lucika
|
jaz imam pa rada krvavice, če se kje drugje pečejo. ker mi to smrdi ko hudič. sva jih zadnjič dobila in sama pekla...uh, se mi je zdelo, da bo treba bajto podret, ker se ne bo nikoli zluftala. ja ,sonček, ležalnik, seveda. ko sem gugalnik pisala, se mi ni zdela taprava beseda, pa nisem pogruntala taprave... no, ležalnika še nimamo, bo treba nabavit:) se spomni od prvič, kaj vse se mi je nepotrebno zdelo...pol smo pa naenkrat kr vse imeli doma. razen onih higienskih zadev, sterilizatorjev in raznih grelcev in te mašinerije, na kar se čisto nič ne spoznam. omare imam zdaj za malega dve od gorenja, metro, al kaj so že te (poceni zadeve). na poličke, niso pa ne vem kako globoke, kakih 35 samo. ampak je ravno prav. so bele, stranice pa bukva. morava premeriti potem ob previjalni, če še dobiva kako isto not, pa dokupim. imajo tri višine, in najvišja je 180cm, stane pa okol 70 eur... mi je pa kr mal hudo, ker je tukaj zdaj igralni kotiček, oziroma bomba od igrač... to bomo morali malo skrčiti, pospraviti ali prestaviti...otroške so en štuk višje in tja skor ne pride v poštev, glede na to, da smo vedno spodaj. zato imam tudi cote za prvega spodaj, če smo pa skoz dol, pa previja se še vedno...pa je boljše vse pri roki imet... danes pa res komplciram:))))
|