|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
21.1.2010 17:36:39   
mammamia
Živjo Tejka PK!
Tudi jaz sem iz Kopra in imam ginekologa-dr. Merlo v Postojni, tako da bom tudi tam rodila! Samo ti imaš 10 dni prej rok kot jaz- user posted image user posted image user posted image user posted image !
Sem tudi jaz mislila na to, da moram najbrž že kakšnega pediatra poklicati pa ne vem kateri je uredu-veš mogoče ti? Najbrž so najboljši že zasedeni, pa je treba prej vprašati. No upam da nama bo obema uspelo dobiti dobrega pediatra!

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
21.1.2010 17:55:44   
mammamia
čmrlika-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako lepo si napisala svojo zgodbo!!!! Takšne rada preberem in ti je potem kr mal lažje čakati in pričakovati ta trenutek!

Me pa zanima-tiste ki ste imele partnerja pri porodu-ali je to kdaj obžaloval, ali je bilo potem kaj drugač...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
21.1.2010 17:58:34   
sandrica23
Mojemu ni bilo nič žal.Je reko,da je pri porodu vido kaj moramo ženske prestat,da jim rodimo otroke.Zdaj drugič pa ga dajejo živci,ga je ful strah kak bouser posted image

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
21.1.2010 18:36:30   
Jessy
Mammamia, jaz sem nepremočljive podloge za enkratno uporabo kupila kar v lekarni, ker jih uporabljam pri naši 4,5-letnici. So poceni in fajn, ker ko je mokra jo enostavno vržeš v smeti.

Sandrica, tvoj porod je bil pa kar konkreten! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
21.1.2010 18:50:35   
lorelaj*
Ful fino ste napisale zgodbice. user posted image Kar še kakšna naj se razpiše, če se ji ljubi, da prvorodke vsaj malo vidimo, kaj nas lahko doleti.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
21.1.2010 19:04:38   
girl79
dober večer user posted image

kile- jaz sem ravnokar zmazala celo pločevinko breskev, pa še smetano sem si gor dala, ker imam že pol kufer tega, da se vsakič ko stopim na vago zgrozim, pa potem mi ginekolginja predava (saj vem da mi samo dober hoče, ampak vseeno), tako da si zdaj mislim da če se že tako redim, da bom vsaj vedela od česa seuser posted image

plamen
- jaz tudi pri meni opažam vse hujšo pozabljivost, nikakor se ne morem spomnit nekih stvari, tako da hvala bogu da naslednji dan zaključim v službo, no če ne bom pozabila tega, da mi ni treba več it user posted image

matične celice - sem se tudi jaz odločila da jih darujem v javno banko in sem tudi že dobila odločbo oz. dopis, da lahko par dni na zavodu za transfuzijo krvi ne delajo in potem nimaš kam oddat teh celic user posted image - to je pa res ena največjih neumnosti!!!!

čmrlika in sandrica 23
- full lepa porodna zgodbica, sem kar solzne učke dobila - saj bi rekla, da so to nosečniški hormoni, ampak itak to ni res, ker vem da tudi če ne bi bila noseča bi dobila solzne učke ob taki lepi zgodbici, ker glede tega sem res grozna in jokam ob skoraj vsakemu filmu user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
21.1.2010 19:17:24   
rožca26
čmrlika in sandrica - res lepi zgodbici user posted image user posted image user posted image

Kar se pa tiče cimer - vam povem, da sem jest imela svetovni. Bila sta edin 2 problema:
1. ena cimra je čist skoz fore pokala, da smo se skoz režale in je bil to velik napor za vse 3 (vse smo mele CR)
2. ta druga cimra je pa fuuuuuuuuuuuuuuuuuul smrčala, tak da s prej omenjeno cimro nisva nič spali in sva se le celo noč režali user posted image  Aja, pol pa ta, ki je edina spala, pravi v laktariju, da ful ne spi ponoč in da je res grozno - sva se prvo cimro začele še dodatno režat, ker je res celo noč hrkala user posted image user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
21.1.2010 19:17:45   
vekybel
sandrica23 kolk je lepa zgodbica, prav mi je lepo brat. Če je še kakšna dobre volje da nam napiše, ker je to tako lepo brat še posebej kako moški reagirajo user posted image . Tudi jz se veselim tega občutka ko postaneš starš.

jessy koliko pa stane ta nepremočna podloga in kakšne mere imajo?

