|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
15.1.2010 21:17:50   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

IZVIRNO SPOROČILO: sara2007
Če ne bi imela imela poznala bontona, bi ga kr na gobec, da bi mu vsi smrdljivi umetni zobje ven padeluser posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko bi pozabila na bonton in ga ornk butnila!

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja Jessy, tapravi učiteljici sva user posted image user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
15.1.2010 21:18:33   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja Jessy, tapravi učiteljici sva user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak!!! Na gobec take!!! user posted image user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
15.1.2010 21:19:19   
Anonimen

Pa dejta punci - tisti, ki se norca delajo iz nas, so itak eni kreteni, ki nimajo pojma o bontonu. Ponavadi to izjavljajo ravno tisti, ki so že sami v večnem boju s kgji.

Al pa tisti, ki se nikoli niso borili z kgjami. Mi je zadnjič od očima zet reku, da kok debelo rit imam, če se nič ne sprehajam, da bi jo malo izgubila
Mislm noseči ženski. Če ne bi imela imela poznala bontona, bi ga kr na gobec, da bi mu vsi smrdljivi umetni zobje ven padel

O marička Veš, jest pa ne bi kle uporabila bontona, bi kr kej letel v glavo Če ne od mene, bi pa od mojga

Mah sej veš kako je - z pijanci se ni za kregat. Je enkrat izjavu, da se on ne tušira, ker to baje ni priporočjivo za kožo. Mislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In seveda v takem duhu vzgaja svoje otroke

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3978
15.1.2010 21:20:11   
rožca26

Itak!!! Na gobec take!!! user posted image user posted image

Ja, moj bi reku, da smo res ena posebna sekta. Govorimo o sožitju ..., v takšnih primerih bi pa vse na gobec koga user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
15.1.2010 21:20:18   
Jessy
Sara, jaz bi ga dala na IGNORE!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
15.1.2010 21:20:19   
Anonimen

Ja Jessy, tapravi učiteljici sva

Itak!!! Na gobec take!!!

Jah pol bi mogla pa še protezo odplačevatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3981
15.1.2010 21:21:18   
Anonimen

Itak!!! Na gobec take!!!

Ja, moj bi reku, da smo res ena posebna sekta. Govorimo o sožitju ..., v takšnih primerih bi pa vse na gobec koga

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Si me nasmejala

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3982
15.1.2010 21:21:45   
rožca26

Mah sej veš kako je - z pijanci se ni za kregat. Je enkrat izjavu, da se on ne tušira, ker to baje ni priporočjivo za kožo. Mislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In seveda v takem duhu vzgaja svoje otroke

A, pol pa je ta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Me pa zanima, kolk deodoranta pol porabi? To je zihr miljonkrat slabš kt pa voda user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
15.1.2010 21:21:47   
Jessy

Itak!!! Na gobec take!!!

Jah pol bi mogla pa še protezo odplačevatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, sej...pol pa spet sama nasankaš....

Najboljš, da mu častiš gajbo vina, da se ga do onemoglosti nažge, pol pa zvali po kakih stopnicah...Hudič, frdamani! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
15.1.2010 21:22:53   
Anonimen

Itak!!! Na gobec take!!!

Jah pol bi mogla pa še protezo odplačevat

A si pozabla, da je zobozdravstvo pr nam ratal luksuzuser posted image user posted image user posted image user posted image  No sej čedalje bolj študiram, da mogoče pa on zato take ven meče, kr bi rad novo protezo.

Sam od mene jo ne dobiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3985
15.1.2010 21:23:42   
rožca26

Itak!!! Na gobec take!!!

Ja, moj bi reku, da smo res ena posebna sekta. Govorimo o sožitju ..., v takšnih primerih bi pa vse na gobec koga

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Si me nasmejala

Ja če je pa res. No, vsaj zase lahko to rečem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Moj kr zavija z očmi, ko sliši kaj govorim in pravi "In take bodo učile mojga otroka" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
15.1.2010 21:25:30   
Anonimen

Mah sej veš kako je - z pijanci se ni za kregat. Je enkrat izjavu, da se on ne tušira, ker to baje ni priporočjivo za kožo. Mislim In seveda v takem duhu vzgaja svoje otroke

A, pol pa je ta Me pa zanima, kolk deodoranta pol porabi? To je zihr miljonkrat slabš kt pa voda

Pomoje ima en deodorant za celo letouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Se vidi, da ima bolj slabe higienske navade.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3987
15.1.2010 21:25:32   
rožca26

Itak!!! Na gobec take!!!

Najboljš, da mu častiš gajbo vina, da se ga do onemoglosti nažge, pol pa zvali po kakih stopnicah...Hudič, frdamani! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Veš, sam bi pol hotu še, ker pijančki se pa nikol ne poškodujejo. Ponavadi se zgodi, da majo še kozarec poln, kljub temu, da so se prej kotalil po klanci. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
15.1.2010 21:27:11   
rožca26

Pomoje ima en deodorant za celo letouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Se vidi, da ima bolj slabe higienske navade.

Gravž od gravža user posted image user posted image user posted image  Pri takih pa socialna nikoli ne potrka user posted image  No, ampak se ne čudim, glede na to, da je zaposlena na CSDju od bratranca žena user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
15.1.2010 21:29:12   
Anonimen

Itak!!! Na gobec take!!!

Jah pol bi mogla pa še protezo odplačevat

Najboljš, da mu častiš gajbo vina, da se ga do onemoglosti nažge, pol pa zvali po kakih stopnicah...Hudič, frdamani!

