|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
6.1.2010 20:57:41   
Jessy
Lucika, če sem prav razbrala, jim napišeš mail na naslov [email=espok-ztm@ztm.si]espok-ztm@ztm.si[/email] , kjer samo napišeš svoje podatke, najbrž.
Drugače pa potrebujem prijavnico, ki jo dobim v trgovini dm, nato pa s fotokopijo materinske knjižice prevzamem, kar pač dajo, ko pa je dojenček na svetu pa z rojstnim listom.
Kaj pa moraš fotokopirat iz materinske?

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
6.1.2010 21:02:00   
lucika
za matične celice jim napišeš mail in ti prvo vrnejo mail.

za dm pa daš ob prijavi kopijo materinske. prvo stran sem jaz, tam kjer so podatki gor... v drugi rundi pa kopijo rojstnega lista, ob prijavi...pol ti pa lepo domov pošiljajo kupončke in ostalo...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
6.1.2010 21:09:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Danes sem dobila set za popkovnično kri. So me kar presenetili, da so bili tako hitri. Torej ena skrb manj.

Si to dobila za javno banko? Mi je cimra v porodnišnici pravila o tem, da se prijaviš na zavodu za transfuzijo krvi, pa sem ravno d1anes gledala na njihovi spletni strani in nisem ničesar našla. Kako torej pridem do tega????

ja to je za javno banko, drugače pa jim pošlel mail kot ti je napisala lucika, in če si primerna za darovanje, ti pošlejo pošto in paket.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3053
6.1.2010 21:11:57   
Anonimen
Lucika, če sem prav razbrala, jim napišeš mail na naslov [email=espok-ztm@ztm.si]espok-ztm@ztm.si[/email] , kjer samo napišeš svoje podatke, najbrž.

Ne. Po priponki ti pošlejo prijavnico, ki jo potem z partnerjem izpolneš. Potem to prijavnico pošleš in čakaš na odgovor če si primeren za darovanje.
Če si primeren, potem tudi oni obvestijo porodnišnico, v kateri nameravaš rodit, da boš daroval javne matične celice.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3054
6.1.2010 21:18:08   
Jessy
OK! Hvala obema! Grem v akcijo! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
6.1.2010 21:45:18   
Anonimen
tole za DM sem jst zadnjič v eni prodajalni dobila za izpolnit, ker je prodajalka vidla da mam buši, če ne nebi vedla da obstaja. No, dones sem pa po pošti dobila kupončke pa še ene brošure. Zgleda kr mikavno. No, za po rojstvu se moraš pa potem posebej prijavit, ko je user posted image že zunaj, ker moraš na prijavnici tudi njegove podatke napisat.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3056
7.1.2010 7:45:05   
branka28
dobro jutrouser posted image

Kako ste kaj? Jaz ne morem večuser posted image , komaj čakam da rodim, križ me zadnje dneve ful boli, pa trebuh dobim trd kot kamen, ve tudi?

Vidim,da ste se pogovarjale o opremi.
Včeraj sem dobila voziček, kako je lepiuser posted image , sem se odločila za ABC Design 3 tech :

user posted image

Nosečka24 lep bušiuser posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
7.1.2010 8:10:46   
rožca26
Dobro jutro!!! user posted image

Mi smo že v akciji user posted image . Ne da se mi popolnoma nič - je dns mali zgleda neki sanjal in se zbudil vs objokan in se ni umiril dokler ni bil pri nama. Pa še to je eno uro trajal, da je nazaj zaspal. Jest sm pa zaspala šele uro po njem user posted image
Drgač pa panika - nism mogla zaspat nazaj, ker sm razmišljala kak bo, k bom šla rodit user posted image  Pa ni me strah poroda, sam zdej sem pa jezna zarad te "gripe", ker naši otročki ne smejo priti na obisk. No, sej jest vem, da bom te 3 dni preživela .... sam Vid me skrbi. No, sej lahko pa da me bo presenetil. Pa skrbi me, kdo bo Vida merkal, ko se bom jest matrala in kak to speljat, če bomo takrat lih na pregledu ... Skratka, brezvezne stvari, ki se bodo itak, ko bo čas, same od sebe porihtale. user posted image  Še vsaka je speljala, pa bom še jest user posted image
Nič, grem mal kavice spit v miru. Včeraj ste bile kar pridne, zdej pa pričakujem, da bomo vsak dan kakšno stran več od včerajšnje naklofale. Lepo se mejte in se še kej oglasim.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
7.1.2010 8:15:36   
rožca26
PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JANUAR

