|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
20.1.2010 8:17:46   
lucika
uf, branka, srečno pot z busom:) verjamem pa, kako vaju jezi. to je po murphyju, ko se ti zdi, da zdaj je pa vse super, nek hudič pride vmes... želim, da se je mehanik mal zmotil no. vsaj za 1300 eurčkov, že 200 je preveč, madona...

mi smo imeli pestro noč. je mali pojedel dve gorenjkine čokoladne rezine. so kr velike bile, mi je bil že malo sumljiv... zvečer tečen ko ne vem kja, ponoči kr nekaj jamral...in se je začelo. prvo z enim konkretnim bruhanjem, pol pa še enih 5x vsakih petnajst minut. bošček mali... proti jutru je že pil, zjutraj je bil ok, in je reku da gre v vrtec. mene pa čaka enih pet strojev, ker smo pobruhali vse deke, dva kojtra, tri pojštre...enih 5 bodijev...sem bila pripravljena, da bo bruhl, pa sem vseeno vzele v roke vedno nekaj neprimernega. tak da se stroj že veselo suče.

se mi pa hoče nekaj motit. aja, mogoč zato, ker sem spala, če sem, kake tri urce. to pa je pol materinski čut, neverjeten, si zaspan ko top, pa vseeno bediš in vsak otrokov dih slišiš... ata seveda nima takega čuta:)

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
20.1.2010 8:22:12   
lucika
Matične celice: Meni se zdi bedasto, da tolk komplicirajo. v vsaki porodnišnici bi ti lepo dali na izbiro, ali daš ali ne daš..pa bi velikoveč krvi dobili. ne pa neki skor anonimni maili, pa neka pošta in kurirji...
plus tega za javno banko ni rečeno, da je vsaka kri dovolj dobra, so šanse da ni dovolj celic itd...a če daš v zasebno in plačaš..je čudežno vse ok?
namen imamo dober. če bo šlo ok, če ne pa tudi. menda ja ne bom nikoli tega rabla:))))

sonček, zakaj ne bi dala injekcije na vneto? veš da lahko da, kaka pa je razlika? vsaj tisti del ki ven gleda naj odpre in pogleda...

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
20.1.2010 8:23:41   
3Sonček3
lucika user posted image za tvojega sončka. Bruhanje je men osebno ena najhujših stvari in ne prvoščm tega nobenmu. Je pa pravi korenjak, da se je sam odloču it v vrtec in ni hotu na račun tega "izkoristt priložnosti" in ostal doma user posted image user posted image user posted image .
Upam da je blo samo od hrane in da ni kakšnega bolezenskega stanja user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
20.1.2010 8:24:42   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

sonček, zakaj ne bi dala injekcije na vneto? veš da lahko da, kaka pa je razlika? vsaj tisti del ki ven gleda naj odpre in pogleda...

Zato ker lokalna anastezija na zatečeno dlesen ne prime. Na žalost user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
20.1.2010 8:50:31   
rožca26
Dobro jutro!

Vidim, da ste že kar aktivne danes in da nisem prva user posted image
No, se moram "pohvaliti", da tudi jaz nisem imela bog ve kaj jutra. Me je očetova tajnica kr ornk v slabo voljo spravla, tak da ne vem, ali bi se smejala ali jokala. Ma, mislim, da bom kar oboje naredila user posted image user posted image user posted image
In zakaj je šlo??? Včeraj sem vas z razlogom spraševala, kdaj dobimo nakazano bolniško - jaz je namreč v tem mesecu nisem dobila, čeprav bi morala. In kaj je bil vzrok???? Tajnica je vse zaštrikala. Je mislila, da ta denar kr njim ostane user posted image  Sm ji pol rekla, da je mal čudn, a ne, da so kr neki v plusu s plačami. Bože mili, kakšni ljudje se najdejo user posted image  Mislim, jaz sem končala ekonomsko, pa vem, da bi mi bilo čudno, če bi imela višek denarja na računu za plače. Ali? user posted image
Žal je pa tudi to, da moj ata o tem nič ne ve - kar se tiče teh zadev. Vse prepusti tajnicam user posted image user posted image user posted image  No, pol se pa zgodi, kar se zgodi.

