Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 20.1.2010 12:40:52
|
|
|
|
vekybel
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 Ej vekybel kako pa zgleda odločba o paketku? Res me čudi da men te odločbe ni noben omenu ...list papirja kjer pišejo tvoji podatki in da izpolnjuješ pogoje za paket, pa piše za kaj si se odločila, v primeru denarja pa piše da pride 276€ in en kup členov in to je to.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 20.1.2010 12:41:43
|
|
|
|
3Sonček3
|
malicki za pregled in opravljen nakup. Tut moj je že kr neki časa z glavico navzdol, tko da same pohvale našim dojenčkom k tko lepo skrbijo da bo šlo tko kot more it . Boš pa ful pozno dobila papirje se mi zdi, sicer pa oni že vejo.
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 20.1.2010 12:42:36
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 Ej vekybel kako pa zgleda odločba o paketku? Res me čudi da men te odločbe ni noben omenu ...list papirja kjer pišejo tvoji podatki in da izpolnjuješ pogoje za paket, pa piše za kaj si se odločila, v primeru denarja pa piše da pride 276€ in en kup členov in to je to. Nč pretresljivga . Kakšne pogoje pa morš izpolnjevat? sej to usaki pripada? Al komplicirajo na vsakem koraku...
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 20.1.2010 12:54:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Vidim da je mesec januar tihi morilec za avtomobile, ker poleg branke28 in čmrlike je tudi nama zasral avto in zdaj čakava na klic mehanika, koliko bo prišlo popravilo. Če je to, kar se mu dozdeva, se ga ne bo splačalo popravljati ampak bo treba v nakup novega . In ne bo nama preostalo drugega kot vzeti ven iz skladov . Drugače pa sem bila včeraj na Jesenicah na predavanju za EA, in moram rečt, da so me kar prepričali in če ne bo prišlo do prehitrega poroda ali kaj podobnega se bova z mojim, ko se bo začelo kr v jeseniško porodnišnico odpravila. Matične celice: Poslala mail in dobila včeraj papirje za izpolnit. Danes sem poslala izpolnjene papirje nazaj, zdej pa čakam. Dans sem imela potem še pregled. veselo raste in je težek malo manj kot 1800g. Je rekla da očitno ne bo ne prevelik in ne premajhen-torej nekaj vmes. Potem sva ga gledali še na UZ in se je že lepo obrnil z glavo dol in ritko gor -sem se pa spraševala kaj za vraga me v rebra tako buta- me pa očitno tamali z rito tišči notr . Baje da placa ma dovolj, plodovnice je pa tud čist zadosti. Kregala me je za kile, ker sem se v 5 tednih 5 kil zredila , vsega skupaj pa do zdaj 8kg- tako da do naslednjega pregleda se lahko maksimalno 2kg zredim baje . Ni mi sicer jasno kako le, ker pazim kaj jem+ tega da sem fizično še zmeraj zelo aktivna. Sploh ne vem kako naj jem, da nebi šlo več kot dva kile gor do naslednjega pregleda čez 3 tedne, lih diete pa tud ne morem imet
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 20.1.2010 13:00:15
|
|
|
|
vekybel
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: vekybel IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 Ej vekybel kako pa zgleda odločba o paketku? Res me čudi da men te odločbe ni noben omenu ...list papirja kjer pišejo tvoji podatki in da izpolnjuješ pogoje za paket, pa piše za kaj si se odločila, v primeru denarja pa piše da pride 276€ in en kup členov in to je to. Nč pretresljivga . Kakšne pogoje pa morš izpolnjevat? sej to usaki pripada? Al komplicirajo na vsakem koraku... ....ma pogoji so to da daš lahko 60 dni pred PDP in 60 dni po rojstvu.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 20.1.2010 13:01:16
|
|
|
|
3Sonček3
|