Veš, sam bi pol hotu še, ker pijančki se pa nikol ne poškodujejo. Ponavadi se zgodi, da majo še kozarec poln, kljub temu, da so se prej kotalil po klanci. [/quote

Ma ja taki imajo več sreče kakor pameti - v vseh pogledih.

Gremo zadnjič k njim spotoma na obisk in ga očim vpraša: Ja kje si pa bil? In on z takim veseljem: Ja na šihtu.
Jst sem si pa sam svoje mislila. Zdej ko so spet še eno dediščino zagonl, pa celo leto na njen račun živeli si se pa lahko spravu delatuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3990
15.1.2010 21:31:35   
Anonimen

Pomoje ima en deodorant za celo leto Se vidi, da ima bolj slabe higienske navade.

Gravž od gravža Pri takih pa socialna nikoli ne potrka No, ampak se ne čudim, glede na to, da je zaposlena na CSDju od bratranca žena

Vem ja. IN glih taki so ponavadi najbolj pametni? In pol on meni, da mi lahko on da starševske nasvete. Yeah rigthuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3991
15.1.2010 21:33:06   
rožca26
Ah sara, tak pač je. Morjo žvet tut taki paraziti kot je ta očimov zet, kot tudi tetina snaha (moja teta). Sam ti povem, da bi bil svet dosti lepši brez njih user posted image
Sm itak spet jezna na to koko od bratranca. Je do tete tko prjazna sam takrat ko kej rab - krava user posted image user posted image user posted image , da bi dala pa teti vnukinjo za vahtat, pa ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
15.1.2010 21:35:54   
Anonimen
Ah sara, tak pač je. Morjo žvet tut taki paraziti kot je ta očimov zet, kot tudi tetina snaha (moja teta). Sam ti povem, da bi bil svet dosti lepši brez njih
Sm itak spet jezna na to koko od bratranca. Je do tete tko prjazna sam takrat ko kej rab - krava , da bi dala pa teti vnukinjo za vahtat, pa ne

Vem ja. Tut taki morjo bit. Se je med prazniki dost stvari zgodl, mogoče ne bi blo slabo, da bi mal na FB skup premlele. MI dosti pomagaš.user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3993
15.1.2010 21:36:01   
rožca26

Pomoje ima en deodorant za celo leto Se vidi, da ima bolj slabe higienske navade.

Gravž od gravža Pri takih pa socialna nikoli ne potrka No, ampak se ne čudim, glede na to, da je zaposlena na CSDju od bratranca žena

Vem ja. IN glih taki so ponavadi najbolj pametni? In pol on meni, da mi lahko on da starševske nasvete. Yeah rigthuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ta pa je faca. Da si upa to rečt, k svojih otrok niti ne pokliče med počitnicami. Ma pa jajčka user posted image
Veš kaj, ti se ne obremenjuj s takim kretenom. Glede na to, da si sama z Živo skoraj cel teden in da sedaj pričakuješ še eno pupiko, bi si zaslužila naziv MAMA LETA. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
15.1.2010 21:36:56   
Anonimen
Kje je JESSY??????

ALO ZAOSTAJAŠuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3995
15.1.2010 21:37:34   
rožca26

Ah sara, tak pač je. Morjo žvet tut taki paraziti kot je ta očimov zet, kot tudi tetina snaha (moja teta). Sam ti povem, da bi bil svet dosti lepši brez njih
Sm itak spet jezna na to koko od bratranca. Je do tete tko prjazna sam takrat ko kej rab - krava , da bi dala pa teti vnukinjo za vahtat, pa ne

Vem ja. Tut taki morjo bit. Se je med prazniki dost stvari zgodl, mogoče ne bi blo slabo, da bi mal na FB skup premlele. MI dosti pomagaš.user posted image

Ni problem, sam mormo tud tuki pridit na novo stran user posted image  Magari zdej čez vikend user posted image  Kaj praviš? Pa mi piš kdaj si gor jutri, pa probam uletet na net. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
15.1.2010 21:38:33   
rožca26

Kje je JESSY??????

ALO ZAOSTAJAŠuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mislim, da nama tiramisu reže, da ga pošlje po hitri pošti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
15.1.2010 21:38:53   
Anonimen
Ta pa je faca. Da si upa to rečt, k svojih otrok niti ne pokliče med počitnicami. Ma pa jajčka

Važno, da ga žurajo!!! Za nekatere je to smisel življenja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3998
15.1.2010 21:39:36   
rožca26

Ta pa je faca. Da si upa to rečt, k svojih otrok niti ne pokliče med počitnicami. Ma pa jajčka

Važno, da ga žurajo!!! Za nekatere je to smisel življenja user posted image user posted image user posted image

Itak, sam da je žur user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
15.1.2010 21:40:19   
Anonimen

Vem ja. Tut taki morjo bit. Se je med prazniki dost stvari zgodl, mogoče ne bi blo slabo, da bi mal na FB skup premlele. MI dosti pomagaš.

Ni problem, sam mormo tud tuki pridit na novo stran Magari zdej čez vikend Kaj praviš? Pa mi piš kdaj si gor jutri, pa probam uletet na net.

Bom bom. Al ti pa pošlem sms. Sej drgač sm pa zdej na FBuser posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

katero ime ti je nabolj všeč
lisicka76

Enej (27%)

Matej (27%)

Kristian (13%)

Liam (20%)

Nej (12%)

Število vseh glasov: 466

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!