|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
19.1.2010 18:40:07   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: tropical

IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Aja, eno vprašanje za tiste, ki ste na bolniški že dalj časa: Kdaj dobimo nakazano od ZZZSja?

....misliš plačo ali? Ker jz sem tudi že od samega začetka na bolniški in mi plačo-bolniško nakazuje ZZZS in to kot imamo v firmi 10 v mesecu, zdej ne vem kaj si ti mislilauser posted image  user posted image

Se opravičujem da se utikam v vašo temo.
To bolniško ko ti nakazujejo a si dala kako vlogo  not al kako. AL so ti kar sami dali.
Ker sama sem že več  kot en mesec na bolniški potom socialnega pa nisem nič dobila. Nisem otom delodajalca več.

Hvala za odgovor

To vlogo za bolniško da tvoj osebni zdravnik po priporočilu tvoje G. Tvoja firma ma sam nalogo, da da izpisek od tvoje dohodnine.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
19.1.2010 18:44:05   
Jessy
Čakte, čakte....a ne nakazuje plače delodajalec, čeprav si na bolniški??? user posted image  

Se pravi, da zdaj, ko bom cel januar na bolniški, ne rabim nositi bolniškega lista v službo, al kako?????? user posted image user posted image user posted image  Kaj sploh moram narediti?

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
19.1.2010 18:53:00   
Jessy
Se moram pohvaliti, da sem danes za dušo kupila enga pajacka od 0 do 3 mesecev. Luštkan, zelen, pa malce rumen po rokavih. Joj, komaj čakam štručko, ko gledam te cunjce. user posted image user posted image
Prav tako mi je danes mama dala ene žabice in bodi na preklop, ki ju je kupila včeraj. Tudi zelo lepo!!! user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
19.1.2010 18:57:52   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Čakte, čakte....a ne nakazuje plače delodajalec, čeprav si na bolniški??? user posted image  

Se pravi, da zdaj, ko bom cel januar na bolniški, ne rabim nositi bolniškega lista v službo, al kako?????? user posted image user posted image user posted image  Kaj sploh moram narediti?

....ja moraš vsekakor nest bolniški list na firmo. Sam ko si več kot mesec dni na bolniški, avtomatsko ti tvoja firma pošlje plačo na ZZZS in ti oni nakazujejo na datum katerega ti pač plača gre, zakaj pa ne vem.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
19.1.2010 18:58:26   
girl79
Čao,

Z bolniško v primeru, da si zaposlen je mislim da tako, da moraš vsakič v parih dneh po zaključku bolniške bolniški list dostaviti do delodajalca, če pa se ti bolniška vleče dlje časa, pa moraš to storiti vsak konec meseca.  Plačo oz. bolniško ti vedno nakazuje delodajalec, vendar pa delodajalec tvojo plačo/bolniško dobi refundirano od ZZZS-ja, če gre za bolniško daljšo od 30 dni. Ne vem pa nič o tem, da bi ti pripadala kakšna bolniška,če nisi zaposlen.  

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
19.1.2010 18:59:16   
vekybel
IZVIRNO SPOROČILO: tropical

Aja, eno vprašanje za tiste, ki ste na bolniški že dalj časa: Kdaj dobimo nakazano od ZZZSja?

....misliš plačo ali? Ker jz sem tudi že od samega začetka na bolniški in mi plačo-bolniško nakazuje ZZZS in to kot imamo v firmi 10 v mesecu, zdej ne vem kaj si ti mislilauser posted image  user posted image

Se opravičujem da se utikam v vašo temo.
To bolniško ko ti nakazujejo a si dala kako vlogo  not al kako. AL so ti kar sami dali.
Ker sama sem že več  kot en mesec na bolniški potom socialnega pa nisem nič dobila. Nisem otom delodajalca več.

Če si še v službi ti tvoja firma uredi, drugače pa ne vem kako je.
Hvala za odgovor

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
19.1.2010 19:49:49   
7lina7

plačo ti skozi nakazuje delodajalec takrat kot pač imate plačo. ZZZS pa mu potem vrača nakazano.če si seveda več kot 30 dni na bolnišli

Lin@

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
19.1.2010 20:16:33   
rožca26
Uh, zdej sem pa naredila eno znanost s temi bolniškami user posted image  Mamo vsaj temo za debato user posted image  Drgač pa res hvala za odgovore. Sm pa dobila odg. tudi od svojega dragega tasta, ki je bil ravno pred kratkim na daljši bolniški in mi je vse to lepo razložil user posted image
No, naša pupa se je pa tudi kar lepo prebudila in mi zdaj veselo nabija v trebuščku, kar pomeni, da ne bo treba jutri delat paniko na telefonu user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
19.1.2010 20:19:21   
Capyka
Čao punce,

samo kratko poročilo s pregleda: naša pupa ima že 1587g user posted image user posted image user posted image , danes je točno 30 2/7. Trenutno tudi vse ok.

