Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 23:02:47
|
|
|
|
rožca26
|
Mi neki časa ni hotl sporočil odpret Zimska, vidm da si gor Dej še kej napiš, da mal na hitr počvekamo, ker pol bomo pa mogle res it v pančjo vas
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 23:03:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Rožca, uradno ga imam, ja. Kristusova leta. Sem pravkar odpravila celo četico obiskov, tako da grem zdaj našo deklino končno spravit spat, potem pa pridem, da napišem še mojo izkušnjo po CR, pa da še kako debato udarimo. Ja, pol pa VSE NAJ NAJ. DA BO PREOSTANEK NOSEČNOSTI ŠE NAPREJ OK. DA BI BILA BEBICA ZDRAVA, POROD LAHAK IN HITER IN DA TI NE BI BILO TREBA ČAKATI ČEZ ROK! Pa nikar ne skrbi zaradi let. Vsa leta so najboljša, če si jih le taka narediš Stavim, da še najman 100 let ne boš za odpis Se podpišem Si le prišla, da boš še z nami kako rekla.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 23:03:53
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Meni pa RR nagaja!!!! če se ne javim več, je to to. Ja, men tudi nagaja. nas hočje zgleda mal umirit pri čveku Sej, najboljš, da gremo res že počas proti Pančji vasi
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 23:05:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Meni pa RR nagaja!!!! če se ne javim več, je to to. Ja, men tudi nagaja. nas hočje zgleda mal umirit pri čveku Sej, najboljš, da gremo res že počas proti Pančji vasi Ja se strinjam z tabo Grem tudi jst spat, pa noge v luft dat (so kot šunki). Uživajte še naprej
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 23:05:25
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Si le prišla, da boš še z nami kako rekla. Seveda, ker ji je dolgčas po nas. Pa zdej se spet mal dogaja gor. Mogoče nam pa rata spet pridit na nov del Pa da ne bi tega resno vzele
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 23:05:26
|
|
|
|
Jessy
|
Hvala, Sonček!!! Sara, saj tudi meni nagaja RR, pa sem mislila, da nam net nagaja. Rožca, ne vem, če bo šlo s hitro pošto, ker se mi zdi, da si spregledala en podatek, da zeloooo rada dobro jem. Se bom odpovedala izgubljanju kg-jev.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 23:07:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Zbiram prijave za jutrišnji večerni čvek: 1. Sara2007 2. 3. 4. .....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 23:07:15
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Hvala, Sonček!!! Sara, saj tudi meni nagaja RR, pa sem mislila, da nam net nagaja. Rožca, ne vem, če bo šlo s hitro pošto, ker se mi zdi, da si spregledala en podatek, da zeloooo rada dobro jem. Se bom odpovedala izgubljanju kg-jev. Ah nič no. Bom pa mojga zadolžila, da mi vsak dan kej prnese dobrga za jest Tko je blo tudi predlani, ko je mama naredila matevža pa repo - je mogla to trogat v P. Kaj sm vzdihvala zraven so mi ble drugi 2 prov fovž
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 23:07:49
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Zbiram prijave za jutrišnji večerni čvek: 1. Sara2007 2. rožca26 3. 4. .....
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 23:08:37
|
|
|
|
rožca26
|
Sam mene morte za čvek upoštevat od 8 do 9 ure enkrat, ker ne vem kdaj bo šel vid spat zvečer
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 23:09:58
|
|
|
|
rožca26
|
Nič, grem jest na eno masažo hrbta zdej (me bo masirala oseba, ki je drgač profi maserje učila masirat - moj lubi ), pol grem pa spat. Jutri pa vidim našo pupiko
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 23:10:22
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz sem tudi zraven, če le ne bom kje zakomirala.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 23:10:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja Rožca, daj lepo Zvezdici pozdravi, pa reči, da se konec tedna kaj slišima po SMS-u. No če boš kaj govorila z njo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 23:11:28
|
|
|
|
Jessy
|
Rožca, pol pa fajn opravi jutri!!!!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 23:11:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi zraven, če le ne bom kje zakomirala. Še čim več tok pogumnih, da ne bove sam z rožco strašile po RRju
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 23:11:55
|
|
|
|
Jessy
|
Jaz sem pristala na jogurtu. Grem zdaj! Se jutri tipkamo! čau bau
