Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:10:56
|
|
|
|
Jessy
|
Sej imam jaz veze... Bom še za vas rekla kakšno dobro, pa bomo vse dobr skoz pršle....
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:12:15
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ma tečen je ko svina. Se mu vidi, da je žena noseča, pa da ne bo mogu več tok v hišo ljubezni hodt Prav nej mu bo, kaj se je pa igral Kdo je tečen? Šef? Ja pol bi mogu pa fajn razumet kak je, če ma doma ženo. Je povsod isto - vsaj po besedah naših dečkotov
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:12:28
|
|
|
|
Jessy
|
A veš kak je s kilami? Je že res, da jih jaz nosim, ampak v prvo je imel moj G čisto prav, ko mi je napovedal, koliko odvečnih kg-jev mi bo ostalo po porodu. Se ni zmotil niti za pol kile. In, če zdaj ne začnem malce paziti, jih bom imela ulala preveč za dol dat....
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:13:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: rožca26 IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Jaz sem pa laaaačnaaaa........ Ja pejt jest Ti noben ne brani. Al se stradaš za železo? Ma, klinc pa železo....stradam se zaradi kg-jev....mi je rekel, da moram začet paziti....Ehhhh....bom navalila na ene 3 pomaranče, pa bo kar bo....Čeprav bi jaz raje kaj bolj konkretnega... Ah, zakuga pa???? Sej so tvoje kile, ne njihove. Pa zdej smo itak na koncu, pa baje mal več kil dobivamo tut če ne jemo velik Ja se strinjam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:13:31
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Sej imam jaz veze... Bom še za vas rekla kakšno dobro, pa bomo vse dobr skoz pršle.... Bom še razmislila , čeprov mi je mal predelč. Sm pri Vidu hotla rodit v PO zaradi poroda v vodi, sam se nism mogla pol zmišljevat - kar se pa tut niso kregal v P
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:14:59
|
|
|
|
Jessy
|
Grem zdaj na tiste pomaranče, pol se pa še malce k mojmu stisnem, da me pocarta.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:15:39
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy A veš kak je s kilami? Je že res, da jih jaz nosim, ampak v prvo je imel moj G čisto prav, ko mi je napovedal, koliko odvečnih kg-jev mi bo ostalo po porodu. Se ni zmotil niti za pol kile. In, če zdaj ne začnem malce paziti, jih bom imela ulala preveč za dol dat.... Aja??? Kok si jih pa gor dobila pri prvi? Pa kolk ti jih je ostalo pol še? Me prov zanima, ker jest sm se zredila za 4,5 kile do 7 meseca, pa sm zdej zanosila s tok kilami kuker sm jih mela ko sem šla rodit Sam kle nism jest kriva ampak P hrana
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:16:14
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Grem zdaj na tiste pomaranče, pol se pa še malce k mojmu stisnem, da me pocarta. Ti kr pojd. Pa privošči si pomaranče. Čav bav.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:16:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ma tečen je ko svina. Se mu vidi, da je žena noseča, pa da ne bo mogu več tok v hišo ljubezni hodt Prav nej mu bo, kaj se je pa igral Kdo je tečen? Šef? Ja pol bi mogu pa fajn razumet kak je, če ma doma ženo. Je povsod isto - vsaj po besedah naših dečkotov Ma ja, na zaključku je bil super dobre volje, nazdravljal z vsemi, naslednji delovni dan jih je pa po telefonu pošiljal v p.m. Takšen je. On razumet. Če ni pri Živi razumel, tudi zdej ne bo. Sej sama veš, kak se je lepo odrezal. Za pobruhat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:18:39
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ma ja, na zaključku je bil super dobre volje, nazdravljal z vsemi, naslednji delovni dan jih je pa po telefonu pošiljal v p.m. Takšen je. On razumet. Če ni pri Živi razumel, tudi zdej ne bo. Sej sama veš, kak se je lepo odrezal. Za pobruhat Ja, sam to bi jest dala v prijavo - da tvojmu ne omogoč očetovskega d. Sej zdej bo koristil letni d., pol nej pa polet koristi še očetovski. Mi bi na vajinem mestu tko naredil. Ja, eni šefi so res
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:18:50
|
|
|
|
Jessy
|
V prvo sem se zredila 23 kg. Iz porodnišnice sem prišla s 14 kg manj, ker je šlo toliko vode iz mene (zatekam tudi tokrat, tako da nekaj kg je tudi na ta račun). Napovedal mi je pa takole: "Gospa, kar ste pridobila do 27. tedna je teža, s katero se boste ukvarjali, da jo spravite stran. Kar boste dobila od danes naprej, gre na račun otroka in bo šlo v trenutku stran." In točno tako je bilo. Takrat je bilo to 8 kg. Tokrat sem jih do 27. tedna dodelala kar 11 kg in me že zdaj glava boli, če bom imela od prejšnjega viška še teh 11 kg ali pa še kakega več. Groza me je, res!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:20:50
