zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: lucika jutro! jaz sem vzela previjalno pri recinkotu! se res splača, mercator ima 70 eur dražjo. tukaj dobiš za 190 zraven še blazino, plus poštar ti jo na vrata prinese, brez poštnine. mislim, da sem plačala v četrtek, v ponedeljek sem jo že imela. sem najprej hotla v ikeo, po tisto taširoko rjavo...pa sem jo pol gledala gor, pa niti pod razno ni tako kvalitetna kot ta. tak da ja, se splača. ma, kr denar vzami, pri recinkotu lahko kr tako kupiš vse kar imajo... drugače pa....zdaj nam že atija nekaj kuha. ampak, moški heroji, seveda je šel v službo... upam, da mi ne obleži, ker bomo pol vsi doma. jaz niti pod razno ne sedem v avto v tem snegu, da bi malega v vrtec pelala... danes grem končno do os. zdravnika, naj mi ta moj kašelj podrobno pogleda. pa itak vem, da bo reku da ni nič... zdaj imam pa res že zadnje ukrepe, zdaj že cote not na stojalu sušim, če je slučajno 40% vlaga premalo za moje pljučke. pa čebulo sem si dala topit na cuker...je pa tak ful nagravžno, da skor raj kašljam:) a ima katera probleme z uhajanjem vode? jaz zdaj ful ful kašljam, pa hm, ni najbolj prijetno. prejle sem pa samo položaj menjala...me že malo skrbi, da ni kje plodovnica. saj verjetno ni..ampak kak naj vem? Hvala še za 1 info glede Recinkota za moško korenino, držim pesti, da ostane na nogah Zate pa . Ni fajn tale kašelj , upam da zdravnik kaj pametnega pogrunta in bo minil. Glede uhajanja vode - še več Keglovih vaj Meni tudi kdaj ob kihanju, ma čisto malo. Mi je pa že bila panika, ker sem imela parkrat precej vlažne hlačke, zato sem si nabavila neke papirčke, ki kažejo kislo in bazično, samo jih še nisem sprobala. Sem hotla čist navaden lakmusov papir, pa ga nisem našla, v eni privat lekarni sem potem te dobila, ma so precej bolj zakomplicirani. Mogoče bi imel kaj podobnega tudi Sanolabor. Paker greš k dr., še njega vprašaj, mogoče imajo kaj na zalogi
|