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 23:13:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ROŽCA dobro opravi, pa ne pozabi na report!!! Sicer bo kazenska.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 23:14:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem pristala na jogurtu. Grem zdaj! Se jutri tipkamo! čau bau Jst bom pa na prepečencu . Lepo spite!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 8:00:49
|
|
|
|
branka28
|
Jutro! Ste za kavico in en dober zajterk: Ta slikica z nogico je tako lepa,da sem jo morala pripopat Pa lep pozdrav vsem!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 8:09:31
|
|
|
|
malicki
|
Babe ste pa ble včeraj dolgo pokonci! Kako vam to uspe? Jaz sem bila včeraj čisto adijo, še lubi je zacumal pred tv-jem že ob 20h Sva pa oba bolj zgodnja kaj se spanja tiče, do 21.30 ure že lepo spančkama ozir. sva v ležečem položaju. Včeraj sem spet šla v šoping, sem se odločila malo zaloge narest. Tako da imam doma eno 3-mesečno zalogo praška, mehčalca, wc-papirja, šamponov.... Ma znesek na blagajni je bil pa tudi lep ko šus Jessy - lepo da si napisala svojo porodno izkušnjo s spinalnim CR. Jaz sem imela navadni CR ozir. pod narkozo. Moja izkušnja s CR je bila tudi pozitivna, zato se tudi tokrat nagibam k CR. Bom pa vidla kaj bo G rekel nasl. teden, ker se o tem še nismo pogovarjali. Drugače pa brez epiduralne naravno ne grem rodit. In vse ki vas je strah CR – nič bat. Jaz sem se prvič ful sekirala kaj če ne bo šlo naravno in me je bilo zelo strah CR, pa tudi epidurane nisem želela. In ker se nisem nanjo prijavila je tudi potem v porodnišnici nisem mogla dobiti. Že po 6. urah umetnih popadkov pa sem si res samo želela, da že enkrat pride doktor in da me odpeljejo na CR, da mi otroka ven spravijo ker mi je bilo jasno da naravno ne bo šlo ozir. da bo pot še dolga in zelo boleča. se še kaj javim, pa pa ja pa seveda JUHUHU petek je!
< Sporočilo je popravil malicki -- 15.1.2010 8:10:29 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 8:32:02
|
|
|
|
Jessy
|
Dobro jutro! Sem mislila, kako bom lepo zjutraj spala, pa me je Neja vrgla iz postelje, potem sem jo morala že za v vrtec oblečt in pocartat, tako da sem se popolnoma predramila in seveda vstala. Danes malce spet čutim ledvico, tako da si bom postregla z buscopanom, kot mi je svetoval G, potem se bom pa v trgovino odpravila, pa še k mojim na kavico.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 8:39:47
|
|
|
|
zoey
|
Jutrce! Včeraj smo spet mal pokofetkale in je blo lušno, tako da nujno moramo najdit termin, ko nas bo čim več lahko, za en skupen čvek. Ker smo zaključle, da smo marčevke zakon!!! Je pa šel moj opoldanski spanec v frenže in potem ob 18h nisem mogla več živet in sem šla za 1 urco spat. Pol pa ponoč ni blo nič z mano, jaoooo. Ne vem, če sem zaspala ob pol 4h, takrat sem nazadnje pogledala na uro, ob pol 8h pa končala. Za . Zdaj pa še ne vem, a naj se spravim v pogon al se raje sama sebi smilim ... hm. Ste bile pa pridne zvečer Jessy - mi2 si morava izmenjat tel. številke, da mal ponucam tele tvoje veze v P PO. Pa vse naj naj za kristusova, boš vidla, zakon so. Pa še . Okušujem te pa 8.3. v PO, če se nam slučajno ne rata prej vidit . Sara - no comment za šefa od tvojga . Svet je poln pacientov Rožca pa Sonček - vi2 pa nehta javno objavljat tale vajin minimum pridobljenih kil, ker se pol ene ne počutmo dobr!!!! Branka - svetovna fotka!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 8:57:09
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoey Jessy - mi2 si morava izmenjat tel. številke, da mal ponucam tele tvoje veze v P PO. Pa vse naj naj za kristusova, boš vidla, zakon so. Pa še . Okušujem te pa 8.3. v PO, če se nam slučajno ne rata prej vidit . Tudi jaz menim, da to morava nrediti, da se bova tudi v porodnišnici lažje našli, če bova res istočasno skupaj tam. Drgač pa tisto o vezah ni ravno za zares za vzet.... Res je tam zaposlena hči mojega sodelavca, ampak je v življenju še nisem videla, on pa ji je povedal ,da se enkrat tja nakažem. To je pa tudi vse o vezah. Moja tel. 040 900 455 (Martina)
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 9:09:09
|
|
|
|
zoey
|
He he, Jessy, ti pa si ženska akcije Čeprav sem mislila, da bova tole mal bolj diskretno izvedli, preko ZS Ti bom poslala sms, ko se najem Huh, hude veze, ampak bolš k nč
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 15.1.2010 9:11:38
|
|
|
|
Jessy
|
A ne de...veze so res super...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?