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
21.1.2010 19:31:10   
Anonimen
Moj user posted image  je pa tko odreagiral:
Mu pošlem sms: Rodila sem, punčko imava.
On meni nazaj: A punčka je??
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jao jao, ne vem kaj je takrat mislil s tem.

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 4459
21.1.2010 19:49:12   
Jessy
Vekybel, a veš, da ne vem točne cene, ker je že zelooo dolgo, ko sem jih kupila in jih imam še vedno. Lahko jih kupuješ po kosih, kolikor hočeš. Mere so tudi različne. Jaz imam 1m x 70 cm, bi rekla od oka. Cena pa ni velika, saj sem za enih 20 kosov dala 2-3€. Ma, ne vem, res ne...se sproti zmišljujem. Vem samo, da so poceni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
21.1.2010 19:50:52   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Moj user posted image  je pa tko odreagiral:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Po moje je bil šokiran od novice, pa ni vedel, kaj naj napiše! user posted image user posted image user posted image

Meni je pa moj samo to govoril, da kako je neutolažljivo jokala tistih 45 min, ko so mene šivali, on jo je pa cartal. user posted image user posted image user posted image  Doma mu je šlo tolaženje večkrat bolje od rok kot meni, takrat je pa čist odpovedal. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
21.1.2010 19:58:27   
Anonimen

Moj je pa tko odreagiral:

Po moje je bil šokiran od novice, pa ni vedel, kaj naj napiše!

Šokiran od česa???? Če je pa komu bilo fajn, je blo pa njemu. Tuljenje mu ni blo treba poslušat, jamranje tudi ne, noge tudi ni pomagu narazen dajat, komu lepše ko njemu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

No pa še izognil se je svoji materi, jst sem jo mela (taščo9) pa že drugi dan na grbi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4462
21.1.2010 20:01:50   
lucika
še jaz, še jaz.... imam v wordu shranjeno, tak da ne bo pretežko:)

,Sploh ne vem, kdaj točno se je moja porodna zgodba pričela. Mislim, da nekje dva tedna pred predvidenim datumom poroda, ko resnično ni bil moj najboljši dan. Zatečene noge in visok pritisk sta bili stalnici mojih dni, tisti četrtek pa se je pridružil še glavobol. Po vsej prebrani literaturi sem sklepala, da to ni ravno najboljša kombinacija, in se šla za vsak slučaj pokazat v porodnišnico. Namesto zagotovila, da sem super zdrava in naj uživam v zadnjih dneh nosečnosti, sem dobila v roke pižamo z navodili, naj se poslovim od moža in udobno namestim v bolniški postelji. Še pregledali me niso v celoti, ko sem že jokala, kot mali otroci, da si želim domov. V naslednjih dneh so sledili pregledi krvi, vode, ginekološki pregledi, ctg-ji ob šestih zjutraj, neslana hrana, in nekaj super sostanovalk.

Zelo zanimivi so bili pregledi z uz. Mož se je prepričal, in nekako tudi mene, da naj bo presenečenje, kaj imam v trebuhu. Pridem en dan na ultra zvok. A veste kaj bo? Ne. Kaj pa si želite? Vseeno mi je… no, pa nekaj si sigurno želite? Ja, gospod doktor, otroka bi rada…..na cel ekran dobim sliko, tega, kar naj bi dobili. Ok, vdam se, povejte. In sem zvedela. Jaz, ki me skrivnosti tiščijo, bolijo, neznosno so mi težke. Izvedela sem nekaj, za kar sem se strinjala, da nočem vedeti. Podlegla skušnjavi, grozno. Celo noč kovala načrt kako ne povedati velike skrivnosti. Niti namigniti, biti popolnoma tiho. Do naslednjega jutra, ko drug doktor položi uz na moj trebuh in vzklikne: poglejte ga, dedca! Ja, hvala gospod doktor, zelo ste prijazni. Hvala bogu, da sem zvedela že včeraj, če ne bi pokvarili devet mesecev trajajoče presenečenje.

Čez en teden me dežurna zdravnica preseneti z idejo, da bi bilo super, če bi do poroda počakala doma. Cel teden so me imeli na očeh, merili pritisk in me hranili z neslano hrano, zdaj pa domov? Celo noč sem premlevala to misel. Premlevala sem tudi vse zaloge hrane, za vsak slučaj, da kaj ne ostane. Ampak po jutranjem pregledu me ne pošljejo domov, ampak v porodno sobo.