četrtek, 7.01.2010

lunka1

petek, 8.01.2010

zoey
soni

ponedeljek, 11.01.2010

sandrica23
lucika

torek, 12.01.2010

plamen

sreda, 13.01.2010

čmrlika

četrtek, 14.01.2010

3sonček3
valen
zvezdici

petek, 15.10.2010

rožca26

ponedeljek, 18.01.2010

vekybel
pinakolada
meti.v
balka
7lina7

torek, 19.01.2010

tia78

sreda, 20.01.2010

nosecka24
malicki
branka28
valen

četrtek, 21.01.2010

lakaya

sreda, 27.01.2010

pikapolonica80

četrtek, 28.01.2010

rožca26
7lina7

FEBRUAR

ponedeljek, 01.02.2010

mojcej77

sreda, 03.02.2010

lenčy
strumf

sreda, 10.02.2010

Tjasa27

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - UZ, morfologija
roza zapis - 3D/4D

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
7.1.2010 8:15:58   
rožca26

Navijamo za današnje preglede: lunka1!

Pa ne pozabi na poročanje!!!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
7.1.2010 8:17:22   
malicki
Dobro jutro!

Mislim da sem v fazi gnezdenja user posted image . Včeraj sem končno dvignila mojo lenobno rito in začela delati red po hiši. 
Uspela sem prečistiti garderobne omare in narediti prostor za user posted image , seveda na račun mojih cotik user posted image
Sem bila ful v šusu, bi verjetno do polnoči lahko čistila, samo je bilo treba našo punco spravit spat. 
Danes me čaka še 1 omara.

In potem sem bila tako navdušena nad rezultatom, da se kar nisem mogla nagledati user posted image

Mene glede odhoda v porodnišnico ne skrbi preveč. Mislim, da bosta moja 2 doma zmogla sama, imamo zelo pridno punco, atiju pa tudi lahko obe babici priskočita na pomoč. Naša princesa je že kar velika in se z njo pogovarjam in ji na vsake toliko razložim, da bo mamica odšla v bolnico, kjer bom rodila dojenčka in da bosta z atijem nekaj dni sama. Včeraj mi je potem že sama rekla, da ona bo pa prišla z atijem in babicami na obisk user posted image . Glede tega sem res pomirjena in si sploh ne delam skrbi.

Ležalnik - Meni je bil zelo praktičen in uporaben. Imam še sicer starega, me pa mika da bi novega nabavila.

Železo - jaz sem dobila sirup, sem pa čisto malo pod spodnjo mejo. Pijem 2x na dan, edino smotano mi je, ker moraš spiti 30min pred obrokom.
Drugače je pa pesin sok dober za dvig železa - tisti naravni, brez konzervansov. Samo meni je bljak user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
7.1.2010 8:23:24   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Kakšne so pa cene posteljnine v BC ali Pikapolonici? Tiste, ki ste bolj vezane na Ljubljano, kje vse še lahko kupujete otroško opremo (pa, da niso astronomske cene)? Jaz poznam le to dvoje, pa v Kik-u sem videla, da imajo oblačila.
kje se pa ostale stvari bolj splača nabavljati? Npr. dudo, flašo, blazinice za dojenje, kobacaj krpice, kozmetiko za user posted image  in ostale podobne stvari?

