|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 2.del
6.1.2010 13:01:58   
Anonimen
problem je v tem, da je omara češnja ja, previjalno komodo in posteljico imamo pa belouser posted image -tako smo pač dobili in bo potem res nekaj načičkano če bom imela pa notri omaro iz češnje pa še zgornji rob je z nežno zeleno pobarvan. No sej, sem potem razmišljala, da zdle pač user posted image ne rabi še tolk velike omare, posteljica bo pri nama v spalnici, verjetno kar nekaj časa, potem, ko bo pa rabil mladinsko sobo oz. tisto pravo otroško, ko rabi več placa za obleke, bo pa mogoče prav prišla ta omara. Zaenkrat imava v otroški samo previjalno, pa eno belo komodo bova še dala, pa mislim da bo zaenkrat za cunjice dovolj placa.

Ko smo že ravno pri tem, koliko časa ste kaj imela otročke ob sebi v spalnici- torej, kdaj ste jih premaknili v otroško sobo?

(odgovor članu zoey)
  Neposredna povezava do sporočila: 3026
6.1.2010 13:06:22   
3Sonček3
Ja lucika maš prou, sej vem da bo use po celi bajti, postlco pa te poličke bova mela u sobi drugo pa ne. Ma ni panike sej prostora je dost sm mava tako smolo da sva si izbrala najmanjšo sobico v bajti kr sva hotla svoj mir, zdej pa mava user posted image .
Gugalnik za otročka, če je to to kar js mislm pol ti lahko povem da bom js tegale kupla http://soncek.si/si/chipolino-lezalnik-froggy-i16594.shtml ni gugalnik je pa ležalnik user posted image Takoj k sm ga vidla mi je v oči padu pa še najcenejši je od teh spletnih trgovin. Ustrajala bom pr njemu pa tut zarat tega kr moj očim obožuje žabe in se mu bo fajn zdelo.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
6.1.2010 13:10:33   
rožca26
Ahoj čvekice!!!

Jest prišla iz Ljubljane, pol sm pa še mojga čakala, da se skida iz računalnika user posted image

Sm bla mal v hmju, pa caju, sam nism nič kej kupila. 2 žabic, 1 dekica in 2 bodija user posted image  Drugo mi ni bilo po godu. Zdej pa tko lepo sežni user posted image  k bi ga vsaj še pol metra zapadlo user posted image
Pol sm se še ustavla v firmi, da mi potrdijo obrazce za porodniško in ko sem se že pelala, me tajnica kliče, da mam narobe izpolnjeno user posted image  Češ, da tisto kar sem mela porodniške, ne vpisujem v list, ker majo to že na CSDju shranjeno, ampak da nej vpišem sam tisto kar sem bila zaposlena v firmi user posted image  Čudno, bom poklicala na CSD in vprašala kaj je zdej s tem.

Glede 2. otroka - me ne skrbi. Vid ima otroke zelo rad, mislim, da bo sestrico dobro sprejel, če pa ne, je pa itak ne mormo vrniti user posted image  Kar se pa tiče mene - ja itak bom našega falotka pogrešala, ampak bom pač mogla zdržat. Nism ne prva ne zadnja s tem problemom.

OPREMA - PREVIJALNA MIZICA: jest sm se znašla tko (ker ni placa), da so mi v Ikei kupili previjalno blazino, ki se da napihniti (samo obroba) za na pralni stroj in tam jo imam. Baje je ful poceni, zraven pa lahko kupiš še preobleke za previjalno podlogo in je stvar rešena.
GUGALNIK: itak ga bomo uporabljali, ker ga že imamo. Je za moje pojme ena super zadeva, ko se začne uvajat hrana. Pa če je tamal zbujen in se moraš it tuširat, ga odneseš v kopalnico in je stvar rešena

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
6.1.2010 13:17:45   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

jaz sem si pa zdaj kosilo naredla...mmmm. ....a vam povem? palačinke z bananami, sladko smetano in sladkim grehom. mislim, da mi bo danes še slabo:)

