Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:56:14
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Pižamo dej kr nase. Protfan dej v levo roko, kafe pa v desno, pa je stvar rešena Aha, sej vrata, pa avto lahk pa ta mičken v bušiju odpira, a ne de... Ker je ravno na sredini, pa še praznih rok je. Ah ne, s hitro pošto pridi.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:56:43
|
|
|
|
Jessy
|
A je šla Sara spat?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:57:12
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Veš da ne. Sam če pa spet zgineš neznano kam, se pa ne čudi, da ne bo več nobene A verjameš, da sem pred kratkim planirala en hitr tušek....tak, da ne bi niti opazili, da me ni... Sam ne tak, kot ga ima un kretenko od Sare. Pozabi. Sam ne vem pa kam je sara zdej zginla. Punce vidve sta res čist neresni Jest se pa matram s svojimi balkončki sedet
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:58:48
|
|
|
|
Jessy
|
Daj mal prezrač tiste balkončke, da se bodo mal dvignli. Mogoče boš lažje sedela. Jaz pa opažam, da sem že strašno daleč od tipkovnice. Vsakič imam krajše roke.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 21:59:19
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy A je šla Sara spat? Mogoče se je šla pa ona namesto tebe tuširat Al se naju je pa naveličala.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 22:00:11
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy A je šla Sara spat? Mogoče se je šla pa ona namesto tebe tuširat Al se naju je pa naveličala. Na tuš sem tudi jaz pomislila. Kak lahk to nardi brez dovoljenja!!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 22:01:17
|
|
|
|
vekybel
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Vekybel, vidim da si že en lep čas gor, pa se nič ne oglasiš. Dej kej pokomentirej, da ne bomo samo 3 čveke čer....jz sem sam prijavljena ker imam odprto stran, drugače pa nisem skoz gor. Zdejle sem uletela nekaj pogledat pa vidim da ste se razpričale ....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 22:01:34
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Daj mal prezrač tiste balkončke, da se bodo mal dvignli. Mogoče boš lažje sedela. Jaz pa opažam, da sem že strašno daleč od tipkovnice. Vsakič imam krajše roke. Mislim, da ni problem v krajših rokah Bo pa kr težka s temi balkončki. Sej v osnovi ne zgledajo tok veliki, sam so pa težki, da je obup. Mislim, mati narava res ni bila prizanesljiva - nisem čist nič podobna moji mami ampak balkončke sm pa po njej dobila
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 22:01:37
|
|
|
|
Jessy
|
Ma, ne vem, če ne bi tudi jaz skočila pod tuš, pa v pižamo, pol pa enga Heinikena zvrnem....
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 22:01:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy A je šla Sara spat? Mogoče se je šla pa ona namesto tebe tuširat Al se naju je pa naveličala. Na tuš sem tudi jaz pomislila. Kak lahk to nardi brez dovoljenja!!!! GLedam nogometno tekmo, ker sem stavila!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 22:02:29
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Vekybel, vidim da si že en lep čas gor, pa se nič ne oglasiš. Dej kej pokomentirej, da ne bomo samo 3 čveke čer....jz sem sam prijavljena ker imam odprto stran, drugače pa nisem skoz gor. Zdejle sem uletela nekaj pogledat pa vidim da ste se razpričale .... Vekybel, ulet v debato, da Rožci ne bo dolgčas.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 22:02:37
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Vekybel, vidim da si že en lep čas gor, pa se nič ne oglasiš. Dej kej pokomentirej, da ne bomo samo 3 čveke čer....jz sem sam prijavljena ker imam odprto stran, drugače pa nisem skoz gor. Zdejle sem uletela nekaj pogledat pa vidim da ste se razpričale .... Čer. Sej vemo. Sam, poskusit pa ni greh. Mogoče pa še ktero iz luknjice zbezamo
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 22:03:13
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 GLedam nogometno tekmo, ker sem stavila!!!! O, ti šiška!!! A boš kej zadela???
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 22:03:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Kak lahk to nardi brez dovoljenja!!!! Sam res ej. Poredna jst
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 22:03:31
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy A je šla Sara spat? Mogoče se je šla pa ona namesto tebe tuširat Al se naju je pa naveličala. Na tuš sem tudi jaz pomislila. Kak lahk to nardi brez dovoljenja!!!! GLedam nogometno tekmo, ker sem stavila!!!! Aja???? Kdo pa igra? Pa sej maš itak prenosnik al se motim?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 22:04:13
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 GLedam nogometno tekmo, ker sem stavila!!!! O, ti šiška!!! A boš kej zadela??? Kje si pa šiško našla
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 22:04:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 GLedam nogometno tekmo, ker sem stavila!!!! O, ti šiška!!! A boš kej zadela??? Mah če ostane tak rezultat bom, ker sem stavila na točni rezultat. Je bila pa stava minimalna 1eur dobim pa 7
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 22:04:20
|
|
|
|
vekybel
|
...dobre ste ko se vam da tolk sedet za rač. mene rit takoj zaboli.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 22:05:10
|
|
|
|
Jessy
|
Sara, sam v vednost...Nogomet je strašno dolgočasna igra. Gledaš, pa gledaš, pa gledaš, pa kar nobenga gola. In pol, ko za delček sekunde pogledaš stran, pade gol in si ga sfalila. A ni to čist brez veze?
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 22:05:26
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel ...dobre ste ko se vam da tolk sedet za rač. mene rit takoj zaboli. Uh, verjamem, ker mene tut. Pa še hrbet. Pa mi punci ne pustita it dol
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 22:05:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy A je šla Sara spat? Mogoče se je šla pa ona namesto tebe tuširat Al se naju je pa naveličala. Na tuš sem tudi jaz pomislila. Kak lahk to nardi brez dovoljenja!!!! GLedam nogometno tekmo, ker sem stavila!!!! Aja???? Kdo pa igra? Pa sej maš itak prenosnik al se motim? B.Munchen - Hoffenheim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 22:06:01
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Kje si pa šiško našla Men se zdi, da boš ti mogla mal v naše kraje prit, da te mal naučimo, kaj kaj pomeni!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 22:06:48
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Sara, sam v vednost...Nogomet je strašno dolgočasna igra. Gledaš, pa gledaš, pa gledaš, pa kar nobenga gola. In pol, ko za delček sekunde pogledaš stran, pade gol in si ga sfalila. A ni to čist brez veze? Ja, se čist strinjam No, sam kaki dečkoti so pa lušni za pogledat. Da ne govorimo o slavnih plesih ob danem golu
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 22:06:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Sara, sam v vednost...Nogomet je strašno dolgočasna igra. Gledaš, pa gledaš, pa gledaš, pa kar nobenga gola. In pol, ko za delček sekunde pogledaš stran, pade gol in si ga sfalila. A ni to čist brez veze? Vem ja. Sam po naši plazmi se skos sam nogomet vrti Jst pa zraven sedim na kavču in imam prenosnik gor, sam me vseeno sfali.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 22:07:19
|
|
|
|
vekybel
|
Nič grem pobrat perilo iz sušilnega stroja in grem mal tv gledat pa pol spat. Vi pa kr nadaljujte z debato, sam da ne bodo ritke bolele in pustite kej še za jutri. Nočko.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?