dogaja user posted image  tako da pogumno...aja pa ljubosumen tud ni postal na tajo user posted image

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
22.1.2010 12:27:35   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Moj user posted image  je pa tko odreagiral:
Mu pošlem sms: Rodila sem, punčko imava.
On meni nazaj: A punčka je??
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jao jao, ne vem kaj je takrat mislil s tem.

user posted image user posted image user posted image Tvoj mora bit neka faca ej...skoz preseneča z izjavami kaj? user posted image  je blo v šoku, pač ni vedel kaj bi rekel, po moje...hehehe

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
22.1.2010 12:28:50   
Čmrlika
Naslednji pregled čez 14 dni, nizki štart, upam, da zdržimo vsaj še do tega....5.2.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
22.1.2010 12:33:51   
7lina7
dan!

tak... jaz pa danes ziher pakiram torbo!! user posted image sem ponoči imela popadke dobre 3 ure, pa so se ustavili.
že proti večeru me je bolel križ za znoret in se je pol še samo stopnjevalo ( pa sitna sem bila user posted image ). pol pa okrog 22.30 začne trebuh trdet... pa spet... pa zraven še v križu štihat in spredaj krči podobnim mestrualnim... hm?? pa so bili kr neprijetni. sam tak malo na 10min, pa pol na 5min, pa na 3min, pa spet na 15min. v glavnem tak gor pa dol po časovni lestvici... user posted image pa je bil ta čas čisto pri miru - kar mu ni podobno, ker je nočna ptička in v tem času raztura.po 3urah pa se je umirilo. in kakih 15min po zadnjem jeuser posted image začel brcat..
moram priznat, da se tak v 1user posted image ni začelo!! .. al pa sem pozabila.user posted image takrat so lažni izgledali tak, da mi je sam trebuh trdel - ni bolelo in nič podobnega. pa tud tisti prvi popadki pred porodom niso boleli, niti niso bili neprijetni.. ti včeraj pa... huh!

preventivno čistim stanovanje ( tak na izi) pol pa pakirat! :)

Lin@

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
22.1.2010 12:35:15   
Anonimen
jessy: meni je tudi kake dve uri nazaj poštar prinesel setuser posted image ...in to je bilo ekspresno hitro, ker sem v sredo oddala tisto anketo na pošto, danes je pa set že tukajuser posted image .

lucika: ja, res verjamem da ti je bilo dolgčas, ker 17 dni je ogromno. Ko sem bila ene par let nazaj na operaciji za oči sem bila samo 3 dni v bolnici in me je skor pobralo od dolgčasa, pa še to sem en dan cel prespala zaradi narkoze, samo še zmeraj si ne želim drugih obiskov kot mojega in pa mojo mami, atija al pa sestre in brata, tiste ki jih imam najrajši na svetu in mi ogromno pomenijo.

(odgovor članu jannusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4486
22.1.2010 12:37:04   
3Sonček3
Dobro jutro!

Sm glih pršla od zobarja k mi je spet menjou trakec in ... da se pohvalm da je boljše, bezgavka se je vrnila nazaj v normalno stanje tko da lahko normalno jem.
Prstane sm mogla dat dol iz prstkov ker so šli že kr na tesno in ne upam raskerat pa jih kr gor pustit, tko da bojo do oplahnitve prstkov počakali na verižici (ja nemorm se ločt od njih).
Ponoči sm mela tok hude bolečine v kolkih da dlje kot pol ure nism mogla spat na enem boku user posted image .
V sredo sm poslala papirje na zavod za transfuzijo in danes sem že dobila set domov user posted image user posted image user posted image ful so hitri. Saj nekje user posted image user posted image user posted image .

Tele nepremočljive podloge za na posteljo smo mi kupili v zdravstvenem domu k majo neko trgovino, nevem pa kako se imenuje. Najprej smo jih uporabljali za psičko da ni lulala po celem stanovanju, zdej pa ko se je navadla vn hodt pa jih je ful ostalo, pa jih bom js ponucala.

lakaya user posted image user posted image user posted image za pregled
čmrlika tvojga ZS pa nism dobila user posted image user posted image user posted image pa user posted image user posted image user posted image za pregled
lenčy user posted image user posted image user posted image za odločbo in nakup
jannusa dobrodošla med nami, a si se zmotila glede PDP-ja?

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
22.1.2010 12:38:22   
3Sonček3
7lina7 nikamr še it, sej je komaj januar

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
22.1.2010 12:40:13   
3Sonček3
Aja da se še mal pohvalm, mi smo danes napolnili 32.T user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
22.1.2010 12:42:34   
jannusa
Pravkar sem odšla v vrtec po najmlajšega, pa tudi hčera je že doma, tako da bo čas, da se vsaj mi najemo, glede na to, da bo mož delal do večera, naš največji (moj pastorek), pa pride domov okrog 15.30. Danes sem jim pripravila pečene piščančje peruti in pommes, ker ga otroci obožujejo. Čeprav ni najbolj zdravo, se pa gotovo poje.
Kaj pa kuhate pri vas?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
22.1.2010 12:43:21   
7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

7lina7 nikamr še it, sej je komaj januar

hehehe ... mislim da o tem ne odločam več jaz... user posted image user posted image user posted image

saj jaz bi še počakala vsaj do februarja!