nosečka24 ne se sekerat zarat kil, ene jih dobijo kr iz lufta pa ful čuvajo kaj jejo, ene pa jejo ko užgane kil pa nikjer. Odvisno je od ženske in glavno da sta z otročkom zdrava .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 20.1.2010 13:02:31
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 IZVIRNO SPOROČILO: vekybel IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 Ej vekybel kako pa zgleda odločba o paketku? Res me čudi da men te odločbe ni noben omenu ...list papirja kjer pišejo tvoji podatki in da izpolnjuješ pogoje za paket, pa piše za kaj si se odločila, v primeru denarja pa piše da pride 276€ in en kup členov in to je to. Nč pretresljivga . Kakšne pogoje pa morš izpolnjevat? sej to usaki pripada? Al komplicirajo na vsakem koraku... ....ma pogoji so to da daš lahko 60 dni pred PDP in 60 dni po rojstvu. kr neki res so zmedeni v tej naši državi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 20.1.2010 13:04:15
|
|
|
|
vekybel
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24 Dans sem imela potem še pregled. veselo raste in je težek malo manj kot 1800g. Je rekla da očitno ne bo ne prevelik in ne premajhen-torej nekaj vmes. Potem sva ga gledali še na UZ in se je že lepo obrnil z glavo dol in ritko gor -sem se pa spraševala kaj za vraga me v rebra tako buta- me pa očitno tamali z rito tišči notr . Baje da placa ma dovolj, plodovnice je pa tud čist zadosti. Kregala me je za kile, ker sem se v 5 tednih 5 kil zredila , vsega skupaj pa do zdaj 8kg- tako da do naslednjega pregleda se lahko maksimalno 2kg zredim baje . Ni mi sicer jasno kako le, ker pazim kaj jem+ tega da sem fizično še zmeraj zelo aktivna. Sploh ne vem kako naj jem, da nebi šlo več kot dva kile gor do naslednjega pregleda čez 3 tedne, lih diete pa tud ne morem imet bravo za pregled.....kar se tiče kg pa je vse odvisno od organizma, dojenčka.....jz sem imela pregled 10.12 in do naslednjega pregleda je bilo točno 1 mesec in vmes prazniki in sem jedla kot sem hotela in nič pazila pa sem se zredila samo 1kg, ker sem mislila da jih bom predelala najmanj 3kg, sem bila prav presenečena, kako mi je to ratalo ne vem. Tako da ti povem, več kot skrbiš slabše je. Ti lepo jej kot ti paše in konec, več kot nadreti te ne more .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 20.1.2010 13:05:33
|
|
|
|
vekybel
|
3sonček3 ja ma prav so smešni. Povej mi kaj te še boli zob? Kaj ti je pa sploh delala zobarca da te še boli?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 20.1.2010 13:13:07
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel 3sonček3 ja ma prav so smešni. Povej mi kaj te še boli zob? Kaj ti je pa sploh delala zobarca da te še boli? Ja še boli, sej ubistvu ne boli zob ampak dlesen, in od tega naprej povezano še zelo zatečena bezgavka, ušeč, učk in pou glave, ob hudih bolečinah se mi pa še vrti, sm kej pozabila...aja pa še drisko sm fasala A si lahko želiš lepšega zobobola? Mislm da ne . Nek trakec mi je nabiu not k naj bi se ga usak dan menjavalo. Nimam pojma, vem samo da na začetku ni biu dobrega okusa, tak zelo pekoč, kot da bi mi mal omrtviču, zdej je pa že dobr ga ne čutm več. Mal mi je bolše če migam s čeljustjo, če mirujm mi samo še bolj nabija in je kap. Tko da zdej mal telovadm z usti
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 20.1.2010 13:18:39
|
|
|
|
lenčy
|
