Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 19.1.2010 13:30:19
|
|
|
|
vekybel
|
3sonček3 ja mal ti bežim , ker sem se lotila pospravljanja stanovanja in še je tak lep sončen dan, da kr imam energijo za pospravljanje in moram izkoristit dokler imam energijo. Kaj pa ti počneš? Kaj si kupila voziček? Katerega boš kupila?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 19.1.2010 13:38:18
|
|
|
|
3Sonček3
|
Lep sončen dan? kaj pa je to pri nas je grdo vreme, megleno. Trenutno brskam po internetu in pregledujem pri kateri banki bi otroku odprla račun. Se bo treba še z direktorjem posvetovat . Voziček bom kupila v Leclercu, naslednji mesec ko dobim nakazan denar od paketa. Pa še učerej me je teta klicala in je rekla da bo nekej prispevala zraven za voziček, sm mislm da bom za voziček imela dovolj, njen denar bom porabila pa za plenice, kozmetiko in ostale nujne stvari. Ko bom pa enkrat imela use stvari pripravljene in če bo denar čudežno še iz kje pritekal pa ga bom že dala na stran za varčevanje.
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 19.1.2010 13:45:09
|
|
|
|
Anonimen
|
sara2007 bravo za tako lep datum. Kaj so ti napisali da prideš dan prej ali kr 22.02 prideš in te rešijo? 19. tega imam sprejem, grem z papirji tja, naredijo še oni ctg, uz, itd.... Grem domov. 21.tega zvečer grem pa v bolnico, zjutraj naredijo CR in potem okrevanje.... Notri pa si do 1 tedna, če je vse vredu, če ne se pač bivanje podaljša.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 19.1.2010 14:04:34
|
|
|
|
3Sonček3
|
Joj kr ne morm vrjet da maš datum za rodit. Ko bi tut js vedla kdaj bom rodila, bi blo mal lažje, tko pa lahko samo čakam kdaj bo. Zdej je že tak čas da lahko usak trenutk prčakujm popadke, čeprou si jih še usaj 2 mesca ne želim
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 19.1.2010 14:31:59
|
|
|
|
3Sonček3
|
A ste se že kej odločle kam boste shranjevale denar? Js ga bom definitivno pospravljala tako da ga nebo možno uporabt do njegovega 18. leta. Sm pa mal v dvomih katero banko izbrat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 19.1.2010 14:34:44
|
|
|
|
Anonimen
|
V bistvu bom čez dober mesec rešena trebuha. Res sem prav vesela, da sem končno dobila datum. Torej motm pohvalit mojega G, ko je rekel, da naj nič ne skrbim, da bo on vse uredil . Zdej pa sam upam, da me ja ne bo, kje kaki uni makedonec imel na CRzu. Bom morala malo poklicat pa vprašat, ali bo moj G prisoten ali kdo drug. No da se pohvalim, danes smo končno prepleskali Živino in sobo od Baby. Je rumeno - roza barve in zgleda full svetovno. Zdej morm samo še par malenkosti dokupit, kake hude okvirje za slike, pa notri dat Živine in potem slike od Baby.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 19.1.2010 14:38:56
|
|
|
|
Anonimen
|
A ste se že kej odločle kam boste shranjevale denar? Js ga bom definitivno pospravljala tako da ga nebo možno uporabt do njegovega 18. leta. Sm pa mal v dvomih katero banko izbrat. Živa ima odprt račun na NLBju. V bistvu sem ga odprla v kratkem. Bo pa gor dobivala otroške dodatke in denar od rojstnih dnevov
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 19.1.2010 14:41:42
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 A ste se že kej odločle kam boste shranjevale denar? Js ga bom definitivno pospravljala tako da ga nebo možno uporabt do njegovega 18. leta. Sm pa mal v dvomih katero banko izbrat. Živa ima odprt račun na NLBju. V bistvu sem ga odprla v kratkem. Bo pa gor dobivala otroške dodatke in denar od rojstnih dnevov Js sm gledala tut tale toli račun, sm rada bi da bi ta privarčevani denar imeu čim več obresti, zato sm v dvomih al odprt navaden račun, kjer ni pomembno koliko položiš in ni nujno vsak mesec polagat, al bi blo bolš kakšno takšno rentno varčevanje odprt, sm je treba pa usak mesec nek minimalni znesek uložit. Rada bi samo da je čim bolj oplemeniten ta denar, ko bo dovolj star da ga dobi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 19.1.2010 14:47:58
|
|
|
|
Jessy
|
Sara, v katero porodnišnico boš pa šla? Neja ima toli račun. Sestra pa je otrokoma odprla na KBM in je zelo zadovoljna, saj večkrat otroka dobita tudi kakšno igračo, medtem ko na NLB ne dobijo ničesar, razen takrat, ko odpreš račun.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 19.1.2010 14:53:03
