|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
15.1.2010 21:41:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Ta pa je faca. Da si upa to rečt, k svojih otrok niti ne pokliče med počitnicami. Ma pa jajčka

Važno, da ga žurajo!!! Za nekatere je to smisel življenja

Itak, sam da je žur

Pa fajna dediščina, da je za zapravtuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4001
15.1.2010 21:43:41   
Jessy
Sem že nazaj! Sem mogla Nejo spat spravt, ker sta gledala eno risanko do 21.20, potem sem pa jaz prišla na vrsto.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
15.1.2010 21:44:03   
Anonimen

Kje je JESSY??????

ALO ZAOSTAJAŠ

Mislim, da nama tiramisu reže, da ga pošlje po hitri pošti

Pol pa ji je delno oproščeno. Za drugi del bo pa potrebno pisno opravičilo zaradi neopravičenih minutuser posted image user posted image user posted image

Nadaljna kazen - ukoruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4003
15.1.2010 21:44:45   
Jessy

Kje je JESSY??????

ALO ZAOSTAJAŠ

Pol pa ji je delno oproščeno. Za drugi del bo pa potrebno pisno opravičilo zaradi neopravičenih minutuser posted image user posted image user posted image

Nadaljna kazen - ukoruser posted image user posted image user posted image user posted image

Alo, pridta zdej, ko je zrezan! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
15.1.2010 21:45:19   
Anonimen
Sem že nazaj! Sem mogla Nejo spat spravt, ker sta gledala eno risanko do 21.20, potem sem pa jaz prišla na vrsto.

OPRAVIČILO SPREJETO. zdej pa le hitro v pogon na tipkovnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4005
15.1.2010 21:45:48   
rožca26

Ni problem, sam mormo tud tuki pridit na novo stran Magari zdej čez vikend Kaj praviš? Pa mi piš kdaj si gor jutri, pa probam uletet na net.

Bom bom. Al ti pa pošlem sms. Sej drgač sm pa zdej na FBuser posted image

Za dons bi se opravičla user posted image  Bom po vsej verjetnosti kar kmalu šla v mižule. Sm zmahana od pričakovanj na UZ, pa od Vida, pa od sedenja, pa ... user posted image  Bi mi jutri bolj odgovarjal. Kaj praviš? Upam, da ni zamere.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
15.1.2010 21:46:14   
Anonimen

Kje je JESSY??????

ALO ZAOSTAJAŠ

Pol pa ji je delno oproščeno. Za drugi del bo pa potrebno pisno opravičilo zaradi neopravičenih minut

Nadaljna kazen - ukor

Alo, pridta zdej, ko je zrezan!

Ej pošlji mi ga po DHL  poštiuser posted image user posted image user posted image user posted image  Ga bom glih zjutraj za zajtrk zmazala

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4007
15.1.2010 21:46:23   
Jessy
Rožca, nič spat! Spi se ponoč, ne zdej! user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
15.1.2010 21:47:04   
Jessy

Ej pošlji mi ga po DHL  poštiuser posted image user posted image user posted image user posted image  Ga bom glih zjutraj za zajtrk zmazala

Že kličem, da poberejo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
15.1.2010 21:47:14   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Alo, pridta zdej, ko je zrezan! user posted image user posted image user posted image

Bi jest raje kr hitro pošto poslala. Jest sm že v pižami. Ne da se mi pa preoblečt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
15.1.2010 21:47:23   
Anonimen

Ni problem, sam mormo tud tuki pridit na novo stran Magari zdej čez vikend Kaj praviš? Pa mi piš kdaj si gor jutri, pa probam uletet na net.

Bom bom. Al ti pa pošlem sms. Sej drgač sm pa zdej na FB

Za dons bi se opravičla Bom po vsej verjetnosti kar kmalu šla v mižule. Sm zmahana od pričakovanj na UZ, pa od Vida, pa od sedenja, pa ... Bi mi jutri bolj odgovarjal. Kaj praviš? Upam, da ni zamere.