živjo po dolgem času...malo sm bla več al manj slabe vole, pa vas nisem hotla vpletat... sonček sj če je bil tvoj skos do zdj na predavanjih, pa reč babci, da danes ni mogel prit, pa naj vseeno napiše potrdilo zanj. mende ne bo komplicirala? sj moj je tud enkrat manjkou pa ma kljub temu potrdilo. je bil pa mal razočaran, ker je mislu, da se bomo dihalne vaje učil, da bo vedu, kk je treba dihat no danes grem še na eno predavanje o handlingu novorojenčka ker mam glih čas, sicer nimam pa kej zgubit... vidim, da mate neke probleme z zobmi...mojga tud neki vzadi boli, pa misl, da mu bo zob zrastu sj mu je že bolš, vam pa upam, da tudi... naj omenim še kile...kako pa to, da ene tok komplicirajo?? js mam že več kot 10kg+, pa mi ni do zdj še nč rekla. tko da ne se sekirat, sam da boste z bejbikami zdravi, to je pomembno.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 20.1.2010 13:25:57
|
|
|
|
vekybel
|
Tu sem vam pripopala en link ki govori strahova o rasti ploda, je zanimivo. http://tvslo.si/#ava2.56873275
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 20.1.2010 13:27:24
|
|
|
|
3Sonček3
|
lenčy problem je v tem da bojo predavanja samo jutri, ker glavne medicinske sestre ni in bo predavou ginekolog in bo use opravljeno v 2 urah. Tko da lubi nima možnosti it, pa ko bi blo to predavanje saj popoldne, ampak ne ob 10.00. Nevem no, res bi rada zmutila nekej
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 20.1.2010 13:28:02
|
|
|
|
vekybel
|
3sonček3 kaj pol moraš vsak dan hoditi tja po ta trakec ali jih imaš doma? lenčy ja tebe tudi ni bilo nekaj časa. Smo pa tukaj da ti damo kak nasvet pa da se izpoveš da ti bo lažje. Evo ti en veeeeeeeeelik
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 20.1.2010 13:29:41
|
|
|
|
vekybel
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3 lenčy problem je v tem da bojo predavanja samo jutri, ker glavne medicinske sestre ni in bo predavou ginekolog in bo use opravljeno v 2 urah. Tko da lubi nima možnosti it, pa ko bi blo to predavanje saj popoldne, ampak ne ob 10.00. Nevem no, res bi rada zmutila nekej ....moj sicer ni šel zraven ker ne bo pri porodu, ampak ostali moški ki so bili niso rabili kazati osebnih, tako da kr povleci njegovega brata in če slučajno kaj vpraša recite da nima osebne in je.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 20.1.2010 13:29:56
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel 3sonček3 kaj pol moraš vsak dan hoditi tja po ta trakec ali jih imaš doma? Vsak dan morm hodt tja da oni zamenjajo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 20.1.2010 13:32:58
|
|
|
|
Anonimen
|
ah no coment...res nebi rekla ko bi se za 20 kil zredila, mi pa mori za 8 kil in to v celi nosečnosti! Na žalost sem pa velika sekirantka in me je kr minilo ko me je začela tam napadat in postavljat meje do kolk se še lahko zredim. Res si pa potem lahko sproščen . Ja, sem pa pozabila omenit, da sem dobila tudi liste za na CSD in sem šla spotoma še to zrihtat. Sem kar tam izpolnila za starševsko nadomestilo in za paketek, za očetovstvo morava pa enkrat skupaj z mojim it. Sam nisem dobro razumela. A očetovstvo lahko že pred rojstvom rihtava a šele po rojstvu? Kot sem razumela lahko prej sam nisem čisto ziher, ker je nekej bluzila, da moram prit najkasneje 1 mesec po otrokovem rojstvu-pa si v vsej svoji zbeganosti nisem zapomnila za kaj točno moram prit- a še za doklade al kaj?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 20.1.2010 13:33:34
|
|
|
|
lucika
|
čaj iz malinovih listov: hm, jaz sem si domače nasušila, pila lepo grenkega, bljak...pa smo, saj veste, malega 36 ur ven vlačli. tak da meni menda ni pomagal. ali pa je in kaj bi šele bilo če ga ne bi pila. al pač mora biti kupljen... uf, vsem veliko sreče z mehaniki. super ne, glih tega je zdaj treba... joj, za 8 kg komplicirajo... treba je jest, ni kaj.... doktorji bi raje stradali, pol pa železo predpisovali....sem siher da je slabokrvnost od premalo mešane hrane, ali pa preveč zdrave:))) se tolažim.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 20.1.2010 13:35:41