No, ampak to je bila le pika na i. Drgač sm dons spala za en user posted image , ker mi je bilo ponoči na turbo slabo user posted image , pa Vid se je zbudil ob pol petih, ampak na srečo je zaspal hitr nazaj. Sam kaj k jest nism mogla spat, ker sem mislila, da bom sam umrla od slabosti user posted image  No, pa še mobičko mi kvačka vsakič bolj. Še dobr, da mam nasl. teden roj. dan in mi bo novga moj častil user posted image

No, lep dan, pa upam, da mate boljši začetek kot jaz user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
20.1.2010 8:54:48   
3Sonček3
Oh ja, te tajnice, ene so res samo za okras na firmah. A prvi mesec dela, da se ji ne zdi čudno da je denar ostal? Ja no se zgodi. Drgač pa user posted image za tvojo slabost. Tut mene je napadla ponoči, ampak una lačna slabost tko da sm šla ob treh zutrej jest kruh pa salamo kukr je šlo, zdej me pa spet zvija k sm lačna ko hudič, ampak je treba še mal počakat da se gel upije v dlesen pol bom pa navalila.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
20.1.2010 9:24:47   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Oh ja, te tajnice, ene so res samo za okras na firmah. A prvi mesec dela, da se ji ne zdi čudno da je denar ostal?

Ko bi vsaj. Je gospa mal mlaj od mojega očeta. Prišlo je do nesporazuma, ker mi pač prvi mesec niso smeli nakazat plače (po mojih navodilih) in ona je mislila, da bo zdej tko vsakič user posted image  No, ampak zdej je še boljša cvetka ... jo kličem nazaj, da sva se z očetom pogovorila, pa pravi, da mi bo servis nakazal 250 eur user posted image  Sam fora je v tem, da bi jest mogla dobit vsaj 800 eu ali celo več user posted image  Mislim .... ni vredno izgubljat besed user posted image

Aja, tebi pa user posted image user posted image user posted image  za zob in slabost. 

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
20.1.2010 9:26:08   
lucika
ROŽCA, ja, res imate čudno tajnico, vsaj vprašala bi lahko kako je s tabo... ampak denar pa ne "ostane". denar za plače se pač iz računa vzame, kolikor se ga rabi, torej koliko plače znesejo. ampak tebi bi itak morali narediti obračun in dati plačilno in tudi nakazati po njej... očitno so se slabo zmenili, oziroma nič zmenili...samo to so že v računovodstvu morali zaštrikat, ne ravno tajnica... no, pa saj boste rešili, menda ja.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
20.1.2010 9:26:21   
3Sonček3
Hvala za user posted image .

Ja hudiča no enim je pa res treba use narisat user posted image . Sej se bo navadla nate user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
20.1.2010 9:33:58   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

ROŽCA, ja, res imate čudno tajnico, vsaj vprašala bi lahko kako je s tabo... ampak denar pa ne "ostane". denar za plače se pač iz računa vzame, kolikor se ga rabi, torej koliko plače znesejo. ampak tebi bi itak morali narediti obračun in dati plačilno in tudi nakazati po njej... očitno so se slabo zmenili, oziroma nič zmenili...samo to so že v računovodstvu morali zaštrikat, ne ravno tajnica... no, pa saj boste rešili, menda ja.

Ne, je to kr mal tajnica kriva, ker je to mala firma in ona mora vse pripravit za servis, oni pa pol obračunajo.
Fora je v tem, da me je oče zaposlil, da nisem na zavodu od konca Vidove porodniške do konca porodniške za našo pupiko. In sem jim rekla, da mi prvi mesec naj nič ne izplačajo, ker sem jest tam sam v evidenci in da ne bom mojemu očetu delala stroške. Seveda so mi obračun plače poslali, sam nakazan nisem dobila nič. No, za ta mesec bi pa mogla dobit nakazano, pa ni bilo, ker je prišlo nesporazum iz strani tajnice. Je pač mislila, da tist kar dobijo od ZZZSja, da to vse njim ostane user posted image  Kje ji je logika že to, da so pol oni v plusu user posted image  Ne vem no. Sem prepičana, da jest takega kiksa ne bi naredila, pa sem delala kot tajnica skupaj le mesec in pol - pa tudi v očetovi firmi in vem kak tam delajo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
20.1.2010 9:35:21   
rožca26

Hvala za user posted image .