Sem pa tudi jaz planirana za cr. Čeprav imam g v Trbovljah, bom šla vseeno rodit v Postojno. Folk dol rula!user posted image
Konec januarja se bom kar naročila k Merloju, pol bova pa kako rekla o datumu... Ciljam na 20.03., bomo videli, če bo za to (Sara ima rd 20.10.)

Smo pa bili včeraj s Saro pri otologu in seveda bo morala na operacijo žrelnice... datum nekje maja. Me prav zanima, kako bo to vse skupaj izvedljivo...

lp

PS: Me pa malo skrbi.... gnezdenje se me še ni nič, ama čist niš dotaknlo... Niti ene cote nimam pripravljene, nimam pojma, kam bom postlco dala... kriza.

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
19.1.2010 20:22:35   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Capyka

PS: Me pa malo skrbi.... gnezdenje se me še ni nič, ama čist niš dotaknlo... Niti ene cote nimam pripravljene, nimam pojma, kam bom postlco dala... kriza.

Ne skrbi. Te bo že enkrat usekalo user posted image  In pol verjemi, da ko te bo, te bo na turbo. Jest tudi še nisem v nizkem štartu. meni se vse še zdi daleč user posted image
kar se pa termina tiče za CR - ponavadi je en teden do dva pred rokom poroda.

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
19.1.2010 20:24:41   
Jessy
Meni so napovedan CR delali 4 dni pred rokom. Če bi se pa prej kaj začelo, bi mi pa prej. So mi ga delali v Postojni.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
19.1.2010 20:26:46   
rožca26

Meni so napovedan CR delali 4 dni pred rokom. Če bi se pa prej kaj začelo, bi mi pa prej. So mi ga delali v Postojni.

Ja, zgleda je čist odvisno od P. Vem, da v Lj. delajo kr prej. Vsaj tko sem slišala.
Jest sm pa pri CRju itak izjema user posted image  - pršla sedem tednov prej, pa so rekl da kr bodo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
19.1.2010 20:31:05   
Capyka
Jessy, pri Sari sem imela tudi datum napovedanega crja 3 dni pred rokom. Potem je bil pa cr točno 3 tedne prej... razlog: voda odtekla, jaz pa nič vedela o temuser posted image  Edino tamale nisem čutila, pa hudo me je začelo na levi strani boleti in to je bilo kar to.
Tako da... tudi v prvo nisem bila kaj veliko pripravljena...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
19.1.2010 20:31:37   
Capyka
Aja, tudi v Postojni.

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
19.1.2010 20:50:07   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: Capyka

Jessy, pri Sari sem imela tudi datum napovedanega crja 3 dni pred rokom. Potem je bil pa cr točno 3 tedne prej... razlog: voda odtekla, jaz pa nič vedela o temuser posted image  Edino tamale nisem čutila, pa hudo me je začelo na levi strani boleti in to je bilo kar to.
Tako da... tudi v prvo nisem bila kaj veliko pripravljena...

Še dobro, da se je vse lepo izteklo!!!! user posted image

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
19.1.2010 20:54:33   
tinč407
Pozdravljene

Naj malo javim, kako je šlo tole z javno banko shranjevanja matičnih celic

Sem danes klicala na zavod RS za transfuzijsko medicino in čeprav sem za en dan prekoračila 34. teden sploh ni problema, da se ne bi mogla še odločiti. Rekli so, da je to določeno zaradi uredtive papirjev, da te slučajno ne predeneti prej. Drugače sem zadovoljna z darovanjem matičnih celic javni banki, moti pa me ENA VELIKA STVAR.

Matične celice sprejemajo še 48 ur po odvzemu. To se mi zdi normalno, da jih potem ne vzamejo več, ker verjetno niso več primerne za shranjevanje. Ampak zmagajo pa v tem, da čez vikend pač ne delajo in ne shranjujejo matičnih celic. Ljudje bi radi obogatili banko in darovali del sebe, oni pa čez vikende in praznike ne delajo. SRAM JIH BODI!!!
In če rodiš iz petka na soboto, lahko kar pozabiš na shranjevanje in darovanje.... Namam besed, res...

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
19.1.2010 20:56:03   
rožca26
Tinč, tudi jaz nimam besed. Hja, to je pa naše zdravstvo ...

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
19.1.2010 20:57:46   
tinč407
Ja, naše zdravstvo. Ena izmed mnogih stvari, ki ne delujejo tako kot bi morale v naši mali državici. Smo bolj primerljivi z Balkanom kot z Evropo. na Žalost

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
19.1.2010 21:25:45   
Jessy
Tinč407, točno to sem jaz rekla mojemu. Namesto, da bi se tepli za darovalce, se grejo pa take neumnosti. Dvomim, da če shranjuješ v zasebno banko, da med vikendom ne moreš oddati. Vse je v denarju. user posted image

Jaz pa ne vem, kdo pelje popkovnično kri v banko? A to stori kar porodnišnica?

