Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:17:50
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Če ne bi imela imela poznala bontona, bi ga kr na gobec, da bi mu vsi smrdljivi umetni zobje ven padel Lahko bi pozabila na bonton in ga ornk butnila! Ja Jessy, tapravi učiteljici sva
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:18:33
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Ja Jessy, tapravi učiteljici sva Itak!!! Na gobec take!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:19:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Pa dejta punci - tisti, ki se norca delajo iz nas, so itak eni kreteni, ki nimajo pojma o bontonu. Ponavadi to izjavljajo ravno tisti, ki so že sami v večnem boju s kgji. Al pa tisti, ki se nikoli niso borili z kgjami. Mi je zadnjič od očima zet reku, da kok debelo rit imam, če se nič ne sprehajam, da bi jo malo izgubila Mislm noseči ženski. Če ne bi imela imela poznala bontona, bi ga kr na gobec, da bi mu vsi smrdljivi umetni zobje ven padel O marička Veš, jest pa ne bi kle uporabila bontona, bi kr kej letel v glavo Če ne od mene, bi pa od mojga Mah sej veš kako je - z pijanci se ni za kregat. Je enkrat izjavu, da se on ne tušira, ker to baje ni priporočjivo za kožo. Mislim In seveda v takem duhu vzgaja svoje otroke
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:20:11
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Ja Jessy, tapravi učiteljici sva Itak!!! Na gobec take!!! Ja, moj bi reku, da smo res ena posebna sekta. Govorimo o sožitju ..., v takšnih primerih bi pa vse na gobec koga
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:20:18
|
|
|
|
Jessy
|
Sara, jaz bi ga dala na IGNORE!!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:20:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Ja Jessy, tapravi učiteljici sva Itak!!! Na gobec take!!! Jah pol bi mogla pa še protezo odplačevat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:21:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Ja Jessy, tapravi učiteljici sva Itak!!! Na gobec take!!! Ja, moj bi reku, da smo res ena posebna sekta. Govorimo o sožitju ..., v takšnih primerih bi pa vse na gobec koga Si me nasmejala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:21:45
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Mah sej veš kako je - z pijanci se ni za kregat. Je enkrat izjavu, da se on ne tušira, ker to baje ni priporočjivo za kožo. Mislim In seveda v takem duhu vzgaja svoje otroke A, pol pa je ta Me pa zanima, kolk deodoranta pol porabi? To je zihr miljonkrat slabš kt pa voda
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:21:47
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Ja Jessy, tapravi učiteljici sva Itak!!! Na gobec take!!! Jah pol bi mogla pa še protezo odplačevat Ja, sej...pol pa spet sama nasankaš.... Najboljš, da mu častiš gajbo vina, da se ga do onemoglosti nažge, pol pa zvali po kakih stopnicah...Hudič, frdamani!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:22:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Ja Jessy, tapravi učiteljici sva Itak!!! Na gobec take!!! Jah pol bi mogla pa še protezo odplačevat A si pozabla, da je zobozdravstvo pr nam ratal luksuz No sej čedalje bolj študiram, da mogoče pa on zato take ven meče, kr bi rad novo protezo. Sam od mene jo ne dobi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:23:42
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Ja Jessy, tapravi učiteljici sva Itak!!! Na gobec take!!! Ja, moj bi reku, da smo res ena posebna sekta. Govorimo o sožitju ..., v takšnih primerih bi pa vse na gobec koga Si me nasmejala Ja če je pa res. No, vsaj zase lahko to rečem Moj kr zavija z očmi, ko sliši kaj govorim in pravi "In take bodo učile mojga otroka"
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:25:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Mah sej veš kako je - z pijanci se ni za kregat. Je enkrat izjavu, da se on ne tušira, ker to baje ni priporočjivo za kožo. Mislim In seveda v takem duhu vzgaja svoje otroke A, pol pa je ta Me pa zanima, kolk deodoranta pol porabi? To je zihr miljonkrat slabš kt pa voda Pomoje ima en deodorant za celo leto Se vidi, da ima bolj slabe higienske navade.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:25:32
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Itak!!! Na gobec take!!! Jah pol bi mogla pa še protezo odplačevat Ja, sej...pol pa spet sama nasankaš.... Najboljš, da mu častiš gajbo vina, da se ga do onemoglosti nažge, pol pa zvali po kakih stopnicah...Hudič, frdamani! Veš, sam bi pol hotu še, ker pijančki se pa nikol ne poškodujejo. Ponavadi se zgodi, da majo še kozarec poln, kljub temu, da so se prej kotalil po klanci.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:27:11
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Pomoje ima en deodorant za celo leto Se vidi, da ima bolj slabe higienske navade. Gravž od gravža Pri takih pa socialna nikoli ne potrka No, ampak se ne čudim, glede na to, da je zaposlena na CSDju od bratranca žena