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy V prvo sem se zredila 23 kg. Iz porodnišnice sem prišla s 14 kg manj, ker je šlo toliko vode iz mene (zatekam tudi tokrat, tako da nekaj kg je tudi na ta račun). Napovedal mi je pa takole: "Gospa, kar ste pridobila do 27. tedna je teža, s katero se boste ukvarjali, da jo spravite stran. Kar boste dobila od danes naprej, gre na račun otroka in bo šlo v trenutku stran." In točno tako je bilo. Takrat je bilo to 8 kg. Tokrat sem jih do 27. tedna dodelala kar 11 kg in me že zdaj glava boli, če bom imela od prejšnjega viška še teh 11 kg ali pa še kakega več. Groza me je, res! Jest mislim, da je to čist odvisno od nosečnice do nosečnice. Če bi bilo to res tak kot pravi tvoj G, pol nam ne bi dovolil se zrediti niti grama ........................................... čakaj, sej pri moji G je res tako
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:21:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ma ja, na zaključku je bil super dobre volje, nazdravljal z vsemi, naslednji delovni dan jih je pa po telefonu pošiljal v p.m. Takšen je. On razumet. Če ni pri Živi razumel, tudi zdej ne bo. Sej sama veš, kak se je lepo odrezal. Za pobruhat Ja, sam to bi jest dala v prijavo - da tvojmu ne omogoč očetovskega d. Sej zdej bo koristil letni d., pol nej pa polet koristi še očetovski. Mi bi na vajinem mestu tko naredil. Ja, eni šefi so res Ah mu je že reku, da nej niti ne pomisli. Da babe so v porodniški, moški pa delajo. Točno te besede. Zdej si pa misli svoje. Sej čedalje bolj dvomim, da bo tudi letnega koristil. Imam tak občutek, da spet ne bo nič iz tega
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:23:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy V prvo sem se zredila 23 kg. Iz porodnišnice sem prišla s 14 kg manj, ker je šlo toliko vode iz mene (zatekam tudi tokrat, tako da nekaj kg je tudi na ta račun). Napovedal mi je pa takole: "Gospa, kar ste pridobila do 27. tedna je teža, s katero se boste ukvarjali, da jo spravite stran. Kar boste dobila od danes naprej, gre na račun otroka in bo šlo v trenutku stran." In točno tako je bilo. Takrat je bilo to 8 kg. Tokrat sem jih do 27. tedna dodelala kar 11 kg in me že zdaj glava boli, če bom imela od prejšnjega viška še teh 11 kg ali pa še kakega več. Groza me je, res! Jest mislim, da je to čist odvisno od nosečnice do nosečnice. Če bi bilo to res tak kot pravi tvoj G, pol nam ne bi dovolil se zrediti niti grama ........................................... čakaj, sej pri moji G je res tako Čudno to, moj je pa bolj popustiljiv. Se pusti zredit do 12kg!!! Čist luksuz primerjavi z vama
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:24:04
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ma ja, na zaključku je bil super dobre volje, nazdravljal z vsemi, naslednji delovni dan jih je pa po telefonu pošiljal v p.m. Takšen je. On razumet. Če ni pri Živi razumel, tudi zdej ne bo. Sej sama veš, kak se je lepo odrezal. Za pobruhat Ja, sam to bi jest dala v prijavo - da tvojmu ne omogoč očetovskega d. Sej zdej bo koristil letni d., pol nej pa polet koristi še očetovski. Mi bi na vajinem mestu tko naredil. Ja, eni šefi so res Ah mu je že reku, da nej niti ne pomisli. Da babe so v porodniški, moški pa delajo. Točno te besede. Zdej si pa misli svoje. Sej čedalje bolj dvomim, da bo tudi letnega koristil. Imam tak občutek, da spet ne bo nič iz tega Oh, veš kaj, jest se pa ne bi dala. Če mu pripada, mu pripada. Jest bi liste izpolnila, pa mu jih nesla sam za potrdit. Veš kaj, glede na to, da boš mela CR, bo pa dec mogu bit doma vsaj 14 dni!!!!! Kr tko mu reč - ma da more bit, če se bo pa šef kej usajal, pa nej na CSD kliče in vpraša kak je s to zadevo. Nej se tvoj mal zase in vas postavi.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:26:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ma ja, na zaključku je bil super dobre volje, nazdravljal z vsemi, naslednji delovni dan jih je pa po telefonu pošiljal v p.m. Takšen je. On razumet. Če ni pri Živi razumel, tudi zdej ne bo. Sej sama veš, kak se je lepo odrezal. Za pobruhat Ja, sam to bi jest dala v prijavo - da tvojmu ne omogoč očetovskega d. Sej zdej bo koristil letni d., pol nej pa polet koristi še očetovski. Mi bi na vajinem mestu tko naredil. Ja, eni šefi so res Ah mu je že reku, da nej niti ne pomisli. Da babe so v porodniški, moški pa delajo. Točno te besede. Zdej si pa misli svoje. Sej čedalje bolj dvomim, da bo tudi letnega koristil. Imam tak občutek, da spet ne bo nič iz tega Oh, veš kaj, jest se pa ne bi dala. Če mu pripada, mu pripada. Jest bi liste izpolnila, pa mu jih nesla sam za potrdit. Veš kaj, glede na to, da boš mela CR, bo pa dec mogu bit doma vsaj 14 dni!!!!! Kr tko mu reč - ma da more bit, če se bo pa šef kej usajal, pa nej na CSD kliče in vpraša kak je s to zadevo. Nej se tvoj mal zase in vas postavi. Ej upraši me marca, pa ti bom povedala kako je bilo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:26:49
