Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:39:57
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Eeeeemmmm.....kot blondinki mi ni čist jasno..... Emmmm....jaz sem se do zdaj zredila ŽE 16 kg....kje je že luksuz???? V tem, da moj G do 12kg ne reče niti muuuu glede kg. Pa tudi pol, je več ali manj popustljiv. Kje se pa dobi kak serum za popustljivost? Bi ga jest nucala ene 500 litrov za vse 3 v moji ambulanti No, ena je še kul, ostali 2 (vmes je G) sta pa obup
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:41:30
|
|
|
|
Jessy
|
Pomaranče so že skor prebavljene.....jaz bi en jajc....na uč....
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:42:25
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Eeeeemmmm.....kot blondinki mi ni čist jasno..... Emmmm....jaz sem se do zdaj zredila ŽE 16 kg....kje je že luksuz???? V tem, da moj G do 12kg ne reče niti muuuu glede kg. Pa tudi pol, je več ali manj popustljiv. Aaaaaaaaaaaa.....blondinka je razumela!!! No, sej drgač tudi moj ni do zdaj nič komentiral. Tokrat pa je, saj sem se v povprečju v zadnjem mesecu zredila po 1 kg na teden....ampak on ne ve, da sem še prejšnji torek v porodnišnici imela cele 4 kg manj....sem modro molčala.... Veš kaj, to kar pravjo o blondinkah je sam en lari fari. Se zdele sam ta blondne pogovarjamo, pa nismo še nič mim pihnile Ja, pa prov je da si molčala si jih mela pa zagotovo manj zato, ker je bla hrana obupna
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:43:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Eeeeemmmm.....kot blondinki mi ni čist jasno..... Emmmm....jaz sem se do zdaj zredila ŽE 16 kg....kje je že luksuz???? Sara2007, škoda, ker taki ljudje sploh obstajajo. Kot da sami ne bi imeli življenja! Sovražim take primitivce! Ene so se 35 kil, pa je šlo vse dol. Se čist strinjam s tabo glede teh primitivcev - sam kaj k jih je v avtoprevozništvu in gradbeništvu ogromno. Glede kg, se še jst najmanj sekiram. Moti me edin izjave primitivcem, ki so se jim žene tudi zredile več kot 30 kg, pa tebe kljub vsemu veselo **** v glavo!!!!! Moj mi ni nikoli reku niti bu, glede kg, tako da drugi imajo še manj pravico. Za postrelit, da se spuščajo na tok nizek nivo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:44:06
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Pomaranče so že skor prebavljene.....jaz bi en jajc....na uč.... Mljask. ne mi luštov delat Veš kaj, kr privošči si ga. Jej bolj po malo pa 5x na dan, pa boš vidla, da bo. Pa baje sadje fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul redi, razn jabolka Men se pa po njih obrača,ker mi jih čist skoz G turi pod nos
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:44:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Eeeeemmmm.....kot blondinki mi ni čist jasno..... Emmmm....jaz sem se do zdaj zredila ŽE 16 kg....kje je že luksuz???? V tem, da moj G do 12kg ne reče niti muuuu glede kg. Pa tudi pol, je več ali manj popustljiv. Aaaaaaaaaaaa.....blondinka je razumela!!! No, sej drgač tudi moj ni do zdaj nič komentiral. Tokrat pa je, saj sem se v povprečju v zadnjem mesecu zredila po 1 kg na teden....ampak on ne ve, da sem še prejšnji torek v porodnišnici imela cele 4 kg manj....sem modro molčala.... Veš kaj, to kar pravjo o blondinkah je sam en lari fari. Se zdele sam ta blondne pogovarjamo, pa nismo še nič mim pihnile Ja, pa prov je da si molčala si jih mela pa zagotovo manj zato, ker je bla hrana obupna Sam da pripomnim: Nisem več blond
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:45:09
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Veš kaj, to kar pravjo o blondinkah je sam en lari fari. Se zdele sam ta blondne pogovarjamo, pa nismo še nič mim pihnile Ja, pa prov je da si molčala si jih mela pa zagotovo manj zato, ker je bla hrana obupna To o blondinkah včasih pride prav za prav... Če je pa inteligenca še umetna, kot je pri meni, pa še toliko bolj... Ej, ne boš verjela, ampak hrana v PO porodnišnici je bila čudovita, ampak zame čist premalo obrokov na dan....Sicer za tisto ležanje so zagotovo čist zadosti, ampak jaz bi še vmes kaj....pa zvečer po 10. uri tudi še kaj, ne pa da je večerja ob 17.30, pol pa nič do zajtrka....To je pa že mučenje...