Dobila sem sobo z glasbo, žogami, novo posteljo, z vso super tehnologijo, ravno na posojo za testiranje. Na srečo, ker moje testiranje je dolgo trajalo. V petek ob 14 uri se je pričelo z vstavljenim gelom in rahlimi popadki. Standardni postopek klistiranja in britja so izpustili, mogoče pozabili, vsekakor mi je bilo prizanešeno.  Ker nekega napredka ni bilo, sem dobila še injekcijo za mehčanje materničnega vratu, v kombinaciji s pomirjevalom, da sem lahko malo zadremala. Obljubili so mi, da ko se zbudim, bo pa akcija. Hja, malo prehitro sem se zbudila, brez akcije, ob treh ponoči. Na radiu Predin in njegova: Toti maribor je tak fejst nor. Se zbudim ponovno in spet ista pesem. Pa še enkrat. Sem si mislila, ja, toti Maribor je pa res nor, kaj vrtijo eno in isto? Sem zaspala in se zbujala, večkrat v parih minutah, ampak akcije od nikoder.

Mož je zjutraj že drugič prišel rodit z mano. Dobila sem svečko, a spet nič napredka. Moža pošljem na kosilo, jaz pa čakam, kaj se bo zgodilo. Porodničar mi naredi časovno strategijo, malo še počakamo in predrejo mi mehur. In so ga, ob štirih popoldne. Kako veš, kdaj ti odteče voda, je vprašanje, ki si ga zastavlja bodoča mamica vse dotlej, dokler ji res ne odteče. In takrat ve, kakšno neumno vprašanje je to bilo.  Mož je seveda spet šel domov in se popoldan spet vrnil. Ampak tokrat je ostal.

Samo od sebe se pri meni očitno nič ne zgodi, zato so mi priklopili umetne popadke. Takrat sem videla, kakšno črto zariše pravi popadek, in ne črtic, ki so se kazale prejšnje dni in sem jih ponosno razkazovala sostanovalkam v sobi. Popadki so bili vedno močnejši, trajali vedno dlje, vmesni presledki pa ravno za tri vdihe časa. Babica se je zelo trudila, me hodila masirat, vendar mi ni pomagalo. Najprijetnejša mi je bila mrzla in mokra brisača, ki mi jo je na lice polagal moj mož. Do enajstih ponoči je trajala ta veselica, ko se je začelo pritiskanje. Sem brala o teh popadkih, dva, trije, pa je otrok zunaj. Jaz sem jih imela toliko, da sem vmes naštudirala sistem, koliko sekund prej pritisneš, da ne boli tako zelo. Zdaj ko to pišem, se sploh ne spomnim več, da bi kaj bolelo. Pa me je, vmes se mi je že kar bledlo. Ura je bila že čez polnoč, ko se je naenkrat zbrala okoli postelje cela zasedba doktorjev, babic, sester. Sploh ne vem od kot so prileteli, kar naenkrat je bila velika gneča okoli postelje. Začel se je tisti pravi filmski porod. Jaz tiščim, babičar se mi meče po trebuhu, nekajkrat tako, uspelo mi je videt škarje in tri reze…pa je šel presredek in prišel naš angelček.

Za nekaj trenutkov se čas ustavi. Dobesedno. Sekunde se zamrznejo. Ati je končno dočakal svoje presenečenje. Fant je. Jaz sem čakala, da zajoče in da mi povejo, da je vse ok.

Po 9 urah in pol intenzivnih popadkov, maratonih mojega dragega do umivalnika in nazaj, 36 urah v porodni sobi, mi je uspelo podreti še en rekord. Dobila sem najlepšega dojenčka na svetu. Črni laski, odprte temne očke, trepalnice dolge do pol noska, drobna bradica. Spomnim se najlepšega zvoka prvega joka, solz na moževih licih, neizmerne sreče. In groze, kako mi bodo zašili one tri reze izpred parih minut.

Poslala sem sporočilo vsem, ki so nestrpno pričakovali ta dogodek, ki so se z mano veselili preteklih devet mesecev. No, ne celih, rodila sem dva dni pred rokom.