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Čudno to, moj je pa bolj popustiljiv. Se pusti zredit do 12kg!!! Čist luksuz primerjavi z vama Sej do 12 kil je kul za nosečnost. Jest sm se pa do sedaj zredila 5,2 kili Sej zato mi gre pa na živce, k mi govori - Ja gospa, zdej se pa prazniki vidjo na kilah
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:28:02
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ej upraši me marca, pa ti bom povedala kako je bilo. Sej te bom, sam resno svetujem mal prijave. To je očetova pravica - pa ta očetovski dopust je zaradi pomoči in ne zato, da bi se dečkoti spočili
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:31:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej a nama ni zadnjič sonček reku, kje nama je mladost?? ALO SONČEK javi se, nič spat - kje ti je mladost Pridi nam kej povedat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:35:24
|
|
|
|
Jessy
|
Eeeeemmmm.....kot blondinki mi ni čist jasno..... Emmmm....jaz sem se do zdaj zredila ŽE 16 kg....kje je že luksuz???? Sara2007, škoda, ker taki ljudje sploh obstajajo. Kot da sami ne bi imeli življenja! Sovražim take primitivce!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:36:48
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ej a nama ni zadnjič sonček reku, kje nama je mladost?? ALO SONČEK javi se, nič spat - kje ti je mladost Pridi nam kej povedat Mislim, da spi. Sej je prov, ker mora še izkoristit ta dva meseca Pol bo spanje po obrokih. Sej jest se bom pa tudi počasi odpravla spat, ker mam jutri pregled, pa še prej moram v lab. skočit kri dat Mam tok enih papirjev, da glava peče. Me bodo spet 10 min. mučili z jemanjem krvi
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:37:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Eeeeemmmm.....kot blondinki mi ni čist jasno..... Emmmm....jaz sem se do zdaj zredila ŽE 16 kg....kje je že luksuz???? V tem, da moj G do 12kg ne reče niti muuuu glede kg. Pa tudi pol, je več ali manj popustljiv.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:38:32
|
|
|
|
rožca26
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Eeeeemmmm.....kot blondinki mi ni čist jasno..... Emmmm....jaz sem se do zdaj zredila ŽE 16 kg....kje je že luksuz???? Sara2007, škoda, ker taki ljudje sploh obstajajo. Kot da sami ne bi imeli življenja! Sovražim take primitivce! Ene so se 35 kil, pa je šlo vse dol. Se čist strinjam s tabo glede teh primitivcev - sam kaj k jih je v avtoprevozništvu in gradbeništvu ogromno.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:39:32
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Eeeeemmmm.....kot blondinki mi ni čist jasno..... Emmmm....jaz sem se do zdaj zredila ŽE 16 kg....kje je že luksuz???? V tem, da moj G do 12kg ne reče niti muuuu glede kg. Pa tudi pol, je več ali manj popustljiv. Aaaaaaaaaaaa.....blondinka je razumela!!! No, sej drgač tudi moj ni do zdaj nič komentiral. Tokrat pa je, saj sem se v povprečju v zadnjem mesecu zredila po 1 kg na teden....ampak on ne ve, da sem še prejšnji torek v porodnišnici imela cele 4 kg manj....sem modro molčala....
|
|
RE: Marčevke 2010 - 2.del 14.1.2010 22:39:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007 Ej a nama ni zadnjič sonček reku, kje nama je mladost?? ALO SONČEK javi se, nič spat - kje ti je mladost Pridi nam kej povedat Mislim, da spi. Sej je prov, ker mora še izkoristit ta dva meseca Pol bo spanje po obrokih. Sej jest se bom pa tudi počasi odpravla spat, ker mam jutri pregled, pa še prej moram v lab. skočit kri dat Mam tok enih papirjev, da glava peče. Me bodo spet 10 min. mučili z jemanjem krvi To z jemnjem krvi imam pa v P prou slabe izkušnje. Sej ne, da so mi 1 uro iskali žilo za metuljčka, popikana bila do konca. Medtem ko pri sestri pri G, nimam nikoli nobenih problem. Zadane v polno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?