Js bom pa danes krvavice pa krompirčk. Mi tko pašejo k je zunej mraz user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
6.1.2010 13:23:15   
Anonimen
uf jst pa krvavic tooolk ne maram-se mi kr obrne ko sam pomislim na njih. Pomoje je to ena od redkih stvari ki jih ne maram, najbolj pa obožujem zelje pa ajdove žgance-teh se pa kar ne morem najestuser posted image - pa vseeno dober tekuser posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3030
6.1.2010 13:25:09   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

uf jst pa krvavic tooolk ne maram-se mi kr obrne ko sam pomislim na njih. Pomoje je to ena od redkih stvari ki jih ne maram, najbolj pa obožujem zelje pa ajdove žgance-teh se pa kar ne morem najestuser posted image - pa vseeno dober tekuser posted image

user posted image oprosti upam da neboš user posted image . Tut js nism zbirčna pri hrani edino vampov ne jem pa zajčjega mesa pa sadja drugo pa mi kr gre. Najraj pa mam  ko babica nrdi krompirjeve žgance ... hijoj kaj nism več mejhna user posted image .Drgač pa tut obožujem kalamare, si jih bo treba u kratkem prvoščt

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
6.1.2010 13:40:38   
lucika
jaz imam pa rada krvavice, če se kje drugje pečejo. ker mi to smrdi ko hudič. sva jih zadnjič dobila in sama pekla...uh, se mi je zdelo, da bo treba bajto podret, ker se ne bo nikoli zluftala.

ja ,sonček, ležalnik, seveda. ko sem gugalnik pisala, se mi ni zdela taprava beseda, pa nisem pogruntala taprave... no, ležalnika še nimamo, bo treba nabavit:) se spomni od prvič, kaj vse se mi je nepotrebno zdelo...pol smo pa naenkrat kr vse imeli doma. razen onih higienskih zadev, sterilizatorjev in raznih grelcev in te mašinerije, na kar se čisto nič ne spoznam.

omare imam zdaj za malega dve od gorenja, metro, al kaj so že te (poceni zadeve). na poličke, niso pa ne vem kako globoke, kakih 35 samo. ampak je ravno prav. so bele, stranice pa bukva. morava premeriti potem ob previjalni, če še dobiva kako isto not, pa dokupim. imajo tri višine, in najvišja je 180cm, stane pa okol 70 eur...
mi je pa kr mal hudo, ker je tukaj zdaj igralni kotiček, oziroma bomba od igrač... to bomo morali malo skrčiti, pospraviti ali prestaviti...otroške so en štuk višje in tja skor ne pride v poštev, glede na to, da smo vedno spodaj. zato imam tudi cote za prvega spodaj, če smo pa skoz dol, pa previja se še vedno...pa je boljše vse pri roki imet...

danes pa res komplciram:))))

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
6.1.2010 13:43:17   
3Sonček3
Tut js sm dala delat poličke 35 globoke, 80 dolge pa 1,5 visoke, pante bo pa tut na firmi dau zvarit user posted image nrdijo takšne k zdržijo 500 kg. 

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
6.1.2010 14:13:13   
lucika
še eno vprašanje...ravno gledam na galebovi strani posteljnino (sem v prvo imela sposojeno komplet z posteljico, pa sem hvaležno vrnila...)...
a imate baldahine za posteljico? je to pametno imeti in zakaj? a moram spet omeniti, da se skor ne spomnim, kak je bilo pred tremi leti?

tiste, ki imate koške, a pri teh je posteljnina čisto drugačna kot za posteljico? je za košek isto kot za zibko al niti to ne? košek dobim, za posteljnino pa ne vem...ne upam bit preveč tečna...

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
6.1.2010 14:52:36   
lenčy
evo mene iz pregledauser posted image

vse zgleda vredu, trebušček mi lepo raste. edino mal sm pojamrala, ker se mi zdi, da mi prevečkrat trebušček zatrdi in je rekla, da če se to dogaja na pol ure, naj se takoj pridem pokazat, ker to lahko pomeni prezgodnje popadke. tko da sm se kar malo ustrašla, ker ponavadi, ko hodim, takoj zatrdi. zdele bom mal bl pozorna, ampak verjetn se bom šla kr pokazat. sicer pa imam naslednji pregled 3.2. in sicer ultrazvok+lab.

-glede previjalnih...medva mava spalnico 5x4m, tko da bo za previjalno prostor, itak jo pa rabva, ker nimava kam dat cotik.
-baldahina ne bom vzela, čeprou se mi zdi zelo simpatičen.
-krvavice pa kr jejte, sem nekje prebrala, da naj bi to nosečnice jedle...

kaj pa materinsko šolo že obiskujete? pri nas se začne jutri, pa še ne vem, če bi šla, ker sem se danes zbudila z bolečim grlom in močno upam, da bo kej boljše.