Posteljnina v BC in Pikipoki je kar draga, ker je od Aljaža. Drgač pa imajo tudi posteljnino v Rutarju na oddelku za dojenčke in v Leclercu se da tudi dobit. Ravno tako ima Leclerc oblačilca kar lušna. Mislim pa tudi, da bi se dalo posteljnino dobiti tudi v vseh trgovinah, ki se ukvarjajo s tem. Aja, da ne pozabim na Turbo limač (oz. malček). Skratka možnosti imaš ogromno. Je pa zagotovo najdražja v BC (če gledaš sam preobleko za kovterček je le ta 25 eur in več - meni se to zdi ogromno).
Dudike, flaške - odvisno kaj ti je všeč. Men je zlo všeč medvedek Pu in le v Muellerju imajo dudike in flaške s temi vzorci. Aja, pa jest iščem latex cuclje in Pu dudike z latexom se da dobiti le v Muellerju. Drgač pa je res najboljš vzet ta babybonus in se ti kar splača. Jest že čakam na kartico user posted image
Če bi pa živela v bližini domžal, bi se ti kar splačalo skočiti na Vir v Tosamo, kjer imajo poleg tovarne tudi trgovinico.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
7.1.2010 8:29:18   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: malicki

Dobro jutro!

Mene glede odhoda v porodnišnico ne skrbi preveč. Mislim, da bosta moja 2 doma zmogla sama, imamo zelo pridno punco, atiju pa tudi lahko obe babici priskočita na pomoč. Naša princesa je že kar velika in se z njo pogovarjam in ji na vsake toliko razložim, da bo mamica odšla v bolnico, kjer bom rodila dojenčka in da bosta z atijem nekaj dni sama. Včeraj mi je potem že sama rekla, da ona bo pa prišla z atijem in babicami na obisk user posted image .

Zaradi te gripe je dovoljen vstop le partnerju - otrokom so prepovedali. Sm že preverila, ko smo šli z Vidom na pregled v P k njegovi neonatologinji.

Sej mene ne skrbi kak se bosta rihtala - jest mojmu popolnoma zaupam, ker že zdej, odkar je doma, lahka vse fajn zrihta, mene bol skrbi kak bo Vid prenesel, da me ne bo 3 dni. No, sam kot se zdej spomnim, ko sva bila z Vidom sama na morju, brez očija, se mi ni zdelo, da ga je kej pogrešal - vsaj tak občutek sem imela. Mogoče sm ponoč preveč razmišljala, pa sm sama sebe prestrašila.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
7.1.2010 8:45:43   
branka28
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po 100g testu glukoze imam spet povišan sladkoruser posted image user posted image user posted image
Moram danes do G, da vidima kako naprej.
me je strah da bom morala predčasno roditi, če se mi ne bo normaliziraluser posted image user posted image

Moji sončici Marisa in Žanet.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
7.1.2010 8:51:53   
lunka1
Jaz sem že s pregleda. Naše dete še vedno vneto skriva svoj zakladek med nogami, očitno bo res presenečenje. Drugače pa ima že 1717g (noseča sem 30t3d) in mi je G rekla, da je že čez zgornjo mejo. Tudi glavica je velika za 33t, trebuh in stegnenica pa za 31t. Kri je še vedno super, hemoglobin je malenkost padel (zdaj ga imam 118), ampak pravi, da je še vse okej. Razen kg - sem v 5 tednih dobila kar 4 kg, tako da sem vsa togotna zaradi tega... Je pa tudi že obrnjen z glavico navzdol (mislim, da kašna 2 tedna že) in upam, da bo tako tudi ostal ko konca. To je to od mene, zdaj peljem mojo Lunko na sprehod, potem na v Italijo malo v šoping.

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
7.1.2010 8:56:23   
malicki
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Zaradi te gripe je dovoljen vstop le partnerju - otrokom so prepovedali. Sm že preverila, ko smo šli z Vidom na pregled v P k njegovi neonatologinji.

A to misliš da je otrokom prepovedan vstop v sobo ali nasploh v porodnišnico? Če samo v sobo se lahko umakneš v skupni prostor. Verjetno.
Pri meni je verjetno da bom imela CR in bom 7dni noter. Za druge mi je vseeno, samo naša punca se zelo veseli dojenčka in bo zelo žalostna.