|
|
|
|
3Sonček3
|
Pri NLB če odpreš Toli račun do otrokovega 1. leta starosti ti podarijo 10€, pri KBM pa ti pod istimi pogoji podarijo 60€. Je pa treba pol še naprej brat kaj se bl splača.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 19.1.2010 14:54:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Sara, v katero porodnišnico boš pa šla? ptuj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 19.1.2010 14:57:45
|
|
|
|
vekybel
|
Jz bom zaenkrat dajala denar kr na moj varčevalni račun, ker mi je najbolj praktično pa lahk kr z osebnega računa prek abaneta nakažem na varčevalni če imam viška. 3sonček3 a si že dala naprej papirje za paket? Kako veš da boš dobila drug mesec? sara2007 verjetno si spregledala moje vprašanje od učeraj pa mi prosim povej po kolikšnem času si dobila odgovor za paket ko si vložila papirje na CSD? Jz sem vložila ta ponedeljek. Kaj misliš da bo drug teden že tu?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 19.1.2010 15:03:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Jz bom zaenkrat dajala denar kr na moj varčevalni račun, ker mi je najbolj praktično pa lahk kr z osebnega računa prek abaneta nakažem na varčevalni če imam viška. 3sonček3 a si že dala naprej papirje za paket? Kako veš da boš dobila drug mesec? sara2007 verjetno si spregledala moje vprašanje od učeraj pa mi prosim povej po kolikšnem času si dobila odgovor za paket ko si vložila papirje na CSD? Jz sem vložila ta ponedeljek. Kaj misliš da bo drug teden že tu? ja res sem spregledala, ker nisem kaj dosti brala za nazaj. V pon sem dala, v petek dobila odločbo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 19.1.2010 15:08:54
|
|
|
|
vekybel
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Jz bom zaenkrat dajala denar kr na moj varčevalni račun, ker mi je najbolj praktično pa lahk kr z osebnega računa prek abaneta nakažem na varčevalni če imam viška. 3sonček3 a si že dala naprej papirje za paket? Kako veš da boš dobila drug mesec? sara2007 verjetno si spregledala moje vprašanje od učeraj pa mi prosim povej po kolikšnem času si dobila odgovor za paket ko si vložila papirje na CSD? Jz sem vložila ta ponedeljek. Kaj misliš da bo drug teden že tu? ja res sem spregledala, ker nisem kaj dosti brala za nazaj. V pon sem dala, v petek dobila odločbo. ...še dokaj hitro, ne morem verjet. To si vložila ta mesec ali decembra? Kdaj boš dobila nakazano?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 19.1.2010 15:14:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Jz bom zaenkrat dajala denar kr na moj varčevalni račun, ker mi je najbolj praktično pa lahk kr z osebnega računa prek abaneta nakažem na varčevalni če imam viška. 3sonček3 a si že dala naprej papirje za paket? Kako veš da boš dobila drug mesec? sara2007 verjetno si spregledala moje vprašanje od učeraj pa mi prosim povej po kolikšnem času si dobila odgovor za paket ko si vložila papirje na CSD? Jz sem vložila ta ponedeljek. Kaj misliš da bo drug teden že tu? ja res sem spregledala, ker nisem kaj dosti brala za nazaj. V pon sem dala, v petek dobila odločbo. ...še dokaj hitro, ne morem verjet. To si vložila ta mesec ali decembra? Kdaj boš dobila nakazano? Januarja, februarja bo pa nakazilo. Tako mi je rekla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 19.1.2010 15:20:37
|
|
|
|
vekybel
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Jz bom zaenkrat dajala denar kr na moj varčevalni račun, ker mi je najbolj praktično pa lahk kr z osebnega računa prek abaneta nakažem na varčevalni če imam viška. 3sonček3 a si že dala naprej papirje za paket? Kako veš da boš dobila drug mesec? sara2007 verjetno si spregledala moje vprašanje od učeraj pa mi prosim povej po kolikšnem času si dobila odgovor za paket ko si vložila papirje na CSD? Jz sem vložila ta ponedeljek. Kaj misliš da bo drug teden že tu? ja res sem spregledala, ker nisem kaj dosti brala za nazaj. V pon sem dala, v petek dobila odločbo. ...še dokaj hitro, ne morem verjet. To si vložila ta mesec ali decembra? Kdaj boš dobila nakazano? Januarja, februarja bo pa nakazilo. Tako mi je rekla .....aha ok, me zanima sam če je res, ker meni je tudi rekla pa bomo videli. hvala za odg.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 19.1.2010 15:48:16