Postali smo družina. Ki pa je še cel teden bila ločena. Ati doma, mami v solzah bolniške sobe, sinek pa na intenzivni negi. Če bo kdaj drugi poizkus, vem kaj me čaka in se bom na potek dogodkov pripravila. S svojo strategijo, ne doktorjevo. Pa vendar, če bo končna nagrada, kot je bila prva, bo vredno vsega truda.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
21.1.2010 21:03:42   
Jessy

Šokiran od česa????

Ja, ker si ŽE rodila! user posted image user posted image user posted image

Ufff, tašče ti panisem fovš! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
21.1.2010 21:04:20   
Jessy
Lucika, lepo si napisala svojo izkušnjo, čeprav si se revca kar dolgo mučila!!! Da bi ti tokrat le šlo hitreje!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
21.1.2010 22:39:29   
lakaya
Dober večer user posted image

Naprej vse pohvale za lepe porodne zgodbe, js pa svoje rajš ne opišem, k nočm nobene prestrašit user posted image sm se pa prepričala, da bo tokrat čist drugač in ful lažje zato k bo drugič in zato k bom vzela EA user posted image

Poročilo s pregleda vse je ql in mirno user posted image user posted image ima 1980 g v 33-34 tednu, plodovnice je dovolj... naslednji pregled mam 11.2.

ostanite v cvetju in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem skupaj

(odgovor članu mammamia)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
22.1.2010 7:10:05   
Čmrlika
user posted image

Jutro!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
22.1.2010 7:14:42   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Lina, h kateremu G hodiš, če nisem preveč radovedna?

ok, dovolj mojega prispevka, danes sem bla res pridna...
telefonske mi pa nobena noče dat... menepa že šraufalo.user posted image

Veingerl zdravko je moj G. .. no ja... dobro da je to zadnja nosečnost - ker še ene ne bi dala skozi pri njem. žal.

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL lepa zgodbica!! user posted image user posted image

točno sem vedla! user posted image  po vseh tvojih komentarjih sem ga prepoznala user posted image  Jaz tudi hodim k njemu,ampak zgledasmo si različni, midva ful dobro štrihava skupaj... in v prvi user posted image  in zdaj... jaz ga ne bi menjala.

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
22.1.2010 7:31:47   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

čmrlika  sm ti poslala zahtevo za prijateljstvo pa sm not napisala svojo telefonsko številko. Če je pa nisi dobila pa sporoči na ZS pa bomo nekej že pogruntale.
Zdej pa šibam na kosilo. Pire pa klobasice pa francoska solata (use sama nrdila) user posted image user posted image user posted image

si dobila nazaj moj ZS, ne?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
22.1.2010 9:48:08   
plamen
Dobro jutro marčevke!

user posted image user posted image vsem za prelepe zgodbice!

girl79 - jaz sem si kar nove papirje sprintala in čakam na nov podpis, nisem nikjer našla.... Ko bom oddala, se mi bodo zihr narisali. user posted image Jaz grem tudi le še naslednji teden v službico, potem pa dipust. No neuradno bom kakšen dan še v službi, da še nad enim projektom držim roko do konca.

Srečanje - a se me še kaj dobimo, preden se bomo z vozički srečevale? Jaz v februarju lahko tudi dopoldne. Kdaj v P zaključite s šolo za starše, da ne boste imele več take gužve? Da vidim spet mal vaše bušije in se načvekamo do onemoglostiuser posted image

Končno sem kupila album za malčka, dobila kar sem želela in za normalno ceno. Pa imam eno umetniško slikico z bušijem, sem jo povečala in v okvir dala v dnevni, ker na prvi uč sploh ne veš kaj jeuser posted image .