Je prijateljica rodila za silvestrovo in bom pri njej preverila.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
7.1.2010 9:06:27   
lucika
Jutro!

jaz in vse moje bolezni: včeraj sem končno prišla do zdravnika, glede kašlja. niti na kraj pameti mu ne pade, da mi kaj da. naj najdem način, da bom najlažje to preživela. pa naj se potrudim, da niti ne začnem kašljat. lahko je njemu rečt, jaz pa navadno skor bruham zraven, pa si ne morem pomagat.. 14 dni še naj zdržim, pol se pa otroček itak malo spusti in ni več takega pritiska. haha, mi ni bilo smešno. no, ena varianta je tudi, da mi pritiska na en živec, kar lahko povzroči draženje (očitno mi ja, sploh na on živec ki gre v rit); lahko pa sem fasala alergijo na prah ali pršice, ker je to baje v nosečnosti zelo pogosto. sem rekla, da mi je prav nerodno prit, itak nikol nič ne zrihtam, je pa tak da takoj ko se mi eno neha, fašem nekaj drugega.. sem sestri to zunaj razlagala, kak mi je že tečno, da sploh v celi nosečnosti nisem mogla rečt da sem ok...je en ati čakala na vrsto, pa kimal zraven...hehe, očitno je imel eno tako podobno doma.

moj se je že začel obremenjevati s porodom. prvič je traaaajalo, in takrat je začel z slavospevi vsem mamam, kae herojke smo. no, zdaj ima spet te govore, kjerkoli nanese pogovor. mene pa res še ne skrbi.

hm, rožca, sem ti dala enega črveka za razmišljat....grozno, bog ne daj da se kaj skomplicira, pa si kak teden, dva not...pa konec koncev bomo vsi preživeli...

sva se včeraj s prijatlco menile... zdaj na koncu sam o tem fantaziramo, kak bo fajn, ko bomo kooončno rodile. aha, se težavice nehajo in se težave začnejo. ker te naše zadeve že nekak preboliš..ko pa otročku kaj ne paše, pa mamico boli še stokrat bolj... tema za filozofirat, zato boljš da jo kr neham...:)

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
7.1.2010 9:34:52   
Zvezdici
Dobro jutro.

Jaz upam, da se bo do marca še kaj spremenilo glede obiskov. Da se bo vse skupaj malo umirilo. Konec koncev so še sami nekaj časa nazaj po televiziji povedali, da je ubistvu tako kot navadna gripa, vendar da je od vsakega posameznika odvisno kako jo preboli. Tako, da upam, da se bo še kaj spremenilo.

Branka
- fuul lep voziček! Dobro opravi na pregledu. Držim pesti, da se vse vredu izteče.

Jaz šibam nazaj počivat.
Krči so malo manj pogosti ter intenzivni. Vendar še niso čisto izginili. Mi je, pa čez dan nonstop slabo user posted image .
Danes sem rekla, da bom šla za kakšne 15 minut ven, ravno toliko da se malo prezračim, ker notri že kar težko zdržim.

Uživajte punce ter lep dan!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
7.1.2010 9:48:14   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: malicki

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

A to misliš da je otrokom prepovedan vstop v sobo ali nasploh v porodnišnico? Če samo v sobo se lahko umakneš v skupni prostor. Verjetno.
Pri meni je verjetno da bom imela CR in bom 7dni noter. Za druge mi je vseeno, samo naša punca se zelo veseli dojenčka in bo zelo žalostna.

Je prijateljica rodila za silvestrovo in bom pri njej preverila.

V Lj. P otroci ne smejo vstopiti v P oz. na oddelke. Je že na vhodu v P vpisano.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
7.1.2010 10:29:00   
TejkaPK
Pozdravljene!

Z zamudo vam sporočam z. poročam kako je bilo na pregledu:

V bistvu je bil čisto navaden pregled. Razen tega da smo poslušali srček in da mi je trebuh z metrom izmeril, pa merjenje pritiska in kg, čisto nič posebnega. Ups, pozabljam... kregal me je ker sem se v zadnjem mesecu zredila za 2 kg. Je pa res da imam še od prej ful podlage samo vseeno se mi je zdelo malo mimo. Sem imela občutek, da sem se več zredila čez praznike.

No dobila sem potrdilo o PDP, s katerim sem že včeraj šla dvignit obrazce na CSD, danes pa sem jih dostavila v službo.

ležalnik- imamo nabavljen od Peg perego melodia, upam da bo dobro služil

posteljnina - lahko preverite tudi tukaj: http://bobus.com.pl/index.php/language/en/XTCsid/4b2ca1d3bfbb9b13d6d820e5449c8807
meni se zdijo kar ugodne cene, pa še luškani vzorci so

Drugače pa imam od oblekic nabavljeno že vse (no še nekaj terta plenic manjka), samo kaj ko posteljice in previjalne še nimamo (mi bo oče naredil oboje), pa nimam kam pospravit in je še vse natrpano v omari.