Ja hudiča no enim je pa res treba use narisat user posted image . Sej se bo navadla nate user posted image

Ja, res je treba vse narisat, napisat, razložit z rokami ... ni da ni. Se bo ja navadla name - kdaj??? Naslednji mesec grem itak že na porodniško user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
20.1.2010 11:16:18   
lunka1
Dan!

Sem pravkar od zobozdravnika... Danes ponoči sem 3x mazala boleče dlesni s kapljicami za zobobol, zjutraj pa poklicala in šla na stol. In mi je namazala z enim gelom in me rešila bolečin. Končno, ker te bolečine so bile pa res neznosne... Se tolažim s tem, da je že masikatera rekla, da gre raje še enkrat rodit, kot pa da bi imela kak hud zobobol ali da bi mogla k zobarju user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
20.1.2010 11:19:25   
3Sonček3
O lunka1 user posted image sva že dve s takimi težavami. Tut js sm zdej od zobozdravnika, je reku da je zob ful lep, to kar mene boli je druga polovica zoba ki še rine vn in se je naredu žepek k ga pa zob ne more predrt takoj, čeprou se trudi že ene 3 leta user posted image . No men je pa dau trakc not pa reku da naj pridem usak dan nazaj da zamenamo to in bo bolše user posted image user posted image user posted image . Tko da upam da bom dns lahko normalno spala, ker pogrešam že spanje user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
20.1.2010 11:22:13   
3Sonček3
Aha še neki me zanima, tiste k ste dale že čez šolo za starše...A je mogu vaš spremljevalec pokazat osebno al pa kej al so samo napisali kar ste rekle? Ker je pr nas en velik problem, user posted image ma gužvo na šihtu in nebo mogu jutr z mano, pa bi js kr njegovga brata sabo uzela, ko bi pa potrdila pisali bi pa od lubija ime povedala. Brat bi mu pa pol itak doma use povedou in demonstrerou kaj smo se naučili (je en tak velik filozof, k usako stvar tut po 3x pove). Kaj ve mislte, se bi dalo to izvest?

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
20.1.2010 11:31:07   
vekybel
Dan!
Vidim da ene danes nimate sreče. Vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da vam bo bolje.
Danes sem dobila odločbo o porodniški in o paketu, tako da upam da bo naslednje mesec nakazani € da lahk greva kupit voziček.

3sonček3 jz bi na tvojem mestu šla k zobarci naj te pregleda. Ne mislit da je gnoj kaj boljši od inekcije. če se gnoj pomeša z krvjo tudi ni dobro, raje premisli.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
20.1.2010 11:38:51   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

3sonček3 jz bi na tvojem mestu šla k zobarci naj te pregleda. Ne mislit da je gnoj kaj boljši od inekcije. če se gnoj pomeša z krvjo tudi ni dobro, raje premisli.

Sej sm bla pr zobarju user posted image . Pa tut lekadol sm ponoči uzela, sm nate mislna ko sm ga pila user posted image . Zagrabu je pa dok sm pršla od kuhinje do sobe. Se vidi da moje telo nima pojma kaj je lekadol user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
20.1.2010 11:39:34   
3Sonček3
Ej vekybel kako pa zgleda odločba o paketku? Res me čudi da men te odločbe ni noben omenu user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
20.1.2010 11:47:46   
3Sonček3
user posted image  user posted image  user posted image sm se prehitr pohvalla da me je nehalo bolet, bolečina se vrača v enakem stanju kot prej user posted image  user posted image  user posted image .
Kje je zdej Bog k ga rabm za čudež user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
20.1.2010 11:49:19   
Čmrlika
Bo katera pila čaj iz malinovih listov ? .jaz sem ga kupila pa ga ne bom zdaj pila iz žeznanih razlogov...ji pošljem domov, ne rabi hodit v trgovinouser posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
20.1.2010 11:50:11   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Bo katera pila čaj iz malinovih listov ? .jaz sem ga kupila pa ga ne bom zdaj pila iz žeznanih razlogov...ji pošljem domov, ne rabi hodit v trgovinouser posted image

Kolk pa stane ta čajček? In zakaj se že pije?