Naslenji teden pa nabava knaufa, brušenje parketa, potem pa beljenje in zelenenje in počasi naročilo pohištvauser posted image . Se že veselim.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
22.1.2010 10:09:02   
lenčy
dobro jutro! danes sem ustala celo pol ure prejuser posted image

moram povedat, da sem našemu malčku včeraj kupila pižamico. je bla tok lušna, da sm jo mogla kupit. je pa navaden bombažen pajacek z dolgimi rokavi, sicer velikosti 62/68 ampak nič zato. sem si v NKD ene gatke hotla kupit, pa jih ni blo, pol sm pa to zagledalauser posted image

pa tudi odločbo iz socialne sem dobila za enkratno denarno pomoč, da sem upravičena, tko da čakam na denarce v začetku naslednjega meseca, da kupimo kozmetiko za bebo pa še darilo za dragega, ker bo kmalu praznoval...

pri nas sneži, upam, da je tudi pri vas tako lepo vzdušje...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
22.1.2010 10:14:25   
Anonimen
no, dobro jutro nosečke...upam da vas ni čisto zamedlouser posted image

Jst sem bila že terenska danes, zdej se pa doma crkljem na toplem.
Sem prebrala vse porodne zgodbe, ki ste jih napisale-me niso nič prestrašile HB, me pa vedno bolj sili k razmišljanju, kakšna bo potem moja porodna zgodba. Pomoje je v prvo res najhuje ko ne veš kaj te čaka, po drugi strani pa je mogoče bolje da ne veš kaj te čaka. Mami mi je ravno zadnjič razlagala, da je začela jokat, ko je videla, da se začenja njen tretji porod in ko je vedela kaj jo čaka, ker je imela obakrat prej zelo neprijetne izkušnje in doooolga porodauser posted image

obiski v porodnišnici: jaz sem mojemu že kar lepo povedala, da v porodnišnici ne maram videti drugih ljudi kot njega in mojo familijo-bi rada imela vsaj tiste 3 dni miruser posted image . Sicer pa če bo sreča bom na Jesenicah rodila in je to glede na to da je od njih do tja ene 40km dvomim da bi prišliuser posted image -ah sem žlehtuser posted image

(odgovor članu mammamia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4472
22.1.2010 10:15:46   
lucika
eno lepo dobro jutro od mene:)

danes sem si malo privoščila, sem šla še nazaj ležat in je pasalooo. sem spala sicer ok, z par obiski veceja..le zjutraj se mi je sanjalo, da me moj vara in pije. ma, sem bila skor jezna nanj, ko sem se zbudila in ga gledala...ne vem kake bedarije mi to po glavi hodijo ponoči, grozno je v glavnem bilo:(

vedno bolj me muči ta koledar. januar se bljiža h konce, februarja pa bi skoraj bilo treba imet vse tipi topi, kaj mislite? sploh me, ki smo bolj v začetku... bo treba vsak dan nekaj..a jaz še vedno le fantaziram, ko je treba pa coto/likalnik ali kaj podobnega v roke vzet, pa me vmes mine...

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
22.1.2010 10:23:38   
lucika
nosečka24, jaz sem bila v prvo v porodnišnici 17 dni. si lahko misliš, da sem bila vsakega obiska zelo zelo vesela. in mi je bilo žal za vsako besedo, ko sem imela prej ideje o malo miru. ker so mi ga res dali, ker so me resno vzeli. moj je skor bankrtotiral na bencinu in parkirnini, naši so prišli glih 2x, so mi dali kao mir in jim še danes zamerim; sem imela obiskov nekaj, a vseeno premalo za ves tisti dooolg čas, ko sem v pojstli po luftu gledala. 4 dni sem imela malega ob sebi, 2 dni sem bila v porodni, ostalo pa umirala od dolgega časa.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
22.1.2010 10:24:41   
lenčy
lucika js mam take sanje (da me zapusti al pa vara) saj enkrat tedensko. glavni razlog je pa njegov brat, ker sva v konfliktu... tko da tudi jaz ne vem, kaj naj bi to pomenilo... se pa zmeraj zbudim objokana, tko me mora pol revež sred noči mirit...

mene pa koledar nič ne muči, a je kaj narobe z mano?user posted image sj še ta lepega kompletka za domou nimava, ga bom šla verjetn pol kupit, ko bo spomladanska roba pršla. cotke sicer že mam, ampak še nič oprano in zlikano, ker itak previjalna še ni narjena. kaj šele kozmetika pa posteljco je treba še sestavt-to bo vse konc naslednga mesca pršlo na vrsto. sicer mam pa js itak konc marca rok, tko da se bo še vleklo...

nosečka24 js tudi nočem nobene tašče vidt v porodnišnici, že tko vem, da me klicarla vsako uro. sem mojmu že povedala, da če ne bo on mogu pridt tisto uro, bo pršla moja mami... ker pri nas lahko itak samo en pride...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?