Sem se pa pred novim letom lotila risanja na steno in sem en del celo končala, samo kaj ko se naprej ne morem spravit. Pa mojega drgagega bom tudi za ušesa. Njemu se verjetno zdi, da bom noseča še kar celo leto. Čisto nič ga gnezdenje še ne daje.user posted image

Kako ste pa z odločanjem za ime? Midva tudi debatirava še ne o tem. Ja najbrž misli da bom rodila naslednje leto user posted image .

Naslednji pregled imam 26.1. 

THINK PINK :)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
7.1.2010 10:38:07   
lucika
ime: hm, ko sem predlagala za punčko, se je takoj strinjal:) moj še vedno noče vedet, kaj bomo imeli (a si mislite, jaz pa vem od 17. tedna)...tak da je treba tud za punčko zbirat, seveda.. za fantka pa noben od naju nima pravega predloga. Liam mi je ful všeč, pa na baby center strani mi je naračunalo enega takega mirnega fantka, s svetniškim sijem baje. bi kr bilo, glede na to, kak divjak nam je prvi nastal...nekaj še je prejšnjih predlogov, pa mi ni več nič kaj všeč...

pri nama se pa še meni zdi, da bom celo leto noseča. se mi nič kaj ne da konkretno, take male prčkarije delam. moj pa kr žaga in namešča police po omarah...smo že leto in pol vseljeni, pa so take malenkosti do sedaj počakale,...zdaj je pa kr zagnan...

smo se ravno včeraj pogovarjale o teh omarah...ne vem, če ne bom šla po kako dodatno, zdaj je bil v mercatorjevem katalogu kupon za -10%, pa bi se kr poznalo par evrčkov...take ideje, ko dobim enkrat v glavo, ne gredo več ven, hehe...

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
7.1.2010 10:38:47   
lucika
kako gre meni to na živce, ko kaže na prvi strani novo stran...pol jo pa še kr nekaj postov ni. ma, ponorim.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
7.1.2010 10:39:58   
Anonimen
Zadnjič sva bila z mojim na obisku pri njegovem sošolcu in njegovi ženi, ki sta pred meseci dobil luštnouser posted image . No, in potem jo sprašujem glede dojenja in začne jamrati, da jo je grozno bolelo ko je tamala vlekla in da če nebi imela silikonskih nastavkov za na prsi, bi bilo groza. Potem ena moja soseda je tudi nedavno nazaj rekla, da ji je dojiti 100x težje kot pa je bilo roditiuser posted image A dojenje res tolk boli in je neprijetno a imata obe tolk nizek prag bolečine? Pa zanima me, kje se dobi te silikonske nastavke-za vsak slučajuser posted image

< Sporočilo je popravil nosecka24 -- 7.1.2010 10:40:33 >

(odgovor članu TejkaPK)
  Neposredna povezava do sporočila: 3073
7.1.2010 10:41:38   
Anonimen
Lucika: sem glede tega hotela že jst kej napisat, ker zmeri znorim ko grem na zadnjo stran in morem pol spet nazaj, ker ni nič napisanegauser posted image

< Sporočilo je popravil nosecka24 -- 7.1.2010 10:42:03 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3074
7.1.2010 11:02:48   
7lina7
jutro!

takole...da poravnam stare dolgove...

rožca, zate je tole ( namenoma jih nismo prižgali letos...da sem jih lahko slikala zdaj.. :):

user posted image

user posted image

za veky in vse ostale( ko smo govorile o barvanju) je tole:

user posted image

user posted image

mobile je bil prej roza z plastičnimi živalcami, pa sem ga prebarvala in obesila nove :

user posted image

mislim, da je sonček tista s katero sva govorili o risanju ??  .. no, to sta 2 , ki sem ju naredila za hčero:

user posted image

to pa je še kr tak nekaj mešano - stene sama barvala pa slikice tud naredila..

user posted image

huh... uspelo! user posted image user posted image user posted image user posted image   je pa fotoaparat zakon!!!

Lin@

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?