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
20.1.2010 11:54:29   
Čmrlika
jaz pa moram popoldne na CSD vse porihtat..in še očetovstva ne bova mogla ker nama je avto zaštekal...ni vžgal... ko smo hotli s kabli vžgat pa nismo haube mogli odpret ... user posted image zdaj morva dat odpelat za 50 € user posted image
in zdaj lubi ne more v mesto user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
20.1.2010 11:56:06   
Čmrlika

kao pomaga za mehčanje mat vratu...pije se po 35 tednu...moram preverit točno...2,45 € sem dala....meni je nekaj pomagalo, če je bil čaj ok user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
20.1.2010 12:06:20   
3Sonček3

kao pomaga za mehčanje mat vratu...pije se po 35 tednu...moram preverit točno...2,45 € sem dala....meni je nekaj pomagalo, če je bil čaj ok user posted image

Aha ja js si ga bom kupila.
Če bi poslala ta čajček na dom, bi dala več za poštnino kot za čaj v trgovini user posted image . Tko da edino če bi ga osebno prevzela user posted image .

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
20.1.2010 12:31:12   
3Sonček3
A je možno da greš zarat tega čaja prej rodit, ker se pač te vezi prej zmehčajo? Mogoče bo keri smešno vprašanje, sm js res nebi rada prej rodila, pa čeprou bi se rada hitr rešla trebuščka in mela pikico pri sebi.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
20.1.2010 12:34:00   
malicki
Halo, jaz sem nazaj s pregleda. Danes sem se pa načakala user posted image

Malo sem pojamrala, da me spodnj del trebuha občasno boli ozir. mi zatrdi, da komaj hodim in zadnja 2 tedna čutim pekočo bolečino na mestu CR.
G me je pregledala vaginalno in rekla da je vse tak kot mora bit. Potem pa mi je še naredila vaginalni UZ, izmerila maternični vrat, ki je še dolg (rekla je 43 user posted image , na morfologiji se spomnim je bila dolžina 45) in še vse lepo zaprto. Videla se je tudi glavica, tako da je dete obrnjeno z glavico navzdol user posted image  in je rekla, da je malo verjetno da se bo še user posted image  obrnil. Tako da zgleda se bejbi preteguje da me čisto navzven napne user posted image
Mi je pa tudi ponudila bolniško 4 ure, pa sem jo zavrnila, ker ni tako hudo, pa te 3 tedne bom že še zdržala. Sicer pa bi imela ful paniko v službi in posledično temu več sekiranja.

Nasl. pregled imam čez 3 tedne, 10.2.2010, na moj zadnji delovni dan v tem letu user posted image . Takrat bom imela UZ, merili bomo bejbija, tako da bom končno izvedela mere user posted image , dobim pa tudi napotnico za porodnišnico in tam bi naj odločili ali bom imela v drugo tudi CR ali ne. Torej bo treba še mesec dni počakati.

Za na konec sem pa zavila v C&A in opravila manjši nakup. Sem se morala prav nazaj držati, sem že imela 3 pajacke v roki user posted image  No na koncu pa kupila nogavičke, pa zoknčke, pa 2 trenerkice št. 68 (ja malo za naprej user posted image ) in pa 1 termo pajacek/kombinezonček, da bo bejbiju toplo za domov iz porodnišnice. Stal je pa 6,99eur (znižan iz 19,90eur). Definitivno zelo ugodno in se splača it pogledati.

Tako da bo user posted image za domov iz porodnišnice imel oblečen en kompletek, potem pa tega toplega pajacka čez. iiii je mehki ko medo user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?