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
6.1.2010 14:59:41   
3Sonček3
user posted image lenčy za uspešen pregled
lucika baldahinčki so ponavad zarat svetlobe, pa lepote user posted image js ga nebom mela se mi ne zdi smiselno

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
6.1.2010 15:06:59   
Jessy
Nosečka24, jaz sem imela Nejo pri sebi 5 mesecev, saj sem imela ob postelji prostora le za zibelko, ki pa jo je v tem času prerastla in je bila zanjo že nevarna, da se prevali iz nje. Takrat je šla v svojo sobo v posteljico in to brez vsakega problema. Res pa je, da sva jo v zibelki imela ves ta čas le za čas nočnega spanja, podnevi pa sva jo nosila spat v posteljico, tako da ji ni bila tuja. Enako bova postopala tudi tokrat.
Če bi imela v sobi več prostora, da bi bila notri posteljica, pa bi se zagotovo ta čas podaljšal nekje do 1 leta. Ne vem.

Krvavice jaz obožujem, a samo tiste, ki jih dobim od strica z Dolenjskega. Je pa res, d se stanovanje kar ne zlufta. Škoda, res! Sem pa dobila idejo za jutrijšnje kosilo, saj jih imam še v skrinji. user posted image

Lucika, po moje je posteljnina za košek in posteljico različna, saj sta različne velikosti in oblike. Ampak, to je samo moje nevedno mnenje. user posted image

Lenčy, super za pregled! Ali so ti zaradi otrdevanja kaj predpisali? Meni so te dni v porodnišnici preventivno dali Magnesol za 2x na dan, ker so se bali, da se mi tudi kaj dogaja, a se k sreči ni.

Še jaz imam eno vprašanje...hemoglobin imam na spodnji meji in najbrž se bom naslednji teden srečala z dejstvom, da dobim dodatek železa. Ali je kakšna možnost, da s prehrano dobim v teh dneh do torka notri kaj železa???? Kaj bi lahko poleg rdeče pese še jedla???

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
6.1.2010 15:11:32   
lucika
jessy, evo:
http://www.ringaraja.net/forum/pomanjkanje_%C5%BEeleza/m_4795803/tm.htm; upam, da kaj pomaga...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
6.1.2010 15:15:03   
Anonimen
Moja mami in ati sta se javila, da kupita posteljico in vse kar spada zraven zauser posted image , ker kar ne moreta pričakat prvega vnuka, tako, da sem jima prav hvaležna. Me zanima, če katera ve, ali v ikei tudi prodajajo posteljnino za posteljice a bom morala kam drugam pogledat?

Materinska šola se nama začne 27.1. v Kranju, sem naju malo pred novim letom prijavilauser posted image .

Glede hrane... najbolj smešno od vsega je to, da so pri mojem doma ta najhujši mesarji-oni bi meso jedli za zajtrk, kosilo večerjo in še kdaj za vmesuser posted image user posted image user posted image , meni se pa kr obrne ko vidim meso, pa sicer nisem vegi, samo očitno imajo krvne skupine tukaj res neko vlogo, ker so oni vsi skupina 0 (kao izraziti mesojedci), jst pa A+ (izrazito nemesojedi). Potem pa še koljejo 2 pujsa vsako leto, tako da se vonju krvavic ne morem izogniti. Vampov pa po pravici povedano v življenju še nisem poizkusila, ker jih našedva ne marata in jih mami nikoli ni naredila.

3sonček3: jst sem pa z razliko od tebe usekana na sadje-če bi imela šanso bi samo sadje jedla po cele dneve. Zdle odkar sem noseča si v sokovnik namečem vse po spisku od zelenjave in sadja in potem to pijem. Sem odkrila, da zna bit tudi avokado dober v kombinaciji z banano, tko da si bom dans ta mix naredlauser posted image . Korenje pa itak grizem ko kkšn zeko ponavadi pred TV-jemuser posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3039
6.1.2010 15:22:12   
Jessy
Lucika, hvala za posredovan link, a sem o tem tudi sama prejšnji dan brala. Po pravici povedano mi ne sede, da bi kak žebelj v jabolko tlačila. Sem kar skeptična do tega. Konjsko meso mi pa tudi ne tekne preveč. user posted image  Škoda ker ni pomlad, da bi se nafilala z regratom.