Sej bom jst tudi počasi šla. Sm kr kaput  za danes. IN to čist prevečuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4011
15.1.2010 21:47:58   
rožca26

Rožca, nič spat! Spi se ponoč, ne zdej! user posted image

Nism rekla, da grem zdej spat, ampak da grem kmal spat. To je čist druga user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
15.1.2010 21:48:20   
Jessy
Men je še velik kave ostalo! Pa prideta na pižamo party, pa zmažemo tist pratfon in spijemo še liter kafeta....Vama povem, da bomo sončni vzhod dočakale, al pa spiranje želodca!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
15.1.2010 21:49:11   
rožca26

Sej bom jst tudi počasi šla. Sm kr kaput  za danes. IN to čist prevečuser posted image user posted image user posted image

Sam ne še prec, da ne bo Jessy sama samcata.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
15.1.2010 21:49:11   
Anonimen
Rožca, nič spat! Spi se ponoč, ne zdej!

Ja sam res rožca, ni še čas ......user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4015
15.1.2010 21:50:02   
Anonimen
Men je še velik kave ostalo! Pa prideta na pižamo party, pa zmažemo tist pratfon in spijemo še liter kafeta....Vama povem, da bomo sončni vzhod dočakale, al pa spiranje želodca!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4016
15.1.2010 21:50:22   
rožca26

Mislim, da ta drugo user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pa če bi ti uletela na sredino - se pravi k meni. Bi mi tko bolj odgovarjal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
15.1.2010 21:50:32   
Jessy
No, lepo, da se vama še ne mudi! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
15.1.2010 21:51:22   
rožca26
Vekybel, vidim da si že en lep čas gor, pa se nič ne oglasiš. Dej kej pokomentirej, da ne bomo samo 3 čveke user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
15.1.2010 21:51:30   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Mislim, da ta drugo user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj pa če bi ti uletela na sredino - se pravi k meni. Bi mi tko bolj odgovarjal user posted image user posted image user posted image

Eeeemmmmm......to že drži, sam moram pol velik s sabo prtrogat....pratfon pa kafe.....pa pižamo....

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
15.1.2010 21:52:04   
rožca26

No, lepo, da se vama še ne mudi! user posted image

Veš da ne. Sam če pa spet zgineš neznano kam, se pa ne čudi, da ne bo več nobene user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
15.1.2010 21:52:57   
rožca26

Eeeemmmmm......to že drži, sam moram pol velik s sabo prtrogat....pratfon pa kafe.....pa pižamo....

Pižamo dej kr nase. Protfan dej v levo roko, kafe pa v desno, pa je stvar rešena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
15.1.2010 21:53:15   
Jessy

Veš da ne. Sam če pa spet zgineš neznano kam, se pa ne čudi, da ne bo več nobene user posted image user posted image user posted image user posted image

A verjameš, da sem pred kratkim planirala en hitr tušek....tak, da ne bi niti opazili, da me ni...user posted image  Sam ne tak, kot ga ima un kretenko od Sare. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
15.1.2010 21:54:21   
Jessy
Pižamo dej kr nase. Protfan dej v levo roko, kafe pa v desno, pa je stvar rešena user posted image user posted image user posted image

Aha, sej vrata, pa avto lahk pa ta mičken v bušiju odpira, a ne de...user posted image user posted image user posted image  Ker je ravno na sredini, pa še praznih rok je. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
15.1.2010 21:55:44   
rožca26

Aha, sej vrata, pa avto lahk pa ta mičken v bušiju odpira, a ne de...user posted image user posted image user posted image  Ker je ravno na sredini, pa še praznih rok je. user posted image

Ah ne, s hitro pošto pridi. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Cepljenja
Miška2006

Poleg rednih cepljenj, bi otroka cepila še za....

Vodene koze (norice) (13%)

Pneumokok (5%)

Rota virus (33%)

Tuberkuloza (11%)

Ne bi dodatno cepil (27%)

Sploh ne bi cepila otroka niti za redna cepljenja (10%)

Število vseh glasov: 283

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!