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel 3sonček3 a si že dala naprej papirje za paket? Kako veš da boš dobila drug mesec? Ja učerej sm oddala papirje, pa so mi rekli da bo drug mesec nakazano.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 19.1.2010 16:30:27
|
|
|
|
Jessy
|
Ufff, kako je pasal popoldanski spanec, sploh na tako noč, kot sem jo imela. Zdaj ima Neja kosilo, ker prej ni jedla, saj je v vrtcu zadosti, čez pol ure pa ima že uro pravljic v knjižnici. Jaz bom vmes malce v trgovine zašla. Sara, sem mislila, da greš drugam, ker si omenjala enga Makedonca, pa vidim, da so očitno na večih koncih.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 19.1.2010 17:16:52
|
|
|
|
rožca26
|
Ahoj! Se spet oglašam Vid sedi na meni in riše s flomastrom, jest sm pa kle gor. Prej ni blo cajta za javit se, ker sva dop/pop spala, pol sva šla v trgovino, potem kosilo in je hitr ura 5. Jest na srečo ne grem še nikamor, čeprov sem Sari ful fovž, da ma že točni datum za porod. Jest bi tut takrat rodila al pa še kej prej. Imam občutek, da me bo razneslo. Čeprov sem pa včeraj in danes bila kr pozorna, ker je naša pupa bila zelo umirjena. Sm ji po malem kr morila in jo budila ... no, na srečo se giblje zdej oz. se je prej, tak da ni take panike. Je zgleda spet tko postavljena, da ma noge k žaba, pa s hrbtom je proti trebuhu, tak da gibi niso tok intenzivni. Sara - za pošto!!!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 19.1.2010 17:18:28
|
|
|
|
rožca26
|
Aja, eno vprašanje za tiste, ki ste na bolniški že dalj časa: Kdaj dobimo nakazano od ZZZSja?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 19.1.2010 17:41:53
|
|
|
|
strumf
|
čav punce. se oglašam po dolgem času. sem januarja začela nazaj delat v šoli. pa sem imela ful polne tedne-kontrolke in spraševanja pa seminarji popoldne, tak da sem domov prišla crkjena. tak da res nisem imela moči za pisanje. sicer sem vas malo prebrala ampak to je tudi vse kar sem zmogla. drugače me pa tudi moj beby malo spravlja v dvome. dopoldne v šoli je včasih tako miren, da ga moram prav budit, da malo brcne. sem včasih kar malo v paniki. pa me potem popoldne nabrca za ves dan . drugače pa grem jutri urejat na CSD, vzela bova denar, preko recinko pa nabavila nekaj stvari, ki so cenejše. voziček pride ta teden, previjalna v začetku meseca, oblekic se je že počasi nekaj nabralo, tako da že veselo gnezdim . zaenkrat še nič ne perem, bom februarja. bodte fajn.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 19.1.2010 17:47:45
|
|
|
|
vekybel
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Aja, eno vprašanje za tiste, ki ste na bolniški že dalj časa: Kdaj dobimo nakazano od ZZZSja? ....misliš plačo ali? Ker jz sem tudi že od samega začetka na bolniški in mi plačo-bolniško nakazuje ZZZS in to kot imamo v firmi 10 v mesecu, zdej ne vem kaj si ti mislila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 19.1.2010 17:50:15
|
|
|
|
vekybel
|
3sonček3 kaj maš to novo slikco v avatarju? Kaj to je tvoja pikica? Full lepo se vidi obrazek, kako lepo. Jz nisem imela sreče da dobim tako lepe slikice.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 19.1.2010 18:34:28
|
|
|
|
tropical
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Aja, eno vprašanje za tiste, ki ste na bolniški že dalj časa: Kdaj dobimo nakazano od ZZZSja? ....misliš plačo ali? Ker jz sem tudi že od samega začetka na bolniški in mi plačo-bolniško nakazuje ZZZS in to kot imamo v firmi 10 v mesecu, zdej ne vem kaj si ti mislila Se opravičujem da se utikam v vašo temo. To bolniško ko ti nakazujejo a si dala kako vlogo not al kako. AL so ti kar sami dali. Ker sama sem že več kot en mesec na bolniški potom socialnega pa nisem nič dobila. Nisem otom delodajalca več. Hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 19.1.2010 18:38:25
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Aja, eno vprašanje za tiste, ki ste na bolniški že dalj časa: Kdaj dobimo nakazano od ZZZSja? ....misliš plačo ali? Ker jz sem tudi že od samega začetka na bolniški in mi plačo-bolniško nakazuje ZZZS in to kot imamo v firmi 10 v mesecu, zdej ne vem kaj si ti mislila Ja, v bistvu plačo. Aha, se pravi takrat kot je moja plača. Me prov zanima, če bom jutri dobila, ker je bilo rečeno, da najkasneje do 18 dobim plačo.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?