Lin@

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
22.1.2010 12:45:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Aja da se še mal pohvalm, mi smo danes napolnili 32.T user posted image  user posted image  user posted image

mi tuuuuduser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nosecka24 -- 22.1.2010 12:46:39 >

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 4492
22.1.2010 12:46:57   
7lina7
branka28 vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajboljše !!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lin@

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
22.1.2010 12:47:45   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

branka28 vseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajboljše !!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
22.1.2010 12:48:28   
lucika
čmrlika:)
v mb sem rodila ja. predinovo pesem so sukali. verjetno enkrat, ampak jaz sem se zbujala in zaspala v tistih treh minutah..pa se mi je zdelo, da je kr celo noč ena in ista pesem.
so mi dali malega k meni, ko sem še ležala v porodni. moj je šel domov, sestre in doktorji pa tudi ven, tako da sva bila sama. in takrat je bila gorska roža od šifrerja. to mi je pa ena tako lepa pesem, sučejo jo na radiju samo sred noči, velikokrat se zdaj zbudim, ko je ravno ta, in vedno me bo na porod spomnila. in vedno sem cela solzna ko jo čujem:)

drugače pa je bilo pol do večera tistega dne kao vse ok. potem pa je začel mali ful jokat in nekaj z rokicami trzat. že prej je bilo nekaj narobe, je bruhal, pa ni hotel jest...sestre so hodile gledat, naj mu prst v usta tiščim, da kao nima razvitega refleksa, bla bla..hvala bogu da je zvečer kolegica z intenzivne prišla in ga odpeljala. še danes sem hvaležna, ker ostalim se ni zdelo nič sumljivo, pač se joče... kisika je imal pod 80, neko infekcijo, (sem ravno včeraj izvide brala), 4 dni je bila cela panika okoli ujega. pediatri v sobi so me v intenzivno nagajali, naj bom ob njem, na intenzivni pa ven, da jih motim. to mi je bilo groooozno grooozno. kolegica tiste dni ni delala, jaz cela prestrašena, niso mi vedli nič povedat, ker sami niso vedeli kajm u je, doktorji so me ustavljali po bolnici in spraševali...kriza totalna. potem je dobil diagnozo možganska razdražljivost. smo imeli par kontrol in je vse ok. razen zdaj po treh letih včasih to sumim, ko se mi iz trme po tleh meče:( v glavnem, doktorji so krivili moj pritisk v nosečnosti, noben pa ni omenjal moje dooolge porodne zgodbe, tisto je bilo čisto brez pomena...

v glavnem, ne lepi spomini. šla bi rodit kam drugam, vendar...dokler je vse ok, je povsod dobro. če ni, morajo vsaj intenzivno nego imeti...
ampak, konec je le dober. ga vsak dan nalupčkam, da se mu kr moti verjetno:))))

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
22.1.2010 12:49:04   
vekybel
7lina7 nikamor še ne boš šla, to so sam priprave.
Zato jz imam vse pripravljeno, čeprav je enim smešno, ker nikoli ne veš kdaj te prime in moraš it.

Danes za kosilo smo jedli pečen krompir, piščanec pražen z papriko in zeleno solato in za sladico pa buhteljne.

jannusa a imaš PDP 10.02. ali 10.03?

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
22.1.2010 12:57:17   
sandrica23
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Sandrica23... take zgodbice pa si jaz ne želim user posted image  samo tega ne...prosim...sem se nasmejala, frajerka še gre na kolo tik pred rojstvom...lan je bil pa pravi lump...user posted image

Če ti po pravici povem,sem se bolj varno počutila na kolesu,ko pa peš...pa še hitreje sem prišla vsepovsod user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
22.1.2010 12:57:19   
zoey
Čao user posted image !
He he, Lina, jaz sem tudi videla, da bo treba mal premaknit zadeve, me je včeraj nekaj čudno ščipalo downstairs pa koma sem bila. Kot bi mi kak morakvar izpil vso energijo user posted image Dans je OK, sam tale trebuh mi trdi kot da ne bi imel kaj drugega počet. user posted image Sploh ne more verjet, kolk je to trdo, same mišice, a ne user posted image Ti kar spakiraj, da boš bolj mirna, ampak še nikamor it, še par tednov počakaj. Jaz sicer nisem in še ne bom pakirala, sem pa naročila previjalno in še par drobnarij pri Recinkotu. Ker ko bo previjalna, pol bom pa likala in ko bo zlikano, bom lahko sortirala user posted image Etapni cilji user posted image
Sem mislila dans v PO na predavanje o epiduralni, pa sta šele zdaj prišla parketarja, joj te obrtniki in njihova točnost user posted image in moram čuvat hiško, ker se gre baka frizirat. Pa drug teden, saj je še čas. Pa saj si niti ne želim EA, se mi pa zdi fajn, da sem seznanjena, če me slučajno kaj zagrabi.
user posted image user posted image user posted image za vse porodne zgodbe, bravo punce, zelo lepo napisano.
Set za odvzem popkovnične krvi sem dobila včeraj, so res ažurni. Tudi mene jezi, ker za vikend ne obratujejo, bomo pač med tednom rodile, pa bo user posted image
Sonček - fajn, da je bolje z zobom in bezgavko, zdaj pa naj da mir!!! Prstane sem pa jaz že zdavnaj morala dol pometat, pa so kar v predalu. Pol po 30. nisi več tolk sentimentalen user posted image
Jannusa -welcome user posted image (tudi če si februarka user posted image )

(odgovor članu jannusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
22.1.2010 13:01:29   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: sandrica23

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Če ti po pravici povem,sem se bolj varno počutila na kolesu,ko pa peš...pa še hitreje sem prišla vsepovsod user posted image user posted image

Ena prijateljica se je na vse CTG-je in po drugih opravkih vozila s kolesom, ji je ful ustrezal položaj, ginekologa je pa skor kap sunla, ko jo je videl user posted image

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
22.1.2010 13:02:57   
vekybel
....sam res ste dobre da si v tako visoki nosečnosti upate na kolo, bravo user posted image user posted image user posted image .......

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?