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:29:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Itak!!! Na gobec take!!! Jah pol bi mogla pa še protezo odplačevat Ja, sej...pol pa spet sama nasankaš.... Najboljš, da mu častiš gajbo vina, da se ga do onemoglosti nažge, pol pa zvali po kakih stopnicah...Hudič, frdamani! Veš, sam bi pol hotu še, ker pijančki se pa nikol ne poškodujejo. Ponavadi se zgodi, da majo še kozarec poln, kljub temu, da so se prej kotalil po klanci. [/quote Ma ja taki imajo več sreče kakor pameti - v vseh pogledih. Gremo zadnjič k njim spotoma na obisk in ga očim vpraša: Ja kje si pa bil? In on z takim veseljem: Ja na šihtu. Jst sem si pa sam svoje mislila. Zdej ko so spet še eno dediščino zagonl, pa celo leto na njen račun živeli si se pa lahko spravu delat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:31:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Pomoje ima en deodorant za celo leto Se vidi, da ima bolj slabe higienske navade. Gravž od gravža Pri takih pa socialna nikoli ne potrka No, ampak se ne čudim, glede na to, da je zaposlena na CSDju od bratranca žena Vem ja. IN glih taki so ponavadi najbolj pametni? In pol on meni, da mi lahko on da starševske nasvete. Yeah rigth
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:33:06
|
|
|
|
rožca26
|
Ah sara, tak pač je. Morjo žvet tut taki paraziti kot je ta očimov zet, kot tudi tetina snaha (moja teta). Sam ti povem, da bi bil svet dosti lepši brez njih Sm itak spet jezna na to koko od bratranca. Je do tete tko prjazna sam takrat ko kej rab - krava , da bi dala pa teti vnukinjo za vahtat, pa ne
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:35:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah sara, tak pač je. Morjo žvet tut taki paraziti kot je ta očimov zet, kot tudi tetina snaha (moja teta). Sam ti povem, da bi bil svet dosti lepši brez njih Sm itak spet jezna na to koko od bratranca. Je do tete tko prjazna sam takrat ko kej rab - krava , da bi dala pa teti vnukinjo za vahtat, pa ne Vem ja. Tut taki morjo bit. Se je med prazniki dost stvari zgodl, mogoče ne bi blo slabo, da bi mal na FB skup premlele. MI dosti pomagaš.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:36:01
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Pomoje ima en deodorant za celo leto Se vidi, da ima bolj slabe higienske navade. Gravž od gravža Pri takih pa socialna nikoli ne potrka No, ampak se ne čudim, glede na to, da je zaposlena na CSDju od bratranca žena Vem ja. IN glih taki so ponavadi najbolj pametni? In pol on meni, da mi lahko on da starševske nasvete. Yeah rigth Ta pa je faca. Da si upa to rečt, k svojih otrok niti ne pokliče med počitnicami. Ma pa jajčka Veš kaj, ti se ne obremenjuj s takim kretenom. Glede na to, da si sama z Živo skoraj cel teden in da sedaj pričakuješ še eno pupiko, bi si zaslužila naziv MAMA LETA.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:36:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje je JESSY?????? ALO ZAOSTAJAŠ
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:37:34
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ah sara, tak pač je. Morjo žvet tut taki paraziti kot je ta očimov zet, kot tudi tetina snaha (moja teta). Sam ti povem, da bi bil svet dosti lepši brez njih Sm itak spet jezna na to koko od bratranca. Je do tete tko prjazna sam takrat ko kej rab - krava , da bi dala pa teti vnukinjo za vahtat, pa ne Vem ja. Tut taki morjo bit. Se je med prazniki dost stvari zgodl, mogoče ne bi blo slabo, da bi mal na FB skup premlele. MI dosti pomagaš. Ni problem, sam mormo tud tuki pridit na novo stran Magari zdej čez vikend Kaj praviš? Pa mi piš kdaj si gor jutri, pa probam uletet na net.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:38:33
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Kje je JESSY?????? ALO ZAOSTAJAŠ Mislim, da nama tiramisu reže, da ga pošlje po hitri pošti
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:38:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ta pa je faca. Da si upa to rečt, k svojih otrok niti ne pokliče med počitnicami. Ma pa jajčka Važno, da ga žurajo!!! Za nekatere je to smisel življenja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:39:36
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ta pa je faca. Da si upa to rečt, k svojih otrok niti ne pokliče med počitnicami. Ma pa jajčka Važno, da ga žurajo!!! Za nekatere je to smisel življenja Itak, sam da je žur
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:40:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ah sara, tak pač je. Morjo žvet tut taki paraziti kot je ta očimov zet, kot tudi tetina snaha (moja teta). Sam ti povem, da bi bil svet dosti lepši brez njih Sm itak spet jezna na to koko od bratranca. Je do tete tko prjazna sam takrat ko kej rab - krava , da bi dala pa teti vnukinjo za vahtat, pa ne Vem ja. Tut taki morjo bit. Se je med prazniki dost stvari zgodl, mogoče ne bi blo slabo, da bi mal na FB skup premlele. MI dosti pomagaš. Ni problem, sam mormo tud tuki pridit na novo stran Magari zdej čez vikend Kaj praviš? Pa mi piš kdaj si gor jutri, pa probam uletet na net. Bom bom. Al ti pa pošlem sms. Sej drgač sm pa zdej na FB
|
|
|
katero ime ti je nabolj všečlisicka76Enej (
27%)
Matej (
27%)
Kristian (
13%)
Liam (
20%)
Nej (
12%)
Število vseh glasov: 466Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!