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:45:30
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Eeeeemmmm.....kot blondinki mi ni čist jasno..... Emmmm....jaz sem se do zdaj zredila ŽE 16 kg....kje je že luksuz???? Sara2007, škoda, ker taki ljudje sploh obstajajo. Kot da sami ne bi imeli življenja! Sovražim take primitivce! Ene so se 35 kil, pa je šlo vse dol. Se čist strinjam s tabo glede teh primitivcev - sam kaj k jih je v avtoprevozništvu in gradbeništvu ogromno. Glede kg, se še jst najmanj sekiram. Moti me edin izjave primitivcem, ki so se jim žene tudi zredile več kot 30 kg, pa tebe kljub vsemu veselo **** v glavo!!!!! Moj mi ni nikoli reku niti bu, glede kg, tako da drugi imajo še manj pravico. Za postrelit, da se spuščajo na tok nizek nivo. Kaj te je njegov šef zmerjal zaradi kil???? Ta pa si dovoli!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:47:01
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Sam da pripomnim: Nisem več blond Kaj si napredovala???? Jest sm pa po duši vedno, tut če mam mal rjavkastih pramenov vmes.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:47:51
|
|
|
|
Jessy
|
Sara, meni tudi moj še ni ničesar rekel okrog kg, edin ljubkovalno mi pravi hypo. Pa tolaži me, da bo kmalu bolje! Rožca, vem, da sadje full redi, sam se še vseeno tolažim, da manj kot npr. en jajc, čeprav me še vedno fuuuuuuuulllll matra.....
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:47:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Eeeeemmmm.....kot blondinki mi ni čist jasno..... Emmmm....jaz sem se do zdaj zredila ŽE 16 kg....kje je že luksuz???? Sara2007, škoda, ker taki ljudje sploh obstajajo. Kot da sami ne bi imeli življenja! Sovražim take primitivce! Ene so se 35 kil, pa je šlo vse dol. Se čist strinjam s tabo glede teh primitivcev - sam kaj k jih je v avtoprevozništvu in gradbeništvu ogromno. Glede kg, se še jst najmanj sekiram. Moti me edin izjave primitivcem, ki so se jim žene tudi zredile več kot 30 kg, pa tebe kljub vsemu veselo **** v glavo!!!!! Moj mi ni nikoli reku niti bu, glede kg, tako da drugi imajo še manj pravico. Za postrelit, da se spuščajo na tok nizek nivo. Kaj te je njegov šef zmerjal zaradi kil???? Ta pa si dovoli!!!!!!!!!!!!!!!!! Ah ne šef, drugi primitivci, ki jih je kr dosti okoli mene - nažalost. Drugače se je pa šefova žena tudi zredila za 30 kg Je sam povedal.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:48:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Sam da pripomnim: Nisem več blond Kaj si napredovala???? Jest sm pa po duši vedno, tut če mam mal rjavkastih pramenov vmes. Ne v kvečjem sem zdej edin na slabšem. Zdej nimam več izgovora, da sem blond
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:49:16
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ah ne šef, drugi primitivci, ki jih je kr dosti okoli mene - nažalost. Drugače se je pa šefova žena tudi zredila za 30 kg Je sam povedal. Ja, saj....ponavadi so ravno taki najbolj glasni...."popolneži"! Šus v glavo, pa bo mir!!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:50:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Sara, meni tudi moj še ni ničesar rekel okrog kg, edin ljubkovalno mi pravi hypo. Pa tolaži me, da bo kmalu bolje! MOj si pa zarad tega verjetn nč ne upa rečt, ker se je on isto redil kot pujs. Je pridobil v letu in pol kar 20 kg. Ne vem kako mu je to ratal
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:51:30