|
|
|
|
3Sonček3
|
Ja nosečka24 očetovstvo greš lahko pred porodom zrihtat. Papirje ki jih lahko urediš šele po porodu so pa otroški dodatek, tko so men razložili in je treba oddat čimprej po porodu, da se takoj naslednji mesec pol dobi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 20.1.2010 13:47:32
|
|
|
|
sandrica23
|
Lep sončen pozdrav! Da se malo javim in potožim saj sem danes ko sem šla po pošto bla šokirana...Mojega malega Laneka bojo operirali na luliju...obrezali ga bojo pa jajčke spustili 11.2. mamo sprejem pol pa bo 12.mislim da operiran So me tak začeli dajat živci da bzv!Kriva sem si pa vrjetno sama,ko gledam tote oddaje na Zone Reality,ko operirajo take male GROZA....A je mela kera kako izkušnjo s to operacijo?Kr kolko sem brala na netu naj bi po operaciji to bolelo kakih 14 dni še....Pa še pust je ...pa tak se je veselil da bo Ježek za pusta
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 20.1.2010 13:50:16
|
|
|
|
3Sonček3
|
sandrica23 za tvojga sinčka. Zakaj pa ga morjo opererat? Sej bo use uredu je pa teško gledat svojga otroka kako trpi bolečine. Tvojmu Lanu pošiljam en velik kup in .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 20.1.2010 13:51:27
|
|
|
|
3Sonček3
|
uuuuuu novo zvezdico sm si prslužla z mojim goflanjem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 20.1.2010 13:56:57
|
|
|
|
Anonimen
|
3sonček3: hvala za informacije sandrica23: z malim bo vse v redu. Je pa pomoje za starše res težko, ko mora otrok v bolnico in še na operacijo. Jaz sem bila operirana pri starosti pol leta in potem do 2. razreda še ene 7x, pa je mami ravno zadnjič pravila, kako grozno je bilo ko je morala tako majhnega dojenčka pustiti tujim ljudem, pa 25 let nazaj še nisi smel bit ob otroku, pa še v novem mestu so mi delali operacije, mi pa iz gorenjske . Ampak bo že...kot bi trenil boste imeli malega spet doma.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 20.1.2010 13:57:02
|
|
|
|
sandrica23
|
3Sonček3-Hvala!! Operirat ga morajo zato,kr mu kožica ne gre preko glavice pa jajčke mu pobegnejo.Saj včasih jih ma v mosnjičku,pol pa enostavno izginejo pa je mošnjiček prazen.Je reko urolog,da se skrijejo nekam v trebušno votlino al nekam tam.Ko ga pa umivam mu sicer stiskam da bi prišle dol,samo grejo nazaj.Lulija pa nevem točno še kaj bojo naredili...dve možnosti sta:Da mu ga čisto obrežejo,al pa samo prerežejo kožico da bo šla čez glavico,kr ga zdaj fullll boli ko mu jo vlačim dol pri umivanju.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 20.1.2010 14:01:22
|
|
|
|
lenčy
|
sonček pol pa nared tko k si že rekla, pripelji njegovega brata s sabo in je problem rešen, ker osebene sigurno ne bo rabil kazat... dobr, da ste me spomnle na očetovstvo..če pride moj do 5h domou, greva to kr uredit... vekybel kaj naj ti rečem... pri nas doma je zmeri kreg, kadar se stara mama vtika v vse, sm js ji ne dovolim, ker se z njo ne razumem. pol gre pa fotru zatežit, on pa men. sm zdele mi ni nč reku, verjet zato, ker dobr ve, da lhk popokava kufre in greva. sj če mu bo treba to še kdaj oment, mu bom, ne se bat, ker me bo mal bol cenu, kukr me je do zdj... sicer pa sm bla slabe vole tud zarad herpusa, k se mi je naredu, pa zarad mozoljev, pa verjetn sm še kej pozabila... tko da zdj veste
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?