Nosečka24, v Ikei boš našla tudi posteljnino za posteljico. Vsaj moja mami jo je pred leti tam kupila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
6.1.2010 16:16:47   
lucika
nosečka24, jaz tule gledam posteljnino:
http://www.galeb.eu/si/otroska-posteljnina-120x60/kompleti-gucio-g141.shtml

v ikei sem bila, pa imajo te obrobe čisto miniaturne...posteljnine pa tak ful pisane, da si predstavljam novorojenčka čist živčnega v tistem. saj je lepo blago, sam za te micene štručke mi ni.
opazila sem, da vse kar je poceni, je za mene mal čudno in sintetično; kaj je boljše, je pa itak tolk drago kot v navadnih trgovinah...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
6.1.2010 17:14:22   
Jessy
Lucika, full lepi vzorci! user posted image  Zdaj si me pa razdražila....tista s sirčkom mi je full lepa, ali pa ta zelena z račkami....

Kakšne so pa cene posteljnine v BC ali Pikapolonici? Tiste, ki ste bolj vezane na Ljubljano, kje vse še lahko kupujete otroško opremo (pa, da niso astronomske cene)? Jaz poznam le to dvoje, pa v Kik-u sem videla, da imajo oblačila.
kje se pa ostale stvari bolj splača nabavljati? Npr. dudo, flašo, blazinice za dojenje, kobacaj krpice, kozmetiko za user posted image  in ostale podobne stvari?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
6.1.2010 17:37:40   
lenčy
jessy železo ima rdečo meso, fižol, temna zelena zelenjava, jajca, orehi, žita, suho sadje,...

aja pa ginekologinja mi je samo rekla, naj magnezij jemljem, samo touser posted image jemljem pa fidimag...

js bom posteljnino verjetno kupila kar pri galebu, ker je še najbolj ugodna. pa še vse skp je v enem kosu.

nč punce js grem ležat, da ne bom mela trdega trebuščka, ker me to ful skrbi. lepo klepetejte!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
6.1.2010 18:17:30   
strumf
čav punce. poročilo s pregleda user posted image . vse je ok. glavica je malo večja, vendar še vedno v mejah normale-sva sedaj z dragijem ugotavljala, da je čisto njegova, ker ima on veliko in prav okroglo glavo tako kot user posted image user posted image .  MV je malo krajši kakor pred 1 mesecem, je rekla, da naj čim več počivam,nič težkega dvigovat ipd. glede otrdevanja trebuha mi je predpisala magnezij. tako da poleg jutro, ko pijem sirup za železo, sem sedaj fasala še magnezij. pa je rekla da naj to otrdevanje spremljam, ker če je prepogosto naj se kar na pregled najavim. tak da me je kr malo ustrašila.

naslednji teden, moram dati še kri pa vodo, pa moram iti še na glukozouser posted image . sicer pa je naslednji pregled 3.2. d
rugi teden ravno tako dobim napotnico za porodnišnico in CSD. me je kr malo stisnilo, ker to pomeni, da se datum tako hitro bliža user posted image . pa vmes imamo še krst-bova botra nečaku, pa tašča ima 50-let. vse to morava sklačit v dva meseca, pa še vse nabavit .... kakšne težave. problem je pa še v tem, ker sva tako daleč od LJ ali MB, da si morava kar en dan rezervirat da bova vse obavla.  ker tukaj pri nas sta samo majhen babycebter in pikapolonica, jaz pa bi si rada stvari ogledala, sprobala. pa še v H&M in C&A bi pogledalauser posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
6.1.2010 19:05:07   
plamen
Za nama je prva ura šole. Ma je bilo kar vzdržno, nas je pa cel kup. Pa v ponedeljek spet...

strumf - pazi, da je med jemenjem železa in magnezija vsaj 3h vmes. Gre za to, da magnezij upočasni delovanje železa in ni priporočljivo jemati hkrati oz. za povrstjo. Sam tega meni ni nihče povedal, sem šele pol prebrala in se sedaj tega držim. Mg od Fidimed ima tudi C vitamin zraven, kar pospešuje delovanje, še bolj idelano je če železo vzameš ali poplakneš s sokom stisnjenih pomaranč, ker imajo C vitamin.

lucika - moja prijateljica pravi, da ji je ena svetovala, da naj v vsako jed da malo več svežega petršilja. Pravi da ji pomaga in da tableto (hematopan) vzame vsak 3 dan in ne vsak dan in je OK. Je pa to njena druga user posted image . Jaz imam peteršilj kar na oknu, pa ga strižem in dajem zraven. Ni treba na vrt v rastlinjak hodituser posted image . Mi je pa železo padlo, ker sem v14. tednu močno krvavela. Zdaj upam, da bo OK, mam drug teden kontrolo.