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Veš kaj, to kar pravjo o blondinkah je sam en lari fari. Se zdele sam ta blondne pogovarjamo, pa nismo še nič mim pihnile Ja, pa prov je da si molčala si jih mela pa zagotovo manj zato, ker je bla hrana obupna To o blondinkah včasih pride prav za prav... Če je pa inteligenca še umetna, kot je pri meni, pa še toliko bolj... Ej, ne boš verjela, ampak hrana v PO porodnišnici je bila čudovita, ampak zame čist premalo obrokov na dan....Sicer za tisto ležanje so zagotovo čist zadosti, ampak jaz bi še vmes kaj....pa zvečer po 10. uri tudi še kaj, ne pa da je večerja ob 17.30, pol pa nič do zajtrka....To je pa že mučenje... Aja, pol bom šla pa res kr v PO. Ker v Lj. je obupna, ti rečem. Vsak dan ješ sam cvetačo v vseh agregatnih stanjih pa da ne omenim sir vsako jutro na jedilniku Sej kava je bila kul, pa kus kus s piščancem v smetanovi omaki tudi, sam s cvetačo pa res pretiravajo. Jest je še zdej nism dala v usta odkar sm pršla iz P pred 1 letom in 2 mesecema Sm dejansko mela manj kil, ko sem šla iz P kot sem jih mela preden sem zanosila. No, sej to sem prec popravla, ker sem doma dala vase vse kar je zgledalo okusno Ena od sotrpink tam pa je tam shujšala tok, da baje že 8 let ni mela tok nizke teže
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:52:35
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 MOj si pa zarad tega verjetn nč ne upa rečt, ker se je on isto redil kot pujs. Je pridobil v letu in pol kar 20 kg. Ne vem kako mu je to ratal Sej moj si tudi postopoma pridobiva kilce....ima skor tak trebuh kot jaz, pa vedno je bil ravno pravšnji.....mu bom spomladi bebija podturila in ima da ga vozi okrog in okrog po ure in ure, da bo mati lahko filala baterije.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:53:24
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Sara, meni tudi moj še ni ničesar rekel okrog kg, edin ljubkovalno mi pravi hypo. Pa tolaži me, da bo kmalu bolje! MOj si pa zarad tega verjetn nč ne upa rečt, ker se je on isto redil kot pujs. Je pridobil v letu in pol kar 20 kg. Ne vem kako mu je to ratal Mu bodoča žena dobr kuha Pa nič ne telovadi ....
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:54:40
|
|
|
|
rožca26
|
Uh, na srečo moj nič ne govori glede kil. On bolj živčen rata, ko mu povem kolk sem se dejansko zredila v celi nosečnosti Mi prec kej za jest da
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:55:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ah ne šef, drugi primitivci, ki jih je kr dosti okoli mene - nažalost. Drugače se je pa šefova žena tudi zredila za 30 kg Je sam povedal. Ja, saj....ponavadi so ravno taki najbolj glasni...."popolneži"! Šus v glavo, pa bo mir!!!! Mah če bi meni moj govoru, kar je on govoru na plaži o svoji ženi, bi mu možgane odpihnila sredi plaže!!! Je reku, da je debela kot kit in da kr voda naraste ko je notri. Mislim Če bi meni to moj lepi gospod reku, bi ga sred plaže vrgla v vodo - utopu bi se pa kr sam, kr tak ne zna plavat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:56:37
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Vsak dan ješ sam cvetačo v vseh agregatnih stanjih pa da ne omenim sir vsako jutro na jedilniku Sej kava je bila kul, pa kus kus s piščancem v smetanovi omaki tudi, sam s cvetačo pa res pretiravajo. Jest je še zdej nism dala v usta odkar sm pršla iz P pred 1 letom in 2 mesecema Sm dejansko mela manj kil, ko sem šla iz P kot sem jih mela preden sem zanosila. No, sej to sem prec popravla, ker sem doma dala vase vse kar je zgledalo okusno Ena od sotrpink tam pa je tam shujšala tok, da baje že 8 let ni mela tok nizke teže Ta je pa dobra! Cvetača v vseh agregatnih stanjih! Da crkneš! Se pravi, da bi bila LJ porodnišnica idealna zame, da se znebim teh kil. Sam kaj, ko preveč rada dobro jem!!! Te dni, ko sem bila notri, sem jedla za kosilo pašto z golažem, musako, za večerjo zelo okusno zelenjavno juho, krompirjev golaž, za zajtrk je bil 1x res sir, 1x pa maslo oin marmelada. Pa vse zelo okusno! Pa, ko sem rodila Nejo se tudi spomnim, da smo zeloooo dobro jedli.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:57:29