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
19.1.2010 21:48:16   
sandrica23

15.v mesecu je nakazilo user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
19.1.2010 21:59:53   
sandrica23
15 v mesecu je nakazilo če si na borzi.Drugače pa je odvisno kdaj imaš plačo.user posted image Da popravim prejšnji postuser posted image
Meni je potekla pogodba z Septembrom oz.konc septembra,vendar sem bila že celi mesec na bolniški.Oktobra sem dobila še sepembersko plačo,potem pa sem mogla nest na zzzs vlogo za nadomestilo plače za mesec oktober...potrjen bolniški list z vpisano plačo za leto 2008 pa od zzzs odločbo...pol pa sem dobila nakazilo 13.novembra.Zdaj pa kr sem na borzi in mi pripadajo 3 meseci nadomestila,pa vseeno vlečem bolniško da mi nadomestilo miruje in bom dala vlogo za izplačilo ,ko bom konec z porodniško.Je pa znesk približno isti od zzzs in borze.

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
19.1.2010 23:13:57   
Jessy
Danes je pa zatišje tu gor! Po moje bom šla kar spat. user posted image

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
19.1.2010 23:25:06   
tinč407

Tinč407, točno to sem jaz rekla mojemu. Namesto, da bi se tepli za darovalce, se grejo pa take neumnosti. Dvomim, da če shranjuješ v zasebno banko, da med vikendom ne moreš oddati. Vse je v denarju. user posted image

Jaz pa ne vem, kdo pelje popkovnično kri v banko? A to stori kar porodnišnica?

Ja, vse je na žalost v denarju. Sva hotela dati kri v javno banko, da mogoče lahko pomagaš še komu drugemu, čeprav so majhne možnosti, vendar zdaj premišljujeva kaj naj storiva. Res bi obžalovala, če matične celice ne bi bile shranjene zaradi tega, ker pač ne delajo vikendov.user posted image user posted image   

Kdo pelje kri v banko pa ne vem. Se moram še ta teden z svojim ginekologom malo pogovoriti in bom videla, če bo imel kaj za povedat glede tega.

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
20.1.2010 7:21:58   
branka28
Jutro user posted image !

Sem zgodnja danes, moram v Mb na G pregled z busomuser posted image .
Mojemu user posted image je včeraj crknil menjalnik na avtu user posted image user posted image user posted image in je šel na delo danes z mojo "renglico".
Pa tako lepo je šlo vse finančno, včeraj pa naju je skoraj kap, ko je rekel mehanik, da naj bi popravilo  stalo okrog 1.500 euruser posted image user posted image user posted image user posted image .

Nič upam da bo vse ok na pregleduuser posted image .

Navijam za vse, ki imate danes preglede.user posted image user posted image user posted image

Lepo jutro!user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
20.1.2010 8:12:46   
3Sonček3
Dobro  jutro!
Spet bolečine od zoba user posted image kukr mi je lubi uspeu pogledat je reku da po vsej verjetnosti modrostni zob gnije kr je take čudne rumenkasto rjave barve. Zdej me je pa res pošteno strah it k zobarju, ker na zatečeno dlesen mi ne more dat inekcije, se pravi bo use na živo delala, nevem zmešalo se mi bo. Spala sm samo 3 ure, sm pa uzela učerej lekadol da me je usaj mal nehou ušes bolet pa glava, kr se mi je že kr vrtelo od bolečine. Pa še drisko sm fasala, nevem če je to kej povezano z zobom sm ni nč prijetno.

3sonček3 kaj maš to novo slikco v avatarju? Kaj to je tvoja pikica?
Full lepo se vidi obrazek, kako lepo.
Jz nisem imela sreče da dobim tako lepe slikice.

Ja to je ta slikica s katero sm se zanč hotla pohvalt. Res se ful lepo vidi in kukr gledam te obrazne poteze mi je use bl podobno fantku ne pa punčki, tko da sm mal v dvomih če se ni G zmotu pri spolu. Možno je use.

capyka user posted image za pregled, glede gnezdenja se pa ne sekerej, še pride user posted image .
tinč407 tut js sm prebrala ja da med vikendom ne sprejemajo matičnih celic in potem je res kriza če rodiš iz petka na soboto...no v tem primeru jih sploh ne rabjo uzet, škoda časa če bojo šle celice itak u smeti. Lahko bi pa ta problem rešili tko, da majo v P, kakšen hladilnik oz. nekej kamr bi za ta čas shranili celice, nevem, smotano to use skupej. 
Jessy matične celice, kulkr sm js razumela v porodnišnici prevzame poštar od transfuzijske.
branka28 user posted image tako se zgodi ja, takrat ko najmanj prčakujš te zadane ko strela z jasnega kakšna huda pošiljka, kjer morš odštet dost €.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?