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
6.1.2010 19:30:34   
Anonimen
jaz z železom zaenkrat HB nimam problemov-zaenkrat, kar pa je ogromno presenečenje, ker sem se pred nosečnostjo pa non stop že od 1. letnika srednje šole borila z strašno nizkim hemoglobinom in tudi železom. Mami je bila v skrbeh kaj bo šele, ko zanosim, pa se je na mojo srečo obrnilo tako, da imam zdaj pa dobro kri. Zna pa sicer tole zadnje tromesečje kar izčrpat zaloge, tako da ne bom dajala roke v ogenjuser posted image , že zdej se počutim rahlo bolj utrujena kot pred dvema tednoma.

Drugače sem pa prej ko sem imela slabo kri pila sok iz lekarne floravital, pa glede na to, da nimam rada mesa, sem si včasih za zajtrk naredila jetrca z jajci, potem sem jih pa še poplaknila z limonado da je bolj prijelouser posted image in da sem se znebila tega ogabnega okusa od jetrcuser posted image .

Zdej si preventivno v sokovniku zmešam en kos domače pese, pa ene tri korenčke, pa dva paradižnika, potem pa za boljši okus notri vržem še jabolko in pomarančo in celo olupljeno limono-zanič ko pri norcih, sam je pa vitaminska bomba in se nekako potrudimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3046
6.1.2010 19:33:53   
Anonimen
hey user posted image

končno imam malo časa, da sem se privlekla gor. Drugače sem OK, edin utrujena kot user posted image .

Danes sem dobila set za popkovnično kri. So me kar presenetili, da so bili tako hitri. Torej ena skrb manj.

Posteljnina in pohištvo  - zame je Ikea zakonuser posted image

dudo in flašo sem kupila od Mam-a, po plenice in vato bom šla kar v Muellerja, od kozmetike bom pa kupila samo še trdo milo šampon za novorojenčke od Mustele. Jo ne menjam za nič, je vredna svojega dnara.

Drugače pa posteljnino za našo baby ne bom kupovala, ji bom dala Živino, ki je kot nova, Živa pa bo prišla na svoj račun z novo posteljnino in odejico ter povštrom.

(odgovor članu strumf)
  Neposredna povezava do sporočila: 3047
6.1.2010 19:55:13   
lucika
po pleničke in vatice in podobno bom šla kar v dm. mogoče tudi v mullerja, ampak mi je daleč...
ste se že prijavile v dm babybonus? ker gledam zdaj te kupončke, in bo kr prav prišlo. je not za pampers, bubchen, babylove, frosch kupon za -25%, pa za vir vložke, blazinice za dojenje...kr nekaj no, se nabere.
pa ravno danes  je prišel prospekt, da imajo zdaj ne vem al do12.1. al samo 12.1, za 10 točk kupon za otroške zadeve -15%...saj ni nekaj ful ,a ko se nabere zadev v vozičku, se prihranek kr pozna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
6.1.2010 20:26:24   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Danes sem dobila set za popkovnično kri. So me kar presenetili, da so bili tako hitri. Torej ena skrb manj.

Si to dobila za javno banko? Mi je cimra v porodnišnici pravila o tem, da se prijaviš na zavodu za transfuzijo krvi, pa sem ravno d1anes gledala na njihovi spletni strani in nisem ničesar našla. Kako torej pridem do tega????

Lucika, kako se prijaviš v dm babybonus?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
6.1.2010 20:52:18   
lucika
Jessy, v 32. tednu se lahko prijaviš; pošlješ jim mail, oni pa tebi prijavnico in nek vprašalnik...
[email=espok-ztm@ztm.si]espok-ztm@ztm.si[/email]
lahk mi pa mail pošlješ, pa ti kr jaz te vloge pošljem, saj itak je za vse enako...

dm babybonus imaš v dm prospekteke. tam izpolniš in oddaš skupaj s kopijo materinske, pa dobiš po pošti vse domov. prvo je za nosečnice, potem pa še za otročke, ko se enkrat rodijo in daš zraven rojstni list. ravno za otročke je zdaj v prospektu, se dobi isto knjižica bonov, pa paket plenic..pa verjetno še kaj...fajn stvar, nič te ne stane...razen tega, da te pol kr mal pritegnejo s temi popusti...

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?