rožca26
|
Dobro jutro! Vidim, da ste že kar aktivne danes in da nisem prva No, se moram "pohvaliti", da tudi jaz nisem imela bog ve kaj jutra. Me je očetova tajnica kr ornk v slabo voljo spravla, tak da ne vem, ali bi se smejala ali jokala. Ma, mislim, da bom kar oboje naredila In zakaj je šlo??? Včeraj sem vas z razlogom spraševala, kdaj dobimo nakazano bolniško - jaz je namreč v tem mesecu nisem dobila, čeprav bi morala. In kaj je bil vzrok???? Tajnica je vse zaštrikala. Je mislila, da ta denar kr njim ostane Sm ji pol rekla, da je mal čudn, a ne, da so kr neki v plusu s plačami. Bože mili, kakšni ljudje se najdejo Mislim, jaz sem končala ekonomsko, pa vem, da bi mi bilo čudno, če bi imela višek denarja na računu za plače. Ali? Žal je pa tudi to, da moj ata o tem nič ne ve - kar se tiče teh zadev. Vse prepusti tajnicam No, pol se pa zgodi, kar se zgodi. No, ampak to je bila le pika na i. Drgač sm dons spala za en , ker mi je bilo ponoči na turbo slabo , pa Vid se je zbudil ob pol petih, ampak na srečo je zaspal hitr nazaj. Sam kaj k jest nism mogla spat, ker sem mislila, da bom sam umrla od slabosti No, pa še mobičko mi kvačka vsakič bolj. Še dobr, da mam nasl. teden roj. dan in mi bo novga moj častil No, lep dan, pa upam, da mate boljši začetek kot jaz