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ah ne šef, drugi primitivci, ki jih je kr dosti okoli mene - nažalost. Drugače se je pa šefova žena tudi zredila za 30 kg Je sam povedal. Ja, saj....ponavadi so ravno taki najbolj glasni...."popolneži"! Šus v glavo, pa bo mir!!!! Mah če bi meni moj govoru, kar je on govoru na plaži o svoji ženi, bi mu možgane odpihnila sredi plaže!!! Je reku, da je debela kot kit in da kr voda naraste ko je notri. Mislim Če bi meni to moj lepi gospod reku, bi ga sred plaže vrgla v vodo - utopu bi se pa kr sam, kr tak ne zna plavat
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:57:45
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ah ne šef, drugi primitivci, ki jih je kr dosti okoli mene - nažalost. Drugače se je pa šefova žena tudi zredila za 30 kg Je sam povedal. Ja, saj....ponavadi so ravno taki najbolj glasni...."popolneži"! Šus v glavo, pa bo mir!!!! Mah če bi meni moj govoru, kar je on govoru na plaži o svoji ženi, bi mu možgane odpihnila sredi plaže!!! Je reku, da je debela kot kit in da kr voda naraste ko je notri. Mislim Če bi meni to moj lepi gospod reku, bi ga sred plaže vrgla v vodo - utopu bi se pa kr sam, kr tak ne zna plavat
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:58:31
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 Vsak dan ješ sam cvetačo v vseh agregatnih stanjih pa da ne omenim sir vsako jutro na jedilniku Sej kava je bila kul, pa kus kus s piščancem v smetanovi omaki tudi, sam s cvetačo pa res pretiravajo. Jest je še zdej nism dala v usta odkar sm pršla iz P pred 1 letom in 2 mesecema Sm dejansko mela manj kil, ko sem šla iz P kot sem jih mela preden sem zanosila. No, sej to sem prec popravla, ker sem doma dala vase vse kar je zgledalo okusno Ena od sotrpink tam pa je tam shujšala tok, da baje že 8 let ni mela tok nizke teže Ta je pa dobra! Cvetača v vseh agregatnih stanjih! Da crkneš! Se pravi, da bi bila LJ porodnišnica idealna zame, da se znebim teh kil. Sam kaj, ko preveč rada dobro jem!!! Te dni, ko sem bila notri, sem jedla za kosilo pašto z golažem, musako, za večerjo zelo okusno zelenjavno juho, krompirjev golaž, za zajtrk je bil 1x res sir, 1x pa maslo oin marmelada. Pa vse zelo okusno! Pa, ko sem rodila Nejo se tudi spomnim, da smo zeloooo dobro jedli. A se zmenva pol, da si po hitri pošti pošljeva obroke Jest prec zamenjam za kej boljšga
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 23:02:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni pa RR nagaja!!!! če se ne javim več, je to to.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 23:02:32
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Rožca, uradno ga imam, ja. Kristusova leta. Sem pravkar odpravila celo četico obiskov, tako da grem zdaj našo deklino končno spravit spat, potem pa pridem, da napišem še mojo izkušnjo po CR, pa da še kako debato udarimo. Ja, pol pa VSE NAJ NAJ. DA BO PREOSTANEK NOSEČNOSTI ŠE NAPREJ OK. DA BI BILA BEBICA ZDRAVA, POROD LAHAK IN HITER IN DA TI NE BI BILO TREBA ČAKATI ČEZ ROK! Pa nikar ne skrbi zaradi let. Vsa leta so najboljša, če si jih le taka narediš Stavim, da še najman 100 let ne boš za odpis Se podpišem
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?